Hello girls si ganduri bun!
Cami, adaptare rapida si sa ai drumul lin si presarat cu flori de acum incolo! O usa inchisa inseamna una mai mare deschisa! Orice pierdere se intoarce la tine in alta forma, mai buna!
2ut, vacanta frumoasa si drum bun! oare oi fi plecat deja? Astept impresii!
Geany, spor la consumat proviziile, la facut bagaje cu ace, brice si ibrice si apoi start la super vacanta! gata bagajele pentru vacanta? inainte de a pleca si eu aveam o gramada de legume, am bagat 3 zile la rand salata greceasca cu rosii/castravete/ardei/ceapa + branza feta, masline si cateodata un ou fiert, asa ca pana la plecare le-am terminat ... si am stat si fit! Cand pleci, pe 29?
Stella, bun venit! Sa-ti fie de bine vacanta, soarele, marea! Spor la schimbari cu aranjat carti+borcaniada si gradinarit, apoi un an bun cu spor la repetitii.
Mutti, sa-ti traiasca Elena, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc, sa va bucurati de ea. Felicitari pt party! esti curajoasa sa serbezi acasa cu copii! Un an scolar usor!!!
A noastra a scris pe canapele anul trecut, era mai micuta. Am scos maj dungilor cu solutie de spalat geamuri (Ceva spirtos e). Dar alea de le-a facut cu sete au ramas. De curand vad ca si masa din living e ciobita ...
Una peste alta ai o fetita f cuminte, nu ai de ce te plange.
Eu sunt intr-o continua adoratie cu a mea, deci acum spune niste perle si vorbeste asa de dulce de mor dupa ea! Imi place enorm cum sunt la varsta asta. s vrea sa treaca timpul mult mai incet, parca zboara ... ieri eram insarcinate, acu'fac 3 ani!
Ai povestit cum a fost in Franta? ati fost singuri pana la urma? cat ati platit pt cazare (Ce ati luat? viluta mica cu curte singuri, sau garsoniera?si la ce distanta de mare ati fost?
Annabelle, enjoy gradinita! Cristina succes!
Moatza, azi a fost racoare si noros, incep sa ma depresez cum se face cerul asta gri a iarna

Hai sa facem schimb!
zozo, sa-ti fie de bine we administrativ!
Liz, drum bun si, ca si zozo iti spun hotarat: SA NU TE RAZGANDESTI!
Nu hotarat! Am incercat noi dupa 20 ani de vacanta pe litoralul romanesc si a fost dezamagire mare... ! Atat la preturi, cat si la servicii!
Suntem cu stomacul in pioneze si eu si Bea. La capitolul mancare decenta si mai ales safe e un dezastru total pe litoralul autohton ...
Boni, sa-ti fie de bine concediul si bateriile incarcate pana la urmatoarea vacanta!
verb, multa sanatate si distractie maxima in continuare! imi place tonusul tau!
Maya, de ce nu ai dormit deloc?
Nici eu nu m-am odihnit bine sapt trecuta cand a fost luna plina...
Ioana, Izuk, Lili, Hazel, Anny, Foxyy, Gina etc ... ? Pisco? Petru?
Va doresc toate cele bune si tot ceea ce va doriti si voi!