Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1578
  • 1579
  • 1580
  • 1581
  • 1582
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31581 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 12 July 2013 - 12:05 AM

Lili trimit imbratisare de suport moral :105: Sper sa gasesti pana la urma locul ala care sa-ti ofere macar un pic din ce-ti doresti!
A cat is a friend fur-ever !

#31582 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 12 July 2013 - 12:36 AM

Vezi postareastella, la 11 July 2013 - 10:36 PM, a spus:

Pardon Verb, eu am incercat sa destind atmosfera; Lili e departe de familie care-i lipseste , asta-i baiul cel mai mare.
In plus spera o situatie mai favorabila.
Problemele de sanatate sunt primordiale, dar cateodata sunt si alte lucruri care intristeaza.
Lili , mult curaj si capul sus; eu sper sa fie bine pentru tine.
O mare imbratisare.

Ioi,ioi
nu dorul de Romania ma seaca pe mine , desi dorul de familia mea e mare , dar am noroc ca am laptopul, si chiar daca nu mi-am adus o camera web eu ii vad pe ai mei si vb cu ei in fiecare seara,eu le trimit doar poze deocamdata , da absolut in fiecare seara .E greu la distanta dar vorbiind cu ei mereu imi e oarecum mai usor.
Sunt dezamagita ca la inceput ,vreo 4 luni a fost binisor, dar dupa aceea a inceput sa fie tot mai rau ,plus ca mi-au promis ca imi dau mai multi bani ca ingrijesc 2 persoane si nu s-au tinut de cuvant, plus ca mereu intervine cate ceva acasa, intai a cazut soacra-mea si si-a fracturat soldul, alti banii pt operatie ,spitalizare, apoi ce facem cu ea? ca ai mei lucrau toti si m-au sunat sa ma intorc acasa,eram disperata ca ce ma fac, dar m-a salvat mama ca a luat-o pe soacra-mea la Crizbav si au mers si ai mei copii si sotul des si cumva cumva am trecut peste, acum e bine, merge ,chiar ii place la curte, dar acum de 2 luni a ramas sotul fara servici ,s-a inchis firma la care lucra , e somer, dar somajul e mic desi are 33 de ani vechime in campul muncii si sunt nevoita sa trimit bani acasa ca nu se descurca doar din somaj si nu poate trai din salariile copiilor ca au si ei nevoile lor, desi amandoi cotizeaza in casa asa ca iar am dat inapoi.Am reusit sa platesc o parte dar mai am si e greu cand vad ca trece luna si nu rezolv mare lucru si muncesc pe mai nimic .Asta e cel mai greu
Si sunt dezamagita de oamenii,de faptul ca una iti spun si alta fac.Eram dispusa sa platesc si eu un comision, dar fiind ruda, de la mine nu a vrut bani,vai cum sa iau bani de la tine pt un loc de munca? si uite asa locurile de munca se duceau pentru altii si eu am ramas cu buza umflata .De asta sunt dezamagita .Si recunosc ca sunt dezamagita si de faptul ca m-i se tot prelungeste sederea aici si de ce sa nu recunosc ca as vrea si eu daca tot muncesc macar sa castig mai bine.
Acum mi-am spus tot oful si sper sa nu creez polemici pe la han ,dar credeti-ma fetelor ca e o situatie grea pt mine .
Va multumes pt incurajari si pentru vorbele frumoase , mi-au intrat la suflet
:105: :)

#31583 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 12 July 2013 - 01:07 AM

Boni condoleante! :105:
Lili imi pare rau sa aud ca lucrurile nu merg asa cum ti-ai fi dorit tu! O imbratisare calda si de la mine! Intotdeauna dupa periode grele urmeaza altele bune - tu continua sa te zbati sa gasesti un alt loc de munca daca cel actual nu este ce ai vrut si vei reusi! Eu iti doresc succes!

#31584 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 July 2013 - 07:56 AM

Buna dimineata la han.
Lili , din pacate situatia economica s-a imputit peste tot, si in Italia ( stiu de la prieteni ) nu e chiar roz.
Gandeste-te ca daca erai acasa, era si mai greu; asa de bine de rau ii poti ajuta un pic.
Spun asta ca sa incerci sa vezi si parte eventual pozitiva a situatiei. Sper ca sotul tau sa-si gaseasca de lucru, sau macar o solutie care sa ii ajute cumva. Eu iti doresc din suflet sa poti gasi ceva mai bun, dar sa stii ca daca te amarasti si vezi doar ce e negativ, asta adauga la suferinta ta. Incearca sa pozitivezi; poate reusesti tu sa-ti faci relatii prin vecini si gasesti alt ceva sau ceva complementar.
din cate stiu eu ( prietenii mei din nord aveau o peruviana care se ocupa de mama lor) totul este reglementat in contract, si tot ce se face extra se plateste in plus ( sau asa faceau ei) . incearca sa renegociezi sau sa negociezi in favoarea ta.Curaj si profita macar de frumusetile locurilor.
Eu azi pe baricade toata ziua.
numai bine la doamne si domni de pasaj la han.

#31585 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 08:21 AM

Lili e greu tare cand simti ca pedalezi in gol, dar n-o sa fie asa o vesnicie!! O sa vezi tu ca se indreapta lucrurile nu pot insa sa-ti spun cand! Dar n-o sa ramana asa! Fruntea sus, toti am avut perioade din astea uite ca sa te motivez in august-septembrie 2004 mama si-a rupt mana, au scos-o fortat la pensie, bunica nr. 1 si-a rupt soldul chiar de ziua mamei, au bagat-o in operatie si nu stiau ca e diabetica, cand a venit analiza au oprit operatia au lasat-o doar anesteziata la Petrosani si-au trimis-o cu salvarea la Bucuresti si in aceeasi seara bunica nr. 2 a cazut jos lata, cand a gasit-o o vecina a chemat salvarea, avea puls 31- bradicardie, au dus-o la Floreasca i-au pus pace maker la 2 noaptea! Mie mi-au murit 2 papagali, soacra-mea se tinea de parastase, la sfarsitul lunii de parastase, vizite la spital, bocit dupa papagali si munca am ajuns eu in spital cu pancreatita acuta! Ce zici tu de aceste coincidente?? Nu-ti vine sa te urci pe pereti ca zidul mortii??

Dar au trecut! Asa o sa fie si la tine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31586 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 12 July 2013 - 09:00 AM

Vezi postareastella, la 12 July 2013 - 07:56 AM, a spus:

Buna dimineata la han.
Lili , din pacate situatia economica s-a imputit peste tot, si in Italia ( stiu de la prieteni ) nu e chiar roz.
Gandeste-te ca daca erai acasa, era si mai greu; asa de bine de rau ii poti ajuta un pic.
Spun asta ca sa incerci sa vezi si parte eventual pozitiva a situatiei. Sper ca sotul tau sa-si gaseasca de lucru, sau macar o solutie care sa ii ajute cumva. Eu iti doresc din suflet sa poti gasi ceva mai bun, dar sa stii ca daca te amarasti si vezi doar ce e negativ, asta adauga la suferinta ta. Incearca sa pozitivezi; poate reusesti tu sa-ti faci relatii prin vecini si gasesti alt ceva sau ceva complementar.
din cate stiu eu ( prietenii mei din nord aveau o peruviana care se ocupa de mama lor) totul este reglementat in contract, si tot ce se face extra se plateste in plus ( sau asa faceau ei) . incearca sa renegociezi sau sa negociezi in favoarea ta.Curaj si profita macar de frumusetile locurilor.
Eu azi pe baricade toata ziua.
numai bine la doamne si domni de pasaj la han.

Este ceeace cred si eu...o revenire in ro.....nu stiu ce ar aduce de pozitiv
Stiu si eu ca in italia situatia e grava....nici in fr sau belgia nu e usor.....adica in constructii in BE se platea 10e/ora...si probabil ca acum e si mai jos...
Nimic nu merge spre bine...trebuie mult strinsa centura
Ieri aici in CHANIA am vazut oameni batrini cautind in gunoaie....
Vesti economice mai bunutze le am de la ai mei din Germania...dar acolo ei se confrunta cu o boala mortala......boala lantzurilor grele....oufff....de aia ziceam eu ca daca ai sanatate...e super:-)
Mai stiu de fica unei amice care lucreaza intr un parc de distractie din irlanda si care dupa 5 luni e super incintata.....le plateste alor ei bilete sa vina sa o vada...ea nu vrea sa plece de acolo
Peste tot e ...cam imbirligata treaba trebuie sa ai putin moral...sa ti faci relatii ,cunostinte ,sa intrebi de lucru...etc
TU CUNOSTI LIMBA???
Sa te rogi mereu la DD de sanatate....stiu ma repet..
Si sa ai incredere ca o sa se rezolve......sotul tau e instalator,constructor ceva???

#31587 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 12 July 2013 - 09:13 AM

Neaţa la han.
Mulţumiri şi pupături la toată lumea. Imagine postata

Lili, tare mă bucur că ai scris, chiar mă gândeam la tine. Mi s-a mai întâmplat aşa, să mă gândesc la cineva şi apoi să scrie.
Te îmbrăţişez strâns de tot şi îţi trimit putere şi răbdare. Se vor rezolva cumva toate, nu se poate altfel. Trebuie să ai încredere Imagine postata

Vă doresc tuturor multă sănătate şi o zi frumoasă :105:

#31588 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 12 July 2013 - 09:42 AM

buna dimineata!

chibitez Iulia, dar ma alimentez mai mult cu stiri de pe fb. La service nu vad live tracking si acasa nu prea am timp sa stau la calculator. Mai bag cate-un ochi pe telefon si pe live ii vad doar pe primii trei. Maurer are aproape 200km avans fata de Tomi. Si-a folosit pasul de noapte, dar oricum mi se pare ca are prea mult avantaj. Toti participantii sunt fantastici, chiar si cei care nu termina cursa, dar imi doresc tare ca Tomi sa fie pe podium macar, daca nu pe primul loc.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#31589 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 12 July 2013 - 09:48 AM

Multumesc mult fetelor .

Sper si eu sa treaca perioada asta grea , la mine tine deja de 3 ani, off,off
Nu ma dau batuta , cum am indurat pana acum mai gasesc putere sa indur si sper ca intr-o zi o sa vina soarele si pe strada mea.
Sotul meu e sofer, si noi speram sa isi gaseasca repede de munca dar la 51 de ani e cam greu,dar el cauta in fiecare zi.
Va pup dulce

#31590 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 10:50 AM

Lili ma bubur ca te-ai mai descarcat povestind, nu e deloc usor dar sunt alaturi de tine cu gandul.Sper ca sotul sa-si gaseasca de lucru cat mai repede. Iti doresc sa gasesti ceva cat mai convenabil :) .
Imagine postata

#31591 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 12 July 2013 - 12:14 PM

Vezi postareaalpha, la 12 July 2013 - 09:42 AM, a spus:

buna dimineata!

chibitez Iulia, dar ma alimentez mai mult cu stiri de pe fb. La service nu vad live tracking si acasa nu prea am timp sa stau la calculator. Mai bag cate-un ochi pe telefon si pe live ii vad doar pe primii trei. Maurer are aproape 200km avans fata de Tomi. Si-a folosit pasul de noapte, dar oricum mi se pare ca are prea mult avantaj. Toti participantii sunt fantastici, chiar si cei care nu termina cursa, dar imi doresc tare ca Tomi sa fie pe podium macar, daca nu pe primul loc.

Buna ziua la han.

Milka are peste 200 de km avans fata de romanul nostu si vad ca tot creste avansul asta.
Eu cred ca a fost o stragie buna de a-si folosi inca de la inceput night pass-ul...ca pe masura ce zilele de concurs trec devii din ce in ce mai obosit si simti nevoia sa te odihnesti noaptea.
A mai abandonat un concurent.... sa vedem ce mai urmeaza.

#31592 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 12 July 2013 - 01:54 PM

Buna! la noi a plouat torential,de fapt inca mai ploua,e asa de intunericios in casa si e racoare,ce fain ! mi-e un somn de pic :D vad ca domnu' Geany deja a cazul la datorie cu telecomanda pe burta :D
Imi e pofta de salata de varza :) (nush' ce mi-a venit :D )

O zi faina tuturor! :D

#31593 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 01:55 PM

Ma intrebam eu unde umbli!! Deci azi aveti zi de relache!

#31594 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 12 July 2013 - 02:00 PM

Vezi postareazerda, la 12 July 2013 - 01:55 PM, a spus:

Ma intrebam eu unde umbli!! Deci azi aveti zi de relache!

:) i-am iesit inainte lui domnu Geany' cu bub' cand a venit de la serviciu ,ne-am dat intalnire pe sub brazi cum spune Zoaza la terasa noastra favorita,bub' s-a jucat la utza si si-a luat ce dulciuri a vrut,am venit acasa si am incalzit ultimii ardei umpluti (care spune sotul ca au facut furori si la serviciu,ce ma bucur :D ) si acum s-a pus pe ploaie,tocmai bine de o siesta :D
Daa!! e zi de relax,pe seara vreau salata de varza,dar nu stiu ce o sa fac langa ea,olea' de orez,sau cartofi,nu stiu :D

#31595 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 12 July 2013 - 02:30 PM

Va salut din concediu!

maine avem o saptamana de cand suntem aici, in Normandia. Vremea e superba , dupa-masa cand se ridica nivelul marii apa e calda ca pe litoralul romanesc.
Am cumparat toata Frantza , d-l Mutti nu inceteaza sa bombane :) , ca mai avem o saptamana si am cumparat haine la fata de parca ar veni sfarsitul lumii!

Granville e un oras superb , ca intotdeauna.

Va pun si poze candva :D

#31596 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 02:31 PM

Eu votez cu cartofii, orezul nu stiu de ce nu-mi mai place de la o vreme. In afara de ala de la chinezesc, dar acolo nu-mi iau doar orez, asa ca mai bine pas!

Asteptam pozele cu Normandia!!!!!!!!

#31597 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 12 July 2013 - 03:13 PM

Vezi postareaMutti, la 12 July 2013 - 02:30 PM, a spus:

Va salut din concediu!

maine avem o saptamana de cand suntem aici, in Normandia. Vremea e superba , dupa-masa cand se ridica nivelul marii apa e calda ca pe litoralul romanesc.
Am cumparat toata Frantza , d-l Mutti nu inceteaza sa bombane :D , ca mai avem o saptamana si am cumparat haine la fata de parca ar veni sfarsitul lumii!

Granville e un oras superb , ca intotdeauna.

Va pun si poze candva :D

Ssaluta mont st michel din partea mea su nu uita sa maninci din celebrul mouton deja sarat:-)
A si spune le soldurilor sa ma astepte si pe mine te rog!
Vacantaplacuta.....!!

Fisier atasat  Screenshot_2013-07-12-15-16-41.png (416.04K)
Number of downloads: 0

Altul nu am avut
:)

#31598 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 06:32 PM

In alta ordine de idei maine plecam la mare. Sa va detaliez ce cred eu despre generatia smartphone????*** ...******...***** si se termina cu mama! a lor, nu a mea!

Deci nu stim la ce ora plecam, nici de unde, se vor conversa pe telefon candva in aceasta noapte, in acest scop, sa stabileasca mai multe amanunte! In plus nici cazare nu aveam daca nu faceam eu rezervari sa le beeeeep smartphonurile de ras ca nu stiu atata lucru sa rezerve o cazare!

Dar sa continuam, generatia butonari lipiti de calculatoare intrebare de nota 10: cum ne intoarcem noi acasa marti daca ala pleaca cu masina de luni! Parca n-a auzit unul in viata lui de tren, locul ala unde stai linistit si bei bere tot drumul pana acasa si citesti stiri sau asculti muzica!

Azi un alt amic din Oradea ma fulgera cu o alta intrebare de nota 10: dar voi aici aveti vinete albe, cirese albe la voi aici, toate sunt albe?!

I-am zis nu, dar Zozo mi-a zis ca trebuia sa-i zic ca avem si piersici albe, nah sa crape de oftica!

Eu cred ca oamenii ar trebui sa mai scoata nasul din calculator ca daca transportul nu poate fi comandat pe net nu inseamna ca nu exista si cirese si vinete albe exista de haaaat!!

#31599 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 July 2013 - 06:43 PM

zerda,

Concediu placut!

#31600 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 July 2013 - 07:20 PM

Ioana, drum bun la mare , si eintoarcere lina...talienii zic *viaggio in treno, viaggio sereno*...or sti ei ceva :)
Mutti vacantza si shopingareala placuta in continuare.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1578
  • 1579
  • 1580
  • 1581
  • 1582
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul