Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3061 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 May 2011 - 07:24 AM

O fi Dani,nu zic ba...Da eu raman la ale mele . :tongue3:

Buna dimineata tuturor! La noi a tunat ,a fulgerat si a turnat,acum e un soare si frumos , :-*

#3062 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2011 - 09:19 AM

'Neata.
Mai fetelor , cu pastilele de slabit eu sunt patita.Daca am lucrat cu nasul in ele , normal ca am fost tentata sa le incerc "ce... altele ia si nu au nimic rau ..." Luat si inghitit vreo luna o minune , slabit 3 kg , fara retineri dorite ci induse de pastile , adica nu puteam manca .Da ce nervi aveam ...nu se mai putea discuta cu mine.M-am lasat de ele , ca nu sunt toanta , am vazut ca nu-mi fac bine in alte parti.Dupa vreo 2 luni m-am trezit ca am 5 kg puse , adica cele 3 plus inca 2 .
Ceaiuri d-alea nu pot bea ,le-am testat , am dureri abdominale groaznice .
Acum , nu ma vad eu foarte grasa , doar "burtoasa" , aia ma deranjeaza la maxim, dar nici prea sportiva nu sunt din pacate.

Astazi iar e urat afara , mohorat , parca ar sta sa ploua.Oare mai vine vara in Finlanda?Abia astept jumatatea lunii iunie sa ma parlesc putin la soare , la mare .Dar stiu ca voi fi alergata pe plaja mai rau ca o minge de terorista mica, nu o sa pot sa ma relaxez prea mult.

#3063 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 17 May 2011 - 09:19 AM

Vezi postareaGeany, la 17 May 2011 - 07:24 AM, a spus:

O fi Dani,nu zic ba...Da eu raman la ale mele . :tongue3:

Buna dimineata tuturor! La noi a tunat ,a fulgerat si a turnat,acum e un soare si frumos , :-*

'neata!
si la noi a tunat si fulgerat, apoi a iesit si soarele... dar asta ieri. acum e urat :-*
va poftesc la un ceai cald
Fisier atasat  green_tea.jpg (7.89K)
Number of downloads: 0

P.S.
Geany, si eu te iubesc, la fel ca celelalte fete, asa ca ma lipesc de corul celor care te cearta Imagine postata si te pupa Imagine postata si iar te cearta Imagine postata si iar te pupa Imagine postata
eu zic doar atat: extremele nu sunt bune. moderatia si cumpatarea rezolva orice problema. trebuie sa iti gasesti calea ta de gri...

#3064 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 09:36 AM

Asa e Boni,pup si eu :tongue3: Ce bun e ceaiul cald.. :-*

Izuka eu pastile nu am luat,ma intereseaza care-i rolul lor? adica pe ce sistem se slabeste,sunt diuretice sau provoaca ca si ceaiul ,care e depurativ,daca ma intelegi ce vreau sa zic?! :-* Ca nu prea am chef sa stau lipita de toaleta si cu dureri de burta :-*
Astept sa-mi raspundeti dar acum plec la piata cu sotul,si o sa urc a 3 oara pe scari pe ziua de azi

Fisier atasat  smileyontreadmill.gif (31.51K)
Number of downloads: 0

#3065 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2011 - 09:40 AM

Geani , sunt mai multe tipuri de pastile , unele cu rol laxativ , altele , ca si cele luate de mine , care-ti taie pofta de mancare , dar sunt cele mai rele dintre toate.Adica starile pe care ti le dau sunt tare aiurea.Oricum , astea nu se mai dau fara reteta acum.Lasa , nu te abona la asa ceva, nu merita sa te imbolnavesti. :tongue3:

#3066 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 11:24 AM

Nici nu ma gandeam Izuka draga, eram doar curioasa care-i principiul laxativ sau cum?! :D Eu imi mai fac ceai de urzica,am avut de papadie dar doar sa beau o cana de ceai fierbinte cu feliuta de lamaie ,ca-mi da mie un confort decat apa goala ,in rest nu am avut dureri de burta sau alte cele .Cum am zis eu dau jos bine pana acum 10 cm. talie 4 burta(aproape 5) si 3(aproape 4) solduri,dar cu cate 50 de abdomene dimineata dupamiaza si seara si alte exercitii ,2 l de lichid pe zi fara prajeli grasimi dulciuri si alcool,mancat tot degresat,doar ca eu gafez si cad in extrema prea putin=infometare...aia e... :D

#3067 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 May 2011 - 12:17 PM

zi frumoasa si buna tuturor doamnelor si eventualilor domni!

la noi a tunat si fulgerat si plouat aseara. Azi zi calduroasa si insorita pana acum.

