Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1612
  • 1613
  • 1614
  • 1615
  • 1616
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32261 Useril este offline   Vika 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 16 September 2013 - 05:54 PM

Vezi postareaGeany, la 16 September 2013 - 12:00 PM, a spus:

Buna! Hi hi, Stelin' aia o fost o undita la vremea ei,dar e singura asa subtirica de incape acolo sa-i faca de zavor =))

:71:

Atasament SAM_0479.JPG

Ci sa va spui?! prima impresie n-a fost tocmai buna :love7: ne-am asezat in formatie si am asistat la festivitatea de deschidere fara ca invatatoarea sa-si faca prezenta,bub' tremura de frig dar apoi a dat soarele si s-a mai incalzit,s-a terminat festivitatea toate cadrele si-au luat puii sa-i duca la clasa lor,noi am ramas acolo ca nishti' proshti' :floare: ce felicitari pt. bobocei?! ce sa-i conduca pe sub ''pod'' de flori cum am vazut chiar anul trecut ca s-a procedat,vise taica.... :wub:
Am intrat in scoala cu turma sa cautam singuri clasa,femeia de serviciu ne-a spus ca e undeva la parter,nexam nu am gasit,un profesor ne-a spus ca e la etajul 1 langa cancelarie,am urcat toti cu flori cu tot,nu era,iar ne-au trimis la parter intr-o alta aripa a scolii,erau toate clasele ocupate cu profesori ,parinti copii,una singura era inchisa si nu scria nimic pe usa...aia era :lol: ...am stat si noi acolo pe hol (tot ca prostii)intr-un tarziu o venit o baba vopsita blonda cu ochelarii pe nas,o deschis usa cu cheia si s-o instalat la catedra,fara buna ziua eu sunt cutare nik...eu mai la coada ca se inghesuiau toti ca oile,a ramas bub' in ultima banca.
Rezulta ca doamna e pensionara dar cum spune ea venita de la citez:''o scoala cu pretentii nu ca asta,unde a predat 30 de ani''...scuze dar nu se vede ,si are de gand sa dea militaria jos din pod ca altfel copii nu asculta..zau ca asa a spus...om vedea ,miercuri avem sedinta,eu am fost prima care am luat de pe catedra abecedarul ,matematica si ceva de cunoasterea mediului,si mi-am luat copilul si-am plecat,restul iar erau inghesuiti ca oile ...am sters-o ca domnu' Geany' era pachet de nervi ,ca el cu militaria lui si din mama invatatoare era super revoltat asa ca mai bine l-am luat deacolo pe sus sa nu rabufneasca
Asta o fost ,da chiar nashpa rau,chiar am ramas cu un gust amar,pe bune!

Of, si nu esti singura. Din cate am auzit pe la lucru, mai sunt si altii pt. care prima zi de scoala nu a fost chiar asa buna... Scolile sunt..ca la noi in tara...

#32262 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 September 2013 - 07:15 PM

Nu stiu ce sa spun,eu vad la tv. deschideri f. frumoase si chiar si la noi la scoala nu mai departe de anul trecut a fost asa! ma mai intreb cum de a venit o pensionara care predase la o alta scoala?! chiar nu or mai fi cadre?!...hmm!! de fapt la salariile care sunt nici n-ar trebui sa ma mai mir!Poate e un cadru bun si va fi mana cereasca pt. copii dar clar intrarea si-a facut-o cu stangul,apoi a mai spus ca vrea sa o lasam sa ii struneasca cu metodele ei,toata lumea a sarit ca;''fara bataie'' a raspuns ca fara dar cam cu juma' de gura...ramane de vazut care or fi metodele alea a ei asa de infailibile :floare:

#32263 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 September 2013 - 06:36 AM

Buna dimineata; cam pustiu pe la han, dar cred ca o sa se umple iar, ca vine toamna cu zile mai scurte si mai reci, si e bine sa stai la un popas de vorbe bune.
Salutari tuturor, o saptamana faina va doresc.
Eu am *aragazul* (incastrat, ) :floare: cam out....la care in mod decent doar o placa merge bine, una asa si asa, una e moarta , si una merge ca ochiul mortului...asa ca ma duc azi sa ma uit pe la magazine, sa vad ce si cum...offffffffff , ca mereu e ceva care trebuie musai inlocuit :love7:
Noi sa fim sanatosi.
Pup tulemond.
va las la alegere, cafea, ciocolata calda sau ceai ...

Fisiere atasate

#32264 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 September 2013 - 08:39 AM

Vezi postareaGeany, la 16 September 2013 - 07:15 PM, a spus:

Nu stiu ce sa spun,eu vad la tv. deschideri f. frumoase si chiar si la noi la scoala nu mai departe de anul trecut a fost asa! ma mai intreb cum de a venit o pensionara care predase la o alta scoala?! chiar nu or mai fi cadre?!...hmm!! de fapt la salariile care sunt nici n-ar trebui sa ma mai mir!Poate e un cadru bun si va fi mana cereasca pt. copii dar clar intrarea si-a facut-o cu stangul,apoi a mai spus ca vrea sa o lasam sa ii struneasca cu metodele ei,toata lumea a sarit ca;''fara bataie'' a raspuns ca fara dar cam cu juma' de gura...ramane de vazut care or fi metodele alea a ei asa de infailibile :occasion15:

Stii ceva? Ea e una si voi sinteti mai multi, metodele ei or fi bune sau mai putin bune, ramine de vazut, dar dupa intrarea pe care si-a facut-o eu zic ca e numai gura de ea, ca un dascal bun cu adevarat nu incepe asa relatia cu parintii. Eu zic sa va luati inima in dinti si miine la sedinta sa ii spuneti frumos dar ferm ca voi nu ati adus copiii la scoala ca sa dea ea militaria jos din pod ci ca sa ii invete ceva si sa ii faca sa-si descopere ei valoarea, nu ea pe-a ei. Sint pina in git satula de invatatoare de-astea vedeta care nu au facut in viata lor profesionala decit sa "omoare" in fasa potentialul copiilor aducindu-i pe toti la acelasi numitor comun, adica la stat cuminte in banca si raspuns cind intreaba doamna, la compuneri cu introducere, cuprins si incheiere, desene cu soarele sus si iarba jos etc.

#32265 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2013 - 09:47 AM

Buna diminetata! Am o perioada plina si incarcata, dar musai sa urez tuturor ce incep scoala un an bun si plin de impliniri. Geany felicitari Bubuletului! Eu zic sa nu stati cu mainile in san si daca se dovedeste ca invatatoarea are metode similarea cu intrarea facuta in prima zi sa va uniti, voi parintii si sa cereti alta. Primii ani de scoala sunt foarte importanti.
Imagine postata

#32266 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2013 - 09:49 AM

Tot eu. Iarasi am probleme cu tastatura , mesajele mele vor fi scrise pe nerasuflate fara aliniat :occasion15: Stella spor la cumparaturi, sa gasesti un aragaz pe placul tau. Si uite asa te innoiesti :)
Imagine postata

#32267 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2013 - 12:00 PM

Va dati seama ce i-as zice eu lui Geany sa-i transmita DUAMNEI! Incepe cu mama si urca in arborele genealogic! Eu am avut o invatatoare batrana eram ultima ei serie, ce frumos ne-a primit, ne-a ingrijit, ca o bunica vazuse de toate nebuniile la viata ei, nu se lasa provocata! Am intrat pe sub flori si ne-a luat cu duhul blandetii, colega mea de banca a plans tot timpul prima zi se oprea s-o mangaie, o alta colega s-a dus s-o intrebe ceva si pe drum un baiat( care statea cu ea in bloc) i-a pus piedica si aia a cazut si-a facut zdrente genunchiul si ne-a intrebat cine are curajul sa mearga cu ea la cabinetul medical, m-am dus eu foarte mandra, cand ne-am intors ea bandajata si eu langa ea ne-a tratat ca pe doua eroine intoarse din razboi! Deci era pregatita pentru orice situatie nu cu militaria! Astea-s aventurile mele din prima zi de scoala si mama stresata ca eu nici n-am intors capul cand am intrat in scoala, a plans ea ca am zburat spre intrare!

Si chiar mama a vrut sa ma mute de la scoala aia la una mai aproape de casa unde ne mutasem dar n-a facut-o din cauza ei, m-a mutat in clasa a V-a ! Deci ca e batrana si plictisita nu e o scuza, daca esti bun pedagog esti pe toata viata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32268 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2013 - 12:08 PM

Buna! din punctul lui bub' de vedere azi a fost ok.,am intrebat pe doamna si a spus ca cu el s-a inteles bine,le-a dat sa deseneze si bub' a desenat un tun si l-a colorat frumos a scris si mare TUN asta in cazul in care cineva ar avea dubii :) si s-a semnat singur in colt cu litere de tipar ALEXANDRU NICULAESCU :occasion15:
Totusi a zis ca e sfarsita,avem in clasa un copil autist dar care e f. violent musca si arunca orice ii vine la mana,rage f. urat(infiorator) cand il apuca si se izbeste,a chemat-o doamna pe mama lui la telefon ca nu mai facea fatza sa-l potoleasca deloc oricat a incercat femeia si aia s-a dus la directoare si a venit cu directoarea in clasa ,nush' ce discutii or fi purtat ele acolo dar a iesit urat oricum, :)
Apoi un domn f. masiv cam tuciuriu care mereu are probleme cu toti si cu oricine,el e mereu gica contra ,dar noi ne-am obisnuit cu el,oricum nu-l mai ia nimeni in seama ca ne-am obisnuit ,asa e felul lui trancane aiurea singur(e si in varsta saracu'),dar doamna nu stia :( si a venit el azi la camasa alba si f. important intreaba pe doamna nepotica mea cum s-a prezentat azi?! asta saraca i-a zis adevarul:''domne' numa' a vorbit ,oridecateori i-am spus sa taca degeaba,umbla prin banci cum vrea ea,la tema la ora nu a facut nimic..''....ioi' ce a sarit ala de fund in sus:'' daca mai vb.asa de nepotica mea ,o sa aveti probleme,ca toti am fost obraznici cand eram mici,daca nu mai aveti rabdare stati acasa etc'...urat,urat :( ...mna' eu cat nu o sa am probleme cu bub' personel' nu ma agit,om vedea ce si cum.
Da' nu stiu de ce parca-s optimista inca totusi,nu stiu de ce dar inca nu vad parca dracu' asa de negru',suntem toti abea la inceput si de multe ori un inceput in forta duce mai apoi la dezamagire si invers,poate ca eu m-am procopsit cu inversu' sper :(
Bub' e f. incantat el a spus ca i-a placut azi si i-a placut si doamna si colegul de bancuta,doamne' ajuta sa fie tot asa!

#32269 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 17 September 2013 - 07:15 PM

Merci Carmencitta de urari...am fost m-am benoclat, si cred ca pana la urma ma lansez in placa cu inductie ...
drept care dupa ce am consultat preturile, si luat rvous cu nenea sa vina sa vada ce si cum cu instalarea, m-am dus la coiffeur, si am hotarat sa-mi fac meches...
sa nu va inchipuiti ca mi-s blonda, doar bolunda....cateva meches mai deschise la culoare, si culoare un castaniu deschi, plus tunsoarea de rigoare:)

Fisiere atasate

#32270 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 September 2013 - 07:23 PM

Foarte frumoasa tunsoare! :occasion15: Daca n-as fi decis sa-mi las parul lung, si mai ales bretonul, m-as fi tuns si eu asa :)

#32271 Useril este offline   sheherezada 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 17 September 2013 - 09:01 PM

Stelluta, tu esti o frumoasa oricum.

#32272 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2013 - 09:48 PM

Sa fii sanatoasa Steluta ,cred ca te prinde f. bine :)
Am remarcat inelusul,imi aminteste de o anumita doamna tare draga mie :occasion15:

#32273 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 18 September 2013 - 06:29 AM

Neatza fetelor
Stella iti sta bine tunsoarea sa o porti sanatoasa
eu am pus un pachet ieri cu niste haine mai largi si catre revenire mi am mai luat ceva toale dar si o pereche de botine cu toc de 6 si la cit sunt eu de inalta ma vad pe strada....
Cine i piticot sa nu stea linga mine!
Eu azi frec menta,miine vine prietena mea si stau la ea o sapt in B apoi plec in sud
Acum vad ca trebuie sa mi reinnoiesc BI romanesc....stie sa mi zica si mie cineva in cit timp il am??
:D

#32274 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 September 2013 - 06:35 AM

Buna dimineata la han.
Merci doamnelor de complimente. Ideea era sa mai luminez oleac^culoarea, ca de culoarea mea naturela ( acum intretinuta cu vopsele :D ) e prea inchisa.
asa ca nenea coiforul mi-a zis ca facem meches mai deschise, si peste vreo 3 luni mai fac, si asa nu se strica parul( si mai ales pielea capului ),
ca nu e o reactie violenta de decolorare...noa si eu m-am lasat pe *mana* lui.
Azi calare pe matura constant.
Pup tulemond

#32275 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 18 September 2013 - 08:11 AM

'neaţa la han.
Iui ce frig s-a lasat pe la noi, cu vânt puternic. Cică 9 grade azi. Trebuie să trec la mănuşi...

Stella, da' ce păr lung ai!!! Imagine postata
Lăsând gluma de-oparte, mie mi-au rămas ochii la brăţara ta. E superbă!!! Să porţi sănătoasă şi tunsoarea şi brăţara. :D

Verb', am tot vrut să spun da' n-am apucat până acum: eşti aşa de ghiduşe în poza din avatar.Imagine postata

Urez şi eu un an bun tuturor şcolarilor, şi multă sănătate şi zile frumoase tuturor.:D

#32276 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 September 2013 - 08:57 AM

Boni, bratara mea este un ceas :D

http://www.zdrowiesp...skie-swatch.jpg

#32277 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 18 September 2013 - 09:01 AM

Aaaa, şi mai frumos aşa. Urarea rămâne valabilă :D

#32278 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 18 September 2013 - 11:43 AM

Vezi postareaboni, la 18 September 2013 - 08:11 AM, a spus:

'neaţa la han.
Iui ce frig s-a lasat pe la noi, cu vânt puternic. Cică 9 grade azi. Trebuie să trec la mănuşi...

SI aici e un frig....

Verb', am tot vrut să spun da' n-am apucat până acum: eşti aşa de ghiduşe în poza din avatar.Imagine postata

sarut mina de apreciere :D

pup

#32279 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 September 2013 - 11:52 AM

Buna! Stelin azi m-am hambatzonat' si eu(dupa exemplul tau :D )si mi-am luat o vocsa' de par ,cica e castaniu inchis,ca si eu tot negru ma facusem,dar e parca prea dur negru ala,cand m-am facut mi-a placut dar acum parca nu-mi mai place chiar asa :D
Si azi bub' a fost f. ok. la scoala :D ,el e f. multumit,dar doamna si parintii ceilalti se mai cearta intre ei ,nush' ce or avea atata de impartit :( ,in fine,treaba lor, cat nu ma afecteaza pe mine ma duoare la teneshi' :D
Vreau sa fac niste fragezele cu telemea,ca am luat o telemea nu f. sarata si grasa ,untoasa buna,da' nu am timp asa ca am cumparat foietaj :D acum sunt la cuptor,in rest snitele si pe seara eu vreau cartofi copti ,ca e racoare bine si merge de numa' ceva la cuptor.
La 4 avem sedinta ,n-am nici o tragere de inima da' trebe' si asta,sa vedem ce si cum .
O zi faina tuturor!

#32280 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 September 2013 - 12:04 PM

Ia' ca-s fierbinti,atentie la dejte' :D

Fisier atasat  SAM_0485.JPG (61.95K)
Number of downloads: 0

Arata acest topic