La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 June 2013 - 09:26 PM
Postat 20 June 2013 - 09:28 PM
aura, la 20 June 2013 - 03:02 PM, a spus:
Da AURASH...si poti bea zic eu cafelutza cu lapte de migdale bio
Amicul meu,fratele meu a inceput sa mearga pe jos si acus incepe si innotul....eu l am revazut si imi place determinarea lui
Cred ca o sa apuc si eu pe drumul lui ...macar pt sanatate!!
Postat 21 June 2013 - 04:44 AM

Postat 21 June 2013 - 06:39 AM
aura, la 21 June 2013 - 04:44 AM, a spus:

Buna dimieata...chifligie, stroflocite, adica zdrobite cu furculisionul

Va doresc o zi faina, si mai putin torida in capitala.
la mine-n sat cica a fost belea ieri, grindina , furtuna violenta...ofofof
pup tulemond
Postat 21 June 2013 - 07:45 AM
Ma bucur ca v-au placut capsunile mele chifligite (terciuite, strivite). Au fost taaaaaaaare bune!

Era dezmat daca erau capsuni din livada proprie. Culese de mine sau de ale mele neamuri (bunica, matusa, tata, mama.......) si apoi amestecate cu smantana (de vaca adevarata) proaspat culeasa din oala de catre subsemnata......

Azi se anunta iar o zi calduroasa, cu 31 de grade. Maine si poimaine cica vor fi 34, iar luni 35 cu umiditate mare.....

Diseara vine mama incoa', n-a rezistat invitatiei nepotului si se prezinta la datorie. Poate mergem la plimbare prin paduri, daca o sa avem chef. Inca n-avem planuri pentru cele 3 zile libere care urmeaza. Asa, promisiuni, ar fi. Ca ne vedem cu aia, cu ceilalti, ca mergem si dregem. Insa nu e nimic concret pana acum.
Spor la treburi va doresc si sa aveti parte de zile libere frumoase!

Number of downloads: 0

Postat 21 June 2013 - 07:57 AM
Faine chif,lijitile tale si pregatelile!
Aura,
Sa iti fie de bine mic dejunul!sa pui si scortisoara cand faci iaurtul cu miere sau sirop de artar.
Zoazo, Daniela,
Calatorie placuta si sa va distrati!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o zi placuta si cat mai racoroasa daca se poate.
Postat 21 June 2013 - 01:09 PM

Mddaa!!

Am tuns bubul national

Ne-am mutat pe balcon la aer

Postat 21 June 2013 - 10:50 PM
Postat 22 June 2013 - 08:23 AM
pup tulemond si va dores un wend placut.
Postat 22 June 2013 - 10:02 AM
cerra, la 21 June 2013 - 10:50 PM, a spus:
Da pai la noi a fost ceva mai racoare ,mai ales dimineata si seara,un vant tare racoritor mai adia,in schimb azi e jale de dimineata e canicula,abea am strans paturile dat cu aspiratorul si cu mopul si am clatit 2 tricouri ,si sunt fleashca

Azi sa manance hunii ce mai e prin frigider ca eu nu aprind aragazul nici sa ma pici cu ceara ...mac' sa mananc la mama

Postat 22 June 2013 - 10:47 AM

Postat 22 June 2013 - 04:52 PM

Am facut la mama cartofei noi dintraia mici-mici intregi prajiti la ceaun,cu niste carnaciori subtiri semiafumati,si o super-mega salata din niste rosii tare dulci si bune...
M-am capatat de la o cunostinta a mamii cu leustean verde o gramada,o frumusete,l-am pus la congi'.
Am mai gatit cate una alta ca maine avem paranghelie,mama si tata implinesc 40 de ani de la casatorie ,asa ca nu poate trece ashea' neobservat

Griguta ,e mare si frumos dar sufera de cald ca pe balcon la mama e f.f. cald asa ca v-a schimba locatia pe celalalt balcon(la fostul topogan) acolo e racoare si bine,bine ca el oricum sta mai mult cu ei prin casa,dar cand e dus la cusculita cred ca o sa-i fie mai bine acolo ,ca la mama pe balcon la et. 6 spre vest inchis ermetic,cu termopan se fac 40 si ceva de grade si zau ca nu se poate.L-a dus cel mare la control si la vaccin.
Asa e de frumos griul ala s-a mai deschis ,are multe fire albe asa ca e un gri argintiu f. frumos,si e tare jucaus,dar azi cand gateam in bucatarie si se facuse f. cald s-a retras sub masa si s-a intins cat e de lung pe gresie la racoare si pas sa-l mai misti deacolo,oricat a mai vrut bub' sa se joace cu el ,una doua tot acolo fugea sa se tolane'

Acum am facut un dus ca am venit fiarta,domnu' Geany' iar l-a palit harnicia si a mai vopsit usi interioare si tevi asa ca miroase a diluant si vopsea proaspata si eu ma lipicesc de toate cele,blleeaahh!! nush' ce l-o apucat

Cam asta ie' la Bacau,predau legatura!

P.s dupa ce v-am scris,s-a intunecat imediat,starnit vant cu praf,nori amenintatori,dar apoi a plouat asa de linistit,fara tunete si fulgere fara gheata si vijelie,acum avem 24 de grade si temperatura e inca in scadere,o minune!

Postat 22 June 2013 - 10:54 PM

Postat 22 June 2013 - 10:59 PM

Postat 22 June 2013 - 11:19 PM
stella, la 22 June 2013 - 10:59 PM, a spus:

totul e bine cand se termina cu bine.Stella ,odihna placuta in continuare