Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • 1602
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31981 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 26 August 2013 - 08:35 AM

Mda , Pusa , merci de incurajari :occasion15:

Ma duc sa sun la gradi sa vb cu educatoarele Elenei sa-l invite pe Manu la ea in grupa cand se apuca de cantat ca daca nu n-avem pace azi dupa-masa!
Dimineatza erau numai cele de la grupa lui ( de la 7 la 8 sunt putzini copii , la 8 vin microbuzele)

#31982 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 August 2013 - 08:41 AM

Asa si eu Moatzo' tot la gatit imi e gandul :occasion14: dar incerc sa ma abtinez'!

Tocmai imi arata domnu' Geany' webcam online si am vazut ca la voi e innorat si ploua,la noi doar stropeste asa din senin,nici nu ploua nici nu sta ,dar e frigut chiar, acum sunt doar 17 grade afara,la mare in schimb e superb,soare ,senin si marea linistita si curata,acum 23 de grade maxime la amiaza 25 de grade,ce mai?! e vremea perfecta pt. noi,de-ar tine-o tot asa :occasion15: exact cand o sa ajungem noi joi incepe festivalul Calatis,HHhmmm!! in weekend o sa fie cam prea agitatie si aglomerat pt. gustul meu,dar asta e,atat paguba sa fie! ;)

#31983 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 August 2013 - 09:10 AM

Vezi postareaMutti, la 26 August 2013 - 08:35 AM, a spus:

Mda , Pusa , merci de incurajari :occasion15:

io nu vreau sa te sperii, dar vad atatea situatii...copii crescuti in familii bune!
acuma avem un coleg umflat de plans ca fi-sa de 15 ani a plecat cu unu' insurat de 27. a cautat-o cu politia, a adus-o acasa si draca de copchila ii ameninta ca se-arunca de pe bloc. na, belea! sta familia si o pazeste ca pe sfintele moaste.

e deviata rau discutia, dar sunt multe pb cu copiii astia!

#31984 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 26 August 2013 - 10:07 AM

La multi ani Elena!
O zi frumoasa tuturor la han. Eu nu-mi vad capul de treaba - abia astept vacanta. Azi am avut orientation session la child care pentru Annabelle ca de vinerea urmatoare merge acolo full time - bunicul se intoarce in Romania. a fost destul de ok azi - pe mine m-a ignorat complet cat am stat cu ea si la plecare mi-a zis ca ea nu vrea sa mai mearga acas. sa sper c-o va tine si de sapatmana care vine si nu plange dupa mine.

#31985 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2013 - 11:10 AM

Hello tuturor.
Geany gata bagajele pentru vacanta?
Stella bine ai venit,spor la aranjat carti si spor la repetitii.
Mutti sa-ti traiasca papusa, sa va bucurati de ea, Tare bine stiu ei la varsta asta sa discute in contradictoriu, nu e usor sa fii la mijloc :occasion15: Servici usor.
Annabelle se va adapta usor cu copii, se pare ca nu o sa ai probleme, Cristina.
Moata azi a fost mai racoare, acum a iesit soarele insa e aer, se poate respira si e placut, m-a facut sa ma gandesc la tine :occasion14:

Va pup
Imagine postata

#31986 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 12:33 PM

Vezi postareaCarmen L, la 26 August 2013 - 11:10 AM, a spus:

Hello tuturor.
Geany gata bagajele pentru vacanta?

Ntzz! ;) numa listele :occasion15: scris tot fremos' pe hartie :occasion14:

;) ;)

#31987 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 12:34 PM

Am niste legume,tre' sa le consum(ceapa,rosii, ardei)si m-am gandit sa fac niste frigaruri de pui :occasion15:

#31988 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 August 2013 - 10:05 PM

Hello girls si ganduri bun!

Cami, adaptare rapida si sa ai drumul lin si presarat cu flori de acum incolo! O usa inchisa inseamna una mai mare deschisa! Orice pierdere se intoarce la tine in alta forma, mai buna!

2ut, vacanta frumoasa si drum bun! oare oi fi plecat deja? Astept impresii!

Geany,
spor la consumat proviziile, la facut bagaje cu ace, brice si ibrice si apoi start la super vacanta! gata bagajele pentru vacanta? inainte de a pleca si eu aveam o gramada de legume, am bagat 3 zile la rand salata greceasca cu rosii/castravete/ardei/ceapa + branza feta, masline si cateodata un ou fiert, asa ca pana la plecare le-am terminat ... si am stat si fit! Cand pleci, pe 29?

Stella, bun venit! Sa-ti fie de bine vacanta, soarele, marea! Spor la schimbari cu aranjat carti+borcaniada si gradinarit, apoi un an bun cu spor la repetitii.

Mutti, sa-ti traiasca Elena, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc, sa va bucurati de ea. Felicitari pt party! esti curajoasa sa serbezi acasa cu copii! Un an scolar usor!!!
A noastra a scris pe canapele anul trecut, era mai micuta. Am scos maj dungilor cu solutie de spalat geamuri (Ceva spirtos e). Dar alea de le-a facut cu sete au ramas. De curand vad ca si masa din living e ciobita ...
Una peste alta ai o fetita f cuminte, nu ai de ce te plange.
Eu sunt intr-o continua adoratie cu a mea, deci acum spune niste perle si vorbeste asa de dulce de mor dupa ea! Imi place enorm cum sunt la varsta asta. s vrea sa treaca timpul mult mai incet, parca zboara ... ieri eram insarcinate, acu'fac 3 ani!
Ai povestit cum a fost in Franta? ati fost singuri pana la urma? cat ati platit pt cazare (Ce ati luat? viluta mica cu curte singuri, sau garsoniera?si la ce distanta de mare ati fost?

Annabelle, enjoy gradinita! Cristina succes!

Moatza, azi a fost racoare si noros, incep sa ma depresez cum se face cerul asta gri a iarna Imagine postata Hai sa facem schimb!

zozo, sa-ti fie de bine we administrativ!

Liz, drum bun si, ca si zozo iti spun hotarat: SA NU TE RAZGANDESTI!
Nu hotarat! Am incercat noi dupa 20 ani de vacanta pe litoralul romanesc si a fost dezamagire mare... ! Atat la preturi, cat si la servicii!
Suntem cu stomacul in pioneze si eu si Bea. La capitolul mancare decenta si mai ales safe e un dezastru total pe litoralul autohton ...

Boni, sa-ti fie de bine concediul si bateriile incarcate pana la urmatoarea vacanta!

verb, multa sanatate si distractie maxima in continuare! imi place tonusul tau!

Maya, de ce nu ai dormit deloc?

Nici eu nu m-am odihnit bine sapt trecuta cand a fost luna plina...

Ioana, Izuk, Lili, Hazel, Anny, Foxyy, Gina etc ... ? Pisco? Petru?

Va doresc toate cele bune si tot ceea ce va doriti si voi!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31989 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 10:43 PM

Apai m-am saturat de cate salate am bobinat sa termin legumele,am facut si frigarui,cam incep sa le termin ;)
La noi ploua de rupe si e super frig :occasion14: ma tine destul de tare spatele si o mana ;) pe principiul mosule ce baba iesti' ;)

;) ;)
Cred ca o sa dorm neintoarsa! :occasion15:
Somn pufos tuturor! ;)

#31990 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 10:47 PM

atunci baga si vreo 2 cartofi (si ceva costita eventual) si pune de un ghiveci!

cand pleci?

somnic pufos!

#31991 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 11:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 August 2013 - 10:47 PM, a spus:

atunci baga si vreo 2 cartofi (si ceva costita eventual) si pune de un ghiveci!

cand pleci?

somnic pufos!

Noaptea de 28 pe 29 la 00 :lol:

#31992 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2013 - 11:03 PM

deci maine seara, ca e deja marti! sau in 48h, cu alte cuvinte!
dci domnul a stabilit si ora! cat faceti?

#31993 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2013 - 08:02 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 August 2013 - 11:03 PM, a spus:

dci domnul a stabilit si ora! cat faceti?

Nu bre' ,atunci pleaca trenu' :lol: teoretic ar trebui sa ajungem joi la (29)la ora 9,27,dar de obicei are intarzaiere asa ca va fi probabil 10-10,30 :lol: tare greu si lung mai e drumul asta !

#31994 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2013 - 08:05 AM

Buna dimineata! a plouat torential la noi dar acum nu mai curge de sus,e innorat si f. frig ,13 grade acum afara :lol:

Iar nu mai stiu ce sa le fac de mancare la huni,trebuie sa ies la cumparaturi si nu am nici un chef de nimic,e asa intunericios in casa :)

O zi faina tuturor! :lol:

#31995 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2013 - 08:11 AM

Drum bun si distractie placuta Geany!!
Nu stii cat as vrea sa intru in Techirghiol la cat ma dor genunchii azi!Daca mai inghit multa aspirina ma ia stomacul, preferam sa stau in apa super sarata!!Chiar daca mi-ar arde parul!

Azi noapte a fost furtuna cu tunete si fulgere pe la 3 dimineata asa, omul ca moatza e in culmea fericirii!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31996 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2013 - 08:18 AM

Vezi postareazerda, la 27 August 2013 - 08:11 AM, a spus:

Drum bun si distractie placuta Geany!!
Nu stii cat as vrea sa intru in Techirghiol la cat ma dor genunchii azi!Daca mai inghit multa aspirina ma ia stomacul, preferam sa stau in apa super sarata!!Chiar daca mi-ar arde parul!

Azi noapte a fost furtuna cu tunete si fulgere pe la 3 dimineata asa, omul ca moatza e in culmea fericirii!

Merci! pai ne luam de mana,pe mine ma doare spatele cu umarul si mana stanga de ma rupe!

#31997 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 August 2013 - 08:18 AM

Buna dimineata...haaaa mi-am amintit de plecarile ( putine ) din copilarie la mare...noi schimbam deja trenul la Dolhasca ( mare nod de cale ferata :lol: , si acolo nenica era prapad cand ajungea trenul de bucale (care statea cred 2 min sau ceva de gen), in care se precipitau intai tatii cu valizele,sau doar tatii, sa prinda loc apoi mamele dadeau copilasii , sau si copilasii si valizele pe geam la tati...si nu odata ramanea ori o mama ori o valiza pe peron...uram acest transbordaj feroviar....ei si dupa aia in compartiment, toti scoteau mancarea ( eu prima la mancare :) ) ...abia se misca trenul si fol-fol mestecam de zor...pana la Bucale cale lunga, acolo alt transbordaj , si infine ajungeam epuizati pe litora...alte vremuri.
dimineata la 6h-6h30 sa prindem ultravioletele :lol: plecam cu 2 cearceafuri babane si 4 bete si facea tata un cort...mancarea era cea de la *restaurantul/cantina* care facea parte din *belet* ....ciorbe, si felul doi cu sos etc....apoi poza de rigoare deghizati in turcaleti :) avea nenea pozarul rechizitele necesare.
Seara plimbare pe faleza dupa masa, o inghetzata ori pe bat ori cateodata la cofetarie...si gata.
la intoarcere acelasi cosmar doar ca era si cald, ca voiajam ziua ( de la dolhasca se pleca noaptea) si era caaaaaaaald da cald bine...apoi ajungeam la nordisti( spre Suceava) unde era racorel si bine.
sa aveti o zi faina. eu am dormit ca valiza-n gara , si nu am auzit desteptarea, asa ca am ratat un rvous...acum ma duc sa beau cafeaua si intru in ritmul trepidant si normal...e greu dupa vacanta si huzureala, dar asta este.

#31998 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 August 2013 - 08:20 AM

Gianino si zerda , sanatate .

#31999 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 27 August 2013 - 08:22 AM

Neaţa la han.

La noi de câteva zile plouă noaptea şi ziua e frumos şi călduţ. Perfectă vremea.
Acum tocmai se ridică ceaţa. Când am venit dimineaţa era niţică umezeală, mă gândeam la tine, Puşa cum îţi place ţie să o simţi pe faţă. Da! Înviorează bine. Imagine postata

Mutti, să-ţi crească fata sănătoasă şi voioasă. Felicitări pentru petrecere. Te cred şi eu că ai fost terminată. Eu acasă n-am avut nicioadată mai mult de 4 copii cu părinţii şi ştiu cât eram de terminată la final.

Dani, bine ai revenit la han. Imagine postata

Stella, să-ţi fie de bine vacanţa. Se vede în poze că ţi-a priit.

Geany, să aveţi şi voi vacanţă frumoasă, cu vreme bună.

Cristina, adaptare uşoară pentru Annabelle iar ţie zile mai uşoare.Imagine postata

Vă pup pe toate cu drag, Carmen, zerda, bobiţă, verb, zozo, Lili, Uma, aura! Sper să nu fi sărit pe cineva.
O zi frumoasă să aveţi, aşa cum o doriţi :lol:

#32000 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 August 2013 - 08:50 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 24 August 2013 - 07:56 PM, a spus:

Eataly,tu-i serbezi ziua lui Manu la Rasnov? Sa inteleg ca ea vrea party ca un fel de atelier de facut bijuterii, floricele si fluturari de hartie? Cred ca stiu o pagina de FB cu niste tutoriale, daca te intereseaza... Pffff, ce ma astepta !!! :lol:

Da, am sarbatorit-o duminica!
Trimite-mi pm cu pagina aia, ca-s interesata.
Pana la urma i-am facut un buchet cu 7 trandafiri din ciocolata alba si un fluturas solitar.Totul pe fond roz.
Ca nu mai aveam puteri, idei, chef.

Nu stiu bebelina ta cum o sa fie dar eu acum, cu Manu la 7 ani, dam iama in magazinele cu bijoux-uri.Cand vede rafturi cu papuci, imbratiseaza fiecare pereche. :lol:

Zozo, eu Bucurestiul(Otopeniul) il am ca punct de tranzit.Mereu pe fuga si cu Manu la purtator.Saptamana viitoare ma intorc la Torino.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • 1602
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul