Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31041 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 19 June 2013 - 01:40 PM

Floricico, distractie maxima! Poate n-o ploua, totusi!
Alpha, asa parinti, asa copii! felicitari!
In alta ordine de idei, mai am si eu 2 zile si....Imagine postata Albena ma asteapta! Sambata dimineata plecam!Imi veti lipsi, dar...va povestesc apoi! Cam pe 4 iulie, zic eu!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31042 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 June 2013 - 01:44 PM

Fain, Zoazo, ma bucur pentru tine (ce-as face si eu acuma o baie....), sa ai un concediu super!
Floricico, sper sa te distrezi totusi pe-acolo (si eu as prefera clar marea, plaja), poate o sa aveti vreme buna.

#31043 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 June 2013 - 01:48 PM

Bia, Ioana, Zoaza, multumesc din suflet

Antoniei ii era teama ca n-o sa poata dormi de "excitement" si s-a dus la culcare la 8.30 ca sa fie sigura ca se trezeste la 6. Ca niciodata s-a trezit la prima mea soapta

Zoazo, iti spun de-acum drum bun si concediu extrem de placut! Fiecare minut sa va fie o incantare!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#31044 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 June 2013 - 02:34 PM

Geany, unde planificarati sa plimbati Bubuletzul? cand vine sora ta cu provizii? :lol:
Alpha, felicitari fetelor eminente! Nici nu stiti ce ma bucur cand aud de copii care invata bine! Ma preocupa deja ideea ... :hug: Sa se distreze frumos si sa se intoarca cu bine din excursii Antonia si Andreea! Vacanta pe cand? Si la voi face vremea capricii?

Zozo, drum bun, vreme frumoasa si sa aveti o vacanta de care sa profiti la maxim! Stiu ca tu nu te duci in inspectie si ca te vei bucura de fiecare clipa de concediu! Dixtractie maxima si ... pofta buna! :71:

M-a mancat in dos, sa ies si azi in pauza de masa pana la Lidl. Apai i-ar mi-am luat canapeaua incinsa pe dosul pulpelor, zici ca m-am aseazat pe fierul de calcat! :o Dar la birou e super ... 24 AC cu usa deschisa.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31045 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 June 2013 - 02:44 PM

Aaa!! micile noastre excursii de inceput de vacanta,prin jurul habitatului meu naturel ' ca o statie cu trenul pana la Adjud,apoi o tura pe malul baltii pe aici,deshtia' :hug:
Sorela vine cam la jumatatea lui august ca pana atunci muncesc amandoi :71:

Alph' felicitari,si vacanta placuta Zuzo' :lol: :o

#31046 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 19 June 2013 - 02:53 PM

Vezi postareazerda, la 18 June 2013 - 04:03 PM, a spus:

Ia sa va comentez rapid la han: acum doua saptamani o cetateana se proptise in soneria mea, raspund eu, ea ca sa faca poza la contor, eu intra matale sa inchid usa ca am 4 pisici si n-am chef de sporturi extreme. Intra, face poza si pleaca! Peste 10 zile imi vine factura, mie imi fluturau degetele, cand colo 23,75 lei va dati seama cat m-au incarcat hotii astia toate lunile de iarna??!! Dupa estimarile mamei care este inginer casa aia are in jur 75 de lei pe luna. Ei mi-au pus 150! Dupa poza s-a vazut ca mama n-a chiulit la cursuri! Si ce chef as avea sa ma cert daca nu-si schimbau sediul la Otopeni pe undeva!

N-am priceput prea bine ce zici, cum te-au incarcat hotii?
Cand primesti factura poti verifica foarte usor ce au trecut ei la index si ce index ai tu.
Pretul nu cred ca s-a modificat, dar nu sunt sigura....
In plus, poti da personal indexul luna de luna si nema hoti.

#31047 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 19 June 2013 - 02:57 PM

Vezi postareaalpha, la 19 June 2013 - 12:24 PM, a spus:

Si la mine e frumos! Imagine postata 18 grade da' e bine

Floricico, vacanta placuta cu distractie maxima, oriunde te-ai duce

Azi dimineata m-am trezit la 5.30. La 6.45 a trebuit sa fim la gara, ca sa ia Antonia trenul catre Dublin. Vai, dac-ati fi vazut ce emotii avea...e prima data in viata ei cand merge cu trenul Imagine postata Este excursia de sfarsit de an si se vor intalni cu prietenii lor din Co Armagh, cei care l-au trimis pe ursuletul Archie, cu care v-am impuiat capul anul trecut.

Vor merge la un centru sportiv, vor inota si se vor juca impreuna, apoi merg la shopping si vor servi masa undeva. O sa ajunga acasa la 9 si abia astept sa ii aud povestile Imagine postata

Andreea merge in excursie vineri, la Cork. Vor vizita Cork City Gaol - puscaria veche Imagine postata, shopping, pranz si bowling

Ieri am primit si rapoartele scolare pe anul asta, amandoua au fost eminente Imagine postata

Bravo si felicitari! :hug:
Cum fu excursia? :lol:

#31048 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 02:59 PM

Ieri am primit si rapoartele scolare pe anul asta, amandoua au fost eminente Imagine postata
[/quote]
Frumoase excursii, distractie placuta fetelor si felicitari pentru rezultatele excelente.Felicitari Alpha mami de fete frumoase si destepte.
Imagine postata

#31049 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 03:08 PM

Vezi postareaFoxyy, la 19 June 2013 - 02:53 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 18 June 2013 - 04:03 PM, a spus:

Ia sa va comentez rapid la han: acum doua saptamani o cetateana se proptise in soneria mea, raspund eu, ea ca sa faca poza la contor, eu intra matale sa inchid usa ca am 4 pisici si n-am chef de sporturi extreme. Intra, face poza si pleaca! Peste 10 zile imi vine factura, mie imi fluturau degetele, cand colo 23,75 lei va dati seama cat m-au incarcat hotii astia toate lunile de iarna??!! Dupa estimarile mamei care este inginer casa aia are in jur 75 de lei pe luna. Ei mi-au pus 150! Dupa poza s-a vazut ca mama n-a chiulit la cursuri! Si ce chef as avea sa ma cert daca nu-si schimbau sediul la Otopeni pe undeva!

N-am priceput prea bine ce zici, cum te-au incarcat hotii?
Cand primesti factura poti verifica foarte usor ce au trecut ei la index si ce index ai tu.
Pretul nu cred ca s-a modificat, dar nu sunt sigura....
In plus, poti da personal indexul luna de luna si nema hoti.

De aia s-a bagat asta cu poza cu contorul ca multi raportau la telefon aiurea! Si mie imi bagau cat consumam in vara, cand fusese ultimul cititor de contor intrat pe usa, cat nu consumam iarna. Fata de 150 de lei ultima factura, 23,75 e o mica diferenta? care vasazica ca mi-au luat 60 de lei in plus acum o luna plus penalitati.

Si tu chiar crezi ca marmota impacheta ciocolata??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31050 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 19 June 2013 - 03:57 PM

Alpha, felicitari fetelor!

dani si flori, sa aveti zile relaxante.

zoazo, concediu placut la Albena.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#31051 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 June 2013 - 04:05 PM

Flori, Zoaza si Dani , vacanta placuta.
Apha bravo fetelor si enjoy excursiile.
Eu azi pe coclauri...caldura mae mon cher...arsita rau di tat

#31052 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 June 2013 - 04:12 PM

zerda,

Si eu am patzit la fel , tot asa mi`a venit factura incarcata. Chiar daca eu am mai uitat sa trec citirea, am uitat si altadata si mi`au pus ei estimativ tot nu am platit asa mult. In factura, pe linga multe chestii care eu nu le pricep, sunt sume trecute cu ( - ) care inseamna ca le primim inapoi la urmatoarea factura (eu tre sa dau citire in luna iulie ca sunt la 2 luni citirea) si fact aia o sa vina mai putin. Sunt smecheri chiar daca dau banii inapoi, tu utilizatorul trebuie sa ii platesti, ei folosesc banii tai si nu imprumuta de nici unde folosesc fara dobanda si tie iti reduce la urmatoarea factura adica cum ar fi normal si bineinteles, ca vor fi alti fraieri la rand sti vb aia da? fraierii nu mor se schimba.

Nu te enerva, ca te enervezi degeaba banii tre sa ii paltim si asta e.

#31053 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 June 2013 - 04:16 PM

Vezi postareaalpha, la 19 June 2013 - 12:24 PM, a spus:

Felicitari fetelor destepte si frumoase!!!

Vacanta minunata Floricica si Zoazo!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31054 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 June 2013 - 04:55 PM

Geany, sa aveti parte de vreme frumoasa si de voie buna! Intra sotul in concediu?

Si noi ne gandeam sambata sau duminica cealalta sa o mai pacalim/distram pe picea ca nu mai are rabdare sa mearga la mare, sa o ducem la un strand, am primit oferta de vouchere cu reducere pe groupon, ati fost careva dintre voi, doamne dragi sau copiii vostri, la vreunul:
Aqua Beach - Snagov
sau
La Plage Club - Otopeni (strand cu nisip)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31055 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 19 June 2013 - 05:40 PM

Ntzz! :hug: ia la sf. lui august ,dar acum are de recuperat niste libere si o sa profitam de alea! :71:

Si apropo de temperaturi,la noi azi a fost numai innorat si pe la 12 a stropit putin,acum sunt 27 de grade dar au fost 24 :lol:

#31056 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 05:47 PM

cerra fii pe pace ca o sa vina si la tine cu poza! La mine a fost acum 2 sapt, la om a fost marti, incet, incet merg peste tot.
pana la urma mi se pare corect ca nu mai poti zice ca nu ai inteles, nu ai citit, a facut poza si gata!

#31057 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 19 June 2013 - 10:05 PM

FLORY;ZOZO zile frumoae ,momente placute in vacantze. :lol:
Geanny la fel zile insorite pe tarmul Marii Negre :71:
fetelor va pup...eu sunt acum la Campi,a unde sper sa ma intilnrsc cu cineva....Stella chapeau.....te vezi cu multa lume...bravos pt dinamism :hug:

#31058 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 June 2013 - 10:22 PM

Vezi postareazerda, la 19 June 2013 - 05:47 PM, a spus:

cerra fii pe pace ca o sa vina si la tine cu poza! La mine a fost acum 2 sapt, la om a fost marti, incet, incet merg peste tot.
pana la urma mi se pare corect ca nu mai poti zice ca nu ai inteles, nu ai citit, a facut poza si gata!

Poi sa vina ca nu am zis sa nu vina, doar ca au trecut ei aiurea colo ca nu am avut cum sa consum atata asta zic eu. A fost regularizarea si tot nu pricep cum au calculat. Zic ca nu inteleg pe factura chestia cu certificatele verzi, cu contributie cogenerare (astea nu le stiu ptr ca nu m`am straduit niciodata sa ascult despre energie).O sa vad la urmatoarea factura ca nu am cum sa am asa mult de plata ptr ca intodeauna plateam 140-145-150 la 2 luni. Nu am mai multe aparaturi ca in trecut.Ma enerveaza la culme chestia cum sa trecut la plata la 2 luni nici macar nu te`a intrebat daca vrei sau nu. Sa treci inapoi la plata pe 1 luna trebuia sa mergi sa pierzi timp cu cereri si altele si m`am ratzoit la o tanti de la ghiseu pe tema asta desi ea nu era vinovata doar ca ea era cea care ma anuntat ce pasi tre sa fac. Eu am zis clar ca nu am cerut eu plata la 2 luni si tot asa sa ma treaca la pLAta dinainte la 1 luna acel domn cu cap patrat care a luat el decizia cu trecera la 2 luni. Bineinteles ca nu ma trecut nimeni.

#31059 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 10:33 PM

TU mi-ai zis sa nu ma enervez, acum iti zic eu tie!!
Nu ne repara nimeni nervii, ei isi fac mendrele! Cand erau aici pe Braziliei ii luam de urechi cand ma luau dracii, pana in Pipera sau Otopeni ma lasa dracii! Dar e bine sa fii atent ca eu de aia o pun pe mama sa se uite ca asta nascuta cu pixul rosu in mana, vede tot! Adica nici prost de tot sa nu cazi, ca ei daca pot, te fura! Macar cu sumele incasate in avans si tot e treaba OABLA! Cum naiba 4 camere si consum 23,75 pe luna trecuta?? Ca doar n-am dat afara frigiderul si masina de spalat??

#31060 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 June 2013 - 10:50 PM

Vezi postareazerda, la 19 June 2013 - 10:33 PM, a spus:

Tocmai distanta, a facut sa renunt deocamdata dar pina la urma urmelor, o sa imi fac cale pe vale sa merg pana in capatul celalalt al orasului sa rezolv problema asta cu 2 luni ca eu am altele pe cap nu sa tin minte cand , care luna tre sa dau citirea la contor .

Dai in clabuci!

Ce ati mai facut?gatit?

Eu dau din una in alta: am vrut sa deschid geamul la masina si fleosc:(( sa dus frate de tot abia l`am apucat si norocul meu ca aveam in portbagaj o rola de scoth si am prins geamul sa nu clantzane , ca ma grabeam sa ajung undeva, apoi sa nu iti zic din cauza caldurii cum sa topit lipiciul ala cum arata geamul meu. Intre timp am sunat la un magazin auto, mi`a comandat ala o macara (ca asa mi`a zis ca sa dus macaraua ) si sunat la service, rugat colo sa faca azi , comentat ca nu`i programare(am zis ca nu am putut sa fac programare ca nu stiam de ieri sau acu 3 zile ca o sa cada geamul, sa distrat ala putin si mi`a zis sa las masina ca va face cumva sa o bage in lucru . Am plecat pe jos pina la firma la sotul meu ca era mai aproape decat sa vin pina acasa si iaca asa am facut cuie vreo 3 ore cred pana ma sunat ala sa merg dupa masina.m`am scapat de 500 de lei si iaca asa. Viata merge inainte, maine este o alta zi.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul