Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1603
  • 1604
  • 1605
  • 1606
  • 1607
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32081 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 September 2013 - 05:54 AM

Buna!! :) :-* mi-a fost dor de voi!Nici nu am intrat bine pe usa ca va scriu :(
Woooaauuu!! ce bine e acasa!deci inca o data consemnez' urasc sa calatoresc,clar nu-s facut pt. asa ceva :(

Am plecat cu ploaie si frig,dar am calatorit singuri in compartiment pana la Mangalia,asa ca ne-am tolanit pe acolo cat am vrut ( Moatzo' se deschide geamul pe culoar si inca,cum :fuckme: )bub' a dormit de pe la 3 pan' pe la 6 ,deja se luminase si era senin si cald de nu-mi venea sa cred,am avut numai vreme buna cu soare bland si apa ca si cristalul,uneori parea un lac fara valuri,cu apa pan' la gat imi vedeam perfect dejtele' de la picioare .

Nu ne-am bronzat cine stie cat ,ca noi nu stam mult la prajit doar dimineata si atunci cu crema pt. protectie solara cu factor maretz' =))
Normal ca stiam deja terashile' noastre preferite' si le luam la rand,dimineata la cafea,cea cu vedere de sus,apoi inainte de masa la o bere cea de pe plaja (practic in nisip) bub' inca se mai juca in apa/nisip,apoi la masa,moaammaa!! ,vreau sa spun ca aveam o fuoame' de nu vedeam(de la apa ,aer,soare),asa ca ciorbita si felul 2,impartit frateste cu bub',sotul cu pestii lui,apoi dush si somn de voie,pe seara plimbari lungi pe faleze,prin port,pe la Saturn etc...lui bub' i-am facut toate voile,toate gogoashele' erau ale lui,si inghetate si camion de nisip cu lopatele,colac,pistol/pompa de apa,si laser,batz'-laser etc.

Ce mai?! a fost super!!,chiar nu pot sa nominez nimic negativ.

Acum la venire am venit cu niste italieni ,nu aveau locuri cu noi ,erau in alt vagon,dar cand au auzit ca le-am dat indicatii in italiana si ca noi coboram tot la Bacau,s-au instalat cu noi ca le era teama sa nu coboare prin alte parti,asa ca am vb. cu ei,spre disperasionul lui bub' si a lui domnu' Geany' care nu pricipeau nimik,asa ca bub' a tras pe drepta,domnu' Geany' pe culoar cu castile in urechi si berea la purtator,iar eu am socializat cat incape asa toata lumea multumita :(
Deja desfac bagajele,ce bine-i acasa!! ar trebui sa ma culc putin ,dar parca nu ma indur!!

Am fost super inspirata si mi-am pus ghivecele cu ardei si busuioc intr-un lighean cu apa(ghivecele au gaura si anume' in fund :) ) asa ca le-am gasit super ok. mancale-ar mama pe ele sa le manance =)) (si-au tras apa de jos)

Merci de urari lui bub' de sf. Alexandru,marturisesc,ca eu uitasem :)

Va pup iar pe toate la gramada,mi-ati lipsit mult!!ar trebui sa ma duc la nani!

#32082 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 September 2013 - 06:30 AM

Neata si bun venit Gianina&fam.Eu m-am trezit cu noaptea-n cap; ieri continuat cu gradinaritul, si am cam exagerat...ma doare mana;
sunt numai buna de repetitii si concert...ai mamamama unde nu-i cap.
pup tulemond si va doresc o zi *glorioasa* cum zice Pusha.

#32083 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 07:01 AM

Bine ati venit acasa! Si noua ne-ai lipsit, dar daca tot a fost bine, de ce n-ai mai pleca, de ce urasti sa calatoresti...ia vezi, poate reusiti sa faceti o combinatie si sa mergeti la sorella ta de Natale, sa invete si apartinatorii sa socializeze in italiana ?

Un an nou plin de succes si bucurii, scolareilor! Mi-era drag sa-i vad colorati si agitati in pauzele de la scoala. Eu locuiesc intr-o zona in care pana la autobuz, 10 minute, vad 3 scoli/licee si 2 gradinite...deci stau in "lumea copiilor" si n-am incotro, ne imbulzim in autobuze impreuna. Nu stiu ce-or cara in geamantanele alea imense pe care ei le numesc rucsac ca au niste dimensiuni asemanatoare cu ale rucsacilor de munte, aia vechi, romanesti,cu cadru. Am intrebat-o pe o mamica si nici ea n-avea habar dar o zis ca fica-sa umbla in fiecare zi un un rucsac de dimensniunile valizei cu care mama ei a emigrat in Canada. Niciunii nu au uniforme. Creativii :fuckme:
Eu mi-am luat adio de la vara in mod corespunzator, cu plaja 3 zile si show aviatic vazut dintr-o locatie speciala (plaja). Mi se muta si fostul sot cu prietena in casa lor, vecini cu blocurile. Eu ii ajut printer picaturi cu impachetatul si mutat diverse mici, el m-a ajutat la asamblat mobilier si electronice. Le-am luat si cadou de casa noua, gatit, parca-mi pleaca copii :))
Si in rest muncesc mult ca la sfarsitul lunii plec la Montreal in vacanta de 4 zile. Vreau si la muzeu :(

Sanatate!!!
The more I see, the less I know.

#32084 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 September 2013 - 07:15 AM

neata si hello!
salut, Giani&co! bine ca fu vreme buna! am plecat si eu odata la mare cu umbrela in cap, si-acolo era un soare! la mare-i altfel, se-mprastie repede norii.

la mine e-un aer de toamna, az'noapte mi se pare c-a fost cel mai rece de pan-acum. am mutat Ciupii din balcon noaptea, dorm in bucatarie.

Stellutz, nu exagera, draga! Pai tu esti o artista, protejeaza-ti mainile! (stiu, cine sa le faca?) Vale a-nceput?

Flori, io ma tot mir de relatia cu exu'+ iubi! cadouri, ajutor...bravo, e f bine ca poti sa fii relax in situatia asta, mai rar! Vezi sa nu cazi in depresie dupa ce pleaca virgula copiii :fuckme:
Inca mai e de plaja la voi?

O zi buna, care-cum vreti!

#32085 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 September 2013 - 07:21 AM

Da Moatzo, ai dreptate...Vale incepe pe 17 sept ( intr-o marti, ca luni e sarbatoare federala :fuckme: la LA )
Flori intradevar esti o raritate in relatia cu exul; una e sa pastrezi relatii *civile* si alta ca la voi.
Dar mai bine asa decat "rezbel" intre fosti parteneri.
Si eu ma minunam la cate carau copilasii in alte tari in ghizdane. aici cartile stau la scoala, au doar cateva acasa, care raman acasa, si temele erau date pe foi fotocopiate. deci in ghiozdan aveau cateva caiete, policopiatele etc si penarul; mai normal decat sa le distruga spatele , sau chiar sa care ditamai valiza cu ei.
o zi faina

#32086 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 September 2013 - 07:38 AM

pai si dupa ce invata daca manualele sunt la scoala?
la noi tre sa rupa cartea, dom'le! mi-e sila de programa asta innebunitoare ptr copii.
mie mi-e mila de ei, serios! astia mai marisori au cate 5-6 ore pe zi, cat le trebuie ptr pregatirea de-a doua zi? Au un program mai aglomerat decat adultii, de-aia si dau rasol la toate. Am auzit la tv tot mai multe voci care cer revizuirea programei, as fi f de-acord sa le mai relaxeze programul.

#32087 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 07:48 AM

Vezi postareamoatza, la 04 September 2013 - 07:15 AM, a spus:

neata si hello!
salut, Giani&co! bine ca fu vreme buna! am plecat si eu odata la mare cu umbrela in cap, si-acolo era un soare! la mare-i altfel, se-mprastie repede norii.

la mine e-un aer de toamna, az'noapte mi se pare c-a fost cel mai rece de pan-acum. am mutat Ciupii din balcon noaptea, dorm in bucatarie.

Stellutz, nu exagera, draga! Pai tu esti o artista, protejeaza-ti mainile! (stiu, cine sa le faca?) Vale a-nceput?

Flori, io ma tot mir de relatia cu exu'+ iubi! cadouri, ajutor...bravo, e f bine ca poti sa fii relax in situatia asta, mai rar! Vezi sa nu cazi in depresie dupa ce pleaca virgula copiii :)
Inca mai e de plaja la voi?

O zi buna, care-cum vreti!

O fost de plaja weekendul asta dar a si plouat putin, m-am colorat, si apa calda si baie, ca toata vara am stat pe temperature de primavera sub limitele sezonului. De am avea o vara indiana cu 20 de grade...as mai prinde cateva zile de plaja.

Sper si eu sa nu ma prinda depresia dupa ce-mi pleaca astia. O sa fie casa goala, o camera nelocuita. Si mda, eu ma inteleg acum mai bine cu fostul meu sot decat atunci cand eram casatoriti. Ne-am chinuit amandoi sa asamblam un corp de mobilier pentru mine, la initiativa lor, adica hai sa te ajutam sa pui asta si dupa 3 ore, satisfacut, imi zice " uite, am reusit sa facem asta fara sa ne certam". N-am avut ce sa-i spun decat ca " da, pentru ca suntem divortati, suntem doar amici si eu nu ma cert cu amicii". Si da, le dau toate minunile: tacamuri, vesela, prosoape,betisoare de urechi, sampoane, toate minunile plus ce am prin congelator si camara, le gatesc inca 2 zile pana s-or pune pe picioare. Ii stiu cu bun simt si au avut si ei grija de mine. La curatat apartamentul lor si decorat, dat cu idei nu ma bag, n-au decat sa faca bors, eu am casa mea de care sa am grija.
De azi is oficial mutati dar pot sa stea la mine pana cand s-or satura, nu le iau cheia niciodata, stau la un bloc distanta, imi fac si mie cumparaturile grele si le-am lasat parcarea mea subterana gratuit spre folosinta asa ca doar urca sus si-mi lasa cumparaturile. Deci si eu am beneficii si astea le-am facut pe hartie, cat timp folosesc parcarea trebuie sa-mi livreze hartie igienica ( nu ma car cu aia in autobuze ca pe vremea lui Ceausescu), cartofi, sa-mi umple butelia la BBQ,si sa-mi ia lunar un carton de pepsi. Si ce-o mai fi.
Dracu' de fost sot si-o mutat primul si primul lucru, (dupa ce a luat cheile) un monstru de televizor si l-o si asamblat si cine stie cat a durat asta, cam 7 ore ca eu eram la munca asa ca s-o scurs ziua si cand m-am intors eu la 12 noaptea i-am gasit dormind tot aici :( Na... :fuckme: Le fac cafea si waffels la mic dejun si paste cu sos alfredo si bacon la pranz =)) Profit de mutarea lor sa merg si eu cu ei la Ikea sa-mi mobilez camera goala, poata o dau unui student.

#32088 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 04 September 2013 - 08:03 AM

Bine ati aparut cu toatili,succese scolareilor nostri,Flori mama ai un tonus...mi ai luminat ziua
Aici nimic important ceatza ....si ceva trebi de facut
va pup asa la ceata!! :fuckme: :)

#32089 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 04 September 2013 - 08:05 AM

Buna dimineataz la lume!

Flori draga , noapte buna! N-ai somn????

Eu am ore numai de la 9:45 , asa ca am aspirat de dimineatza , am spalat pe jos si acum intru in dus , ma aranjez si plec la munci. Va pup.

#32090 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 08:18 AM

Vezi postareaMutti, la 04 September 2013 - 08:05 AM, a spus:

Buna dimineataz la lume!

Flori draga , noapte buna! N-ai somn????

Eu am ore numai de la 9:45 , asa ca am aspirat de dimineatza , am spalat pe jos si acum intru in dus , ma aranjez si plec la munci. Va pup.

N-am somn, ca eu abia is venita de la munca. La mine timpul are alta valenta. N-am cum sa misc nimic sa fac zgomot ca lumea doarme, e totusi ora 02.17 aici asa ca stau si scriu bazaconii si ascult Celentano :fuckme: Asspala si eu pe jos dare mai am cutii si nici praful nu-l pot sterge...stau asa... am facut risotto cu ciuperci ca ala nu face zgomot.

#32091 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 08:29 AM

neata si hello!

Eu am mutat toata vara broasca in casa ( de pe balcon) noaptea pentru ca erau 12-14-16 grade si abia de la jumatatea lui august a dormit afara..unde e si acum ca tot e mai cald ca-n iulie.

As face ceva, dar ce naiba sa faci la 2 jumate noaptea. E ca si cum i-as pune pe cei din birouri ( cu program 8-15) sa se duca la somn la orele 18. Oare sa curat cuptorul de la aragaz?:fuckme:

A, si mai e o chestier de minunat. Alaltaieri a fost ziua fostului mei sot, i-am dat niste bani sa-si ia el ce vrea sau sa petreaca cu fata lui si cand a a venit acasa mi-au adus o combina muzicala ( veche dar functionala) ca mie nu-mi functioneaza nici un cd player si ascultam muzica pe dvd player cu boxele de la tv. Pai cum sa nu-i iubesti?

#32092 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 04 September 2013 - 08:32 AM

Vezi postareafloricica, la 04 September 2013 - 08:29 AM, a spus:

neata si hello!

Eu am mutat toata vara broasca in casa ( de pe balcon) noaptea pentru ca erau 12-14-16 grade si abia de la jumatatea lui august a dormit afara..unde e si acum ca tot e mai cald ca-n iulie.

As face ceva, dar ce naiba sa faci la 2 jumate noaptea. E ca si cum i-as pune pe cei din birouri ( cu program 8-15) sa se duca la somn la orele 18. Oare sa curat cuptorul de la aragaz?:)

Oare sa te culci ? :fuckme:

#32093 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 08:41 AM

Vezi postareaMutti, la 04 September 2013 - 08:32 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 04 September 2013 - 08:29 AM, a spus:

neata si hello!

As face ceva, dar ce naiba sa faci la 2 jumate noaptea. E ca si cum i-as pune pe cei din birouri ( cu program 8-15) sa se duca la somn la orele 18. Oare sa curat cuptorul de la aragaz?:)

Oare sa te culci ? :fuckme:

Nu se poate, la ora asta, pai daca am o tura de noapte, maine la ora asta sunt in verva, fac tronsoane si plantoane prin saloane. Dormiti voi ca Floricica va pazeste :( Frec cuptorul incetisor

#32094 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 09:13 AM

Cuptorul ii gata :fuckme: Miroase a otet in toata bucataria si mi-am pus hiturile italiene ale anilor 60-70 sa-mi tina companie, mai iau o pauza sa va spun prostioare.
Si ca sa mai aduc un argument de ce imi place fostul meu sot..acum cateva zile, cand inca astepta aprobarea de la banca si nu avea stare sa se uite la un film, mi-a spalat toti peretii din bucatarie. I-a facut ca noi desi stia ca se muta in mai putin de o saptamana si nici nu s-a laudat cu asta, ca era prea stresat.

As vrea sa mai stiu cum o fost vacanta la Giani, la Daniela :)

#32095 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 04 September 2013 - 09:41 AM

Neaţa la han.
Vă salut şi vă pup şi eu la grămadă pe toate Imagine postata

Şi la noi a venit toamna, e rece deja dimineaţa, trebuie schimbată garderoba. Da' vremea-i frumoasă, îmi place aşa.

Noi încă profităm la greu de piaţa plină şi ne umplem cămara. Congelatorul e deja plin cu vine şi ardei copţi, vinete şi ardei cruzi, feliuţe.
Am pus o tură de vinete cu roşii la borcan (înclocuitorul nostru de zacuscă). Dacă mai apucăm vinete bune mai punem o tură.
Ieri am făcut şi marmeladă de zmeură. E foarte bună şi aromată, doar că e terci. :( Nu-i bai, nouă ne place şi aşa. Nu mai vreau să folosesc gelfix-uri până nu-mi găsesc versiunea naturală.
Mai urmează castraveţi, gogoşari şi mix de murături, gemul de măceşe şi mai vedem ce mai e bun şi ieftin în piaţă.
Până nu terminăm voi fi cam ocupată, da' mai dau pe aici dimineţile, de la birou :)

Mult succes pe la şcoli tuturor. Mai e un pic şi încep şi ai noştri.

Vă doresc tuturor multă sănătate şi o zi aşa cum o doriţi. :fuckme:

#32096 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2013 - 10:32 AM

Nope! :( ie' grele' tare cu calatorelele la mine =)) nu-mi place si pace,eu am rutina mea zilnica acasa si tabieturile mele ,imi place linistea.Pt. o lunga perioada de timp(nedeterminata) nu mai plec nicaieri !
Si bub'in fiecare zi intreba cand merge acasa la el,desi l-am lasat sa faca ce a vrut si i-am luat de toate,acum e in al noualea cer isi face inventarul la jucarii si le redescopera ,deci seamana cu mine ,si eu deabea astept sa intru in bucatarie desi mancare nu ne mai trebuie suntem satui de toate celea ,eu sunt dorita de salate iar domnu' Geany vrea ouri' de toate felurile(fierte,ochiuri,omleta)nu se poate hotara,si paste ,asa ca momentan shomez :fuckme:
Ce m-a mai facut sa rad bub',la dush canta :''Teneriiffee!!'',iar in mare cand ii clantzaneau dintzii de frig(desi apa era calda) canta ''Jingle bells'' radea lumea pe langa noi de numa :-* Deci clar desi fizic e tacsu' tot ,ceva -ceva a luat si de la mine!

Altceva,ce sa va mai povestesc?! ie' multe nu mai stiu mi-or mai veni pe parcurs ...
Cum domnu' Geany' e f. socialios''(aka' socializeaza cu toata lumea)s-a imprietenit cu un chelner la terasa noastra de seara(ca v-am spus ca si acolo aveam rutina noastra si programul zilnic)pe asta prindeam super briza seara,iar chelnerul cu pricina isi lauda o palinca (tare de-ti sareau dintzii din gura,m-a convins sa o gust prima data si apoi nu mi-a mai trebuit,domnu' Geany' in schimb a devenit client fidel)si a vazut pe masa ca avea bub' un suberek,si a spus ca el a avut un chiosc la vama veche cu ''shubereci'' in perioada 2000-2006,apoi nu i-a mai convenit ca i-au marit astia mult chiria,dar aici a intrat pe teritoriul meu ,asa ca l-am tras de limba de aluat ,mi-a spus cum stiam de altfel ca e doar apa cu faina si otet,iar la cel cu umplutura de carne ,musai ceapa iar condimente avea un amestec special pt. suberek de la turci =))
Ce am gasit pe plaja nu ne-au dat pe spate,asa ca am primit comanda sa-l comit eu acasa!
Cu ploaie am plecat cu ploaie am venit,si la Mangalia dupa ce am avut vreme buna aseara incepuse sa picure,aici acasa acum e soare cucu bau ies raze timide de printre nori,ca pana acum cica numa a plouat asa ca unde suntem noi se vede treaba ca lasam ploaia in urma...E racorica bine,ar trebui sa-mi fac curaj sa ma duc pana la magazinasele de la scara blocului,dar mi-e lene ,poate o fofilez cu ce mai am la indemana,sau sa ma duc?! grea dilema :)

#32097 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 10:59 AM

Mai zi, mai zi, ca-i fain cum zici :fuckme:

#32098 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 September 2013 - 11:13 AM

Geany sa-ti fie rusine! Ca faci subereci si nu pui si la pachet si ca nu m-ai informat la timp ca a inceput Soliman

Sa dau eu aseara din greseala pachet de nervi, din alte motive peste el??!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32099 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2013 - 11:27 AM

Subereci mai tarliu',momentan unul la pachet de la Mangalia (e urias) nici nu mai stiu daca e cu branza sau cu carne

Fisier atasat  SAM_0318.JPG (38.41K)
Number of downloads: 0

Cu sultanul,eram in tren aseara,abea plecasem,si eu muream de ciuda,dar cand stiu ca deja incepuse cu ''bretonoasa'' si ce se mai intampla nici nu-mi mai vine sa ma mai uit zau ashea'!

In rest nu am mai vazut lebedele la Mangalia,oare ce s-o fi intamplat cu ele?! ca mereu le hraneam,sper ca nu le-or mancat unii asa cum s-a mai intamplat in alte parti :sad4:

#32100 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 04 September 2013 - 11:37 AM

Buna fetelor.

Floricico felul tau de-a fi mereu ma binedispune, esti balsam pentru toti, esti speciala. Sa te bucuri de vremea frumoasa :sad4:

Geany bine ai venit. Cand faci shuberec poate pui reteta :sad4:

Boni ce harnicuta esti. Trebuie sa incep si eu borcaniada, imi place tot ce ai insirat din preparatele de pana acum, spor.

Stella ai grija, sper ca durerea de mana sa fie ceva trecator daca ai fi mai aproape te-as ajuta prin gradina , tare imi place. Spor si tie la repetitii.

Muttispor la scoala.

Verber ai grija de tine. Imi place ca esti mai vesela in ultimul timp :sad4:

Dani imbratisari calde tie si puiutei :hug:
Pupaturi tuturor.
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1603
  • 1604
  • 1605
  • 1606