Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1596
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31941 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 August 2013 - 01:13 PM

Vezi postareaMutti, la 22 August 2013 - 12:51 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 22 August 2013 - 09:43 AM, a spus:

Sa-ti traiasca printesa ca uite ce frumos o serbezi!! Papusa mea!! :105:

Printzesa a urlat dimineatza jumatate de ora!!!!!! Ca voia cacao dintr-o cana care era in masina de spalat. Apoi s-a linistit si a inceput sa sa joace!

adevaru-i ca-n situatii de-astea iti mai vin si ganduri necurate :105: io te-nteleg, sa stii!

btw, da' ce petreceri elaborate se fac acuma copiilor!

#31942 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 22 August 2013 - 01:18 PM

Vezi postareamoatza, la 22 August 2013 - 01:13 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 22 August 2013 - 12:51 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 22 August 2013 - 09:43 AM, a spus:

Sa-ti traiasca printesa ca uite ce frumos o serbezi!! Papusa mea!! :105:

Printzesa a urlat dimineatza jumatate de ora!!!!!! Ca voia cacao dintr-o cana care era in masina de spalat. Apoi s-a linistit si a inceput sa sa joace!

adevaru-i ca-n situatii de-astea iti mai vin si ganduri necurate :105: io te-nteleg, sa stii!

btw, da' ce petreceri elaborate se fac acuma copiilor!

Am noroc ca nu dureaza decat 2 ore ( bun , ca multzi o sa se mai intinda....dar unii copii pleaca la 7.00)

#31943 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 August 2013 - 01:38 PM

da' de unde-i regula asta? asa scrie in invitatie sau asa se obisnuieste la nemti? ca la noi, oricat ar fi de politicosi invitatii, tot se lungeste considerabil treaba. doar la copii care inchiriaza vreo sala/ceva sa fie cu durata determinata :105:

oricum, Doamne-ajuta!

#31944 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 22 August 2013 - 03:12 PM

Cami, mult curaj, orice inceput e greu. Sunt sigura ca totul o sa fie bine.

mutti, multa bafta, sa iasa petrecerea asa cum isi doreste Elena, si sa aveti vreme buna.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#31945 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 23 August 2013 - 11:18 AM

Vezi postareamoatza, la 22 August 2013 - 01:38 PM, a spus:

da' de unde-i regula asta? asa scrie in invitatie sau asa se obisnuieste la nemti? ca la noi, oricat ar fi de politicosi invitatii, tot se lungeste considerabil treaba. doar la copii care inchiriaza vreo sala/ceva sa fie cu durata determinata Imagine postata

oricum, Doamne-ajuta!

la noi scrie pe invitatie: de la ora H la ora Y si la ora Y te duci si-ti iei copilul Imagine postata Nu conteaza unde se tine petrecerea
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#31946 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 23 August 2013 - 11:19 AM

Cami iti doresc sa te obisnuiesti cat mai repede si sa fie cea mai buna alegere cu putinta Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#31947 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 August 2013 - 08:16 PM

Hello, hello...Cami o sa fie bine .
Eu am ajuns infine acasa :cheers:...de marti la munca :)
pup tulemond.

#31948 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2013 - 09:37 PM

Dragelor demult nu am apucat sa mai scriu vreun cuvint pe aici.
Miine la 10 decolez spre state...tineti-mi pumnii...imi place sa zbor cum imi place sarea in ochi.
Vacanta noastra abia acum incepe. De pe 7 sintem la drum cu bebe spre Grecia...asta daca nu ne vine o idee sa anulam si sa mergem in Mamaia.

Va pup!Sunteti toate niste frumoase!
Imagine postata
Imagine postata

#31949 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 23 August 2013 - 10:01 PM

Seara buna! Stelin',bine ai revenit,sper ca ai avut o vacanta placuta si ti-ai reincarcat bateriile :) :-* (sincer a mele sunt cam descarcate rau momentan =)) =)) )Lizu' zbor lin,nici mie nu-mi place ,nici nu spun sa zbor,nu-mi place la drum deloc :)
Va pup la gramada! :) somn pufos tuturor! :cheers:

#31950 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 August 2013 - 10:27 PM

Lizura, drum bun si vacanta placuta.
Gianino fata mea, pai pleci si tu curand. drum bun si vacanta frumoasa.

#31951 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 August 2013 - 10:36 PM

Vezi postareastella, la 23 August 2013 - 10:27 PM, a spus:

Lizura, drum bun si vacanta placuta.
Gianino fata mea, pai pleci si tu curand. drum bun si vacanta frumoasa.

Daa!! Merci Stelin! Momentan ma calca pe toti nervii domnu' Geany :cheers: stii cum e el cu plecarile,a facut lista si listuta cu ce trebe' sa puna in bagaj si ce trebe cumparat cu mai bine de o saptamana inainte si tot adauga la ea ,ma dispereaza' ca io' n-am rabdare :) cand ajunge la atza alba atza neagra ac forfecuta si ac de siguranta etc,deja nervii mei sunt pe bigudiuri :) =))
Baii nene unde stam noi la gazda noastra sunt 2 pasi pana la plaja,2 pasi pana in bazar,2 pasi pana la magazinase/alimentara,2 pasi pana la piata cu de toate ,farmacie etc,de ce tre' sa fac io' lista cu 2 saptamani inainte ,sa car de acasa ac cu atza,pastile de tantari,baterii pt. miniradioul lui,paracetamol si nu va mai spun cate?! :) ...mooaammaa!!! cu asta rezistam si daca plec in Sahara ...Pff!! nu ma bagati in seama la noi e problema veche...pitici multi,faza e ca tropaie =)) :-* Si eu sunt plecata de acasa si am problemele mele cu mansarda,da' nici cu el nu mi-e rusine...

#31952 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 August 2013 - 11:45 PM

Gianino =)) dl Geany ar trebui sa plece in vacanta cu dl stella :cheers:
si asta isi face bagajele cu 5 saptamani inainte ....eu ovcors cu cateva ore inainte de plecare, si daca uit ceva...iaca scarba...cumpar :)
si el are liste si listute cu ce cumpar, ce iau, ce nu iau etc etc etc....

#31953 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 August 2013 - 11:56 PM

Vezi postareastella, la 23 August 2013 - 11:45 PM, a spus:

Gianino :) dl Geany ar trebui sa plece in vacanta cu dl stella :)
si asta isi face bagajele cu 5 saptamani inainte ....eu ovcors cu cateva ore inainte de plecare, si daca uit ceva...iaca scarba...cumpar :)
si el are liste si listute cu ce cumpar, ce iau, ce nu iau etc etc etc....

Hi hi! Stelin' deci compatimim amandoi' :) =))

Al meu saracul cre' ca stiu de unde i se trage ,de la misiuni,acolo chiar era in camp si in caz de ceva nu putea parasi unitatea,toti apelau la el ca stiau ca avea de toate dar la fel de adevarat e ca porecla lui e ''stresu'' =))
El repara fiermoare,papuci dezlipiti,coase(ca barbatii ca pe sac,daca vreau sa mai desfac ce a cusut el nu se mai poate ,e pe veatza' :) )

Totusi in mare ashea' eu sunt ca si tine iar el e ca domnu' Stella' clar :-*

Acum am si eu loc la calculator ca suntem acum toti in par acasa pe un singur calculator,cel mare(apropo' am rezolvat) ,bub' eu si domnu' Geany',asa ca de aia sunt pe aici la ora asta tarzie :cheers:

#31954 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 24 August 2013 - 12:35 AM

Va pup Giany si Stella si va multumesc pt gindurile voastre bune! Valoreaza aur!
Imagine postata
Imagine postata

#31955 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 August 2013 - 06:46 AM

Salutare!

Lizura, zbor lin si, parerea mea...NU TE RAZGANDI! De rest, vacanta placuta, vreme buna si baterii cat mai incarcate!:cheers:

Geanny si Stellin, pot sa vin si eu in club? =))

Pai si noi, cand plecam, e zavistie-n casa! O geanta e cu hainele pentru amandoi si-o geanta (maare) e cu "tehnica": radiouri, baterii, incarcatoare pentru baterii si pentru telefoane, lanterne, pastile de tantari, medicamente, casti, etc.Numa ca io tre'sa tin minte care pe unde-i, ca doara ce-aud: "unde-i x obieect?" "pai in geanta cu scule!""Da, stiu, dar unde acolo?" Fac cu nervii! Asa ca-l las pe el sa se ocupe de "tehica".In plus, eu iau concediu fix c-o zi inainte de plecare, sa n-aiba timp sa ma streseze! Dar tot aud "vezi ca n-ai luat decat un rand de baterii" sau mai stiu eu ce....

Geanny a pus diagnosticul corect: misiunile!

Una peste alta, azi muuulta treaba Administrativa!! Zile frumoase va doresc!:)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31956 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2013 - 07:46 AM

hello si-mi pare bine sa v-aud! se strang randurile a toamna?
Stellina, bine-ai revenit! te-ai saturat de soare? deci e gata, te-ntorci la Richard? =))

Liz, daca-i vorba de 7sept, io zic sa te duci la greci, nu cred ca la Mamaia sa mai fie vreme perfecta de plaja si balaceala la 7 sept :) Ptr plaja, poate, dar apa se raceste destul de repede.

Io cu bagajele am un stres enorm, asta ptr ca de-bicei le fac la 10 noaptea, inaintea plecarii de-a doua zi dimineata. Si tb sa iau tot, dar nu ca voi, baterii, ata...nici prin gand nu-mi trece! Important e sa iau perna omului, in rest pot sa uit orice. Ca poate nu stiti, daca plecam cu masina, musai trebe perna :cheers: El nu poate dormi pe lesinatele celor din hotel/pensiune. Am carat perna cu noi inclusiv la turci si la unguri. Sa ma fi vazut la Heviz cu perna dupa mine :-* Iar intr-un an, mi-amintesc ca ne-am intors 15km dupa perna :) Deci bateriile si ata sunt parfum =))

Azi -program lejer c-asa vreau io, nu c-asa ar tb: ceva plimbareala si bucatareli.
We glorios va urez!

#31957 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 August 2013 - 08:20 AM

:cheers: Neatza. Motzulino, eu am o prietena care pleaca cu perna dupa ea...si sincer cateodata si eu regret perna mea, la ce gasesc in cele hoteluri..mie nu-mi plac si nu-mi priesc pernele tari si indesate...mamitza mea imi facea *puiutz* cu pene putine si perna moale de tot...eiiiiiii , ma adaptez si eu...dau perna la o parte, dorm fara sau cateodata impaturesc prosopul mare de dus in loc de perna.
Asa ca il inteleg pe omul tau. noi avem in masin niscai perne la voiajele astea lungi ( 1400 km pana la puglia de la noi) asa ca e bine sa mai pui capul la relaxare =)). iar am venit de acolo cu di tati...o borcaniada de sottoaceti, sos de rosii home made de moa,rosii ardei, vinete piersici ( sublimissime la gust etc etc etc)...si de fiecare data ma bombane ca plecam ca imigrantii...dar dupa haleste cu mare placere =)) ce am adus.
O zi faina, aici au anuntat ploaie, ceea ce e bine la gradina, dar tre sa tund iarba care a crescut ca in codru...si sincer nu m-am saturat de soare si de mare ( oricum stau sub parasol mereu la plaja), as mai fi stat cu mare drag inca o luna :).acolo e frumos din 15 mai-15 octombrie...si cand mergi dimineata si apa e transparenta, plaja aproape goala ( ei vin dupa 10h-11h etc...chiar ci cu bebei...ma mir de fiecare data ; eu la 7h45 cel tarziu sunt pe plaja)
o zi faina.

Fisiere atasate

#31958 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2013 - 08:27 AM

bine ca ti-a priit, Stella!
anul asta, chipurile, parca mi-a placut si mie mai mult la mare. dar constat ca soarele imi cam devine dusman ptr piele. inghit kile de crema si tot cere, cere :cheers:
la noi e o piata superba, bogata si ieftina. ar tb sa ma apuc si eu de facut ceva provizii, dar n-am nicio chemare. sa se mai racoreasca!

#31959 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 24 August 2013 - 09:52 AM

Buna dimineatza!

Am fetitza mare!

Aseara a pus toate suzetele intr-o cutie si azi noapte a venit Zana Buna si le-a schimbat cu niste cadouri. :cheers: ( A cam dormit cu noduri , ce-i drept. Si s-a trezit ininte de 6 cu gandul la cadourile de ziua ei).

Acum e plecata cu tat#su la cumparaturi ca sa pot eu face treaba. Tot se camm invarte pe langa frigi ( nu-l deschid cand e ea prin preajma sa nu vada tortul) si tot intreaba cand vin copiii.

Schimbari de plan in meniu: i-am facut azi o ciupercutza (din ou si rosie) la MD si nu vrea. A zis ca vrea oua colorate si WURST! Asa ca o sa am mai putzin de lucru , nu mai fac nici melci....

Am facut chiftelutze , pun oua colorate , parizer ( Wurst-ul ei), legume si gata!
apoi gratare si salatzi: una mixta , 2 de cartofi , una de paste si un tzatzki.

si tort cu crema de cioco .

va pup , fug la treaba.

( Moatza , am scris pe invitatzie de la cat la cat)

#31960 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 August 2013 - 10:50 AM

La multi ani Nenena, si spor Anamaria. O sa fie superb . Incearca sa profiti si tu de serbare, nu doar de pregatirea ei.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1596
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul