Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1417
  • 1418
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28361 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 March 2013 - 02:17 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 18 March 2013 - 02:01 PM, a spus:

Foxxy, v-ati cam facut de cap zilele astea!!!! :pupic:

Pai daca meritam!!!!! :pupic:
:pupic: :pupic:

#28362 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 March 2013 - 02:25 PM

Foxyy la noi s-a intunecat acum, la voi?? :pupic:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28363 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 18 March 2013 - 02:29 PM

[quote name='Foxyy' date='18 March 2013 - 02:17 PM' timestamp='1363609029' post='189976']
[quote name='Giorgiana' date='18 March 2013 - 01:01 PM' timestamp='1363608061' post='189970']
Foxxy, v-ati cam facut de cap zilele astea!!!! :pupic:
[/quote]
Pai daca meritam!!!!! :pupic:
:pupic: :pupic:
[/quote
Giorgi Foxulina a facut casa bec!
Orice munca merita rasplata!
:-)

#28364 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 March 2013 - 02:37 PM

moatzo, eu nu stiu ce fel de cladire aveti voi la birou de aveti sauna pe frigatania asta de-ti ingheata tot! La mine la birou, caloriferele fierbinti si dimi am dat drumul pe aer conditionat si tot am picioarele inghetate. Inchide dopul la calorifer si deschide geamul! e un ger afara!
cat despre ziua de luni, te urmez: nu am chef decat sa stau si of course asta nu se poate! pana acum 2 ani jum stateam si huzuream in we! acu' nu se mai poate! zilnic ne trezim la 6 jum, max 7 cu un cap peste fata mea care zice:
- mami m-am tezit
- am dormit bine
- "cotitza" (=ciocolatica)
- o cotitza mica mica pe zi, ca am dormit acum!
la ora 1 noaptea sus in picioare: "pishu"

si in rest dimi si seara (iar in we grupa mare) tb sa avem activitati, ca altfel "ne plicitisim". Aseara la 21:30 mai sa ne dea afarfa cu farasul de la locul de joaca, pt ca liderul de grup nu se mai dadea plecata acasa. Azi dimineata a zis ca nu mai vrea la gradi, vrea la joaca! good! :pupic: Si eu vreau in Maldive, pe o plaja unde sa nu ma mai gandesc la nimic si sa nu mai stiu de nimeni, decat de un paj care-mi face vant si un altul masaj, macar vreo 2 saptamani asa de relax!... va bagati?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28365 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 02:39 PM

asa si acum sa vedeti unde as vrea sa fiu eu, sa visam impreuna, ca unde-s multi puterea creste si poate se indeplineste, ca eu toooot visez de 10 ani sa ajung in locurile astea :pupic: :

Fisiere atasate

#28366 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 March 2013 - 02:47 PM

Dani, tine-mi un loc langa tine, dar mai la umbra , da ?!! :pupic:
Ma duc sa ma siestez, ca-s chiauna ( fara copil sa ma scoale) am dormit doar sub 6h, si sunt zombie....deci ca sa fiu apta sa cant pe richard diseara , ma duc direct in carpe :pupic:

#28367 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 02:50 PM

stella si eu tot la umbra, ca nu suport sa umblu/stau in soare! dar pe plaja sub o umbrela zdravana si cu un paj sa ne faca vant ... pe cand lasam barbatii si copiii si sa purcedem :pupic: sa stau asa ca bleaga 2 saptamani si sa ma uit la mare ... Nici haladuiala, nici entertainment, nici snorkeling nu-mi tb ... , doar budhbar sau similar
hai ca poate nu rezist totusi mai mult de o sapt fara activitate si antren :pupic:, dupa o saptamana mici excursii si ceva love songs :pupic:

somn usor si richard facil apoi!

#28368 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 March 2013 - 03:02 PM

Vezi postareazerda, la 18 March 2013 - 02:25 PM, a spus:

Foxyy la noi s-a intunecat acum, la voi?? :pupic:

E pe vine si aici intunericeala. :pupic: Am contramandat o iesire planificata cu niste omuleti tare dragi mie, taman din pricina vremii... Azi iau ciupilu' de la gradinita si parca e cam frig pentru joaca in parc, asa ca asteptam vremuri mai bune! :pupic:

#28369 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 March 2013 - 03:05 PM

Vezi postareaverber, la 18 March 2013 - 02:29 PM, a spus:

Giorgi Foxulina a facut casa bec!
Orice munca merita rasplata!
:-)

Asa, asa! :pupic: Eh.... n-as zice ca n-am fost rasplatita cand s-a intors din peregrinari.... :pupic: Da' din cand in cand o poate "comite" iar, nu ma supar deloc!

#28370 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 March 2013 - 03:07 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 March 2013 - 02:37 PM, a spus:

moatzo, eu nu stiu ce fel de cladire aveti voi la birou de aveti sauna pe frigatania asta de-ti ingheata tot! La mine la birou, caloriferele fierbinti si dimi am dat drumul pe aer conditionat si tot am picioarele inghetate. Inchide dopul la calorifer si deschide geamul! e un ger afara!
cat despre ziua de luni, te urmez: nu am chef decat sa stau si of course asta nu se poate! pana acum 2 ani jum stateam si huzuream in we! acu' nu se mai poate! zilnic ne trezim la 6 jum, max 7 cu un cap peste fata mea care zice:
- mami m-am tezit
- am dormit bine
- "cotitza" (=ciocolatica)
- o cotitza mica mica pe zi, ca am dormit acum!
la ora 1 noaptea sus in picioare: "pishu"

si in rest dimi si seara, iar in we grupa mare tb sa avem activitati, ca altfel "ne plicitisim". Aseara la 21:30 mai sa ne dea afarfa cu farasul de la locul de joaca, pt ca domnisoara lider nu se mai dadea plecata acasa. Dimineata a zis ca nu mai vrea la gradi, vrea la joaca! good! :pupic: Si eu vreau in Maldive pe o plaja sa nu ma mai gandesc la nimic si sa nu mai stiu de nimeni, decat de un paj care-mi face vant si un altul masaj, macar vreo 2 saptamani asa de relax!

:pupic: E taaaaaaare dulce pustoaica! :pupic:

#28371 Useril este offline   Miti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 18 March 2013 - 03:10 PM

Dany cat de dulce e Bea! Te inteleg perfect ca si noi dimineata suntem la 6:30 in picioare in timpul saptamanii si la 07:30-08:00 in weekend.
Seara ma mai trezeste si pe mine sa o duc la baie, ca ii este frica si nu ajunge sa isi aprinda singurica lumina.
Azi cand a venit de la gradi, mi-a zis mama ca mai avea putin si adormea la masa.

#28372 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 03:14 PM

aaa, foxule, asta e asa o gaselnita noua mai soft, pe aia cand a pus capul pe genunchii mei si a zis ca ii e somn si doarme un pic, dupa care a sarit in sus: "gata am dormit, acum dai cotitza? una pe zi?! ca a dormit" ai citit-o?

#28373 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 03:16 PM

Vezi postareaMiti, la 18 March 2013 - 03:10 PM, a spus:

Dany cat de dulce e Bea! Te inteleg perfect ca si noi dimineata suntem la 6:30 in picioare in timpul saptamanii si la 07:30-08:00 in weekend.
Seara ma mai trezeste si pe mine sa o duc la baie, ca ii este frica si nu ajunge sa isi aprinda singurica lumina.
Azi cand a venit de la gradi, mi-a zis mama ca mai avea putin si adormea la masa.

Bea nu sta singura deloc, poate vreun moment de neatentie. Altfel ii e frica: ba zice ca la ea in camera e moshu', ba ca e babau, ba hai si tu ca mi-e flica! ... mda ... de la mamaie a prins frica de moshu, de la gradi de ba-bau!
si ea, aproape sa doarma pe ea, doar sa nu se culce de buna voie, sa nu care cumva sa piarda ceva! ... imi seamana aici, ce sa mai zic!?

e bine Diana?

#28374 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 18 March 2013 - 03:29 PM

Danii o tin eu pe codana ta in timp ce tu si stella va petreceti timpul la masaj:-):-)-):-)
Puftiu sa n o daochi!!
Tocmai am terminat papa...un canard maigret cu cartofiori rizolati si salatica....s un paharel!
Gata omu a cazut la datorie:-):-)
A..ALINA a revenit acasa!
Insanatosire grabnica!!! :pupic:

#28375 Useril este offline   Miti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 18 March 2013 - 03:37 PM

Acum e bine, nu a mai durut-o burtica.
Ieri am dus-o in parc si a vazut o fetita ca se da pe burta pe topogan si a zis sa incerce si ea, noroc ca a vazut taicasu ce vrea sa faca si a reusit sa o prinda, dar tot a dat cu barbia de topogan si are acum un semn de toata frumusetea!

#28376 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 March 2013 - 03:37 PM

Dany, ce dulce este Bea ta!!!! :pupic:

Alina a revenit acasa! :pupic: Insanatosire grabnica si de la mine!
GEORGIA

#28377 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 March 2013 - 03:38 PM

Vezi postareaMiti, la 18 March 2013 - 03:37 PM, a spus:

Acum e bine, nu a mai durut-o burtica.
Ieri am dus-o in parc si a vazut o fetita ca se da pe burta pe topogan si a zis sa incerce si ea, noroc ca a vazut taicasu ce vrea sa faca si a reusit sa o prinda, dar tot a dat cu barbia de topogan si are acum un semn de toata frumusetea!

Ii transmit un pupic ca sa-i treaca! :pupic:
GEORGIA

#28378 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 March 2013 - 03:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 March 2013 - 02:39 PM, a spus:

asa si acum sa vedeti unde as vrea sa fiu eu, sa visam impreuna, ca unde-s multi puterea creste si poate se indeplineste, ca eu toooot visez de 10 ani sa ajung in locurile astea :pupic::

Vezi postareastella, la 18 March 2013 - 02:47 PM, a spus:

Dani, tine-mi un loc langa tine, dar mai la umbra , da ?!! :pupic:
Ma duc sa ma siestez, ca-s chiauna ( fara copil sa ma scoale) am dormit doar sub 6h, si sunt zombie....deci ca sa fiu apta sa cant pe richard diseara , ma duc direct in carpe :)

Ia va rog sa va dati mai incolo, sa incap si eu pe langa voi! :pupic: Ce conteaza ca mai am de asteptat pana castig potu' cel mare la loto??? Din bucatelele mici (da' dese) se-aduna o suma frumusica (in vreo suta de ani....) :pupic:

#28379 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 March 2013 - 03:48 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 March 2013 - 03:14 PM, a spus:

aaa, foxule, asta e asa o gaselnita noua mai soft, pe aia cand a pus capul pe genunchii mei si a zis ca ii e somn si doarme un pic, dupa care a sarit in sus: "gata am dormit, acum dai cotitza? una pe zi?! ca a dormit" ai citit-o?

Daaaaa, cunoastem! :pupic: Smecherila stie taaaaaaaaare bine cum stau lucrurile! =))

#28380 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 March 2013 - 03:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 March 2013 - 03:16 PM, a spus:

Bea nu sta singura deloc, poate vreun moment de neatentie. Altfel ii e frica: ba zice ca la ea in camera e moshu', ba ca e babau, ba hai si tu ca mi-e flica! ... mda ... de la mamaie a prins frica de moshu, de la gradi de ba-bau!
si ea, aproape sa doarma pe ea, doar sa nu se culce de buna voie, sa nu care cumva sa piarda ceva! ... imi seamana aici, ce sa mai zic!?

e bine Diana?

Nepot-miu, cand era mai mititel, se ducea la culcare doar impreuna cu bau-bau. Erau cei mai buni prieteni!!!!! Asa l-a-nvatat ma-sa, asa l-am lasat si noi (cand mai eram tocmiti pe post de baby-sitter).
Cat despre "mami, nu ma culc pana nu vii si tu", sau "nu ma culc, ca sa nu pierd ceva".... cunoastem! mai bine-zis, sor-mea stie. Cu mine nu face asa ceva. E drept ca io-l si obosesc bine-bine inainte (il duc la Maia, la Sibiu).... :pupic:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1417
  • 1418
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul