zi frumoasa si buna tuturor doamnelor si eventualilor domni!
la noi a tunat si fulgerat si plouat aseara. Azi zi calduroasa si insorita pana acum.
Geany eu am luat ceaiul ala antiadipos (1 plic/zi) ani si ani de zile ...sa tot fie de prin 95 cred. Intr-adevar in primele 3 saptamani (sau cand am inceput poate chiar mai mult), am avut niste colici teribile si cand ma lovea dc nu aveam toaleta in zona nu ma puteam tine

decat max vreo 5 min ...era ceva fulger (dar stiam la ce ora ma apuca). Am slabit foarte bine si m-am mentinut cu acesta ceai, suferind de fel eu de constipatie cronica. Fara ala nici nu mai ieseam la toaleta. Luam o cutie, mai faceam pauza 1-2 saptamani sau mai mult, iar luam o cutie. Acum 1 an jum de cand cu sarcina l-am intrerupt si acum abia asteptam sa scap de alaptat sa incep iar. Dar, daca incep monti poate nu o sa mai am nevoie sa iau ceaiurile pentru ca parca un pic m-am reglat cu tranzitul si fara el ... in lipsa...desi initial credeam ca o sa mor, cand l-am intrerupt, in primu trimestru mai ales a fost teribil (e specific sarcinii constipatia si balonarea). Nu-l recomand nimanui, doar povestesc experienta mea, mie mi-a folosit sa ma mentin 15 ani, incadrandu-ma in categoria pofticios+gurmand...cum e mai rau pt silueta. Ah si cand am inceput cu el am slabit vreo 7 kg f usor, cu atentie si la alimentatie desigur.
Din seria pastile eu am luat pastile de crom parca (care inhiba pofta de dulciuri), spirulina, chlorella, echinacea, extract de ceai verde si diverse alte suplimente ...orice chestii de astea naturale de la plafar, care promit ca te ajuta ori depurativ, ori inhiba foamnea

! eh ce nu am incercat ca sa ma mentin la 50 kg, suferind si de constipatie cronica... rezolvam doua treburi deodt, dar nu mancam junk food, paine, zahar, patiserie, sucuri si prajeli (pana la sarcina, cand am inceput sa mananc dulciuri si mi-am oferit multee kg siluetei

). Acum am inceput de ieri antrenamentul pentru Monti si imi place ...mananc pe saturate si bun si sa vedem si rezultatele. Am uitat sa ma cantaresc pentru ca luasem ceva in concediu

...nah la mesele alea ...
Tu sa faci asa cum simti si cum vrei, asa am facut si eu, dar documenteaza-te mereu bine inainte in leg cu toate aspectele si mai ales de efecte secundare, ca sa stii ce faci. Ai slabit serios 10 cm in talie! felicitari! asta inseamna 2 nr la haine, cred? dar nu saptamana trecuta de abia te-ai apucat?
e fff bine cu ceaiul de urzica, are efecte benefice pt sanatate! daca il poti bea in loc de apa mereu e super!