Stella, pai tu esti disciplinata. Eu ma asez in rand langa Vale, Bea si Dl G. la de astea cu ton sau de alea cu raggu, CU parmezan.
Eu am trecut in zori pe la Lidl si am luat o ratusca proaspata de vreo 2 kg. O pusai la marinat si la 9 jum fusai la berou. Prima oara ca am vazut ca imi trebuie si mie penseta de aia de tuleie ce tot aratati voi la achizitii. Maine seara o coc ... asa simpla imbalsamata cu mirodenii sa iasa toata grasimea din ea si pielea sa se faca crunchy. Carne nu prea au ratele, dar grasime au gramda ... Voi cum mai faceti ratele in afara de pe varza? Mie nu imi vine sa o pun langa ceva ca se scalda totul in prea multa grasime pt gustul meu. I-am bagat o ramura de rozmarin si 2 bete de scortisoara inauntru, cred ca o sa miroasa divin in casa. Iubi meu nu mananca zburatoare altele decat pui si ala rarisim. Ai de alimentara nu mai mancam de multi ani, ai de tara nu ii plac lui ca au carnea mai tare si mai inchisa la culoare. Eu zburatoare si inotatoare de oricare

mai putin hormonatii, sau cel putin ii evit cat pot.
La Lidl au bagat o gramada de legume si fructe bio. Diferenta de pret fata de alea ne-bio nu e prea mare. Cum noi mancam cantitati enorm de mici din orice, ma bucura tare faptul. Si am 2 Lidl langa mine: 1 langa serviciu, 1 langa casa.
Aveau si vinuri frantuzesti, dar nu ma pricep sa aleg
Floricico, pai exact parc de asta aveam eu langa casa in copilarie, aici langa Patinuarul 23 august

. Ii ziceam "groapa", ca era exact asa ca o galeata ... Sa vezi ce mai derdelusuri erau iarna. Ce ne mai intorceam acasa cu obrajii rosii ca focul de la sanius.
Ok deci, la 6 jum o iau pe Bea si iesim in parc impreuna sa ascultam fosnetul vantului printre frunzele ruginii si sa admiram cum imbratiseaza apusul de soare pamantul. Cate grade sunt la voi? Toamna blanda si frumoasa dupa cate vad din culoarea frunzelor ... Frumusetea exista peste tot, doar daca nu vrei nu o observi.
Foarte frumoase activitati de curatare a parcului ai tu! ... ce motive simple de bucurie...
Life is so beautiful and there is so much to SMILE about!