moatza, la 15 February 2013 - 11:28 AM, a spus:
Mi-a placut ce-am vazut la Dani! Cred ca cel mai mare impact a avut asupra Beutzei si daca o cresteti asa, probabil ca si ea va continua stilul asta si mai tarziu.
cu ce stil ? Valentine's? eu zic ca orice ocazie de sarbatoare si de surprize placute, de a ne spune simplu TE IUBESC e minunata.
Chiar ma ganedam aseara: nu carecumva o sa traim pur cibernetic in cativa anisori?
Sa stapaneasca sanatos si fara incidente masina. Ai bagat spaima in ei, nici nu ti-au mai zis ca pleaca la Bucuresti.
Si eu ani de zile ma spalam pe cap dimineata si apoi plecam pe afara ... , in noiembrie toti anii astia si-au spus cuvantul. O prietena apropiata de familie, medic, care mi-a fost mentor in bucatarie si multe alte asepcte ale vietii, cand ma vedea fara caciula si cu dres, iarna in liceu, spunea: fudulia de la tinerete se plateste la batranete. Curios ca nu am uitat ... , dar uite ca !
alpha, la 15 February 2013 - 11:31 AM, a spus:
woaw ce frumos! e o serbatoare frumoasa a dragostei. felicitari fetelor!
Si eu am explicat picei ca e ziua indragostitilor si eu cu tati si cu ea suntem indragostiti, asa ca in ziua asta ne facem surprize frumoase si ne reafirmam sentimentele. Ce m-a mai iubit!
Si ma tot intreba: mai apindem luminalile ..fuuu . "Tati cadou! telefon (ca al) mamii!" Cand vede lumarele ea stie ca trebuie sa cantam multi ani traiasca si sa suflam fuuu (Serbeaza fieare copil de ziua lui la gradi).

Ajutor