Geany, la 16 May 2011 - 05:53 PM, a spus:
Fata zic tot da' nu ma certati si nu faceti ca mine...Eu jur pe rosu ca asa am facut...Va mai amintiti cantarul de la zoaza?!...Eiii! Am luat de pe net (ca-i plin) tabelul cu kilocalorii pe fiecare produs la 100 de gr.(ex.: branza de vaci 97 slaba 156 grasa,telemea 243,cas de vaci 254,ou fiert tare 85,rosii 25,ridichi 19,salata verde 22,,CASTRAVETI IN OTET buni ca si garnitura la gratar de piept de pui fara piele 9,castravete crud 19,paine alba 248(da am gasit si 282

)neagra 245,pui slab 177,crenvusti 286,grefe 82,mere 59-74, etc.)...Eii pana aici totul e ok,ca poti sa mananci degresat si sa-ti calculezi kilocaloriile pe zi,plus 2 l de apa plata,multe abdomene si alte exercitii si miscare...tinut un jurnal zilnic :ex. cafea,ora 10 o felie de paine prajita,50 de gr. de branza slaba de vaci,ridichi sau 1 rosie,1 castravete..pranz ora 14 150 de gr. de piept de pui fiert sau gratar ,cu legume sau salata...etc...Eii na eu aici clachez ,ca am calculat si doar 700 de kilocalorii si chiar 600,cu multe abdomene 2l de apa urcat scari la greu si etc,asa ca normal dureri de cap ,negru inaintea ochilor si ameteli...

Ti-am zis la teorie stau bine,practica ma omoara ca eu sunt omul extremelor,ori fac si atunci m,ananc pamant ori nu fac si fac tochitura cu mamaliguta
Pt. cine e interesat e f. util tinut jurnal zilnic cantarit tot pe 100 de gr. si stii exact cat ai consumat, 3 mese pe zi nu mancat dupa ora 18 sau 19 pt. persoane care se culca tarliu' ,salate fructe legume branza iaurt si carne degresat si multe abdomene ,exercitii si miscare ...la greu cat poti...
Tampenii: am luat si ceai de slabit,infometare dus la extrem,in trecut facut disociat si ciorba de varza...etc,etc,etc...

Geany, sunt de acord cu Daniella(ia ti gandul de la pastile, nu s bune deloc

), NU este bine ce faci, e infometare curata ce faci tu. Organismul tau sufera si va suferi in continuare. De ce nu mananci carne, legume, salate, scoti tot ce e cu zahar, mezeluri, macar o perioada si o sa slabesti. Fara sa numeri calorii si cantitati. Dar asa nu te infometezi si nu chinui organismul. Poate dai jos acum 5-10 kg, dar vor reveni si inca cu surplus si asa va fi mereu, iar sanatatea ta va avea de suferit, de obicei efectele le simti mult mai tarziu, chiar peste ani (incerc sa ignor faza cu ametelile...

). Dar organismul tau va suferi si vei simti in timp, dupa atata yo yo slabit, pus inapoi mai mult etc...Faza cu nemancatul dupa 18 sau 19 nu e buna deloc si nu functioneaza, inseamna tot infometare.
Nu trebuie sa tii nicio dieta, scoate dulciurile o perioada (rezuma te la ceva fructe si ciocolata neagra), scoate painea, cartofii, porumbul, mamaliga si mananca cat vrei carne, legume, cascaval, branza de care vrei tu, iaurt, kefir etc... Incearca asta o perioada, fara sa numeri calorii sau sa cantaresti si o sa vezi ca vei slabi sanatos.
Banuiesc ca o sa ignori postul meu, dar eu macar incerc sa iti dau un sfat (chiar daca nu l asculti acum

cine stie peste un anumit timp, ani...poate ..eu sper)si Daniella ti a scris ca ii pasa de tine. E pacat sa iti chinui asa organismul, nu merita.

si poti sa incerci ce ti am scris mai sus, eu insist