Geany eu am luat ceaiul ala antiadipos (1 plic/zi) ani si ani de zile ...sa tot fie de prin 95 cred. Intr-adevar in primele 3 saptamani (sau cand am inceput poate chiar mai mult), am avut niste colici teribile si cand ma lovea dc nu aveam toaleta in zona nu ma puteam tine :D decat max vreo 5 min ...era ceva fulger (dar stiam la ce ora ma apuca). Am slabit foarte bine si m-am mentinut cu acesta ceai, suferind de fel eu de constipatie cronica. Fara ala nici nu mai ieseam la toaleta. Luam o cutie, mai faceam pauza 1-2 saptamani sau mai mult, iar luam o cutie. Acum 1 an jum de cand cu sarcina l-am intrerupt si acum abia asteptam sa scap de alaptat sa incep iar. Dar, daca incep monti poate nu o sa mai am nevoie sa iau ceaiurile pentru ca parca un pic m-am reglat cu tranzitul si fara el ... in lipsa...desi initial credeam ca o sa mor, cand l-am intrerupt, in primu trimestru mai ales a fost teribil (e specific sarcinii constipatia si balonarea). Nu-l recomand nimanui, doar povestesc experienta mea, mie mi-a folosit sa ma mentin 15 ani, incadrandu-ma in categoria pofticios+gurmand...cum e mai rau pt silueta. Ah si cand am inceput cu el am slabit vreo 7 kg f usor, cu atentie si la alimentatie desigur.

Din seria pastile eu am luat pastile de crom parca (care inhiba pofta de dulciuri), spirulina, chlorella, echinacea, extract de ceai verde si diverse alte suplimente ...orice chestii de astea naturale de la plafar, care promit ca te ajuta ori depurativ, ori inhiba foamnea :D ! eh ce nu am incercat ca sa ma mentin la 50 kg, suferind si de constipatie cronica... rezolvam doua treburi deodt, dar nu mancam junk food, paine, zahar, patiserie, sucuri si prajeli (pana la sarcina, cand am inceput sa mananc dulciuri si mi-am oferit multee kg siluetei :D ). Acum am inceput de ieri antrenamentul pentru Monti si imi place ...mananc pe saturate si bun si sa vedem si rezultatele. Am uitat sa ma cantaresc pentru ca luasem ceva in concediu :D ...nah la mesele alea ... :D

Tu sa faci asa cum simti si cum vrei, asa am facut si eu, dar documenteaza-te mereu bine inainte in leg cu toate aspectele si mai ales de efecte secundare, ca sa stii ce faci. Ai slabit serios 10 cm in talie! felicitari! asta inseamna 2 nr la haine, cred? dar nu saptamana trecuta de abia te-ai apucat?

e fff bine cu ceaiul de urzica, are efecte benefice pt sanatate! daca il poti bea in loc de apa mereu e super!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3068 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 12:25 PM

Am inceput dupa pasti sa reduc bine painea si cantitatea de mancare si baut apa,ala era doar antrenamentul, am inceput sa cantaresc tot degresat si de fapt cam nimik de pe 1 mai ,am tinut jurnal zilnic metodic,150 de abdomene pe zi + alte exercitii mers, urcat scari...am avut negru inaintea ochilor,vajaiala ameteli :D
Nu-i prima oara la mine de 10 ani aceeasi poveste,ma mentin pe vara iarna pun incet,incet inapoi...

Ma gandesc sa postez la diete un jurnal zilnic,ca sa fiu trasa de urechi cand nu mananc... sincer doar 600 de chilocalorii e f. putin am avut si zi cu post negru doar apa :D

#3069 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 17 May 2011 - 12:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 May 2011 - 12:17 PM, a spus:

zi frumoasa si buna tuturor doamnelor si eventualilor domni!

la noi a tunat si fulgerat si plouat aseara. Azi zi calduroasa si insorita pana acum.

