PS: io pe butonari i-as duce vreo saptamana intr-un loc fara wireless, fara semnal sa-i vad la ce le foloseste smartphonu' !
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 12 July 2013 - 07:37 PM
PS: io pe butonari i-as duce vreo saptamana intr-un loc fara wireless, fara semnal sa-i vad la ce le foloseste smartphonu' !
Postat 12 July 2013 - 07:40 PM
iulia nicoleta, la 12 July 2013 - 07:37 PM, a spus:
Zerda, mama, maine iau bame! Cica baga-n piata!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 July 2013 - 08:06 PM
Postat 12 July 2013 - 08:14 PM
Multumesc de foto. Vreau si eu la Interlaken !
Postat 12 July 2013 - 08:44 PM
Las' ca vine ea ziua cand am sa ma plimb cu trebuletul cu cremaliera la mare altitudine...
Postat 12 July 2013 - 10:49 PM
Postat 12 July 2013 - 10:50 PM
Postat 12 July 2013 - 11:11 PM
Dexter, la 12 July 2013 - 10:50 PM, a spus:
Bineînteles ca avem, doamnelor si domnilor! Enjoy!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 July 2013 - 02:30 PM
eu azi fusei sa fac unele si altele, ca daca furam vrenici si terminaram de ieri celke inregistrari, am avut si timp de lalaiala...ia facui soldurile la costume de baie
Fisiere atasate
-
costume baie Globus.jpg (151.65K)
Number of downloads: 0
Postat 13 July 2013 - 04:32 PM
Sa le porti cu placere
Postat 13 July 2013 - 05:46 PM
Noi chiar am fost la o bele'
Si la un targ cu produse traditionale am luat carnati afumati picanti(asa le zicea ) si branza dintr-o putinica ,le-am degustat inainte de a cumpara,asa ca am ales ce mi-a placut,mama nu a degustat a luat altele si apoi a conclus ca mai bune sunt ale mele
SAM_8245.JPG (47.86K)
Apoi am poposit la o terasa la o halboaca de bere rece,si gata asta e,am fost inspirata ca am cumparat ca mna am ajuns acasa si nu am apa
Grigutza e bine merci creste ,l-a fugarit bub' toata casa
Postat 13 July 2013 - 06:30 PM
Concursul culinar „GRATARIADA” organizat de către Comunitatea Armeana din Bucuresti, prin Uniunea Armenilor din Romania si Arhiepiscopia Bisericii Armene din Romania, în parteneriat cu Primaria Sectorului 4.
Vă invităm, duminică 14 iulie 2013, să fiți alături de noi si să ne susțineți preparatele culinare începând cu orele 10.00 în Parcul Tineretului, sector 4, București.
Eu voi fi pe acolo cu niste tineri (2 echipe de 3 pers. una ptr.gratar carne/ 1 peste) care au nevoie de incurajare....cred ca va fi si Sheik Paul prezent
Postat 13 July 2013 - 10:21 PM
floricica, la 09 July 2013 - 08:59 PM, a spus:
Va stric putin cheful de vacante cu semnalarea unei escrocherii romanesti, care desi nu e noua inca face ravagii si nu am auzit pe nimeni vorbind despre ea pe forum unde totul e frumos si caldut.
Totusi, hai sa le povestesc celor din strainatate, ca aia din Romania stiu smecheria si tac chitic, treaba altora daca sunt fraieri!
Pe scurt, sunt niste indivizi care suna la numere ori alese, ori aleatori si care au un text de genul :
- Alo,tanti/ mami/ draga eu sunt ? (pe un ton familial ,agitat, ca si cum ar suna o persoana cunoscuta) sau "Alo, sunt cutarescu, nepotul dumneavoastra a avut un accident si m-a rugat sa va sun sa ii trimiteti niste bani pentru cartel telefonica/ spitalizare etc la numarul asta" Saru'mana.
- Alo, tu esti, Gicu, Maria, Ioana etc?
-Da, eu sunt, nu pot vorbi, sunt ranit/a grav, am avut un accident cu masina,m-a arestat polita/ sunt in spital la "Honolulu". Te rog sa-mi trimiti niste bani sa umplu cartela de mobil/sa dau la doctori la numarul asta. Du-te repede si trimite banii, nu mai pot vorbi."
Mama mea, a primit un astfel de telefon, cu
"Alo, tanti, eu sunt,sarumana, ce faci?" ..repede repede
Mama: "tu esti, Cristi?"...Disculpare pe urma..cica parca era vocea nepotului din Bucuresti, ca el are numarul nostru, cine altcineva sa ne dune pe noi la numarul de la tara ?
"Da, eu sunt,Cristi (maica-mea deja mentioanse numele asa ca s-a agatat de el) am avut un accident grav, te rog sa-mi trimiti niste bani repede, nu pot sa-ti povestesc mai multe acum dar sunt in mare incurcatura,uite aici trebuie sa te duci..hai ca nu mai pot vorbi.
Maica-mea s-a speriat dar pentru ca nu avea posibilitatea fizica sa se duca sa trimita bani repede i-a zis sarlatanului sa sune cand vine sotul acasa si s-a disculpat ca ea a fost operata de coloana si nu poate merge distante mari. Pisicii ma-sii de tampiti si de ce dracului se arata in Romania plaje si pitzipoance in loc sa se faca propaganda cum sa te feresti de escroci ! Da-i dracu de fraieri..
In afara de sarlatanii astia care pun familii pe foc, mai sunt si cei care sunt pe marginea drumului si se jeluiesc ca au fost furati sau au ramas fara benzina, sau aia cu oalele castigatoare la usa. ..si as vrea sa mai stiu ce alte marlanii mai sunt frecvente in Romania ca mai sunt unii naivi, debusolati.
Astea inca n-o ajuns aici, nu o sa dureze mult, dar tare as vrea sa aduc in atentia cat mai multora aceste pacaleli.
Nu e doar asta. Sunt sunati oamenii chipurile din partea unor firme. Salut, ati castigat suma de... lei (maricica), dar, ca sa v-o trimitem, avem nevoie sa platiti dumneavoastra comisionul pentru tranzactie. Suma de... in contul cutare...
Sau, felicitari, ati castigat un aragaz, vi-l aducem in scurt timp, dar ne trebuie nu-s ce...... Si tot asa.
La stiri dau indivizii des chestii de genul asta. Plus ca si in ziare se gasesc articole. Eu am si rude / cunostinte care au primit apeluri. Normal ca nu s-a grabit nimeni sa trimita banii. Din fericire pentru noi. Dar altii au facut-o.
Postat 13 July 2013 - 10:27 PM
boni, la 11 July 2013 - 09:00 AM, a spus:
M-a sunat fratele meu, săracul, pe mine, să mă întrebe ce trebuie făcut acum, că el nu reuşea să se adune să-şi amintească cum am procedat cu tata...
Nici n-am dat bună dimineaţa, scuzaţi.
Să aveţi o zi liniştită
Condoleante!
Postat 13 July 2013 - 10:37 PM
Elena-Ct, la 13 July 2013 - 06:30 PM, a spus:
Concursul culinar „GRATARIADA” organizat de către Comunitatea Armeana din Bucuresti, prin Uniunea Armenilor din Romania si Arhiepiscopia Bisericii Armene din Romania, în parteneriat cu Primaria Sectorului 4.
Vă invităm, duminică 14 iulie 2013, să fiți alături de noi si să ne susțineți preparatele culinare începând cu orele 10.00 în Parcul Tineretului, sector 4, București.
Eu voi fi pe acolo cu niste tineri (2 echipe de 3 pers. una ptr.gratar carne/ 1 peste) care au nevoie de incurajare....cred ca va fi si Sheik Paul prezent
Hmmmmm... Jupanu' doarme deja, da' il trag de manecuta maine dimineata. Avem de facut niste drumuri, cumparaturi, dar, poate mai gasim ceva pe-acolo....
Multam pentru anunt!
Postat 14 July 2013 - 01:29 AM
Nepozat, gazpacho cu pepene de aici
Salata de noodle cu pastai, ridichi, morcovi si sos de soia
2013-07-13 09.14.11.jpg (34.28K)
Salata de pui piemonteza de aici la care am adaugat si dovlecei cruzi. Merci pentru idee Eataly si Adriana, cum mi-am imaginat, a fost perfecta pentru o seara de vara.
2013-07-13 09.13.48.jpg (33.65K)
Terina de branza cu rosii uscate si pesto de spanac & busuioc. Mancata cu painicile evantai.
2013-07-13 08.20.14.jpg (54.17K)
Tartine cu pasta de branza & tuna. Si ceapa, lamaie etc, stiti voi...
2013-07-13 08.19.47.jpg (67.26K)
Dulcegarii:
Tiramisu de ciocolata Mmmmmm, lumea a cerut si la pachet...Bobita
2013-07-13 08.19.25.jpg (48.19K)
si eclere cu frisca si capsuni
2013-07-12 14.49.25.jpg (69.2K)
bauturile au fost non-alcoolice
2013-07-13 09.51.05.jpg (53.78K)
Postat 14 July 2013 - 10:06 AM
Eu raportez, tuns de iarba , si mai am si azi
in rest, un popas in hamac la umbra intre diverse trebusoare casnice...
pregatit ceva pentru pranz, si cam atata.

Ajutor