Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1532
  • 1533
  • 1534
  • 1535
  • 1536
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30661 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 June 2013 - 02:41 PM

Offffff Giorgi. Nu pot sa inteleg asa ceva...din moment ce tu ai lucrat...cine plateste zilele lucrate in noua directie?
De ce oare unii *oameni* ( neoameni) trebuie sa arate ca sunt mari si tari, si sa impuna dobitocenii ?? Incredibil.
Nu aveti un sindicat ( care are ca principiu sa apere membrii sai de nedreptati?? )nimeni nu poate sa intervina la asa o aberatie...imi inchipui ca ai lucrat in noul departament, ca ai semnat ceva condica de prezenta si ca asta se poate dovedi celor de la asa zisele resurse umane. ....
Tara lui papur voda nenica ...iti da o senzatie de sila si de dispret asa ceva.

#30662 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 June 2013 - 02:41 PM

Giorgiana :notworthy:
Cei din noul departament nu te pot ajuta? Sper sa se rezolve odata si bine problemele tale.
Imagine postata

#30663 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 June 2013 - 02:53 PM

Da, fetelor, ca un facut astazi am sunat la reprezentantul sindicatului si nu era la birou, dar maine dimineata este primul pe care il sun.
In momentul asta am facut o cerere catre ministru sa-mi aprobe plata orelor efectuate in noul departament si la care atasez pontajul din 13 mai si ii voi pune pe toti sefii sa-mi semneze. Fostul director nu mi-a permis sa semnez condica, m-a chemat special sa-mi comunice acest lucru.
Am 20 si ceva de ani de munca in aceasta institutie si nu am trecut niciodata prin asa ceva!
Si eu sper sa se rezolve intr-un fel, numai ca sper de multe zile si.....
GEORGIA

#30664 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 03 June 2013 - 03:46 PM

Maya, Doamne fereste pe toata lumea de asa necazuri. Ma bucur ca voi nu sunteti in pericol :notworthy: .

Offff, Giorgi, imi pare rau ca treci prin asa ceva :snorting: :hug: Sper sa se rezolve problema si sa-ti primesti banutii pe toate zilele lucrate.

Mutti, sanatate multa picei bolnavioare.

Pana anul trecut, ma duceam la plaja din an in paste (poate o data pe an, poate mai rar), ca al meu tare greu se urneste din casa si nu-i place caldura. Si cum eu nu conduc, si transportul in comun mananca o gramada de timp, tot ziceam pas. Pana cand mi-am zis: sunt pe malul marii, intr-un loc unde vacantele costa sute, poate mii de euro, si nu profit? Pot sa fiu mai blonda de-atata? Si-am inceput sa ma duc la plaja. De una singura, de cele mai multe ori, cu autobuzul si metroul, indiferent cat timp imi ia.

#30665 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 June 2013 - 03:59 PM

Fetelor , merci!

Georgiana , fii tare! Noi suntem alaturi de tine!

( sper ca am scris bine cu 2 de i ca zau ca am uitat cum se scrie)

#30666 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 03 June 2013 - 04:26 PM

Vezi postareaCami, la 03 June 2013 - 03:46 PM, a spus:

Maya, Doamne fereste pe toata lumea de asa necazuri. Ma bucur ca voi nu sunteti in pericol :hug: .

Pana anul trecut, ma duceam la plaja din an in paste (poate o data pe an, poate mai rar), ca al meu tare greu se urneste din casa si nu-i place caldura. Si cum eu nu conduc, si transportul in comun mananca o gramada de timp, tot ziceam pas. Pana cand mi-am zis: sunt pe malul marii, intr-un loc unde vacantele costa sute, poate mii de euro, si nu profit? Pot sa fiu mai blonda de-atata? Si-am inceput sa ma duc la plaja. De una singura, de cele mai multe ori, cu autobuzul si metroul, indiferent cat timp imi ia.

Si bine faci :notworthy:
Leneveala placuta la soare :snorting:
Imagine postata

#30667 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 June 2013 - 04:30 PM

Bună ziua la hangitele frumoase!

Of, măi Giorgy, cum e posibil așa ceva? Ar trebui să ceri o audiență direct la ministrul care îmi aduc aminte că ți-a semnat transferul. E o absurditate! Tu de capul tău nu plecai de la un birou la altul. Cineva ți-a zis de azi numai ești aici ci dincolo. Sunt fără cuvinte....

Cami, mi-ai făcut și mie dor de mare. Frumos tare la tine!

Mutti, sănătate Elenei! Tare greu mai e când se îmbolnăvesc piticii.

Maneki, yupiiii, mai avem o montignaca! Început lin de monti! Ai să vezi că nu e greu. La început se mai amestecă totul în cap, dar trece repede.

Ca mi-am adus aminte.... Și noi ne-am cunoscut printr-o întâmplare. Era deajuns să-mi fi păstrat decizia inițială de a nu-mi însoți prietena în discotecă și astfel nu ne-am fi cunoscut. Dar, m-am răzgândit și m-am dus după ea (plecase deja singură). Nu aveam habar nici măcar unde era discoteca. Cu ajutorul unei prietene am ajuns în locul cu pricina și așa ne-am cunoscut. Restul e poveste.... Și uite așa în decembrie se împlinesc 19 ani de când suntem împreună.

Vă pupacesc pe toate!

Noi am sărbătorit duminică zilele fetelor, așa că a fost o nebunie în casa noastră.
Sorina

#30668 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 June 2013 - 08:13 PM

Georgi mama iti tin pumnii sa se rezolve problema...ouff complicat totul in ro
Miine plec spre otopeni...imi place caci voi intilnii o veche prietena plecata si ea de enspe mii de ani din ro
Ca un facut ea vine di USA in acelasi timp !
Daca scrieti pe la intilneli ce si cum vin spre voi indiferent ce ar fi :notworthy:

#30669 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 03 June 2013 - 09:43 PM

Giorgiana, toate gandurile mele bune spre tine! Sper sa se resolve cat mai repede, ca nesiguranta e cumplita.

Bafta si putere multa!
The more I see, the less I know.

#30670 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 June 2013 - 10:38 PM

Gio, imi pare rau sa aud asa ceva. Ai copie dupa ordinul de transfer in noul departament? Ataseaza si aceasta la dosarul/petitia catre Ministru. Vreun mail de la fostul sef care iti cerea sa-ti iei talpasita din data de ... ? Fa 2 copii la dosar, una ti-o pastrezi, una da-o si la sindicat, eventual daca e necesar o copie la personal, pentru pontaj! Musai sa raspunzi la personal cu copie dupa condica /pontajul din noul dpt.

Daca nu ai de ales mergi in celalalt departament pana se legalizeaza situatia. Ce poate sa-ti faca?
Dar totusi nu inteleg, cum s-a comunicat mutarea si apoi s-a descoperit ca nu e legala???
Se va rezolva! parerea mea e insa ca va cadea magareata pe cei care ti-au semnat ordinul de mutare, daca nu era inca legal.
Ai incredere: totul se va rezolva cu bine! ca doar vina ta nu e catusi de putin in toate acestea! doar chestiuni absurde birocratice, tipic romanesti!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30671 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 June 2013 - 10:48 PM

Mayaaa! ce urgie! bine ca sunteti pe deal. Sa dea DD sa se termine repede si fara alte victime toata aceasta furie a naturii!

Cami, ce bine ca mergi la plaja ... cu sau fara domnul Cami, merita! am vazut un hotel in zare ...
Si vad ca se poarta plaja pe nisip, nu pe sezlonguri. Mai povesteste-ne cate ceva din obiceiurile de acolo... cand/daca ai timp si chef... Nu ai gasit sa iti faci prietene?

sorina, sa-ti traiasca printesele! multa sanatate amandorura si numai bucurii sa iti aduca, sa fiti fericiti impreuna!

maneki, frumos start ai dat saptamanii! sa vezi ca iti merge bine pana in final! spor la monti! care e targetul? legat de sanatate sau de silueta?

sanatate Elena si spor la treaba Mutti. Chiar azi vorbeam cu colegii, ca nu credeam ca in Germania mai pliveste lumea campurile. Aici vezi lumea pe camp la prasit ... si ne gandeam ca doar noi mai suntem asa de inapoiati...

nu vreau sa mai aud grozavii saptamana asta, destul ca miercuri am o intalnire de hiper stres ... :notworthy:

Floricica, ... ce dreptate ai: nesiguranta e cumplita! vad ca majoritatea taurilor cunoscuti au probleme mari de tot cu jobul in aceasta perioada!

hai ca le scoatem pe toate la capat in final, o sa vedeti! capatul cel mai bun !!!

sanatate deplina si succes maxim in tot ce va propuneti!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30672 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 04 June 2013 - 12:29 AM

Giorgiana, iti tin pumnii sa rezolvi. Dar te rog frumos sa te intaresti si sa nu te imbolnavesti ca lucrezi cu niste idioti.

Culege informatii de la cei ce stiu cum merge treaba in tara si incearca sa te zbati pentru dreptul tau, dar nu face si un stop cardiac in timpul asta...Sanatatea ta e foarte importanta asa ca pune mana si mananca sa nu lesini pe strada (nu te supara ca te cert, dar ai multa lume acasa care depinde de tine, asa ca poti nu poti, trebuie sa vrei sa mananci!)

Tin pumnii stransi :notworthy: !
A cat is a friend fur-ever !

#30673 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2013 - 01:07 AM

Azi la mine e iar sambata, fac curat mai ceva ca la Paste ca am schimbat totul in 2 camere, si hartia in dulapuri.
Printre teancuri am gasit o revista Life din august, 21, 1944

Aveam mai multe poze, dar sa ma iertati, cu windows 8 nu stiu cum sa le prelucrez, la mine sunt salvate in pozitie vericala dar cand le atasez sucim gatul. :notworthy: Scuzati, pardon, am incercat sa va mai derutez, delectez dar nu imi iese. Va prezint doar tentativa :snorting:

Eram curioasa daca in cele 4 pagini cu poze de reugiati voi gasi si un roman si uite-l, ala e :hug:

Fisiere atasate

#30674 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2013 - 01:50 AM

Mai incerc una, mie mi se pare rasu' plansu'. Reclama e la un produs pentru ingrijirea parului. In desene il arata pe unu' caruia ii zboara capul cu casca cu tot :notworthy: In poza de final e frumos pieptanat :hug:

Pardon, renunt, iar ceea ce vad eu apare in pozitie verticala iar cand atasez e orizontal :snorting:

Fisiere atasate

#30675 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 June 2013 - 07:09 AM

Buna dimineata la han.
o zi faina sa aveti.

#30676 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 June 2013 - 07:19 AM

Neatza, am debutat in forta ziua de azi.
Giorgi sunt alaturi de tine!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30677 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 June 2013 - 07:37 AM

neata si de la mine! La noi ploua, ploua, ploua si e frig, ma enerveaza. Si ioana merge joi in excursie prin Maramures 2 zile, spar sa se mai indrepte un pic vremea.
Zerda, pe unde-ai umblat? Ti-am simtit lipsa ieri.
Georgi, imi pare tare, tare rau de necazul meu, ma gandesc ca totusi se va rezolva pana la urma. Pana atunci incerca sa te linistesti cat de cat, sa nu-ti mai faci si tu rau singura, ca si-asa sunt destui "binevoitori". <_<
Sorina, te pup, ma bucur ca mai dai cate-un pic pe-aici si ca sunteti bine cu totii.
Floricico,foarte faina faza cu revista; mama, iti dai seama ca are aproape 70 de ani...
Stella, pe la tine ploua inca?

#30678 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2013 - 08:08 AM

Mie-mi place poza lui David, daca asta o fi numele lui adevarat :)Iar is sucita, dar ma fascineaza poza asta si n-am cum s-o intorc. <_<

Cred ca pagina asta o sa o inramez si o s-o pun pe un perete. Atatea fizionomii diferite, oare ce-or ascunde?

Fisiere atasate

#30679 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 June 2013 - 08:14 AM

Bia, a 2a zi fara ploaie <_<...cica au anuntat 3 zile consecutiv. soare cu dinti, ca bate vantul, dar macar e soare :pupic: si nu mai ploua.
ca e belea dau apele sa iasa din matca peste tot :pupic:

#30680 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 June 2013 - 08:41 AM

Buna dimineata!

Giorgi' iti tin pumnii <_<

Si la noi e vreme incerta!

O zi faina tuturor!