Eram pregatiti de mall si primeste omu' telefon ca dispecerul de la birou nu mai gaseste unul dintre cainii pe care-i are cu pv predare/primire

Ca nu l-a mai vazut nimeni de ieri. Hai la serviciu, sa se uite si el dupa prapadit. V-am mai zis io, asta-i cainele ala pe care l-a lovit masina si despre care a zis vetul ca mai bine il eutanasiaza ca sa nu se chinuie. Numai ca ei n-au vrut,iar catelul s-a incapatanat sa traiasca, dupa ce doua saptamani i se vedea creierul, asa lovit fusese. En fin, nu mai insist, s-a facut bine, dar a ramas surdo-mut. Totusi era fericit, prieten cu o catelusa sterilizata, lumea ii aduce mancare, omu' le cumpara saptamanal portia de gherute si bojoc...acum sunt 4! S-au mai aciuat 2.
Mergem noi...ce sa strigi, cine sa-ti raspunda? Il cauta astia cu lanterna, intra prin namoalele din gradina - s-a dus naibii mallul! - nimic! Pana la urma s-au resemnat, dar ia s-arunce o privire si-n canalul ala pe care se ridica masinile cand se duc la reparat- nu stiu exact cum se cheama. Tampitel era acolo! Ud fleasca, murdar de uleiuri de masina, negru ca dracu' si fericit ca l-a gasit cineva. Dupa ce l-au scos, s-a scuturat bine, i-a improscat pe salvatori cu noroi si ulei si-a inceput sa caute mancare. E vai steaua lui, dar tot fericit. Omu' zice ca are 7vieti, ca matzele. Toata treaba e ca nu-l mai recunoaste haita si-l latra, asa de murdar si putzitor este. Maine urmeaza o igienizare, sa vedem ce-o mai iesi din el.
Si-asa ne-am petrecut noi Dragobetele!