Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1451
  • 1452
  • 1453
  • 1454
  • 1455
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29041 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 07 April 2013 - 11:40 PM

Cerra totul arata minunat (mie mi-a ramas gandul la painica ta :D ) si masa aranjata foarte frumos. O gramada de minunatii ai avut si prietenii sunt niste norocosi :D.
A cat is a friend fur-ever !

#29042 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 07 April 2013 - 11:47 PM

Vezi postareaUma, la 07 April 2013 - 11:40 PM, a spus:

Cerra totul arata minunat (mie mi-a ramas gandul la painica ta :D ) si masa aranjata foarte frumos. O gramada de minunatii ai avut si prietenii sunt niste norocosi :D.

Multumesc!

Off, ti`am facut pofta cu painica asai?

Si prietena mea face la fel cand mergem la ei. Imi place cel mai mult vara sa merg la ei ma simt ca in paradis. Ce este mai frumos decat sa vezi Dunarea mareeeeee jos, muntele sus, multa verdeatza si Nera in spatele gradinii? Aerul super curat si totul natural.

#29043 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 08 April 2013 - 02:32 AM

Vezi postareacerra, la 07 April 2013 - 11:47 PM, a spus:

Off, ti`am facut pofta cu painica asai?

Facut, facut..si daca ma crezi, mai ales de mirosul de paine la cuptor :D O sa fac si eu de Paste, ca altfel stau mai departe de paine (nu rezist cand e calda)..
A cat is a friend fur-ever !

#29044 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 April 2013 - 07:54 AM

Neata, mama dar mult ati scris!
Cerra, foarte frumoasa masa ta, dar cat de incarcata cu bunatati a putut fi! Mi-a ramas gandul la ....tort, evident.
Geany, frumos arata balconul tau, ai un sot tare harnic si bun (va potriviti, de altfel).
Stella, sa-ti fie de bine plimbareala (si noi am fost anul trecut la Paris in aprilie, dar mai pe la mijloc si tot asa a fost un frig si vant si ploaie de nu mai stiam de capul nostru).
Uma, mi-a placut tare mult masa ta de Pasti,frumoasa, colorata si vesela; fa si tu poze mai des.
La noi e cam frigut azi (erau 3 grade dimineata), dar macar nu ploua, asa ca ma declar multumita.
N-am chef de lucru (e luni, doar), dar ma duc totusi. Sa aveti o saptamana frumoasa!

#29045 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 April 2013 - 08:12 AM

Buna dimineata la han.raportez si la mine-n sat frig si posomorat, deocamdata fara ploaie :D.
Cica de miercuri se face mai frumos...mda, sa vedem. deocamdata haina de iarna si cizme nenica.

#29046 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2013 - 08:19 AM

Buna dimineata!

Merci 2' :D si la noi vremea ca la Steluta :D

Cu toate astea trebuie sa ies la cumparaturi,sa vad ce le mai fac de mancare la huni!

O zi si o saptamana minunata tuturor!

#29047 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2013 - 09:14 AM

Neatza aici bate un vant de te doare capul, pe mine ieri m-a si durut!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29048 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 08 April 2013 - 10:28 AM

Buna ziua, hangitelor!
Yuuuuu-huuu-huuuuuu! La noi e soare! Racoare, dar soareeee :appl:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#29049 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 08 April 2013 - 11:15 AM

Hello, hello, la mine ca-n Cosbuc, Soarele rotund si palid/Se prevede printre nori. Si-un vant demn de Baragan.

Bravo ptr harnicie, bravo ptr plimbari...de-astea vreau si eu.
Ieri avui si io musafiri, dar nu ma pot mobiliza deloc sa fac poze. Sunt intr-o viteza care ma oboseste rau. Am nevoie de-oliac' di vacanta si plimbareli, da' inca nu le-a venit timpul.
La mine au inflorit zarzarii, saracii, dar nu zumzaie nicio albina din pacate.

Azi era ziua lu' Ciupu :appl:

#29050 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 11:25 AM

Pai da, Pusa, ca voi aveati multe iesiri si-acum n-ati mai fost demult. Inseamna ca ar trebui sa vina in curand una...
Cu ziua lui Ciupu... :appl:
Apropos de Cosbuc, ieri la micul dejun Ioana tot povestea plina de verva de nu stiu ce poezie, ca sa ne-o recite, ca o stie pe toata, dar nu stie cine e autorul, crede ca e ceva cu G si N, la care Ale, care era adormita inca si nu scosese nici un cuvant pana atunci zice "poate George Nosbuc..."

#29051 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2013 - 11:43 AM

Dulci sunt fetele tale 2ut :)

Stella sa-ti fie de bine plimbarea.

Ioana sincer te admir cata energie ai, odiihna placuta si activa in gradina, daca tine timpul cu tine.

Geany bravo, bravo, de trei ori sotului :appl: acum poate sa vina caldura.Si mie imi place sa
servesc masa in aer liber, pe balcon la tine :)

Cerra ce masa imbelsugata, imi place si cum ai aranjat totul, dar mai ales imi place cum scalzi totul
in verdeata. Ce daca a ramas un pui fript :appl:- la asta mi-au ramas mie ochii- il faci bucati in salata :appl:

Buna ziua am zis?
Buna ziua tuturor sa aveti o saptamana frumoasa cu soare.
Imagine postata

#29052 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 08 April 2013 - 03:06 PM

Buna ziua la han :)

Cerra, faina masa ta, felicitari.
La mine a plouat ieri cu galeata, dupa 2 zile de furtuna de nisip. Si mi-a batut ploaia in geam si a facut piscina in casa, ca nu se inchid ferestrele mele ca lumea (deh, cladire construita semi-analfabeti, de unde nu-i, nici DD nu cere). Noroc ca a avut colegu prezenta de spirit si-a pus niste carpe pe jos, sub ferestre.

In alta ordine de idei, aseara am deschis portofelul cu pisici adus de iepuras sa-mi pun in el diverse. Si-n portofel am gasit un buzunaras cu fermoar. Si-n buzunaras am gasit frumuseii astia doi :P :
Fisier atasat  Pics 017.jpg (88.45K)
Number of downloads: 0
Si m-am bucurat asa de tare, ca am inceput sa sar intr-un picior ca un copil, ca ador cerceii-pene :appl: :appl: :P
Verber, inca o data multumesc tare mult, sa-ti dea DD sanatate si tot ce-ti doresti tu :appl: :)

#29053 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 08 April 2013 - 04:48 PM

Vezi postareaCami, la 08 April 2013 - 03:06 PM, a spus:

Cerra, faina masa ta, felicitari.

Multumesc frumos!

#29054 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 08 April 2013 - 05:13 PM

Buna ziua spre seara.

Cerra multumesc mult pentru reteta, imi place si cum suna,nu doar cum arata.Acum nici n-am cuptor asa ca ma reprofilez pe chestii la rece.

Vezi postareastella, la 07 April 2013 - 10:39 PM, a spus:

Ioana si tie o zi de recuperare cu soare si iz de primavara.

Mercic la fel Stellina.Putin m-am odihnit desi incepand cu 7 dimineata cineva a inceput sa lucreze si se auzea un picamer ceva, am dormit in reprize cu zgomot de picamer, ceas, pisic care zgarmana ca vrea in casa.Una peste alta am dormit pana la 10 juma cand m-am trezit din cauza de durere la mana(ca aseara m-am culcat fara bandaj si cand nu-l pun ma trezesc cu dureri si degetele amortite)

Vezi postareaCarmen L, la 08 April 2013 - 11:43 AM, a spus:

Ioana sincer te admir cata energie ai, odiihna placuta si activa in gradina, daca tine timpul cu tine.

Carmen :appl: , sincer mie programul asta imi da de multe ori puteri.Daca n-ar fi al meu acasa cand sunt eu in pauza m-as apuca si mai de multe chestii,asa nu pot cu el printre picioarele mele.
Cand sunt asa activa ma simt cel mai bine.

Azi la noi a fost putintel mai frumos, m-as fi apucat de gradina,da normal ca a internevnit ceva si a trebuit sa plec,dar miercuri daca e frumos si am timp ma astepta florile sa le plantez.

O saptamana frumoasa va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#29055 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2013 - 06:38 PM

Vezi postareaCarmen L, la 08 April 2013 - 11:43 AM, a spus:

Geany bravo, bravo, de trei ori sotului :love7: acum poate sa vina caldura.Si mie imi place sa
servesc masa in aer liber, pe balcon la tine :71:

:love7: Draga Carmelus,o sa va invit macar virtual daca altfel nu se poate!

Casuta mea e f. mica dar intima,si balconul si bucataria sun f. mici,cu siguranta mi-asi fi dorit macar un pic mai mult spatiu,cu toate astea ne inghesuim cu sot cu bub,cu mama cu tata,stam asa ca sardelele,la' ca oamenii buni incap =))

#29056 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 April 2013 - 06:49 PM

La mine au inflorit brandusele. Uraaaaa!!!!! A aparut si soarele, s-a mai incalzit un picut, parca-parca se simte primavara.

Cami, super cerceii, si mie imi plac astia cu pene. Si bravo Verber pentru cadoul inspirat.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#29057 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 08 April 2013 - 09:53 PM

Vezi postareaIoana, la 08 April 2013 - 05:13 PM, a spus:

Buna ziua spre seara.

Cerra multumesc mult pentru reteta, imi place si cum suna,nu doar cum arata.Acum nici n-am cuptor asa ca ma reprofilez pe chestii la rece.

Daca vrei ceva mai tare atunci sa pui cam 15 gr de gelatina la o portie. Mie imi place asa cum a iesit mai cremoasa, dar dupa cum vezi in poza, stabila ca sa putut taia felii.

#29058 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 April 2013 - 11:21 PM

Cerra, nu mai sunt cuvinte de lauda pentru talentele tale care sa nu se fi mentionat deja. Daca pana acum ai ezitat in materie de decoruri, de acum poti da frau liber imaginatiei, pentru ca nu stiu a cata suta mia masa festiva e pe care o intinzi, dar daca ai cerut parerea eu ii zic ca e prima in care ai pus accent si preocupare si pe deco, deci cum spun prima incercare de artista ti-a reusit. Dupa cum te stiu de acum incolo pazea, ca vine cerra si pe deco tare, nu doar pe meniuri. Si pentru gustul meu e splendid tot ce ai pus pe masa si la cat scalzi tu preparatele in verdeturi, ai facut o alegere minunata de verde cu alb pentru decoratiuni. Decorurile din organza, cum am spus deja mie imi plac maxim, desi personal nu ma dau in vant decat dupa chestii foarte simple (gen suport de lumarele, sevetele si flori + vreo tema de sezon simplista). Tu le-ai facut? Felicitari pentru tot si tortul este intr-adevar de mare exceptie. Daca s-ar face o crema unica si cu bucatelele de cioco si cu fructele ti se pare o diferenta mare, ca din poze la mine, nu se vede diferenta intre straturi, ori o fi monitorul prost, ca eu orbete sunt sigur. Felicitari din toata inima, eu chiar as vrea sa stiu cum te organizezi pe ore :sad3: ! Cand ai zis ca toata masa aia de Sf. Ion ai pregatit.o in 6 ore, cred ca glumesti?!

Carmella, asa e! In afara sunt meseriile de visual merchandisier, am si eu colegi in Italia si multi au lucrat deja la diverse branduri de renume pana la 40 ani. La unele branduri vitrina e o adevarata poveste, la unele o arta, eu ador sa ma uit la vitrine cand merg in Mallul din Baneasa, care de altfel e singurul care-mi place de la noi, dar mai ales cand merg in Italia cam pe oriunde ... pana si in centrele comerciale de provincie, nu mai zic de Milano ... vitrina e vitrina ... chiar ma uit la unele ca fetitele la un peisaj de basm ... Nu credeti ca ma uit neaparat la produse, cat la arta din "povestea" din vitrina...
Ar fi nevoie de meserie si la noi, doar arhitectura si design vestimentar sunt in legatura cu asta la noi, totusi visual merchandiser e cu totul altceva. Cred ca ar fi mare cautare, mai mare decat o gramada de alte meserii, avand in vedere numarul de centre comerciale si de branduri diverse de pe piata actuala. La multe multinationale insa, vitrina vine de afara in poza si doar trebuie "copiata" poza de cei aici, pt ca ei au aceeasi imagine in toate magazinele din lume, asa cum are lidl aceeasi oferta in toate tarile in aceeasi sapt.

Ioana, te inteleg perfect, pt ca si mie programul super activ mi se potriveste cel mai bine. Cred ca fac parte dintre "copiii" hiperactivi. Daca nu am de lucru de nu pot manca nici pachetelul preagtit de acasa ...parca nu-s eu ... Si atunci am cel mai mare randament si cele mai mari satisfactii ... nu simt oboseala de multe ori ... sunt ca Duracell.