Geany eu am luat ceaiul ala antiadipos (1 plic/zi) ani si ani de zile ...sa tot fie de prin 95 cred. Intr-adevar in primele 3 saptamani (sau cand am inceput poate chiar mai mult), am avut niste colici teribile si cand ma lovea dc nu aveam toaleta in zona nu ma puteam tine :D decat max vreo 5 min ...era ceva fulger (dar stiam la ce ora ma apuca). Am slabit foarte bine si m-am mentinut cu acesta ceai, suferind de fel eu de constipatie cronica. Fara ala nici nu mai ieseam la toaleta. Luam o cutie, mai faceam pauza 1-2 saptamani sau mai mult, iar luam o cutie. Acum 1 an jum de cand cu sarcina l-am intrerupt si acum abia asteptam sa scap de alaptat sa incep iar. Dar, daca incep monti poate nu o sa mai am nevoie sa iau ceaiurile pentru ca parca un pic m-am reglat cu tranzitul si fara el ... in lipsa...desi initial credeam ca o sa mor, cand l-am intrerupt, in primu trimestru mai ales a fost teribil (e specific sarcinii constipatia si balonarea). Nu-l recomand nimanui, doar povestesc experienta mea, mie mi-a folosit sa ma mentin 15 ani, incadrandu-ma in categoria pofticios+gurmand...cum e mai rau pt silueta. Ah si cand am inceput cu el am slabit vreo 7 kg f usor, cu atentie si la alimentatie desigur.

Din seria pastile eu am luat pastile de crom parca (care inhiba pofta de dulciuri), spirulina, chlorella, echinacea, extract de ceai verde si diverse alte suplimente ...orice chestii de astea naturale de la plafar, care promit ca te ajuta ori depurativ, ori inhiba foamnea :D ! eh ce nu am incercat ca sa ma mentin la 50 kg, suferind si de constipatie cronica... rezolvam doua treburi deodt, dar nu mancam junk food, paine, zahar, patiserie, sucuri si prajeli (pana la sarcina, cand am inceput sa mananc dulciuri si mi-am oferit multee kg siluetei :D ). Acum am inceput de ieri antrenamentul pentru Monti si imi place ...mananc pe saturate si bun si sa vedem si rezultatele. Am uitat sa ma cantaresc pentru ca luasem ceva in concediu :D ...nah la mesele alea ... :D

Tu sa faci asa cum simti si cum vrei, asa am facut si eu, dar documenteaza-te mereu bine inainte in leg cu toate aspectele si mai ales de efecte secundare, ca sa stii ce faci. Ai slabit serios 10 cm in talie! felicitari! asta inseamna 2 nr la haine, cred? dar nu saptamana trecuta de abia te-ai apucat?

e fff bine cu ceaiul de urzica, are efecte benefice pt sanatate! daca il poti bea in loc de apa mereu e super!

Ar fi foarte bine daca ai lasa ceaiul ala de tot. Una e sa l folosesti din an in paste, alta e zilnic. Nu slabesti de la el, oricat ti ai dori, chiar daca tu crezi ca ai slabit de la el, nu era decat apa si continut intestinal. Doar elimini mai multa apa (=deshidratare) si continut intestinal. de asemenea nu mai iei din hrana toti nutrientii si poti dezvolta alte carente.
Citeste pe aici
Dupa un timp pe monti, o sa vezi ca avand mai multe fibre in alimentatie, nu o sa/nu ar trebui sa mai ai probleme cu constipatia.
Cromul...nu e dovedit clar ca ajuta, daca ai vreo carenta, poate, altfel e mai mult efectul de placebo :D)
Spirulina e buna pentru organism in general, la fel si chlorella, dar trebuie sa iei destul pe zi.
Echinaceea e controversata, pe unii oameni nu ii ajuta cu nimic, eventual se resimt efecte adverse.
Ceaiul verde, in exces, deshidrateaza.
La slabit nu sunt bune niciun fel de suplimente. Se pot folosi termogenice sau lipotropice (astea nu sunt asa "agresive" cu organismul), dar in anotimpul care trebuie si numai cand mai ai de dat jos 1-2 kg, pentru modelare etc... Nu cand vrei sa slabesti ca lumea. Oricum ele ajuta putin, baza e alimentatia in primul rand si ar fi bine sa fie si miscare (ceva sport ce iti place nu exerciti efectuate incorect, btw burta nu scade de la abdomene :P eventual iti lucrezi muschii care vor ramane tot acoperiti de grasime)Plus, daca le iei (suplimentele )ceve de genul cum am scris eu, de la inceput, cand ajungi la stagnat ce mai iei? nu mai mananci, iei doza dubla (apar alte probleme) etc....

Geany nu mai manca alimente degresate, nu sunt bune pentru sanatate, cele integrale sunt foarte bune si ajuta la slabit. Astea sunt mituri cu slabitul fara grasimi. S a dovedit ca este exact invers, organismul are nevoie de grasimi pentru a functiona bine si pentru a slabi. Glucidele rele, in exces, te ingrasa.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#3070 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 12:44 PM

Eu am o problema la cerebel...bine de fapt mai multe dar :D decat sa mananc ceva ce nu-mi place mai bine nu mananc de loc,nu e sanatos deloc si eu ma inervez' pe mine personal fiindca stiu...dar nu pot sa ma abtinez maiii :D nu pot si pace...Voi v-ati facut datoria si mi-ati spus...o sa incerc ...promit... :D Dar dupa cum ma cunosc :D Mai bine nu promit nimik.

#3071 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 12:45 PM

eu zic macar sa faci zi de fructe decat post negru, spre exemplu daca iti place grepf are ff putine calorii si totusi are ceva nutritiv si vit+minerale. Cand am ajuns eu prima data la o limita (de la 47 am sarit la vreo 52) am mancat 5 zile greph si am dat jos 5 kg, apoi am inceput sa mananc doar mic dejun (Adica am eliminat cina) ...ma culcam visand ce voi manca dimineata ... vreo 2 saptamani pt echilibrare si apoi gata pe un an! pfoooai cate nu am facut si eu! identic si la fel cu tine: primavara dieta cu verdeturi in general sa dau jos ce acumulam peste iarnile gourmet!

nu te condamn pt ca si eu am facut la fel, toate dietele pamantului le-am incercat eu! si nu m-as mira sa mai recidivez, pentru ca daca ma apuca disperarea de kg si eu sunt in stare sa nu mananc nimic. Singura diferenta este ca eu nu am avut ameteli, sau macar slabiciune niciodata, absolut niciodata, nici daca tineam numai cu apa (intr-un an am baut 3 saptamani numai bere (sufeream din drama amoroasa) vreo 2-3/zi. De cele mai multe ori luam un supliment de multiminerale+multivitamine intotdeauna cand tineam o dieta. Ti-as recomanda sa faci la fel. Apa (lichide) 2 l/50 kg, 3 l/60 kg etc (Se adauga 1 l/10 kg). Pune meniul zilnic la diete, asa iti ramane scris si scrii si daca trisezi ...o sa-ti fie rusine ... asa am facut si eu ieri cand am luat meniul de la cantina ...ca pofteam de ciulama de ciuperci cu mamaliguta, dar mi-a fost rusine de fetele care sunt asa de dragute sa o dau in barci din prima zi, iar azi ma gasesc multumita ca am gasit ceva variante de meniu care pt mine sunt absolut delicioase si acceptabile, aproape identic cu ce mancam si pana acum-am scos din pachetelul de la serviciu doar porumbul pana acum. Dar satulului ii da mana sa vorbeasca... :D papa si tu ceva nutritiv si vezi sa nu te mai ia cu ameteala si vajaiala. Sportul e minunat daca poti face, mie mi-e prea lene sau sunt prea obosita ... Rusinos ... mai ales ca am fost destul de sportiva pana pe la 22 ani cand am inceput serviciile... , apoi mai rar, mai rar, 1 luna / an intensiv, acum deloc ... lene mare... de fapt sunt epuizata seara, nu vad decat relax ...am si program aiurea ...asa mi l-am dorit eu.
Eu ma duc sa citesc Monti, hai si tu cu mine ... chiar de continui dieta ta, macar sa citesti, nu vrei ? :D

#3072 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 12:50 PM

Nop! Monti nu-i de mine...

Eu daca mananc doar fructe sau beau acru imi face aciditate la stomac,senzatie de foame dureroasa ....La disociat cea mai grea zi era cea cu fructele la mine ,mai bine nu mancam nimic decat doar fructe .

#3073 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 01:17 PM

Vezi postareaM_rules, la 17 May 2011 - 12:39 PM, a spus:

Se pot folosi termogenice sau lipotropice (astea nu sunt asa "agresive" cu organismul), dar in anotimpul care trebuie si numai cand mai ai de dat jos 1-2 kg, pentru modelare etc... Nu cand vrei sa slabesti ca lumea. Oricum ele ajuta putin, baza e alimentatia in primul rand si ar fi bine sa fie si miscare (ceva sport ce iti place nu exerciti efectuate incorect, btw burta nu scade de la abdomene :D eventual iti lucrezi muschii care vor ramane tot acoperiti de grasime)Plus, daca le iei (suplimentele )ceve de genul cum am scris eu, de la inceput, cand ajungi la stagnat ce mai iei? nu mai mananci, iei doza dubla (apar alte probleme) etc....

Glucidele rele, in exces, te ingrasa.

exact glucidele astea rele au fost baza la mine de 1 an jum, acu le eliminam, cu ajutor de la voi si de la nenea Monti
la ce te ref cu termogenice si lipotronice ? cremele anticelulitice?

suplimentele le luam cand si cand ba de aia, ba de ailalta ... orice in dorinta de a slabi fara a ma abtine de la mancare ... deh vorbim de o gurmanda! Sper sa nu ma mai apuc de ceai, asa e cu teoria nutrientilor eliminati, cu toate astea cu analizele pana acum, Doamne ajuta, am stat mereu bine.

#3074 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 01:20 PM

Vezi postareaGeany, la 17 May 2011 - 12:50 PM, a spus:

Nop! Monti nu-i de mine...

Eu daca mananc doar fructe sau beau acru imi face aciditate la stomac,senzatie de foame dureroasa ....La disociat cea mai grea zi era cea cu fructele la mine ,mai bine nu mancam nimic decat doar fructe .

Bocanilaaa :D , Monti nu e o dieta disociata, din contra e echilibrata. Poti manca de toate, doar ca anumite combinatii trebuie sa le elimini, pentru ca pe scurt ingrasa (De ex carne cu cartofi/orez/paine/paste), dar raman o multitudine de variante nu tb sa mananci acru sau doar fructe, am dat eu ex cu greph ca am zis ca decat post negru mai bine un fruct ceva. De ex, a propos de caloriile tale, ciresele au cele mai putine ... :D si-s si bune, nu?

#3075 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 01:30 PM

Iubita citesc Monti de mult si credema nu ma coafeaza'... :D Cirese nu au aparut inca ,capsuni sunt 10 roni kg. si nici nu-s dealea bune inca, asa ca mar sau un gref rosu momentan...
Mai vad cat pot sa slabesc dupaia dau in mentinere ,o sa mai calc in strachini o sa mai incerc sa recuperez,ca de obicei ...oooff off maiii maaiii :D
Azi am facut cartofi noi cu marar si nu am gustat nici o bucatica :D vointa am daca-mi impun,am mancat salata de rosii cu castraveti necondimentata cu nimic,dar vreau sa fac o varza cu ardei gras ,rosie morcov si o sa pap deaia :D

#3076 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 01:35 PM

Vezi postareaGeany, la 17 May 2011 - 01:30 PM, a spus:

Iubita citesc Monti de mult si credema nu ma coafeaza'... :toothy6: Cirese nu au aparut inca ,capsuni sunt 10 roni kg. si nici nu-s dealea bune inca, asa ca mar sau un gref rosu momentan...
Mai vad cat pot sa slabesc dupaia dau in mentinere ,o sa mai calc in strachini o sa mai incerc sa recuperez,ca de obicei ...oooff off maiii maaiii :boohoo:
Azi am facut cartofi noi cu marar si nu am gustat nici o bucatica :(( vointa am daca-mi impun,am mancat salata de rosii cu castraveti necondimentata cu nimic,dar vreau sa fac o varza cu ardei gras ,rosie morcov si o sa pap deaia :hungry:

da, ciresele nu au aparut inca ...dar ma gandeam in avans pt cand or aparea.
bine ca nu ai mancat cartofi prajiti...desi aratau de-mi venea si mie sa intind mana...noroc ca netul nu are miros ..., dar cine stie curand o sa apara. Eu nu vreau sa-mi bag :biggrin:

#3077 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 01:40 PM

Daaa!!!.Totusi ciudat ,eu daca-mi impun ca nu vreau e ok,dar daca asi vrea sa tin o dieta pe zile gen:luni :aia,aia,aia,etc...eiii ezact' aia nu asi manca ci orice altceva,nush' de ce ...nu-mi place sa mi se impuna,trebuie sa mananc ce-mi tuna mie .Eu cred ca-s stramba rau,ce-i drept m-a scapat mama in cap si se vede. :biggrin: :toothy6:

#3078 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 17 May 2011 - 01:44 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 May 2011 - 01:17 PM, a spus:

exact glucidele astea rele au fost baza la mine de 1 an jum, acu le eliminam, cu ajutor de la voi si de la nenea Monti
la ce te ref cu termogenice si lipotronice ? cremele anticelulitice?

suplimentele le luam cand si cand ba de aia, ba de ailalta ... orice in dorinta de a slabi fara a ma abtine de la mancare ... deh vorbim de o gurmanda! Sper sa nu ma mai apuc de ceai, asa e cu teoria nutrientilor eliminati, cu toate astea cu analizele pana acum, Doamne ajuta, am stat mereu bine.

Citeste pe aici si aici de suplimente de slabit. Dar astea merg cand mai ai foarte putin de dat jos.
Unele au si efecte adverse, in functie de organism.

Vezi postareaGeany, la 17 May 2011 - 01:30 PM, a spus:

Iubita citesc Monti de mult si credema nu ma coafeaza'... :biggrin: Cirese nu au aparut inca ,capsuni sunt 10 roni kg. si nici nu-s dealea bune inca, asa ca mar sau un gref rosu momentan...
Mai vad cat pot sa slabesc dupaia dau in mentinere ,o sa mai calc in strachini o sa mai incerc sa recuperez,ca de obicei ...oooff off maiii maaiii :toothy6:
Azi am facut cartofi noi cu marar si nu am gustat nici o bucatica :hungry: vointa am daca-mi impun,am mancat salata de rosii cu castraveti necondimentata cu nimic,dar vreau sa fac o varza cu ardei gras ,rosie morcov si o sa pap deaia :boohoo:

Geany, arunca un ochi pe articolul asta, poate te ajuta putin, nu e ceva fix sau vreo dieta, doar reguli generale (nu e monti, in caz ca iti faceai griji :(())), sari peste fazele cu sportul, daca nu faci :D:
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#3079 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2011 - 01:53 PM

Interesant articol Monti,maine sunt doar eu la calculator dimineata si o sa citesc tot cu atentie si notez in jurnalul meu zilnic tot ce ma intereseaza,multumesc frumos :biggrin:

#3080 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,620
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 May 2011 - 05:47 PM

Geany ma apucai sa iti scriu, am conceput un cearsaf si cand sa dau click am anulat. :rolleyes: La ce spui tu mai sus, mi s-a reactivat crezul meu de multi ani, ras- si rasprobat, anume ca: omul pana nu este convis de o chestie nu o va aplica in veci :snorting:

Si acum ma preoocupa o alta treaba: is moarta de oboseala, colega mea -cea cu nunta- are maine zi de nastere si eu nu am apucat sa ii iau nimic - ea mi-a luat mie. Ce scuza decenta si plauzibila am? Ajutati-ma ca nu am idei neam. O sa ii iau maine, azi nu sunt in stare sa ma misc, dupa ce azi noapte am bolit pana la 2 dimineata.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou