Maya, la 17 October 2013 - 03:30 PM, a spus:
Deci eu fac varza proaspata la cuptor, iese si mai e si buna, si nici nu trebuie mult ulei, iar daca bagi ceva carnoase, precum un bacon, nici nu e nevoie de ulei. Condimentezi bine, amesteci bine si pui în ce vas vrei tu, jena chiar foarte bun! Mai amesteci cînd si cînd, poti si acoperi daca e nevoie/sau vrei... Mie îmi place

cami, daca a zis Maya nu cred ca iti mai trebuie confirmari, darrr

eu sunt aia cu retetele cele mai fara munca si supraveghere. Prin urmare eu fac varza in vas de jena si iese minunata. Nu este NECESAR ulei mult, ci pui ulei dupa gust ...
Dupa mine: Important capacul de la vasul de jena care e greu si inchide foarte bine (aproape de ermetic) vasul ...asa ca efectul e asemanator ca si la vasul roman, sau cel de fonta ... ori ce mai aminteai tu ca nu ai... . Daca nu ai capac de jena, foloseste folie de aluminiu bine "lipita" sa nu iasa aburul deloc ...si varza se face minunat in suc propriu si pe final dupa ce scade se rumeneste ... si se face singura

. In felul acesta nu e musai sa amesteci.... decat eventual spre sfarsit (dupa ce scade) si pui bulionul ... daca iti place ... Dar daca vrei pui si bulionul de la inceput si nu mai ai treaba pana e gata ..., cand e scazuta si rumenita asa cum iti place