Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1533
  • 1534
  • 1535
  • 1536
  • 1537
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30681 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 04 June 2013 - 08:48 AM

Daniella , nici aici nu vezi la prasit , astia au masinarii dar eu pt gradinintza mea ce masinarie sa iau?
In unele locuri, unde s-a putut , am acoperit cu folie si apoi pietricele sau scoartza de copac / lemn tocat , da nu merge peste tot. Asa ca plivesc cu spor.

Elena e bine ,m acum sunt eu bolnava , nici nu stiu ce am , aseara 38,8 febra, ma dor toate oasele...la 11 merg la dr.

#30682 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 04 June 2013 - 09:36 AM

Neaţa la han.
La noi acum e soare dar destul de răcoare. Şi se cam adună nori...

Uf, ce am mai citit pe aici :pupic:
Doresc sănătate tuturor şi să fie bine, linişte pentru toată lumea.

Eu mâine voi fi lipsă la apel, merg iar la Cluj. Am trecut şi pe la fântâniţă să cer ajutor.

Încă o dată vă doresc tuturor multă sănătate şi linişte <_<

#30683 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 04 June 2013 - 10:20 AM

Helau si de la mine! N-am prea scris in ultima vreme, dar v-am citit mereu. Nu am mare lucru de zis, nimic deosebit de raportat pe la mine. Ba probleme, ba sindrofii....... asta-i viata, totul merge inainte.
Le tin pumnii celor ce au nevoie de putin noroc, compatimesc alaturi de cei cu probleme (de sanatate sau profesionale) si sper sa vina zila mai bune (si mai calduroase, unde e nevoie) pentru toata lumea! <_< Avem cu totii nevoie!
Aduc si cate ceva de pus pe masa, ca tot se apropie ora pranzului.....

Fisier atasat  1.jpg (81.01K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (178.4K)

Fisier atasat  3.jpg (29.46K)

Fisier atasat  4.jpg (211.23K)

Fisier atasat  5.jpg (80.22K)

Fisier atasat  6.jpg (10.53K)

Fisier atasat  7.jpg (129.64K)

Fisier atasat  8.jpg (69K)

Fisier atasat  9.jpg (36.56K)

Fisier atasat  10.jpg (115.5K)

Fisier atasat  11.jpg (22.2K)

Fisier atasat  12.jpg (61.33K)

Fisier atasat  13.jpg (52.87K)

Fisier atasat  14.jpg (270.48K)

#30684 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 04 June 2013 - 10:27 AM

foxyy , de unde ai luat ultima poza? ca as vrea sa stiu ce e. Sunt rosii apoi guacamole?

#30685 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 04 June 2013 - 10:29 AM

Salut fetelor!

Giorgianatin pumnii in continuare, asa ceva nu am mai auzit <_< sigur se
va rezolva in bine, fii increzatoare.

Floricica interesant sa rasfoiesti pagini atat de vechi, articole si reclamele vremii :pupic:

Boni ganduri bune se indreapta spre tine, sa se termine totul repede si bine :pupic: .
Sanatate tatalui tau.
Imagine postata

#30686 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 June 2013 - 10:37 AM

Vezi postareaMutti, la 04 June 2013 - 10:27 AM, a spus:

foxyy , de unde ai luat ultima poza? ca as vrea sa stiu ce e. Sunt rosii apoi guacamole?

Da. Am gasit poza pe un blog.

#30687 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 04 June 2013 - 10:49 AM

Buna ziua la han :pupic:

Mutti, sanatate multa si spor la plivit gradina :pupic:

Dac-as putea impacheta caldura si soarele, v-as trimite la toate cate un pachet maaaaaaaare, mare cu caldura si soare. La noi deja sunt 40 de grade ziua, si noaptea undeva peste 30, nu mai putem dormi fara aer conditionat.

Daniella, ca parca ea ma intrebase daca nu am prietene, am prietene, mai mult romance, dar nu mereu pot veni cu mine sau nu sunt asa de rezistente la caldura. Si cand nu pot merge cu prietenele pe plaja, ma duc singura.

Despre obiceiurile locale, nu prea stiu ce sa va spun, ca, spre rusinea mea, in 8 ani de cand sunt aici, am interactionat prea putin cu localnicii. Nu ca n-as fi vrut, dar n-am avut ocazia. Localnicii sunt in minoritate, cam 20-25% din populatia rezidenta. Restul sunt adunati de prin toate colturile lumii, mai ales indieni, pakistanezi, filipinezi si diverse alte natii.
Acuma, ca stau sa ma gandesc, nici nu stiu daca am vazut restaurante cu specific emiratez, deci nici macar nu stiu ce feluri de mancare specifica au <_<

#30688 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2013 - 11:10 AM

Cami, si pana la plaja mea favorite merg cu autobuz, metrou, tramvai, feribot si apoi pe jos, toata trambaleala cam o ora jumate-2. Nu plec de-acasa cu prietenii, ne intalnim la locul stiut sau la feribot. Suntem o gasca, aceleasi persoane mergem de ani de zile in acelasi loc si ne stim, ne vedem saptamanal daca nu zilnic, avem grija unii de altii chiar daca de la distanta. Cu unii m-am imprietenit mai mult si deja incep sa zbarnaie telefoanele..."vara asta vii la plaja?". Car mancare si bautura cu mine ca stau pe plaja cam 8-10 ore si e o pustietate, n-am de unde sa ma aprovizionez cu nimic acolo.
Si la plaja din oras, mai aproape, merg mereu in acelasi loc/punct si in fiecare an intalnesc aceleasi persoane, asa ca e mai familial, siguranta.
Abia astept! <_<
The more I see, the less I know.

#30689 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 June 2013 - 12:14 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 23 May 2013 - 10:21 AM, a spus:

p.s. Nu v-am zis, dar marti seara am cunoscut niste "artisti" minunati, live si tare m-am bucurat. Carmen, cand ai timp si chef, poate pui pozele la "intalneli".

Poate ne vedem mai des! <_<

#30690 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 04 June 2013 - 12:22 PM

Fetelor, ati tinut bine pumnii stransi, pentru luna mai s-a rezolvat situatia, s-a modificat pontajul si respectivul "porc" a binevoit sa ma treaca prezent si o sa imi iau salariul intreg, pe luna mai. A tinut neaparat sa precizeze ca "numai pe luna mai", pentru iunie trebuie sa vad ce demersuri sa fac, ca sa nu mai ajung intr-o astfel de situatie. Daca nu...trebuie sa ma intorc la vechiul departament, la vechiul "porc" si sincer, nu inteleg DE CE? Daca eu numai vreau sa lucrez acolo, sa lucrez cu persoana lui. Nu inteleg de ce sunt obligata, ma simt ca un "negru pe plantatie"! <_<

Va pup si va iubesc pe toate!!!! :pupic: :pupic:
GEORGIA

#30691 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 June 2013 - 12:25 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 04 June 2013 - 12:22 PM, a spus:

Fetelor, ati tinut bine pumnii stransi, pentru luna mai s-a rezolvat situatia, s-a modificat pontajul si respectivul "porc" a binevoit sa ma treaca prezent si o sa imi iau salariul intreg, pe luna mai. A tinut neaparat sa precizeze ca "numai pe luna mai", pentru iunie trebuie sa vad ce demersuri sa fac, ca sa nu mai ajung intr-o astfel de situatie. Daca nu...trebuie sa ma intorc la vechiul departament, la vechiul "porc" si sincer, nu inteleg DE CE? Daca eu numai vreau sa lucrez acolo, sa lucrez cu persoana lui. Nu inteleg de ce sunt obligata, ma simt ca un "negru pe plantatie"! :(

Va pup si va iubesc pe toate!!!! :-* :love7:

Capul sus. :( Bine ca s-a rezolvat, desi doar pentru moment. :(
Daca ai nevoie de ajutor, da de stire! :(

#30692 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 June 2013 - 12:59 PM

Bravo Giorgiana :love7:
Pentru perioada ce urmeaza, noa ta sefa de departament ar trebui sa te ajute sa rezolvi situatia, impreuna cu cei de mai sus in ierarhie, ce tot tergiverseaza decizia :(
Imagine postata

#30693 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 June 2013 - 01:01 PM

Giorgiana, ma bucur pentru tine, bine ca s-a rezolvat pentru luna mai. Sincer, nu prea inteleg cum e posibil ca cineva sa-ti faca asa ceva, cum se poate sa ai astfel de probleme din cauza unui crizat. Iti doresc sa ti se rezolve problema cat mai repede si ai grija de tine Imagine postata

Buna dimineata / ziua!

Maya, eu ma plangeam ca la mine ploua. Ce prapad e la voi! Aici s-a indreptat cat de cat, poate vine vremea buna si acolo.

Din cauza ploilor de anul trecut, a iernii lungi de anul asta, ploilor si frigului, fermierii sunt in criza de fan! Pana acum doua saptamani nu au putut intra utilajele sa taie iarba si nici n-au putut lasa vitele-n camp pentru ca pamantul era prea moale. S-au carat mii de camioane de fan din Franta si Marea Britanie. Nu credeam ca o sa ajung vremea cand in irlanda se vor plange de lipsa de iarba.

Mutti, insanatosire grabnica
Sanatate si numai bine la toata lumea
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#30694 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 June 2013 - 01:36 PM

Bine ca ai rezolvat Georgi, acum e momentul sa faci presiuni sa se rezolve definitiv circul asta!Daca vrei mai vorbim noi.

Ana Maria sanatate multa!

Flori sambata placuta!! :(

Alpha,nici eu nu-mi pot imagina ca nu mai e iarba in Irlanda! Dar vremea e capricioasa peste tot!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30695 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2013 - 02:46 PM

M-am dus sa iau tigari si fructe. E 8.40 AM
Pe uratul asta care n-a iesit la timp il pandesc, ii dau morcovi, nu maninca mere, are familie mare. Niste tampiti, ca ne-o tinut cu zapada pana acu, de curand..din cauza lor :(

Si io-te , ce de lume se grabeste sa faca bani. Am stat pe pod sa maninc un mar si sa-i vad cum trec pe sub mine, si parca-mi pare rau de ei...un' se duc toti asa buluc ? Tre-i necajita lumea asta! E asa frumos afara. Io vorbesc din prisma aleia care lucreaza weekendurile si doarme in autobuz :love7:

Fisiere atasate

#30696 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 June 2013 - 10:17 PM

hello, dragele mele! va doresc multa sanatate si numai bine!

foricico, ce mi-a placut povestea de la unghii, dar si ce ai povestit cu cami despre obiceiurile de la voi ...
cat despre fuga oamenilor sa faca bani ... nu stii unde sa tai cu o clara lovitura de cutit intre fuga dupa supravietuire / agoniseala ... WE placut!
aaa, nu am inteles: cum v-o tinut marmota (daca marmota o fi) cu zapada pana acum?

stella, drum bun!

mutti, sanatate si spor la plivit!

gio, imi pare bine ca s-a rezolvat pe mai! oricum stai calma draga mea, pt ca nu ai cum sa iesi tu tap ispasitor din toata patania ... O sa se rezolve si pe iunie!

aaaa, si m-a mai distrat foaxa, cand zice ceva de genul: "Vreme buna pt cine are nevoie. Toata lumea are nevoie!" :love7:

am un morcov ... , un snop! va pup pa... ne auzim maine seara ...
Spre deosebire de Gio, eu mananc de stres non-stop! ce porcarie! double bad for me!
am auzit ca a fost luna plina si eclipsa de luna si de aia toata lumea a fost agitata si panicata zilele astea ...

Uite vine toamna:)))))) voi cum va distrati pe vremea asta? :(

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30697 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2013 - 11:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 04 June 2013 - 10:17 PM, a spus:

hello, dragele mele! va doresc multa sanatate si numai bine!

foricico, ce mi-a placut povestea de la unghii, dar si ce ai povestit cu cami despre obiceiurile de la voi ...
cat despre fuga oamenilor sa faca bani ... nu stii unde sa tai cu o clara lovitura de cutit intre fuga dupa supravietuire / agoniseala ... WE placut!
aaa, nu am inteles: cum v-o tinut marmota (daca marmota o fi) cu zapada pana acum?

stella, drum bun!

mutti, sanatate si spor la plivit!

gio, imi pare bine ca s-a rezolvat pe mai! oricum stai calma draga mea, pt ca nu ai cum sa iesi tu tap ispasitor din toata patania ... O sa se rezolve si pe iunie!

aaaa, si m-a mai distrat foaxa, cand zice ceva de genul: "Vreme buna pt cine are nevoie. Toata lumea are nevoie!" :(

am un morcov ... , un snop! va pup pa... ne auzim maine seara ...
Spre deosebire de Gio, eu mananc de stres non-stop! ce porcarie! double bad for me!
am auzit ca a fost luna plina si eclipsa de luna si de aia toata lumea a fost agitata si panicata zilele astea ...

Uite vine toamna:)))))) voi cum va distrati pe vremea asta? :-*

Pe 2 Februarie, pentru ca e o luna insipida, lumea sta si pandeste gaura la marmota/ harciog cu mare ceremonie si daca iese si-si vede umbra intra inapoi si nu vine primavara. Na, inca e frig in iunie. Nu-s asa sperioase, am descoperit cam 4-5 gauri pe langa un teren de sport, in drum spre magazinul meu alimentar si le-am lasat morcovi, salata si mere. Am vazut cum rontaiau morcovi la 1 metru de mine dar de mere nu se ating. Am vazut ca lumea le-o lasat si plastice de la cafele, sucuri. Nici astea nu le plac :love7:

Fisiere atasate

#30698 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 June 2013 - 06:55 AM

Buna dimineata. Flori mama, m-ai facut sa rad cu cei ce lasa capsule de cafea marmotei :)....ciocolata de invelit nimic?? inca nu ?
O zi faina tuturor, cu vreme buna , alea alea...Pusa ce mai face, ca nu am mai zarit-o pe aici.
Sper ca e totul ok . Boni tinem pumnii tatalui la operatie.
Giorgi , o sa fie bine, e musai. success si nu te mai stressa , ca seful ala tot asa o sa ramana, inutil sa suferi tu.
Daniella, bafta azi la job.
Pup tulemond si abia astept sa ajung la vreme clementa :)

#30699 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 June 2013 - 08:15 AM

'Neata!
Din nou, nimic deosebit de raportat.... Trec la muncile uzuale si va doresc o zi minunata!

Fisier atasat  1.jpg (15.02K)

Fisier atasat  2.jpg (68K)

Fisier atasat  3.jpg (17.75K)

Fisier atasat  4.jpg (94.05K)

Fisier atasat  5.jpg (118.35K)

Fisier atasat  6.jpg (57.54K)

Fisier atasat  7.jpg (109.24K)

Fisier atasat  8.jpg (139.03K)

#30700 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 June 2013 - 08:23 AM

Buna dimineata!
Daniella bafta la birou azi!

Stella drum bun! Azi e soare si frumos, sper sa prinzi vreme buna :)

Foxy merci pentru micul dejun copios.
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1533
  • 1534
  • 1535
  • 1536
  • 1537
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou