Geany, la 16 September 2013 - 12:00 PM, a spus:

Ci sa va spui?! prima impresie n-a fost tocmai buna

Am intrat in scoala cu turma sa cautam singuri clasa,femeia de serviciu ne-a spus ca e undeva la parter,nexam nu am gasit,un profesor ne-a spus ca e la etajul 1 langa cancelarie,am urcat toti cu flori cu tot,nu era,iar ne-au trimis la parter intr-o alta aripa a scolii,erau toate clasele ocupate cu profesori ,parinti copii,una singura era inchisa si nu scria nimic pe usa...aia era

Rezulta ca doamna e pensionara dar cum spune ea venita de la citez:''o scoala cu pretentii nu ca asta,unde a predat 30 de ani''...scuze dar nu se vede ,si are de gand sa dea militaria jos din pod ca altfel copii nu asculta..zau ca asa a spus...om vedea ,miercuri avem sedinta,eu am fost prima care am luat de pe catedra abecedarul ,matematica si ceva de cunoasterea mediului,si mi-am luat copilul si-am plecat,restul iar erau inghesuiti ca oile ...am sters-o ca domnu' Geany' era pachet de nervi ,ca el cu militaria lui si din mama invatatoare era super revoltat asa ca mai bine l-am luat deacolo pe sus sa nu rabufneasca
Asta o fost ,da chiar nashpa rau,chiar am ramas cu un gust amar,pe bune!
Of, si nu esti singura. Din cate am auzit pe la lucru, mai sunt si altii pt. care prima zi de scoala nu a fost chiar asa buna... Scolile sunt..ca la noi in tara...