Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1602
  • 1603
  • 1604
  • 1605
  • 1606
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32061 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 September 2013 - 10:26 AM

Din partea mea sa vina toamna pana nu mai poate, ce ma omoara sunt fluctuatiile de temperaturi: cand eram mica ma deprima doar vremea, acum ma si dor genunchii!!
Drept pentru care am zis ca azi nu pup cumparaturi, am facut lista am trimis-o in deplasare cu omul, ce-o iesi, om vedea, el deobicei e eficient, sa nu fi dat de o coada din aia naspa sa vezi ce-mi aud urechile!!

eu ca sa nu am emotii la receptie am comis rapid doua snitele de vitel si piure sa fie daca vine lihnit!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32062 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 September 2013 - 11:39 AM

Verb , sanatate multa. unde ai vazut domnisoara mea gratioasa ?:floare: daca e poza de pe FB , sunt eu acum jde mii de ani ( 1987 toamna )

#32063 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 September 2013 - 11:58 AM

Vezi postareastella, la 01 September 2013 - 11:39 AM, a spus:

Verb , sanatate multa. unde ai vazut domnisoara mea gratioasa ?:) daca e poza de pe FB , sunt eu acum jde mii de ani ( 1987 toamna )

debila sunt scuze.....mi se parea mie air ceva déja vu......
multam pt urari imi trebuiesc nu vezi ce aiureli fac??? :floare:

#32064 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 01 September 2013 - 01:50 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 August 2013 - 02:29 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 29 August 2013 - 08:47 AM, a spus:

Buna dimineata din Abu Dhabi :floare: La mine e o umiditate infioratoare, in 5 minute de mers pe jos sunt fleasca de transpiratie.
Am fost aseara la epilat, la un salon la intamplare, si m-am jurat ca nu mai merg in veci la salonul ala. Madama care m-a epilat n-a avut rabdare si mi-a lasat pe picioare cam jumate din firele de par, asa ca maine trebuie sa pun si aparatul la treaba. In plus, m-a fript, cred ca ceara era prea calda (desi la momentul ala nu mi s-a parut) si azi dimineata la dus am avut un soc sa vad pete rosii uriase pe picioarele mele :) :) Si eu care voiam sa imbrac rochite scurte we asta, ca ma duc in Dubai sa-mi vad sotul si sa ies cu prietenii. Pe naiba! Tot pantaloni sau rochii maxi :) :) Moaaama, ce nervi am....
Giani, vacanta placuta si vreme pe placul vostru :)
Va pup pe toate, la gramada, si va doresc un sfarsit de saptamana placut :(

Cami, ar putea sa nu fie arsura, c-ai fi simtit-o din prima!Ar putea fi o iritatie, sau o forma usoara de alergie la colofoniu sau la unul din compusii amestecului.Si, daca-i asa, atunci poti sa mergi in we cu fustita scurta. Ia un antihistaminic usor!
Cat despre tanti aia...vorba Giorgianei, voi n-aveti Protectia consumatorului?

Zozo, daca era alergie nu ma inroseam peste tot? Ca m-am epilat pe antebrate, pe picioare si axial. Si am avut doar zone inrosite, iar acuma mi se duce pielea, exact ca atunci cand te arde soarele. Oricum, s-a dus roseata si in we chiar am purtat fusta scurta :wacko:

#32065 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 September 2013 - 06:54 PM

Verb, mama, sanatate multa iti urez! :floare:

Uma, tare mi-a placut cum le-ai zis!:)

Stellina, nici mie nu-mi place iarna, decat daca ninge!Daca s-ar putea ca zapada sa dispare instantaneu in pamant si sa nu fie polei sau zloata, mi-ar placea si iarna! De rest, vara cat incape!

Cami, daca era arsura, n-ar fi trecut asa repede si-ar fi ramas semne, eu tot spre-o dermatita de contact inclin! Bine c-a trecut!Si, fiindca tot te-am "prins p-aici: ce-i cu ambasada romana din Arabia? Ca cica n-au translatori romana-araba, n-au program cu publicul, nu vorbesc engleza, va lasa de izbeliste...Chiar asa rau e?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32066 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 September 2013 - 10:23 PM

Noapte buna tuturor, si o saptamana minunata

#32067 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 September 2013 - 11:55 PM

Vezi postareastella, la 01 September 2013 - 10:23 PM, a spus:

Noapte buna tuturor, si o saptamana minunata

sa dea DD!
noapte buna !!!

#32068 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 02 September 2013 - 01:36 AM

Saptamana buna doamnelor :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#32069 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 September 2013 - 07:53 AM

Neatza! O saptamana minunata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32070 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 September 2013 - 09:54 AM

Vezi postareazoazorel, la 01 September 2013 - 06:54 PM, a spus:

Stellina, nici mie nu-mi place iarna, decat daca ninge!Daca s-ar putea ca zapada sa dispare instantaneu in pamant si sa nu fie polei sau zloata, mi-ar placea si iarna! De rest, vara cat incape!

Cami, daca era arsura, n-ar fi trecut asa repede si-ar fi ramas semne, eu tot spre-o dermatita de contact inclin! Bine c-a trecut!Si, fiindca tot te-am "prins p-aici: ce-i cu ambasada romana din Arabia? Ca cica n-au translatori romana-araba, n-au program cu publicul, nu vorbesc engleza, va lasa de izbeliste...Chiar asa rau e?

Aproape... De translatori nu stiu, ca n-am avut niciodata nevoie. Dar majoritatea functionarilor au mentalitatea aia comunista, cum ca ei sunt zei iar noi, cei care apelam la ambasada cu cate-o problema, trebuie sa-i veneram. Au program de 2-3 ore de trei ori pe saptamana, nu raspund niciodata la telefon, engleza e sub orice critica, vorbesc urat cu solicitantii si diverse alte tiganii. Eu in general am fost tratata bine, dar am auzit si povesti de groaza, mai ales cand vine vorba de cetateni straini care au nevoie de viza pentru Romania. Scuza lor este ca e pesonal putin, care mai are si altceva de facut decat sa raspunda la solicitarile cetatenilor.
Da' de ce intrebi? Se fac valuri pe la posturile tv din Romania? Si e vorba de ambasada din Emirate sau din Arabia Saudita (desi nu cred ca e mare diferenta intre calitatea serviciilor celor doua ambasade)?

#32071 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 02 September 2013 - 10:49 AM

Buna dimineatza!
O saptamana superba va doresc!

#32072 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2013 - 11:28 AM

Vezi postareaCami, la 02 September 2013 - 09:54 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 01 September 2013 - 06:54 PM, a spus:

Aproape... De translatori nu stiu, ca n-am avut niciodata nevoie. Dar majoritatea functionarilor au mentalitatea aia comunista, cum ca ei sunt zei iar noi, cei care apelam la ambasada cu cate-o problema, trebuie sa-i veneram. Au program de 2-3 ore de trei ori pe saptamana, nu raspund niciodata la telefon, engleza e sub orice critica, vorbesc urat cu solicitantii si diverse alte tiganii. Eu in general am fost tratata bine, dar am auzit si povesti de groaza, mai ales cand vine vorba de cetateni straini care au nevoie de viza pentru Romania. Scuza lor este ca e pesonal putin, care mai are si altceva de facut decat sa raspunda la solicitarile cetatenilor.
Da' de ce intrebi? Se fac valuri pe la posturile tv din Romania? Si e vorba de ambasada din Emirate sau din Arabia Saudita (desi nu cred ca e mare diferenta intre calitatea serviciilor celor doua ambasade)?

Se vorbea la TV despre ambasada din Abu-Dhabi, si-am vrut sa vad cat si daca se exagereaza! Defect profesional: verific stirea din cel putin doua surse independente si credibile!

Buna dimineata la han!
Si de la mine o saptamana frumoasa si reusita! Aici a venit toamna: frig dimineata si seara, cald ziua...

#32073 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 September 2013 - 07:06 PM

Hello, hello...cam pustiu hanul. se vede ca e inca frumos pe afara si lumea profita inca de timpul fain

#32074 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 September 2013 - 07:38 AM

Buna dimineata la han, ati dat bir cu fugitii cu totii :) ?.azi program domestic terminat de tuns iarba si smuls buruieni, care-s mai ceva ca fat frumos din poveste cat cresc;
si sa merg in cautare de o masina de cafea, caci isi cam da duhul si la doua cafegioaice inraite ca Vale si cu mine, e mare tragedie :floare:
in rest de maine repetitii, alea alea. si de-ale toamnei cate ceva pentru la iarna.
Pupaciuni la tulemond si o zi placuta.

#32075 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 September 2013 - 08:53 AM

NEATZA
UNDE sunteti frate??
Azi la mine e soare plec sa infrunt birocratii francezi,si sa mi comand un nou frigo
dupa amiaza am intilnire cu kinéul ,fizioterapeutul
pupic

#32076 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 September 2013 - 10:50 AM

Vezi postareaverber, la 03 September 2013 - 08:53 AM, a spus:

NEATZA
UNDE sunteti frate??
Azi la mine e soare plec sa infrunt birocratii francezi,si sa mi comand un nou frigo
dupa amiaza am intilnire cu kinéul ,fizioterapeutul
pupic

La munca suntem, dragutzo!

#32077 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 03 September 2013 - 03:44 PM

Noi am inceput clasa pregatitoare. Stefania e incantata ca merge cu autobuzul, ii place si de invatatoare si de colegi, ce mai, e fericita :fuckme: Cand o trezesc dimineata ii spun incetisor ca e timpul sa mearga la scoala si imediat sare din pat sa se imbrace :)

Pregatesc mancarea si ma duc sa o iau de la scoala ca azi si maine e program scurt.

Am citit si stirile despre Rosia Montana. Imi pare rau doar ca nu sunt si eu in Romania sa fi iesit si eu in strada. Mina trebuie interzisa!!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32078 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 03 September 2013 - 05:10 PM

Vezi postareaaura, la 03 September 2013 - 03:44 PM, a spus:

Noi am inceput clasa pregatitoare. Stefania e incantata ca merge cu autobuzul, ii place si de invatatoare si de colegi, ce mai, e fericita :fuckme: Cand o trezesc dimineata ii spun incetisor ca e timpul sa mearga la scoala si imediat sare din pat sa se imbrace :)

Pregatesc mancarea si ma duc sa o iau de la scoala ca azi si maine e program scurt.

Am citit si stirile despre Rosia Montana. Imi pare rau doar ca nu sunt si eu in Romania sa fi iesit si eu in strada. Mina trebuie interzisa!!

mult succes, Stefaniei!!!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#32079 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2013 - 06:54 PM

Vezi postareaaura, la 03 September 2013 - 03:44 PM, a spus:

Salut!

Aura, ma bucura reactia Stefaniei! S-o tina cat mai mult! E printre putinii copii care adora sa mearga la scoala! Multe succese!

#32080 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 September 2013 - 07:20 PM

Succes Stefaniei si tuturor scolerilor ce incep in curand noul an scolar...parca si Bub e in contingentul asta , nu-i asa ?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1602
  • 1603
  • 1604
  • 1605
  • 1606
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul