Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1594
  • 1595
  • 1596
  • 1597
  • 1598
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31901 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 09:17 AM

Da' de ce iei atatea fursecuri in concediu? Facetzi cura de fursecuri =)) ?

#31902 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 August 2013 - 09:25 AM

Vezi postareaMutti, la 20 August 2013 - 09:17 AM, a spus:

Da' de ce iei atatea fursecuri in concediu? Facetzi cura de fursecuri =)) ?

Pai, cred ca m-a luat valul...(cum tin in perioada asta detoxul, am refulat facand fursecuri). Da suntem gasca mai mare, ma gandesc ca o sa treaca pe drum si cat stam pe-acolo.

#31903 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 09:52 AM

unde mergetzi?

#31904 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2013 - 10:11 AM

In Zakynthos, cu masina (ne oprim 2 nopti pe drum).

#31905 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 10:18 AM

Distractzie placuta!

#31906 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 20 August 2013 - 10:22 AM

Vezi postareaMutti, la 18 August 2013 - 02:53 PM, a spus:

Boni :D :D =))
Mulţumesc pentru primire :D
Îţi doresc energie şi răbdare pentru petrecerea de sâmbătă, şi să iasă totul bine.

Vezi postarea2ut, la 19 August 2013 - 09:21 AM, a spus:

Boni, bine-ai revenit, cum a fost?
A fost bineeeeeeeeee. Ne-am "umplut" de mare. Chiar ne-au ajuns cele 2 săptămâni. Poate în condiţii mai "liniştite" ar mai fi mers, dar zilele au fost pline şi lungi şi am ajuns să ne dorim liniştea de acasă. Vremea a fost bună, am sta la soare în fiecare zi. Nu aveam nici o îndoială că nu va fi aşa, avem în spate "statistica" pe ultimii 10 ani :D
Ne-am întâlnit cu "prieteni de vacanţă", oameni faini pe care i-am cunoscut acolo şi cu care ne-am potrivit. Şi ne tot mirăm, an de an, cum ne cresc copiii.

...
Şi mi-a sunat telefonul şi am de lucru :(

Vă pup la grămadă, vă doresc tuturor o zi frumoasă şi revin.

#31907 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 10:47 AM

cum scot mazgalitura de pix de pe canapeaua alba de piele?
Ajutor!!!!!!!!!!

#31908 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 20 August 2013 - 10:56 AM

Vezi postareaMutti, la 20 August 2013 - 10:47 AM, a spus:

cum scot mazgalitura de pix de pe canapeaua alba de piele?
Ajutor!!!!!!!!!!

Citeste aici:

http://forum.desprec...de-pasta-de-pix
http://www.ele.ro/ca...-din-piele-1389
GEORGIA

#31909 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 11:06 AM

Merci Geoargiana.

Am incercat cu fixativ cum stiam si s-a luat si putzin din vopsea....dar pixul a ramas. Incerc cu lamaie...sa vedem.

#31910 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 20 August 2013 - 11:10 AM

Vezi postareaMutti, la 20 August 2013 - 11:06 AM, a spus:

Merci Geoargiana.

Am incercat cu fixativ cum stiam si s-a luat si putzin din vopsea....dar pixul a ramas. Incerc cu lamaie...sa vedem.

Sper sa iasa pata si sa fie totul in regula!

Spor la pregatirile pentru ziua Elenei! Si ii urez in avans un calduros LA MULTI ANI!
GEORGIA

#31911 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 11:19 AM

merci Georgi.

Elena cred ca se invarte de-o bataie , tot i-am promis si nu m-am tzinut de cuvant =)) , acum ca a mai distrus si canapeaua............

Pixul asta e rezistent rau. Nu iese cu NIMIC!

#31912 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 August 2013 - 11:22 AM

Gata cu curatzenia , las totul balta , intru scurt sub dus , ma imbrac si plec. Ma duc sa cu d-l Mutti sa mancam in oras. In pauza lui de pranz.
Va pup!

#31913 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 20 August 2013 - 01:19 PM

Mutti, incearca si cu spirt, sau cu demachiant, cum a zis Daniella!
Distractie frumoasa si vreme buna Elenei.N-o fi furtuna chiar de ziua ei! La multi ani!Imagine postata

2ut, pana la urma ce fursecuri ai facut? Drum bun si voua si vreme superba, cxa de balacit...nu ma indoiesc!Imagine postata

Boni, bine-ai revenit!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31914 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 August 2013 - 07:04 PM

Vezi postareaMutti, la 20 August 2013 - 11:19 AM, a spus:

Elena cred ca se invarte de-o bataie , tot i-am promis si nu m-am tzinut de cuvant :occasion14: , acum ca a mai distrus si canapeaua............

Eu zic sa nu... chiar nu vad vina copilului in chestii de-astea. Daca tii la canapea asa de tare, trebuie sa tii tu copilul departe de ea, sau de pix. In mintea copiilor nu exista termenul "valoare" decit legat de joaca sau altceva ce contează pentru el. Eu sint de parere ca in casele cu copii bunurile materiale sint ori protejate foarte bine (exemplu tv urcat pe sifonier), ori simt de sacrificiu, adica ignoram deteriorarea lor si le schimbam cind cresc copiii.

#31915 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 August 2013 - 12:25 AM

Vezi postareaCarmella, la 20 August 2013 - 07:04 PM, a spus:

Elena cred ca se invarte de-o bataie , tot i-am promis si nu m-am tzinut de cuvant :occasion14: , acum ca a mai distrus si canapeaua............

Eu zic sa nu... chiar nu vad vina copilului in chestii de-astea. Daca tii la canapea asa de tare, trebuie sa tii tu copilul departe de ea, sau de pix. In mintea copiilor nu exista termenul "valoare" decit legat de joaca sau altceva ce contează pentru el. Eu sint de parere ca in casele cu copii bunurile materiale sint ori protejate foarte bine (exemplu tv urcat pe sifonier), ori simt de sacrificiu, adica ignoram deteriorarea lor si le schimbam cind cresc copiii.

:occasion14:
A cat is a friend fur-ever !

#31916 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2013 - 07:55 AM

Neata la han! Azi parca e mai racoare pe la noi, e tare placut.
Zozo, am facut fursecuri umplute cu dulceata - reteta Lily si Maya, la noi umplute cu nutella, foarte, foarte bune, apoi inimioare cu cocos de la Any, cornulete cu mac, fursecuri cu migdale si vanillekipferl de la Petu, sa fie pentru toate gusturile si solicitarile (fiecare are alt fursec preferat). Ieri am facut si o tura mica de saratele si gata....putem pleca.

#31917 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 August 2013 - 08:03 AM

Carmella , era o gluma!!!
N-as bate-o nici puscata!

Doamne fereste!

Nici macar o palma la fund nu primeste!

In legatura , insa , cu canapeaua , nu sunt de accord cu tine. Nu e vb de valoare , nu e nush ce canapea de piele , pot sa iau oricand alta ....ea trebuie insa sa invetze sa aiba grija de lucruri. Cu pixul/creioanele/ carioca ea are voie sa scrie pe hartiile ei si blocul ei de desen.....
Putzina disciplina nu strica!

Eu n-am vazut niciodata canapeaua ca o valoare. Dar eu pe canapea stau , nu scriu , asta trebuie sa intzeleaga. Si nu trebuie sa distruga tot prin casa pana creste......

Chiar daca as fi avut o canapea veche luata de la gunoi tot n-ar fi avut voie sa scrie pe ea!

#31918 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 21 August 2013 - 08:47 AM

Vezi postareaMutti, la 21 August 2013 - 08:03 AM, a spus:

Carmella , era o gluma!!!
N-as bate-o nici puscata!

Doamne fereste!

Nici macar o palma la fund nu primeste!

In legatura , insa , cu canapeaua , nu sunt de accord cu tine. Nu e vb de valoare , nu e nush ce canapea de piele , pot sa iau oricand alta ....ea trebuie insa sa invetze sa aiba grija de lucruri. Cu pixul/creioanele/ carioca ea are voie sa scrie pe hartiile ei si blocul ei de desen.....
Putzina disciplina nu strica!

Eu n-am vazut niciodata canapeaua ca o valoare. Dar eu pe canapea stau , nu scriu , asta trebuie sa intzeleaga. Si nu trebuie sa distruga tot prin casa pana creste......

Chiar daca as fi avut o canapea veche luata de la gunoi tot n-ar fi avut voie sa scrie pe ea!

Am luat cuvintele tale exact asa cum le-ai scris... din ce imi spui acum, pare ca am facut eu vreo speculatie asupra celor spuse de tine :occasion14: Ma bucur ca nu ii dai nici una la fund, desi, citeodata, cu asta sint mai de acord decit cu unele interdictii impuse copiilor, sau, mai bine zis, cu invinovatirea copiilor dupa ce au facut ceva ce ne-a scapat noua de sub control.

#31919 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 21 August 2013 - 09:34 AM

bonjourica la fete!!
va pup si va urez o zi frumoasa! :occasion14:

#31920 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 21 August 2013 - 11:46 AM

Buna ziua la han de la 45-46 de grade :occasion14:

N-am dat de mult pe-aici, din motive bine intemeiate: mi-am schimbat slujba, am schimbat orasul, am fost trista si deprimata, am plans, n-am internet acolo unde stau acum.

Am plecat de la firma micuta din Dubai unde am lucrat 7 ani si m-am dus la Siemens, la biroul lor din Abu Dhabi. Schimbarea a avut un impact major asupra mea, trecerea de la o firma mica, unde cunoasteam pe toata lumea, unde seful imi era cel mai bun prieten si stateam la povesti cu el cate-un ceas la o multinationala unde fiecare isi vede de feliuta lui, unde totul e business a fost foarte dificila. In plus, m-am mutat in Abu Dhabi, un oras necunoscut, unde nu cunosc pe nimeni, unde nu am prieteni, fara pisici si sot, am trecut de la stat singura (cu sotul) 6 ani de zile, la stat in gazda la o familie marocana, unde mereu am impresia ca deranjez, desi ei sunt tare de treaba.

Primele zile mi-a fost foarte, foarte greu, n-am dormit cum trebuie, am fost obosita, am plans de m-am zapacit. Dar putinii prieteni adevarati pe care-i am (si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ei) m-au sunat, m-au ascultat, m-au incurajat, fiecare in felul lui si m-au ajutat enorm.

Acum mi-am mai revenit, incep sa intru in rutina, sa invat ce am de facut, sa invat cumstau lucrurile pe-aici, sa cunosc oameni noi. Weekendul viitor ma mut de la familia marocana, intr-un apartament cu inca o romanca si prietenul ei si mi-am luat mobila noua si abia astept sa o vad acasa si sa incep sa-mi decorez dormitorul. Ca veni vorba, am nevoie de idei de decor pentru un dormitor alb cu portocaliu :occasion14:

M-am intins o gramada, da' o sa ma iertati, ca am avut multe de povestit :occasion14:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1594
  • 1595
  • 1596
  • 1597
  • 1598
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul