Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1436
  • 1437
  • 1438
  • 1439
  • 1440
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28741 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 March 2013 - 01:12 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 March 2013 - 12:04 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 28 March 2013 - 11:44 AM, a spus:

Io-s cam racita, gratie sefei care a-mpartit virusii cu darnicie.
Am nervi!

Pai zi-i sa nu mai faca atata exces de zel si sa stea acasa cand e racita, sa nu mai dea si la cei din jur ;) !

N-ai cu cine! E de-aia devotata de-ar dormi la munca, bleah!

Dani, pai nu-ti zisei, io fac cu predilectie placinta cu stafide si vanilie. Branza maruntita bine, eventual in blender cu niste smantana, stafide, indulcita dupa gust, vanilie, lamaie, oua, foi din comert sau aluat de-ala turnat...cam asa.

#28742 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 28 March 2013 - 01:22 PM

Alpha, bravo lor, faina initiativa au avut, mi le si imaginez curatind de zor masina sau plimband catei; cred ca esti tare mandra de ele.
Of mai Geany,deci practic banii aia sunt pierduti, n-ai ce face, nu? Chiar ca esti la categoria "toate mi se intampla numai mie", dar dupa toate astea trebuie sa apara si ceva frumos, musai!

#28743 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 March 2013 - 01:23 PM

Geany, Doamne fereste! Chiar ca parca toate ti se intampla numai tie! Chiar dimi la stiri spuneau ca aproape orice aplicatie (pt prelungirea duratei de functionare a bateriei), aparent total inofensiva de fapt iti buzunareste totul: agenda, acces la apeluri, posteaza in locul tau mesaje etc. Deci atentie ca download trebuie citit pas cu pas.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28744 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 March 2013 - 01:30 PM

;) merci iubitele! ;)

Dany cu casul e asa cum ti-a zis Zerda ,eu am si congelat fara nici o problema,sau taiat felii lasat bine la scurs si zvantat ,apoi framantata cu sare dupa gust si indesat la borcane ...merge si cu mamaliguta si la placinte etc,ca orice branza de burduf.

dar casul asa framantat la borcan trebuie sa fie de oi da?! sau macar amestec,in nici un caz casul ala proaspat dulce de vaci..da?!

#28745 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 01:31 PM

Daca nu poti sa faci o saramura din apa cu sare ca pt. muraturi si pui bucati acolo ...

#28746 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 28 March 2013 - 01:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 March 2013 - 12:49 PM, a spus:

bravo fetele si mamica Alpha!
cel mai mult imi place ca nu le-ai trimis tu sa castige bani ci s-au gandit ele ca banul trebuie muncit! Imagine postata
dar ce este Trocaire?

si felicitari si sotului pentru aniversare (sper sa nu ma insele memoria, de ziua lui era cadoul tau, nu?) si pentru partida de paintball! a castigat? sau doar distractia a fost mare? ai pus si foto in action?

Trocaire este o organizatie caritabila

Multumesc! da, ziua lui a fost pe 27, dar cadoul a fost in avans. S-au distrat copios. Ultimul joc "Last man standing" l-a castigat cel mai varstnic dintre ei si au concluzionat ca cu cat esti mai batran, cu atat te ascunzi mai bine Imagine postata Au venit cu diverse rani si cu febra musculara la muschi de care uitasera demult, obositi si murdari, dar fericiti ca niste copii. A fost o poza cu ei toti, acum a ramas o poza cu dl.alpha stand la panda dupa un parapet
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#28747 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 28 March 2013 - 02:09 PM

Bia m-am bucurat sa vad ca au cautat o solutie de capul lor.
Am si noroc pentru ca stam intr-un cartier care-mi aduce aminte de copilaria mea. Ne cunoastem bine unii pe altii, toti avem grija de copii, ii certam cand fac magarii si nimeni nu se supara. Cand e vacanta, vecinele care stau acasa stiu ca noi suntem la servici, le spun daca fetele ies afara si au grija de ele. Se uita dupa ele sa vada unde sunt, daca se plictisesc cumva le gasesc diverse activitati, le cheama sa gateasca impreuna, o vecina le-a invatat sa croseteze, fac origami cu prietenul Paul...una peste alta e bine
Imagine postata

#28748 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 02:09 PM

Vezi postareaGeany, la 28 March 2013 - 01:30 PM, a spus:

;) merci iubitele! ;)

Dany cu casul e asa cum ti-a zis Zerda ,eu am si congelat fara nici o problema,sau taiat felii lasat bine la scurs si zvantat ,apoi framantata cu sare dupa gust si indesat la borcane ...merge si cu mamaliguta si la placinte etc,ca orice branza de burduf.

dar casul asa framantat la borcan trebuie sa fie de oi da?! sau macar amestec,in nici un caz casul ala proaspat dulce de vaci..da?!

;) Nu e de oi, e proaspat, dulce, de vaci. Bine ca ai zis!
Deci, m-am ametit. Ce fac cu el? il sarez oleak bucatit (2 ore in apa cu 1 lingura de sare), il scurg apoi peste noapte si apoi in congi? ;)

#28749 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 02:11 PM

Vezi postareaalpha, la 28 March 2013 - 02:09 PM, a spus:

Bia m-am bucurat sa vad ca au cautat o solutie de capul lor.
Am si noroc pentru ca stam intr-un cartier care-mi aduce aminte de copilaria mea. Ne cunoastem bine unii pe altii, toti avem grija de copii, ii certam cand fac magarii si nimeni nu se supara. Cand e vacanta, vecinele care stau acasa stiu ca noi suntem la servici, le spun daca fetele ies afara si au grija de ele. Se uita dupa ele sa vada unde sunt, daca se plictisesc cumva le gasesc diverse activitati, le cheama sa gateasca impreuna, o vecina le-a invatat sa croseteze, fac origami cu prietenul Paul...una peste alta e bine

nu pot sa cred ;)! suna exceptional! ;)

#28750 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 02:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 March 2013 - 02:09 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 March 2013 - 01:30 PM, a spus:

;) merci iubitele! ;)

;) Nu e de oi, e proaspat, dulce, de vaci. Bine ca ai zis!

Apaii ala nu merge,dar poti sa-l congelezi f. bine sau pus la sare in saramura!

#28751 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 03:34 PM

Alpha, mi-a placut ca fetele tale au initiativa si pentru ce au facut, merita un JOS PALARIA in fata lor! ;)

Alex al meu iar nu se simte bine, a venit de la scoala dupa o ora de curs cu dureri mari de cap. A fost la cabinetul medical al liceului, dar nu era nimeni si l-am trimis la policlinica de care apartinem la medicul lui de familie, este aproape de casa, nu stiam altceva ce sa-i fac. Acum astept sa vad ce o sa-i spuna doctora. Luni mergem din nou la control la neurolog, durerile de cap nu s-au ameliorat. OF! ;)
GEORGIA

#28752 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 28 March 2013 - 03:59 PM

Multumesc Giorgiana! si imi pare tare, tare rau pentru Alex. Sper sa se gaseasca o solutie cat mai repede
Imagine postata

#28753 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 04:08 PM

Si eu sper sa se gaseasca o solutie.
Am simtit un tremur in glasul lui si mi-a tot repetat: Dar tu ma intelegi, nu, ca chiar ma doare capul tare?!
Cand m-a sunat prima oara l-am repezit si i-am spus ca daca a luat un calmant sa se intoarca la scoala, oricum avea o pauza de doua ore, dar dupa aceea urmau alte cursuri. Aiurea programul, in fine!
Cred ca am fost rea, cumva! ;)
GEORGIA

#28754 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 28 March 2013 - 04:51 PM

Nu ai fost rea, ti-ai pierdut un pic rabdarea. Se intampla oricui. Si eu le mai reped cateodata pe nedrept si-apoi imi pare rau si imi cer scuze

E groaznic. Vecina mea are doua fete gemene de 17 ani. Una dintre ele are dureri de cap de mai bine de un an. Ultima chestie pe care i-au zis-o, sunt migrene, ii dau ceva tratament, cauza nu se stie, asta e. Poate o sa creasca si o sa-i treaca : she'll grow out of it. Cand o apuca e terminata saraca, vezi pe fata ei ca sufera cumplit
Imagine postata

#28755 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 04:57 PM

Vezi postareaalpha, la 28 March 2013 - 04:51 PM, a spus:

Nu ai fost rea, ti-ai pierdut un pic rabdarea. Se intampla oricui. Si eu le mai reped cateodata pe nedrept si-apoi imi pare rau si imi cer scuze.

E groaznic. Vecina mea are doua fete gemene de 17 ani. Una dintre ele are dureri de cap de mai bine de un an. Ultima chestie pe care i-au zis-o, sunt migrene, ii dau ceva tratament, cauza nu se stie, asta e. Poate o sa creasca si o sa-i treaca : she'll grow out of it. Cand o apuca e terminata saraca, vezi pe fata ei ca sufera cumplit

Asa este si la Alex, se vede pe chipul lui ca sufera.
Semanam amandoua intr-un fel si eu daca mi-am dat seama ca l-am certat pe nedrept, ma doare sufletul si imi cer scuze fata de el.
GEORGIA

#28756 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 05:02 PM

Imi pare rau de Alex!! Uite, eu sunt meteodependenta, am avut o sefa la fel. Eu eram somnoroasa si fara chef, dar ea avea chef de munca dar o durea capul si-i era greata ca se forta! Ca atare se nerva din orice pana o trimiteam noi acasa!

Asa ca poate o fi si de la vremea asta naspa, cica acum se incalzeste cu 20 de grade!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28757 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 05:07 PM

Vezi postareazerda, la 28 March 2013 - 05:02 PM, a spus:

Imi pare rau de Alex!! Uite, eu sunt meteodependenta, am avut o sefa la fel. Eu eram somnoroasa si fara chef, dar ea avea chef de munca dar o durea capul si-i era greata ca se forta! Ca atare se nerva din orice pana o trimiteam noi acasa!

Asa ca poate o fi si de la vremea asta naspa, cica acum se incalzeste cu 20 de grade!

Eu stiu! Astept sa iasa de la medic.
GEORGIA

#28758 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 05:25 PM

Doctora i-a dat scutire pentru astea doua zile de scoala care au mai ramas. I-a dat ibuprofen si CalciVita, asa am inteles de la Alex si altceva, nimic. Ca nu stie nici ea de ce il doarea asa capul.
GEORGIA

#28759 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 March 2013 - 06:05 PM

Hello, intr-un mic popas , inainte de a pleca la concert, a prepatra cina sotului etc etc etc etc.
pe rand: Gianino, nu e mai bine in final sa aiba prepaid cartela?
trocaire , banuiesc eu ca vine de la troc...si aici copii fac *vanzari/trocuri* de ce nu le mai trebuie...asa ca ori schimba diverse obiecte ori le cumpara ^_^
Giorgi, daca e migrenos, e tare rau de bietul copil, ca asta-i greu de lecuit...sa speram ca e doar trecator, si mai bine meteodependent zic si eu.
Alpha, super atitude la copilele tale.
a mea castiga cu babysitting la vecini ^_^

pup tulemond in corpore , fug, ca nmiroase ceva pe sus

#28760 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 06:55 PM

Paii cred ca ar fi mai bine,asa nu ai bataie de cap,nu stiu ce sa spun si eu!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1436
  • 1437
  • 1438
  • 1439
  • 1440
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul