Asa este, dragelor. Va multumesc pentru intelegere si pentru pupici.
Da, divortul e al doilea pe lista , dupa decesul unei personae dragi, in clasamentul situatiilor stressante din viata.
Desi, inclusiv acest clasament este interpretabil, pentru ca , de multe ori, divortul poate fi mai stressant decat decesul unei personae dragi. Eu lucrez( stiti )cu copii in situatii de criza, asa ca am facut tot posibilul, de dragul copiilor, sa nu facem situatia mai traumatizanta decat este cazul.
Am luat decizia de despartire punand la punct toate detaliile, inainte de a anunta, impreuna, copiii, si a-I asigura ca decizia nu are nici o legatura cu ei, este ceva intre noi, adultii. Am divortat la notar, tocmai pentru a evita "circul", totul a durat exact 30 de zile, astfel ca acum ne-am linistit cu totii. Copiii se intalnesc zilnic cu tatal lor, toate deciziile legate de ei le luam impreuna, nu ne aruncam cuvinte grele si nici nu cautam vinovatii, ci doar solutii.
In rest, e chiar bine...
Olguta, un mare pupic si o mare imbratisare si de la mine...eu cred ca , in situatia ta, comportamentul lui nu are legatura cu tine, ci cu neputinta si frustrarea lui... poate si tu ii arati ca te chinuie si te deranjeaza atitudinea lui, ca atare el va apasa in continuare pe acest buton.
Esti tanara si frumoasa si talentata, o sa fie bine, vei vedea...
Daniella, asta e doar inceputul... sa vezi la scoala, cum cumperi banci, scaune, parchet laminat, termopane si perdele lamelare, carti caiete auxiliare,imprimanta si calculator, videoproiector si flipchart in clasele I-IV, apoi in V-VIII o iei de la inceput, ca schimba sala de clasa, iar la liceu, evident ca deja esti obisnuita

Cel putin la noi asa a fost, acum sunt in situatia ca cel mare e intr-a noua, iar cel mic in clasa intai... cam ce salariu ar trebui sa am?