Verber,
am maine dimineata intalnire cu ei. Personal nu am auzit nimic si maine transfer o suma enorma din firma deci iti spun sigur daca sunt probleme, insa nu cred ... si nici nu inteleg ce ai auzit tu sau ce problema ai exact?!?!?! cum sa.ti blocheze cardul? cine? ai tastat pin de 3 ori gresit pe net sau la bancomat? ai sunat la ei la relatii clienti? Nu e cazul de faliment al bancilor in tari care au legislatie bancara consolidata, asa cum e si Romania acum. Acum bancile nu mai pot decat sa fie preluate si nu falimentate peste noapte. S-au dus acele vremuri. La ciprioti nu era nici o legislatie: paradis fiscal ...

Sper sa nu ma bucur prea devreme, dar asta seara picea mea s-a culcat fara sa suga degetul! A unit manutele ca la rugaciune, m-a mai luat in brate dragalindu-ma: comoara mea, iubita mea (cum ii spun eu), a adormit mai greu, m-a rugat sa o mai las putin la desene si a adormit, fara sa bage deloc degetelul in gura. Am vorbit si cu educatoarea azi si la fel se mira, doar ca mi-a spus ca la pranz a bagat putin pana a adormit. Doamne ajuta si tine-i comportamentul frumos in continuare!

Am facut impreuna in seara asta prima plansa, cu soarele si decupaje cu fructe si legume: Mananc sanatos, sa cresc mare si frumos! Picei i-a placut enorm sa ne "jucam" in echipa. Initial am zis ca azi facem doar antrenamentul, o ciorna, dar pana am gatit, am mancat, am spalat vase a trecut de 8 si nu am mai avut mult timp sa caut si sa sortez fotografii (am gasit destule reviste publicitare de la supermarketuri la birou ... se pare ca doar eu le arunc si in ultimele 2 luni nu mi.au mai cazut in mana :sad3: ... dar nu mare lucru, doar metro si selgros ne vin la birou si nu prea am avut cu fructe si legume, am extras tot, pana la cel mai mic detaliu :sleepy1:). Asa ca nu am mai avut ce pastra pentru plansa finala, deci fac cate una pe fiecare tema, nu cred ca o sa mai am si de compilatie intre toate. Daca uita dimineata si nu mi-o cere sa o duca la gradi maine dupa ce pleaca sau seara o pozez sa v-o arat, ca era prea noape la ora culcarii sa se vada ceva decent.

Moatzo,
bune idei, de la fiecare dintre voi voi folosi cate-ceva. Eu sunt foarte constiincioasa, asa ca poate ma vedeti ca stau miercuri toata noaptea sa scot cine stie cate planse in final, de nu au aia loc la panou sa mi puna toate operele :lol:
Maine sa vad ori mergem la o prietena arhitecta sa facem ceva in programe grafice si apoi sa printam, ori continuam cu decupajele, cu restul de teme. Mai vedem. Oricum, de acum stiu cum sa ne petrecem cand ne mai pica timp liber in casa, sau ploua, imi pare bine ca ne-a dat tema, ca am descoperit munca in echipa! ... atat cat se poate la varsta asta: mama impunge si eu trag :P

cami,
sa stapanesti sanatoasa cerceii, sunt chiar faini!

De maine au anuntat ca se amelioreaza/incalzeste vremea :105: , timp de o saptamana, apoi iar se racoreste si tot asa :o

Va pup pe toate si va doresc o saptamana fantastica.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#29059 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 April 2013 - 07:17 AM

Buna dimineata la han. Daniella mama ai scris un roman, pe care l-am citit cu placere.
Cred ca ideea cu bricolages mama-fata e ideala. nu te da peste cap sa faci ceva profi...ideea e sa fie ceva pe intelesul copilasilor :sleepy1:.
Aici fac enorm de multe bricolages la gradi si clasele mici ( prescolari si primara) si aveam in fiecare an de Craciun, ziua mamei, Paste etc chestii super faine facute de ei la scoala.

https://www.google.c...fCpC1hAfOyIGABA

Va doresc o zi faina; aici inca frig si gri...martzanul e afara...mai nou se pipileste pe covorasele din baie, asa ca dimineata am ce pune la spalat ....

#29060 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2013 - 07:36 AM

Neata, si la noi e un pic noros azi (s-au anuntat ploi azi si maine, dar deocamdata e destul de frumos).
Io-s cam adormita la ora asta, sper sa-mi beau ceaiul si sa ma trezesc.
Dani, faina ideea cu lucratul in echipa, e o placere pentru amandoua (mi-ar placea sa vad ce-ati facut).
Ioana, chiar esti o harnicuta, e important ca-ti face placere ceea ce faci
Va pup pe toate, revin mai tarziu.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1451
  • 1452
  • 1453
  • 1454
  • 1455
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou