La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 August 2013 - 09:17 AM

Postat 20 August 2013 - 10:22 AM
Mutti, la 18 August 2013 - 02:53 PM, a spus:

Îţi doresc energie şi răbdare pentru petrecerea de sâmbătă, şi să iasă totul bine.
2ut, la 19 August 2013 - 09:21 AM, a spus:
Boni, bine-ai revenit, cum a fost?

Ne-am întâlnit cu "prieteni de vacanţă", oameni faini pe care i-am cunoscut acolo şi cu care ne-am potrivit. Şi ne tot mirăm, an de an, cum ne cresc copiii.
...
Şi mi-a sunat telefonul şi am de lucru

Vă pup la grămadă, vă doresc tuturor o zi frumoasă şi revin.
Postat 20 August 2013 - 10:47 AM
Ajutor!!!!!!!!!!
Postat 20 August 2013 - 10:56 AM
Mutti, la 20 August 2013 - 10:47 AM, a spus:
Ajutor!!!!!!!!!!
Citeste aici:
http://forum.desprec...de-pasta-de-pix
http://www.ele.ro/ca...-din-piele-1389
Postat 20 August 2013 - 11:06 AM
Am incercat cu fixativ cum stiam si s-a luat si putzin din vopsea....dar pixul a ramas. Incerc cu lamaie...sa vedem.
Postat 20 August 2013 - 11:10 AM
Mutti, la 20 August 2013 - 11:06 AM, a spus:
Am incercat cu fixativ cum stiam si s-a luat si putzin din vopsea....dar pixul a ramas. Incerc cu lamaie...sa vedem.
Sper sa iasa pata si sa fie totul in regula!
Spor la pregatirile pentru ziua Elenei! Si ii urez in avans un calduros LA MULTI ANI!
Postat 20 August 2013 - 11:19 AM
Elena cred ca se invarte de-o bataie , tot i-am promis si nu m-am tzinut de cuvant

Pixul asta e rezistent rau. Nu iese cu NIMIC!
Postat 20 August 2013 - 11:22 AM
Va pup!
Postat 20 August 2013 - 01:19 PM
Distractie frumoasa si vreme buna Elenei.N-o fi furtuna chiar de ziua ei! La multi ani!

2ut, pana la urma ce fursecuri ai facut? Drum bun si voua si vreme superba, cxa de balacit...nu ma indoiesc!

Boni, bine-ai revenit!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 20 August 2013 - 07:04 PM
Mutti, la 20 August 2013 - 11:19 AM, a spus:
Elena cred ca se invarte de-o bataie , tot i-am promis si nu m-am tzinut de cuvant

Eu zic sa nu... chiar nu vad vina copilului in chestii de-astea. Daca tii la canapea asa de tare, trebuie sa tii tu copilul departe de ea, sau de pix. In mintea copiilor nu exista termenul "valoare" decit legat de joaca sau altceva ce contează pentru el. Eu sint de parere ca in casele cu copii bunurile materiale sint ori protejate foarte bine (exemplu tv urcat pe sifonier), ori simt de sacrificiu, adica ignoram deteriorarea lor si le schimbam cind cresc copiii.
Postat 21 August 2013 - 12:25 AM
Carmella, la 20 August 2013 - 07:04 PM, a spus:

Eu zic sa nu... chiar nu vad vina copilului in chestii de-astea. Daca tii la canapea asa de tare, trebuie sa tii tu copilul departe de ea, sau de pix. In mintea copiilor nu exista termenul "valoare" decit legat de joaca sau altceva ce contează pentru el. Eu sint de parere ca in casele cu copii bunurile materiale sint ori protejate foarte bine (exemplu tv urcat pe sifonier), ori simt de sacrificiu, adica ignoram deteriorarea lor si le schimbam cind cresc copiii.

Postat 21 August 2013 - 07:55 AM
Zozo, am facut fursecuri umplute cu dulceata - reteta Lily si Maya, la noi umplute cu nutella, foarte, foarte bune, apoi inimioare cu cocos de la Any, cornulete cu mac, fursecuri cu migdale si vanillekipferl de la Petu, sa fie pentru toate gusturile si solicitarile (fiecare are alt fursec preferat). Ieri am facut si o tura mica de saratele si gata....putem pleca.
Postat 21 August 2013 - 08:03 AM

Carmella , era o gluma!!!
N-as bate-o nici puscata!
Doamne fereste!
Nici macar o palma la fund nu primeste!
In legatura , insa , cu canapeaua , nu sunt de accord cu tine. Nu e vb de valoare , nu e nush ce canapea de piele , pot sa iau oricand alta ....ea trebuie insa sa invetze sa aiba grija de lucruri. Cu pixul/creioanele/ carioca ea are voie sa scrie pe hartiile ei si blocul ei de desen.....
Putzina disciplina nu strica!
Eu n-am vazut niciodata canapeaua ca o valoare. Dar eu pe canapea stau , nu scriu , asta trebuie sa intzeleaga. Si nu trebuie sa distruga tot prin casa pana creste......
Chiar daca as fi avut o canapea veche luata de la gunoi tot n-ar fi avut voie sa scrie pe ea!
Postat 21 August 2013 - 08:47 AM
Mutti, la 21 August 2013 - 08:03 AM, a spus:

Carmella , era o gluma!!!
N-as bate-o nici puscata!
Doamne fereste!
Nici macar o palma la fund nu primeste!
In legatura , insa , cu canapeaua , nu sunt de accord cu tine. Nu e vb de valoare , nu e nush ce canapea de piele , pot sa iau oricand alta ....ea trebuie insa sa invetze sa aiba grija de lucruri. Cu pixul/creioanele/ carioca ea are voie sa scrie pe hartiile ei si blocul ei de desen.....
Putzina disciplina nu strica!
Eu n-am vazut niciodata canapeaua ca o valoare. Dar eu pe canapea stau , nu scriu , asta trebuie sa intzeleaga. Si nu trebuie sa distruga tot prin casa pana creste......
Chiar daca as fi avut o canapea veche luata de la gunoi tot n-ar fi avut voie sa scrie pe ea!
Am luat cuvintele tale exact asa cum le-ai scris... din ce imi spui acum, pare ca am facut eu vreo speculatie asupra celor spuse de tine

Postat 21 August 2013 - 11:46 AM

N-am dat de mult pe-aici, din motive bine intemeiate: mi-am schimbat slujba, am schimbat orasul, am fost trista si deprimata, am plans, n-am internet acolo unde stau acum.
Am plecat de la firma micuta din Dubai unde am lucrat 7 ani si m-am dus la Siemens, la biroul lor din Abu Dhabi. Schimbarea a avut un impact major asupra mea, trecerea de la o firma mica, unde cunoasteam pe toata lumea, unde seful imi era cel mai bun prieten si stateam la povesti cu el cate-un ceas la o multinationala unde fiecare isi vede de feliuta lui, unde totul e business a fost foarte dificila. In plus, m-am mutat in Abu Dhabi, un oras necunoscut, unde nu cunosc pe nimeni, unde nu am prieteni, fara pisici si sot, am trecut de la stat singura (cu sotul) 6 ani de zile, la stat in gazda la o familie marocana, unde mereu am impresia ca deranjez, desi ei sunt tare de treaba.
Primele zile mi-a fost foarte, foarte greu, n-am dormit cum trebuie, am fost obosita, am plans de m-am zapacit. Dar putinii prieteni adevarati pe care-i am (si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ei) m-au sunat, m-au ascultat, m-au incurajat, fiecare in felul lui si m-au ajutat enorm.
Acum mi-am mai revenit, incep sa intru in rutina, sa invat ce am de facut, sa invat cumstau lucrurile pe-aici, sa cunosc oameni noi. Weekendul viitor ma mut de la familia marocana, intr-un apartament cu inca o romanca si prietenul ei si mi-am luat mobila noua si abia astept sa o vad acasa si sa incep sa-mi decorez dormitorul. Ca veni vorba, am nevoie de idei de decor pentru un dormitor alb cu portocaliu

M-am intins o gramada, da' o sa ma iertati, ca am avut multe de povestit