la noi ploua in fiecare zi, sau noapte, avem si soare si cald si racoare, vant, ploicica, puisori de furtuna ... vreo 2-3 anotimpuri (mai blande) pe zi ... asa ca nu ne plictisim deloc ...
de ex acum, in birou (care la mine e pe partea cu umbra vesnica si da la o gradina mare cu copaci umbrosi) am pielea de gaina, in maneca scurta si in cracii goi

Din octombrie incolo sufar cumplit ca nu vad deloc soarele, iar vara, numai daca am drumuri prin oras, ceea ce e relativ rar ...
Deci hotarat lucru: atat eu cat si moatza trebuie sa schimbam biroul, sau locul mesei de lucru. Am un birou si pe cealalta parte, unde e soare mereu, dar nu ma duc acolo vara ... ca te coci ... AC nu ma euforizeaza prea mult ...
De fapt, biroul meu e perfect vara, doar iarna ar trebui sa-l schimb ... , drumul ma duce cu mana sigura sa-l schimb din octombrie ...

... ia sa vedem cum e cu soarta ...
geany, care e treaba cu serbarea la Bub?! ai spus?!
imi plac plantele tale aromate de numai, mor dupa 1 varf de busuioc proaspat la paste, la caprese! sa vad ce faci cu atatia ardei iuti
am prins si eu o tufita mica de rozmarin, luata la ghiveci, sa vad daca se prinde, ca e a 7 mia incercare ...
si mai am prins bine cimbrisor si oregano ... , dar sunt asezonate cu oleak de blana de la Cora, tomberoneza noastra