Woooaauuu!! ce bine e acasa!deci inca o data consemnez' urasc sa calatoresc,clar nu-s facut pt. asa ceva

Am plecat cu ploaie si frig,dar am calatorit singuri in compartiment pana la Mangalia,asa ca ne-am tolanit pe acolo cat am vrut ( Moatzo' se deschide geamul pe culoar si inca,cum

Nu ne-am bronzat cine stie cat ,ca noi nu stam mult la prajit doar dimineata si atunci cu crema pt. protectie solara cu factor maretz'

Normal ca stiam deja terashile' noastre preferite' si le luam la rand,dimineata la cafea,cea cu vedere de sus,apoi inainte de masa la o bere cea de pe plaja (practic in nisip) bub' inca se mai juca in apa/nisip,apoi la masa,moaammaa!! ,vreau sa spun ca aveam o fuoame' de nu vedeam(de la apa ,aer,soare),asa ca ciorbita si felul 2,impartit frateste cu bub',sotul cu pestii lui,apoi dush si somn de voie,pe seara plimbari lungi pe faleze,prin port,pe la Saturn etc...lui bub' i-am facut toate voile,toate gogoashele' erau ale lui,si inghetate si camion de nisip cu lopatele,colac,pistol/pompa de apa,si laser,batz'-laser etc.
Ce mai?! a fost super!!,chiar nu pot sa nominez nimic negativ.
Acum la venire am venit cu niste italieni ,nu aveau locuri cu noi ,erau in alt vagon,dar cand au auzit ca le-am dat indicatii in italiana si ca noi coboram tot la Bacau,s-au instalat cu noi ca le era teama sa nu coboare prin alte parti,asa ca am vb. cu ei,spre disperasionul lui bub' si a lui domnu' Geany' care nu pricipeau nimik,asa ca bub' a tras pe drepta,domnu' Geany' pe culoar cu castile in urechi si berea la purtator,iar eu am socializat cat incape asa toata lumea multumita

Deja desfac bagajele,ce bine-i acasa!! ar trebui sa ma culc putin ,dar parca nu ma indur!!
Am fost super inspirata si mi-am pus ghivecele cu ardei si busuioc intr-un lighean cu apa(ghivecele au gaura si anume' in fund

Merci de urari lui bub' de sf. Alexandru,marturisesc,ca eu uitasem

Va pup iar pe toate la gramada,mi-ati lipsit mult!!ar trebui sa ma duc la nani!