La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 22 March 2013 - 03:44 PM
Postat 22 March 2013 - 06:32 PM
nu mai stiu daca v-am zis ca in urma controlului la oftalmolog a reesit ca am mai crescut in dioptrii
si cum ochelarii de soare, cu corectie optica ovcors, se labartasera usor,nenea opticianul serviabil a zis ca incalzeste si le rasuceste oleac...numai ca a ramas cu o ramura de ochet in mana
azi trebuia sa recuperez ambele perechi, dar cum fusese o mica problema cu una din lentile...noa mi-a facut doar pe cei de soare, dar nu erau tocmai gata blabla, drept care m-am dus juma de ora in alimentara si am iesit, cum ziceam precum magarul
ps iaca si fortitia mea acum fro doua zile, sa ma duc sa vada daca s-a mai ingalbenit
Fisiere atasate
-
fortitia 2013.jpg (92.63K)
Number of downloads: 0
Postat 22 March 2013 - 06:54 PM
Carmen L, la 22 March 2013 - 01:46 PM, a spus:
Multumesc Carmen!
Weekend placut doamnelor!

Postat 22 March 2013 - 07:06 PM
De-acum tot raul spre bine.
La mine de doua zile e primavara primavara, caisul si migdalul au inflorit, narcisele la fel, ba si viorelele, am observat ca ies si frunzele lacramioarelor, lalelele preconizez eu ca in 2 saptamani dau in floare... so, numai motive de bucurie. Va pup.
Postat 22 March 2013 - 07:08 PM
Postat 22 March 2013 - 07:37 PM
Postat 22 March 2013 - 08:12 PM
Postat 22 March 2013 - 08:16 PM
Alphie sa-ti traiasca jumatatea si sa se bucure de cadou.
Dani L;A parintilor tai si petrecere frumoasa .
Au iesit narcisele pitice yessssssssssssss
Tocmai am vorbit cu fratello...e toiul iernii in Moldova, viscoleste si e frig, basca strazi inchise, coduri portocalii rosii toate culorile curcubeului
in plus cumnata nu e sigur ca s-a prins bine mana, inca trei saptamani de ghips
ar fi momentul ca iarna sa-si ia talpasita nene, ca ne-am saturat de ea si fandoselile ei .am zis
Postat 22 March 2013 - 08:20 PM
Danny, sa-ti traiasca parintii!Multi ani, sanatosi !
Alpha,sa-ti traiasca "razboinicul" Frumos cadou te-ai gandit sa-i faci!
Giorgie, felicitari pentru noul loc demunca! Sa ai parte de colegi mai buni si de superiori mai calmi, ca prea ai fost oropsita!
Izuuuuk!
Sorina, ce mai face Giulia?
Miti, vesti despre Diana?
Despre primavara mai stie cineva ceva? Anitza, ai sechestrat-o?
Vestea proasta e ca si saptamana viitoare va fi la fel ca azi: ploaie, zapada, frig, vant...Cel putin pe Bucuresti, Braila si Prahova.
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 22 March 2013 - 08:23 PM
stella, la 22 March 2013 - 08:16 PM, a spus:
Alphie sa-ti traiasca jumatatea si sa se bucure de cadou.
Dani L;A parintilor tai si petrecere frumoasa .
Au iesit narcisele pitice yessssssssssssss
Tocmai am vorbit cu fratello...e toiul iernii in Moldova, viscoleste si e frig, basca strazi inchise, coduri portocalii rosii toate culorile curcubeului
in plus cumnata nu e sigur ca s-a prins bine mana, inca trei saptamani de ghips
ar fi momentul ca iarna sa-si ia talpasita nene, ca ne-am saturat de ea si fandoselile ei .am zis
Ooff, am vazut cum e-n Moldova! Tare rau! N-a fost toata iarna asa si-acum...
Sanatate cumnatei tale!
Postat 22 March 2013 - 08:25 PM
Postat 22 March 2013 - 08:26 PM
alimocanu, la 22 March 2013 - 07:06 PM, a spus:
De-acum tot raul spre bine.
La mine de doua zile e primavara primavara, caisul si migdalul au inflorit, narcisele la fel, ba si viorelele, am observat ca ies si frunzele lacramioarelor, lalelele preconizez eu ca in 2 saptamani dau in floare... so, numai motive de bucurie. Va pup.
Pai si florile s-au gandit sa te-ajute sa te refaci mai repede.Eu nu m-as grabi la munca daca nu-i musai!As profita sa mai stau cu micul om mare!
Refacere rapida, ca uite cata lume are nevoie de tine! Incepand cu Darius, pe care-l pup mult! Ce rau imi pare ca esti asa departe! Fa-te bine c-avem treaba!
Postat 22 March 2013 - 08:46 PM
Postat 22 March 2013 - 11:14 PM
acolo o gasesti.
Weekend placut fetelor!
Postat 22 March 2013 - 11:38 PM
Postat 23 March 2013 - 08:51 AM
Eu cu treburi cu liste de cumparaturi in cap....diverse....toata viata alerg sa fac case....ouff...ceva croaziere in jurul lumii nu se lipesc de mine....
Stella tu esti inscrisa la BAZARCHIC? Ca eu tot primesc oferte...dar cum cumpar mobile,bucatarii decoratii....nu mi mai stau finantzele la....SIC......mere si mai popular deocamdata
Am ramas in urma cu cititul....ma recuperez cu lectura mai apoi,scuze daca nu am urat ceva pe la aniversari....sau ca pe aici am votat in lipsa
Deci va las ma duc la cafea caci astazi iar am treburi....dar ma revansez diseara la un dineu
Un sfirsit de saptamina frumos.......si sa se termine cu friguuuuuu!
PS voi locuii prin LILLE aveti ceva cunostinte pe acolo???
Stella tu nu vi la vre un concert ceva pe aici....tot vad afise cu orchestra de aici si mereu ma gindesc la tine....pe vremuri prima vioara era un roman
Hai ca m am lungittttt
Postat 23 March 2013 - 10:00 AM
Hello la tulemond , raportez cam gri afara dar nu excesiv de frig, narcisele pitice au iesit la iveala sa -mi bucure ochii
In rest o tura la cumparaturi cu soata, luaram un mare mic dejun ; copila doarme si recupereaza, martzanul haladuie prin mahala...deci nimic neobisnuit.
Salutari la han si numai bine tuturor, mari mici, mai sanatosi mai putin sanatosi; o zi lina si frumoasa ca primavara care ar trebui sa fie deja la datorie.
Postat 23 March 2013 - 11:35 AM
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine pentru parinti
Multa sanatate si serviciu usor de luni, Alina!
Ce bine ca azi e soare, sper sa tina toata ziua! Dupa amiaza plecam in vizita la verisori.
Verb, multa sanatate si toate bune!
Pt azi:
- o tarta fara blat (sau faina) din broccoli si zucchini
- un piept de gasca la cuptor, l-am facut aseara il tai felii rece si-l servesc cu ciuperci trase in tigaie cu usturoi si rozmarin + salata de valeriana.... pe la pranz
- un muschiulet de porc facut rulada cu gouda si felii de ciuperci chamignon.... pe la cina
- pt picea farfalle cu fasole verde si carnita de pui.
- voi face si un dulce (cosuletele de cioco ale lui Any sau un tiramissu)
- la mic dejun le-am facut deja mini-pizzele lui Alexandru !
Fisiere atasate
-
IMG_0340.JPG (72.9K)
Number of downloads: 2
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!

Ajutor