Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1635
  • 1636
  • 1637
  • 1638
  • 1639
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32721 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 October 2013 - 07:25 PM

Vezi postareaMaya, la 17 October 2013 - 03:30 PM, a spus:

Deci eu fac varza proaspata la cuptor, iese si mai e si buna, si nici nu trebuie mult ulei, iar daca bagi ceva carnoase, precum un bacon, nici nu e nevoie de ulei. Condimentezi bine, amesteci bine si pui în ce vas vrei tu, jena chiar foarte bun! Mai amesteci cînd si cînd, poti si acoperi daca e nevoie/sau vrei... Mie îmi place Imagine postata

cami, daca a zis Maya nu cred ca iti mai trebuie confirmari, darrr Imagine postata eu sunt aia cu retetele cele mai fara munca si supraveghere. Prin urmare eu fac varza in vas de jena si iese minunata. Nu este NECESAR ulei mult, ci pui ulei dupa gust ...
Dupa mine: Important capacul de la vasul de jena care e greu si inchide foarte bine (aproape de ermetic) vasul ...asa ca efectul e asemanator ca si la vasul roman, sau cel de fonta ... ori ce mai aminteai tu ca nu ai... . Daca nu ai capac de jena, foloseste folie de aluminiu bine "lipita" sa nu iasa aburul deloc ...si varza se face minunat in suc propriu si pe final dupa ce scade se rumeneste ... si se face singura Imagine postata . In felul acesta nu e musai sa amesteci.... decat eventual spre sfarsit (dupa ce scade) si pui bulionul ... daca iti place ... Dar daca vrei pui si bulionul de la inceput si nu mai ai treaba pana e gata ..., cand e scazuta si rumenita asa cum iti place Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#32722 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 October 2013 - 10:25 PM

;) ;) ,va rog sa ma scuzati dar zau ca nu pot ca sa ma abtinez sa nu va arat...deci bub' da din una in alta si a ajuns la O-Zone dragostea din tei pe you tube si tot acolo era asta,deci nu am crezut ca o sa ajung sa o vad si pe asta :(

http://www.youtube.c...h?v=rUTD8h2KqAA

Siiuubbeerrbb!! :( ,dar oricum nu ati vazut nimic,sa-l vedeti pe bub' cum se tzopaie si are o miscare din solduri ,crima! ;)

Va rog ignorati mesajul,dar rad cu lacrimi,nu pot sa ma abtin :(

#32723 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 October 2013 - 10:40 PM

Cu ton va rog! ;)

http://www.youtube.c...h?v=5iL-QH8dkLk
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#32724 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 October 2013 - 11:56 PM

Geany, am ras si eu cu lacrimi. Tare faza!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32725 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 18 October 2013 - 03:22 AM

Geany, am ras si eu de una singura pe infundate ca ai mei s-au dus cu totii la culcare devreme. Eu nici in ziua de azi n-am inteles nimic din cantarea asta :love3: - cui ii pasa anyway, ca a ajuns peste tot (acum cativa ani am intrat intr-un magazin chinezesc si rasunau peretii de "Dragostea..." - varianta in limba chineza).
De cateva zile fredonez "Catelul meu este istet" (de pe un CD cu cantecele pentru copii, a avut sotul proasta inspiratie sa-l puna in masina in drum spre prieteni, in weekend, copiii s-au distrat, cred ca au si uitat, dar la mine-n creier CD-ul tot merge :love7: ). Am o banuiala ca va fi inlocuit de "ma yahoo" :) :lol: ...

#32726 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 18 October 2013 - 03:24 AM

Vezi postareaMaya, la 17 October 2013 - 10:40 PM, a spus:

Cu ton va rog! :love3:

Super cadou de ziua mamei!

#32727 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 October 2013 - 06:34 AM

Vezi postareaadi_edi, la 18 October 2013 - 03:22 AM, a spus:

Geany, am ras si eu de una singura pe infundate ca ai mei s-au dus cu totii la culcare devreme. Eu nici in ziua de azi n-am inteles nimic din cantarea asta :love3: - cui ii pasa anyway, ca a ajuns peste tot (acum cativa ani am intrat intr-un magazin chinezesc si rasunau peretii de "Dragostea..." - varianta in limba chineza).
De cateva zile fredonez "Catelul meu este istet" (de pe un CD cu cantecele pentru copii, a avut sotul proasta inspiratie sa-l puna in masina in drum spre prieteni, in weekend, copiii s-au distrat, cred ca au si uitat, dar la mine-n creier CD-ul tot merge :love7: ). Am o banuiala ca va fi inlocuit de "ma yahoo" :) :lol: ...

Hahaha, eu l-am auzit pe un catamaran in apele din Dominicana . Dansau animatorii de mama focului iar mie imi venea sa ma sui pe catarg sa ii dirijez. Ar fi super idea cu "ma yahoo" :)O sa ne iasa pe ochi dar n-ai cum sa nu zambesti.
The more I see, the less I know.

#32728 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 07:11 AM

Buna dimineata!

Ha ha! ma bucur ca v-am binedispus si pe voi :love3: Daa!! Flori' eu aveam dansatorul meu (pe bub') care intregea tabloul,cum v-am spus are o miscare din sold care e crima si pedeapsa,nu poti sa nu te tavali' de ras :love7:

Acestea fiind spuse,azi e intunericios dar e cald si nu mai ploua ,macar atat!

O sterg cu domnu' Geany' la cumparaturi :lol:

O zi faina tuturor!

#32729 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 18 October 2013 - 08:10 AM

Buna dimineatza! Un WE placut va doresc!
Mai am o gura de cafea , o beau aci cu voi...apoi sa vad ce fac. Dupa ce aerisesc cred ca dau o fuga pana in oras....se inchide un magazin si merg sa vad ce mai gasesc la pretzuri bune.

by the way.... sa-mi tzinetzi pumnii. Aseara am fiert un iepure pt Ton de iepure al lui Any...sa speram ca iese. Ma duc sa-l iau de pe oase.

#32730 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 18 October 2013 - 09:24 AM

Buna dimineata!
Soarele a facut ochisori. Sa vedem cat rezista!
Sfarsitul de saptamana mai are nitel si-ncepe.. Ceva planuri aveti facute?
Noi mergem maine putin prin tara, la cununia unor prieteni. De-ar fi la fel si maine, taaaaare bine ar fi! De nu... asta e. Oricum, felicitarile masa si dansul or sa aiba loc in incinta. :love3: Iar masinuta noastra e destul de buna, nu intra apa in ea. Si nici frigul. :love7: Asa ca nu ne pasa foarte tare de vreme. Numai ca n-o sa-mi fie tare usor sa conduc noaptea, pe ploaie. La dus conduce jupanu', da' la-ntoarcere conduc eu. Il las si pe el sa bea nitel, daca tot mergem la petrecere. :lol:
Va doresc sa aveti spor in toate si o vreme minunata, pe placul vostru, indiferent de locatie! Si va poftesc la masa, sa ne cinstim cu bunataturi (unele chiar de sezon):

Fisier atasat  1.jpg (163.07K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (29K)

Fisier atasat  3.jpg (115.13K)

Fisier atasat  4.jpg (159.81K)

Fisier atasat  5.jpg (55.92K)

Fisier atasat  6-1.jpg (225.83K)

Fisier atasat  7.jpg (206.4K)

Fisier atasat  8.jpg (152.84K)

Fisier atasat  9.jpg (48.25K)

Fisier atasat  10.jpg (80.96K)

Fisier atasat  11.jpg (155.76K)

Fisier atasat  12.jpg (14.55K)

Fisier atasat  13.jpg (207.47K)

Fisier atasat  14.jpg (106.15K)

#32731 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 18 October 2013 - 09:24 AM

Vezi postareaMutti, la 18 October 2013 - 08:10 AM, a spus:

Buna dimineatza! Un WE placut va doresc!
Mai am o gura de cafea , o beau aci cu voi...apoi sa vad ce fac. Dupa ce aerisesc cred ca dau o fuga pana in oras....se inchide un magazin si merg sa vad ce mai gasesc la pretzuri bune.

by the way.... sa-mi tzinetzi pumnii. Aseara am fiert un iepure pt Ton de iepure al lui Any...sa speram ca iese. Ma duc sa-l iau de pe oase.

Iese sigur! :love7: Te-asteptam cu impresii! :love3:

#32732 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 18 October 2013 - 09:42 AM

L-am pus la macerat... a intrat 1 l de ulei!!!!!!!!!!!!!!!!
E la racoare , duminica ii dam atacul !

#32733 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 October 2013 - 09:54 AM

Heleuuu la lume. eu am multe ore lipsa de somn la contor, asa ca sunt cam chiauna.
Disdemorgen eram deja la fizioterapie, si acum ca a venit fratello am stat la o cafea, dar farte curand imi iau zborul la diverse treburi, diseara concert...maine sa merg la cules de gutui, seara la niste prieteni la masa, doar duminica se pare ca va fi mai calm ...doar de facut ceva de mancare si lenevit, ca de luni ....noendingstory :love7: :love3:

#32734 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 09:59 AM

e draguta parodia dupa Dragostea din tei, ... dar mi-ar fi placut sa inteleg ce zicea nenea in introducere (borocul romanesc in sus si-n jos ...) ... in final le-a zis VARZA!

Ce dulce e picea ... Cand ai zis cu ton, ma tot asteptan sa intrebe ce pizza dorim?! Imagine postata

Foxyy, drumuri line si petrecere frumoasa! Moama ce masa ai pus ... mie canile alea imi fac cu ochiul ca si decor, dar or fi de ceai? de vin fiert?

Stellin, esti in plina forta!

Vreme buna tuturor, dupa cum va doreste sufletul! La noi e un soare super!

#32735 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 01:13 PM

Vezi postareaadi_edi, la 18 October 2013 - 03:22 AM, a spus:

Geany, am ras si eu de una singura pe infundate ca ai mei s-au dus cu totii la culcare devreme. Eu nici in ziua de azi n-am inteles nimic din cantarea asta :love7: - cui ii pasa anyway, ca a ajuns peste tot (acum cativa ani am intrat intr-un magazin chinezesc si rasunau peretii de "Dragostea..." - varianta in limba chineza).
De cateva zile fredonez "Catelul meu este istet" (de pe un CD cu cantecele pentru copii, a avut sotul proasta inspiratie sa-l puna in masina in drum spre prieteni, in weekend, copiii s-au distrat, cred ca au si uitat, dar la mine-n creier CD-ul tot merge =)) ). Am o banuiala ca va fi inlocuit de "ma yahoo" :P =)) ...

Hi hi! pe mine m-au rugat in Italia sa le traduc versurile si sa le spun ce inseamna , :lol: cu toate ca melodia e frumoasa si prinde la public,versurile sunt sub orice critica :)
La fel cu stilul asta de dans'' gangnam style'' :love3:

Piciul asta (Belgian,probabil la belgienii au talent sau ceva de genu' :) Tristan)e superb :)

http://www.youtube.c...h?v=L9-YSLkwTk8

#32736 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 01:50 PM

super tare piciul! nu s-a emotionat deloc cu tot publicul ala ... pt 4 ani ...Imagine postata

#32737 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 02:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 October 2013 - 01:50 PM, a spus:

super tare piciul! nu s-a emotionat deloc cu tot publicul ala ... pt 4 ani ...Imagine postata

Sincer nici nu m-am uitat la public ca nu-mi putem dezlipi ochii de la pici :love7: tare mi-s dragi! :love3:

Astea le-a vazut bub' aseara dand din una in alta pe youtube( de obicei joaca jocuri de construit sau se uita la desene animate,ca-l urmaresc mereu nu-l las la calculator nesupravegheat)va mai pun numai unul cu Bendeac(in rolul lui fernando la romanii are'' talent) nu sunt fan Bendeac dar aici la ultima parte(cam ultimul sfert din filmulet)sincer m-a binedispus :lol:
Promit sa nu mai pun prostii dar e sf. de saptamana poate mai smulg macar vreun zambet cuiva =))

http://www.youtube.c...h?v=s4op7HtG8jo

(deci ma refer la ultima parte da?! :) )

#32738 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2013 - 08:24 AM

Buna dimineata! soare si frumos la noi azi :lol: am dormit pana mai tarziu(ca nu a mai sunat ceasul) :love3:

Fisier atasat  cum-sa-faci-un-ou-posat-ca-la-restaurant_size1.jpg (22.11K)

Fisier atasat  salata-de-sfecla-rosie-si-nuci_size5.jpg (17.14K)

Fisier atasat  deliciul-pe-care-poti-sa-il-faci-si-acasa-cum-sa-iti-preparti-crema-tartinabila-cu-ciocolata_size1.jpg (17.96K)

Fisier atasat  o-noua-solutie-pentru-tratarea-mahmurelii-sucurile-carbogazoase-care-contin-lamaie_size1.jpg (25.54K)

Fisier atasat  salata-cu-mandarine-si-alune-de-padure_size5.jpg (21.42K)

Fisier atasat  salata-cu-nectarine-si-blue-cheese_size5.jpg (38.86K)

Fisier atasat  cele-mai-bune-retete-de-toamna-15-deserturi-de-incercat_size1.jpg (26.37K)

O zi faina tuturor! :love7:

#32739 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 October 2013 - 09:42 AM

Buna dimineata, si eu am dormit mai tarziu ( 8h30 wow)
nu am chef de nimic, si am multe de facut :love3:
pup tulemond

#32740 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 October 2013 - 09:51 AM

Buna dimineata! Ceasul meu a sunat dar l-am oprit si m-am culcat inapoi ca prea mi-era somn. M-am trezit la 8, acu stau si beau cafea. Afara-i innorat dar cald, ieri a plouat toata ziua si tot cald a fost. 17 grade in octombrie !
Azi fac mancare si ma uit la meciuri, ca sunt 3 in heineken cup. Cred ca nu mergem nicaieri. Parca mi-ar prinde bine o sambata fara activitati cultural-distractive . Luni ma duc cu sotul la Dublin, numa noi doi, ca porumbeii :love3:
Weekend placut!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1635
  • 1636
  • 1637
  • 1638
  • 1639
  • Ultima »