La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 24 June 2013 - 03:40 PM

Sanatate si vreme frumoasa tuturor . ( noi ne pregatim de examen, relaxare, meditatie, muzica reiki, din astea... )
Postat 24 June 2013 - 07:37 PM

Salata de icre(am frecat la ea de mi-au sarit capacele,si bineinteles ca tot eu sunt cu ''decoarele ''

Number of downloads: 1
Sealea' de vanatai'

Number of downloads: 0
Atata si-a laudat tata telemica' asta de oi ca el a achizitionat-o

In rest mezelicuri

Eu ca de obicei printre cratite si tigai

Mici

Cu carnaciori cabanos,cartofei noi si ciuperci

Si chec Marlena

Visinata (alla tata)

Grigutza e la garsoniera (in balconul de la fostul topogan de pe casa scarii) ca acolo e racoare si bine ,e pe nord ,ca pe balcon la mama il gaseam fiert saracutul ,ii mai puneam 2 masline si o lamaie si ala era

Apoi ne-am mutat la aer la terasa ca era prea cald,si asta a fost.
Maine l-asi duce un pic pe bub' intr-o mini excursie cu trenul ,sa vedem,cum o fi si vremea.
Postat 25 June 2013 - 12:04 AM
Postat 25 June 2013 - 01:52 AM

Postat 25 June 2013 - 05:41 AM

Bub' deabea asteapta s-a trezit cu noaptea-n cap si numara minutele

O zi minunatat tuturor!

Postat 25 June 2013 - 06:43 AM
Drumetie frumoasa ; pupam Bubul nerabdator.
Eu am fost ieri la ORL, si cum banuiam deja, iar au plecat sa se plimbe cele cristale din urechea interna si-mi dau "vertijuri"
La noi sunt 10 grade acum, si e un pic de nor ; idealul ar fi o medie cu canicula din Bucuresti, si temperaturi agreabile la toti

Fug curand la alea alea. Fiocco a plecat aseara sa *bata* caldaramul in mahala, si inca nu a aparut.
Mai mai ca as mai incerca sa dorm 30 min...daca nu o mica sieste dupa masa.
pup tulemond si va doresc o zi faina , va las o tipsie cu cornulete si o prajitura cu ciocolata langa cafea.
Fisiere atasate
-
cornulete.jpg (207.74K)
Number of downloads: 0 -
praji cioco renate.JPG (111.01K)
Number of downloads: 0 -
cafea10.jpg (11.78K)
Postat 25 June 2013 - 08:04 AM
in primul rand felicitari parintilor de Giani, ca n-au stat degeaba atatia ani si-au crescut o Giani harnica si voioasa de molipseste pe toata lumea!
la fel si Ioanei si buzoianului ei, cat mai multi impreuna!
felicitari fetelor Alphei, sa va bucurati in continuare de ele!
succes copiilor in examene!
sanatate, Stellina, si invidie maxima ptr cele 10C. ai vazut ce bine-i in arsita de Romanica?
noi am fost o fuga pana la mare, plictiseala maxima! bine ca macar a fost apa calda. iar m-am convins ca mie-mi trebe actiune, nu lancezeala pe sezlong. da' vrea omu', ca dac-ar fi dupa mine n-as calca veci pe-acolo.
in rest, la munci e cald si stresant, din ce in ce mai multe hartii carora nu le vad rostul. merge trenul cu 30km/h, ca nu dau niciun ban nici macar ptr reparatii, nu mai zic de investitii, si-n schimb cer hartii, hartii, hartii...io cred ca-s multe functii de aparat pe undeva, pe-acolo sus, si trebe dosare multe ca sa justifice salariul. iar dosarele le fac cei din teren si daca se poate cu termen scadent ieri. mda!
hai, va pup, zile mai bune si racoroase!
Postat 25 June 2013 - 08:35 AM
Stella, bine-ai ajuns acasa, sa te odihnesti un pic (cred ca a fost destul de obositoare calatoria ). 10grade mi se par un pic prea de tot, asa ca eu, spre deosebire de Pusa nu te invidiez pentru ele...
Pusa, si mie-mi place sa umblu, sa vizitez, dar nu zic nu nici la leneveala de la mare, doar ca eu si fetele cat stam pe-acolo nu prea iesim din apa...Cu hartiile de la servici, nasol, urasc sa trebuiasca sa invart hartii, m-apuca instant durerea de cap.
Ioana, cu putina intarziere iti spun la multi ani de ziua numelui si multi ani fericiti impreuna cu omul tau.
Geany, ce mare s-a facut Griguta si ce frumos e! La multi ani fericiti parintilor tai, chiar au facut treaba buna in astia 40 de ani de casnicie...
Koral, tin pumnii astronomului tau (unde vrea sa se inscrie?)! Si noi avem absolventi care dau teste zilele astea, sper sa fie ok pentru toti.
Va pup pe toate, ma duc sa mai citesc din ce-am ratat zilele astea.
Postat 25 June 2013 - 09:33 AM

Noi ieri am iesit la terasa sa ne sarbatorim, a fost tare placut ca era racoare, batea usor vantul. Am hranit si un maidanez cu ce mai era nemancat, vorba omului, pana acum erai mama pisicilor, acum te-ai facut si mama cainilor??
Alaltaieri noapte a plouat nitel intre 3.30 si 5.00 cand i-am zis omului ca ploua a ramas cu un zambet pe buze de m-am gandit instantaneu la moatza

Tot alaltaieri am pus la cale o iesire la mare, spre deosebire de moatza eu nu vreau decat sa stau sa ma zgaiesc la mare, undeva unde e cat de cat liniste cum ar fi 2 Mai!Si sa ma balacesc, omul este plasat la umbra pe o terasa si se cruceste ce placere am eu, el nu stie sa inoate si nici nu vrea sa invete! In schimb daca-i fac program de vizitari, imi zice ca e prea cald, deci EXCLUS! Oricum cam ce era de vizitat la marea noastra am vizitat inca de pe la 12 ani aproape totul, numai Histria am vazut-o dupa facultate, asa ca n-am de ce sa-l stresez!
Postat 25 June 2013 - 10:01 AM
Ioana felicitari, la cati mai multi ani fericiti impreuna!
Stella sanatate, sa scapi de vertij. Nu te invidiez pentru cele grade putine, totusi iubesc caldura, da canicula ma mai pazesc, dar frigul nu-mi place. Spor la treburi.
Motulina pupaturi, spor la hartii.
Geany multi ani fericiti si sanatosi, parintilor tai!
Plimbare placuta!
Koral, bafta baiatului!

Postat 25 June 2013 - 11:51 AM
sa ma laud si eu cu borcanele mele nu?
compot de cirese, dulceata de visine, dulceata de capsuni.

monstra de la capsuni sa papat si va arat doar cea de visine

Postat 25 June 2013 - 11:59 AM
Bravo cerra!
Postat 25 June 2013 - 12:06 PM
zerda, la 25 June 2013 - 11:59 AM, a spus:
Bravo cerra!
Multumesc!
o sa mai fac putina dulceata de caise, zic putina ca mai am de anul trecut ca nu am mincat ca eram in regimuri, mai fac niste compoturi de visine, cand apar prunele compot si fac pecmez(magiun) si cateva borcane de pasta de macese si gata capitolul gemuri si compoturi.
O luam cu cocaturile de ardei si vinete.
Postat 25 June 2013 - 12:10 PM
mmmmm....dulceata de visine

Geany, multi ani inainte parintilor, cu sanatate si fericire!
Andreea este de azi absolventa de scoala primara. In jumatate de ora incepe slujba de absolvire, ieri si-au semnat camasile si au plans, si-au citit memoriile in fata clasei ....s-a dus o etapa din viata

Postat 25 June 2013 - 12:16 PM
Postat 25 June 2013 - 12:56 PM