Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1621
  • 1622
  • 1623
  • 1624
  • 1625
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32441 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 30 September 2013 - 01:05 PM

Vezi postareastella, la 30 September 2013 - 07:20 AM, a spus:

Noi azi avem un megaconcert in aer liber ( ieri a plouat, si se pare ca si azi vor fi averse :biggrin:
la CERN pentru cica 15000 de persoane.
Pup tulemond si va doresc o zi si o saptamana lina.

Ce-as mai vrea sa fiu in publicul vostru :icon_fessee: Succes, sa-i faceti pe oameni fericiti!

#32442 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 September 2013 - 02:19 PM

Destiny, imi pare rau ca nu te pot ajuta, nu am stat la camin. Succes in rezolvarea problemei... ca o rezlvare sigur se va gasi, poate trebuie impins ceva la admin si se va gasi loc imediat... pare ca tot asa functioneaza sistemul ...

La noi ploua de ieri dimi si e umezeala si frig...
Treaba multa, habar nu am cand a zburat ziua, am fost si azi destul de traumatizata ... dimineataa Bea se tinea strans de mine ca nu vrea sa ramana la scoala asta, ca e urat ... si educatoarea mi-a smuls-o fara un cuvintel, in timp ce eu incercam sa o linistesc si ea se tinea cu putere de un colt din geaca mea ... Mda ...am incercat-o si pe asta ...

Stella, merci de fructe si succes cu concertul ...

floricica sa-ti fie raza de soare pentru suflet muzeul si vacanta la Montreal ... astea scurte si dese sunt cele mai placute, asa-i? unde si cand e the next one?

Geany succes cu indetificarea si repararea instalatiei ...

Si eu va doresc o saptamana linistita si cat mai frumoasa ... si va imbratisez pe toate cu mare drag!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#32443 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 30 September 2013 - 03:03 PM

Hello la toata lumea!!!!

Stiu ca nu am intrat de ceva timp, nu am avut timp, nici dispozitia necesara. Am avut niste zile ingrozitoare la servici, cu chiu cu vai am reusit sa raman doua saptamani in cencediu de odihna si sa ma odihnesc putin. Sa merg sa-mi fac si niste analize, in fine mai multe chestii. Am slabit cam mult si m-am gandit sa nu fie ceva rau, dar oboseala, stresul, nervii si-au spus cuvantul. Pana la urma m-am mutat cu serviciul in alta parte, unde sper sa am mai multa liniste, de care am mare nevoie. Nu de altceva, dar sper sa ies la pensie, sa am nepoti, etc.... Ideea principala este sa nu faceti ca mine, adica LA POMUL LAUDAT SA NU TE DUCI CU SACUL, este o vorba bine spusa si eu asta am facut, m-am dus ca o sa-mi fie mult mai bine si am constatat pe pielea mea ca imi era mai rau. Mai multe o sa va povestesc cand am mai mult timp liber. In rest, sa auzim numai de bine!

Va pup si va imbratisez pe toate!!!!!
GEORGIA

#32444 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 30 September 2013 - 08:12 PM

Cate o imbratisare calda pt Koral, Olguta si Giorgi!

Dani, citez si ma minunez, astia au inebunit cu totul.
Ai mei au mers la gradinite subventionate de stat (7$ pe zi). Singurul lucru care l-am dus extra au fost scutecele, cand au fost micuti. Fii-meu a inceput gradi la 12 luni, l-am pus pe listele de asteptare de cand am aflat ca eram insarcinata. Cand a avut 12 luni, nu m-a sunat nimeni, si la recomandarea unei romance, am sunat la o gradinita familiala (tot subventionata) si acolo am gasit 1 loc. La 1 an si 5 luni am gasit loc la o gradinita mare, erau 20 in grupa, si 3 educatoare. Ne-am mutat si am schimbat gradinita, unde, si acum mai este fiica-mea, in ultimul an. Aici sunt cam 7 copii in grupa, si o educatoare.
La nici una din gradinite nu am dus nimic in plus, am platit doar taxa. Aici, inQuebec, cum a spus si Aura, singura problema e sa gasesti loc la o gradinita subventionata de stat. La toate gradinitele, am fost recomandati de prieteni.

Iar cu plansul, el s-a obisnuit repede, nu a plans niciodata cand l-am lasat, dar cand il luam, ne sarea de gat de numa', in schimb cu ea nu a fost usor, nu a plans tot timpul, dar o vedeam ca nu e bucuroasa sa mearga. Educatoarea mi-a zis, ca sunt copii care plang si 3 luni, dar ele incearca sa-i linisteasca. si in timpul zilei sunt bine.

va doresc multa putere, si tie, si Cristinei, ca nu-i usor sa-i lasi acolo plangand.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#32445 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 October 2013 - 07:14 AM

Vezi postareaEataly, la 30 September 2013 - 12:33 PM, a spus:

Eu tot mereu o repet: o viata avem!
Koralina si Olgutza sunt sigura ca ati ales calea cea buna.In rest cui ii pasa de gura lumii???

Stella concertul e la faimosul Cern?Ala cu particela naravasa? :lol:

Daaaa :headbang:...prima parte clasic, rossini, beethoven ( final simfonia 9a) partea a2a cu Alan Parson&his band si noi ovcors
http://fr.wikipedia....ki/Alan_Parsons

s-a terminat tarziu, pe la 1 am ajuns acasa :hug:

Si buna dimineata la han . Fug, ca deja mi-a inceput ziua.
Giorgi, o mare imbratisare si sa fie totul cat mai bine .

#32446 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 01 October 2013 - 11:00 AM

Buna dimineata!

Koral si Olguta, sanatate sa fie, restul se rezolva. Carcotasi si bagatori de seama sunt peste tot, ignorati si vedeti-va de fericirea voastra si a celor dragi voua.

Giorgi, imi pare sincer rau ca n-a fost bine. Sper ca ai gasit ceva mai bun

La mine au inceput ploile cu bulbuci, era si timpul, dar nu e frig. Inca Imagine postata In rest, toate bune Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32447 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 01 October 2013 - 11:34 AM

Vezi postareastella, la 01 October 2013 - 07:14 AM, a spus:

prima parte clasic, rossini, beethoven ( final simfonia 9a) partea a2a cu Alan Parson&his band si noi ovcors
http://fr.wikipedia....ki/Alan_Parsons

s-a terminat tarziu, pe la 1 am ajuns acasa B)

Si buna dimineata la han . Fug, ca deja mi-a inceput ziua.
Giorgi, o mare imbratisare si sa fie totul cat mai bine .

Buna! chiar ma intrebase domnu' Geany Stelin' de concert ,ca el e un mare iubitor de muzica,asa ca deabea astept sa vina sa ii arat :lol:
La noi ploua intruna de ieri :hug: se vede ca iar sunt in perioada aia ca parca toate merg pe dos,toate se strica azi mausul' ,bun asa,bine ca nu a fost altceva mai grave' =))
Azi le fac un orez cu un sos de porc dulce acrisor fara dar fara porc :-* (cu ceapa ardei si ananas,sos de rosii sos de soya putina miere si balsamic),salata de varza,pe seara ficatei de pui,asta-i meniul.

Acum intai sa fac temele cu bub' avem linie mare-linie mica (combinate asa,una de-un fel alta de celalalt :headbang: ) si la mate o pagina de cifra 1 :-* ,asa ca v-am pupat ,o zi faina tuturor!

Giorgi' :71: :)

#32448 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 01 October 2013 - 12:11 PM

Multumesc tuturor pentru gandurile bune :headbang: Eu ma simt puternica si muuuult mai bine fata de acum 1 an de zile cand gandul de a o lua de la zero aproape abia incepea sa se concretizeze. Nu a fost usor si nu e, dar nu ma plang. Sunt recunoascatoare pentru tot ce am si pentru tot ce nu mai am, recunoascatoare pentru toti prietenii pe care ii am, inclusiv voi, pentru familia mea minunata si chiar si pentru experienta prin care am trecut fara de care nu as fi cea de azi probabil. In rest, sanatate sa fie ca le-om duce pe toate cum stim si putem mai bine :hug:
Imagine postata

#32449 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 01 October 2013 - 12:43 PM

Olguta, Koral, Georgi, o imbratisare si un gand bun si din partea mea, sa treceti cu bine peste toate. Si eu sunt foarte recunoscatoare pentru familia asta mare si virtuala unde gasesti totdeauna un umar si un cuvant bun.
In alta ordine de idei, si la noi ploua, ploua, ploua, e frig tare si sufla vantul, cred ca vine iarna...

#32450 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 October 2013 - 01:26 PM

Vezi postareaDestiny, la 29 September 2013 - 09:49 PM, a spus:

Buna seara.Stiu ca trec pe aici rar,dar am o intrebare-rugaminte:stie cineva sau e cineva pe aici administrator de camin studentesc?Sunt curioasa cum fac rost de un loc la un camin studentesc,dat fiind faptul ca a mea fiica,la buget intrata nu a avut''loc la nici unul din caminele Universitatii si sunt putin cam...disperata.Ca doar nu o sta copilul in gara,iar de inchiriat ceva...:headbang: Multumesc

nu stiu daca se mai practica , dar pe vremea mea se vindeau/cumparau locuri in camine. Nu cred sa se fi schimbat ceva....
( Eu eram la TM , dar si in alte orase la fel era)

#32451 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 October 2013 - 01:49 PM

Vecinii din spate( pe diagonala , ca in spate nu s-a construit nimic) isi fac o gradina de sta matza-n coada. Cu pavaje in forma de semicerc ( adica alei). Gradina asiatica. Au si ales cel mai bun arhitect din oras...dar se si vede! M-am uitat azi si am ramas muta!!!!!!!!!

#32452 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 01 October 2013 - 01:55 PM

Am vazut ca la Brasov a nins Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32453 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 October 2013 - 02:43 PM

Olguta, bravo pentru optimism! Esti o inteleapta si iti urez sa ramai la fel de curajoasa in viata.

Koral, te imbratisez cu drag. Nu e usor prin ce treci si iit doresc tot binele din lume. Ai doi copii frumosi si destepti si ei te vor ajuta sa treci peste toate. (sper ca nu am facut nici o gafa, ai 2 baieti, asa e? :headbang: )
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32454 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 October 2013 - 03:52 PM

Koral,olgutza un pupic si de la mine
Destiny zau imi pare rau de ce aud.....nu cunosc pe nimeni
Eu sunt acum la plaja...dar trebuie sa dau si o fuga in ro sa vad daca ma mai tin bateriile de la centrala....caci zau nu mai vreau apa in casa
Unde e any???
In rest ...si la mine vor fi transformari....daniella un pupic pt papusica ta!!
Georgiana curaj vor venii si zile mai bune!
Va pup pe toate fetili!!!
:headbang:

#32455 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 October 2013 - 04:20 PM

Vezi postareaalpha, la 01 October 2013 - 01:55 PM, a spus:

Am vazut ca la Brasov a nins Imagine postata

Da mai, am vazut si eu la Arcadia, de la care am luat si doua poze. Sper sa nu se supere pe mine, dar am vrut sa vi le arat. Pe cît de trist, atît de frumos!

Fisier atasat  1262581_10151608096021619_912533253_o.jpg (165.79K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  1380660_10151608094401619_1509019238_n.jpg (60.81K)
Number of downloads: 0
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#32456 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 October 2013 - 07:17 PM

Cara :rolleyes: ce frumosi si trandafirii si merele....offffffff prea devreme pentru zapada

#32457 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 01 October 2013 - 07:19 PM

Buna seara!
In sfarsit imi fac vreme sa scriu ceva. In ultimul timp am citit in fuga dar nu am scris nimic.
Asa cum speram, odata cu venirea toamnei incepem sa revenim si la activitatea noastra de pe forum.
Bub, Bea si ceilalti copilasi au inceput scoala si gradinita, asa ca le urez mult succes si parintilor multa rabdare.
Olguta, Koral, am citit ceea ce ati scris si vreau sa va spun ca va admir. Nu am trecut printr-o astfel de experienta dar am avut si eu, ca orice tanara, tot felul de dezamagiri. Am avut la un moment dat impresia ca ma sufoc sau ca se prabuseste tavanul peste mine in urma unei despartiri. Imi dau seama ca ceea ce ati trait voi nu poate sa fi fost cu mult mai ok, mai ales ca sunt implicate si suflete nevinovate. Eu va tin pumnii si sper sa va reveniti cat mai repede si sa fiti fericite! :rolleyes:
Floricica este un caz fericit, cred ca destul de izolat si ma bucur mult ca mai sunt si lucruri pozitive in situatiile astea.
Fug acum sa pun la cuptor o placinta cu legume si pui :hungry:

#32458 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 October 2013 - 08:13 PM

Ia Gianino, un mic video cu concertul ( o parte ) de aseara :rolleyes:

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

#32459 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 01 October 2013 - 10:04 PM

Vezi postareastella, la 01 October 2013 - 08:13 PM, a spus:

Ia Gianino, un mic video cu concertul ( o parte ) de aseara :hungry:

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Suuppeerr!! merci, domnu' Geany' e f. impresionat (a pierdut un gol ca sa asculte :rolleyes: )a spus ca ii place f.f. mult! Sa-i mai trimiti !

#32460 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 02 October 2013 - 12:39 AM

Vezi postareaMaya, la 01 October 2013 - 04:20 PM, a spus:

Da mai, am vazut si eu la Arcadia, de la care am luat si doua poze. Sper sa nu se supere pe mine, dar am vrut sa vi le arat. Pe cît de trist, atît de frumos!

Superbe pozele! La Toronto 24 grade C! Sa mai zica cineva ca stam in igloos :rolleyes:
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1621
  • 1622
  • 1623
  • 1624
  • 1625
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic