Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1654
  • 1655
  • 1656
  • 1657
  • 1658
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33101 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 November 2013 - 05:28 PM

Stellin, esti ok, ca nu te vad?

Va doresc tuturor un weekend de exceptie!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33102 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 15 November 2013 - 05:29 PM

Vezi postareaDestiny, la 15 November 2013 - 10:31 AM, a spus:

pleaca dimineata la 7.30 la facultate,apoi la munca,si ajunge seara la 22.00 la camin



Destiny, ma tot tin sa-ti scriu ceva inca de cind ai zis tu prima data ca s-a si angajat la un call center. Sper ca ii place si se simte bine la locul asta de munca, dar te rog s-o intrebi foarte des cum ii este, ca am auzit povesti de groaza cu tinerii angajati in aceste locuri de munca, sint foarte exploatati si isi epuizeaza rapid resursele cu care intra in aceasta aventura. Sa nu iti ascunda daca e ceva in neregula, pentru ca multi angajatori se bazeaza pe faptul ca cei angajati nu or sa plece pentru ca au nevoie de bani pentru facultate, dar pretul pe care il platesc ca sa ramina in aceste locuri de munca este mult prea mare.
Pare simplu dar e o munca foarte stresanta, din toate partile...
Am vrut sa-ti scriu in privat, dar cred ca e mai bine sa fie informata mai multa lume :)

#33103 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 November 2013 - 07:58 PM

Dana, sunt relativ ok. cum tensiunea e inca foarte mare, azi am avut o interventie cu laser, sa vedem cum o sa fie.
o seara buna tuturor.

#33104 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2013 - 08:17 PM

Vezi postareastella, la 15 November 2013 - 07:58 PM, a spus:

Dana, sunt relativ ok. cum tensiunea e inca foarte mare, azi am avut o interventie cu laser, sa vedem cum o sa fie.
o seara buna tuturor.

Off! Stelin',ca ma gandii la tine toata ziua ! :) ;) multa sanatate!

#33105 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 15 November 2013 - 08:20 PM

Vezi postareastella, la 15 November 2013 - 07:58 PM, a spus:

Dana, sunt relativ ok. cum tensiunea e inca foarte mare, azi am avut o interventie cu laser, sa vedem cum o sa fie.
o seara buna tuturor.



Stella, multa sanatate, m-am gandit azi la tine
fiica dacilor

#33106 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 November 2013 - 08:44 PM

Multumesc. Floricico, nu e azi ziua ta ???

#33107 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 November 2013 - 08:47 PM

Stella multa, multa sanatate ! Imagine postata

#33108 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 15 November 2013 - 09:25 PM

Stellina mea draga, sanatate multa si recuperare grabnica! Imagine postata Sper sa te simti bine si sper ca interventia sa fi fost reusita! las-o si tu mai moale, ca prea te-agiti! Imagine postata

Eu am ajuns la Braila pe la 20 si-acasa pe la 20:45.Doamne ce aglomeratie in Bucuresti! Credeam ca nu mai iesim!
De rest, bine.Maine nu stiu daca voi putea intra, ca mi-a facut mami un program...Cimitir, piata, aniversarea unei matusi, vizita unei prietene... Sa vad cum ma strecor! Sincer, as fi vrut sa zac in pat, dar poti? Ufff, tare o iubesc pe mama!E o dulcica, dar taaare nu se pricepe la organizare! Da' tot o iubesc, sa-mi traiasca!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33109 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2013 - 11:52 PM

Hi hi hi! Mamele astea ;) la' ca si a mea e la fel (are grija mereu sa-mi faca program ;) )Dixtractzie' placuta Zoazo' :)

#33110 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 16 November 2013 - 12:18 AM

Vezi postareaCarmella, la 15 November 2013 - 05:29 PM, a spus:

Vezi postareaDestiny, la 15 November 2013 - 10:31 AM, a spus:

pleaca dimineata la 7.30 la facultate,apoi la munca,si ajunge seara la 22.00 la camin



Destiny, ma tot tin sa-ti scriu ceva inca de cind ai zis tu prima data ca s-a si angajat la un call center. Sper ca ii place si se simte bine la locul asta de munca, dar te rog s-o intrebi foarte des cum ii este, ca am auzit povesti de groaza cu tinerii angajati in aceste locuri de munca, sint foarte exploatati si isi epuizeaza rapid resursele cu care intra in aceasta aventura. Sa nu iti ascunda daca e ceva in neregula, pentru ca multi angajatori se bazeaza pe faptul ca cei angajati nu or sa plece pentru ca au nevoie de bani pentru facultate, dar pretul pe care il platesc ca sa ramina in aceste locuri de munca este mult prea mare.
Pare simplu dar e o munca foarte stresanta, din toate partile...
Am vrut sa-ti scriu in privat, dar cred ca e mai bine sa fie informata mai multa lume ;)


Carmella,draga mea,multumesc pentru grija. ;) .Ce sa zic?Fiica-mea e putin ocrotita acolo,doar nu o duceam asa,in necunoscut,adica vreau sa zic,ca am pe cineva acolo,care o ''supravegheaza''ca un ...vultur :),iar Simona(asa o cheama pe fata mea)e o fire mai...nu stiu cum sa zic,nu accepta orice.Eu vorbesc in fiecare seara cu ea,si pana acum este totul in regula in afara de iminenta oboseala.Si daca ceva nu-i convine,este libera oricand sa plece.Nu stiu cum este in alta parte,dar aici este ok.
Prietenii advarati sunt rari

#33111 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 November 2013 - 03:30 PM

Hello si o zi faina. la mine-n sat e gri rau di tat.
Fusei cu soatza la shopping :)

#33112 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 November 2013 - 09:02 PM

Stella, deci te simti bine post-interventie, daca te dai pe net si la shopping? Multa, multa sanatate si vizite mai "simple" de acum la dr. Cu soatza? Asta parca era trecut la sporturi extreme! Ti-a recomandat si tie dr. Miscare? :)

Zozo, multa sanatate si tie si duminica usoara. Sa-ti traiasca mama sanatoasa si mie la fel. Merci de link. ;)

Gagici o seara placuta si maine o duminica frumoasa!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33113 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 November 2013 - 10:54 PM

Haha, Dani era musai sa merg cu el, ca trebuia sa cumparam un congelator :toothy9;.
ca cel vechi devenise cam capricios.

#33114 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 November 2013 - 11:04 PM

Vezi postareastella, la 16 November 2013 - 10:54 PM, a spus:

Haha, Dani era musai sa merg cu el, ca trebuia sa cumparam un congelator :).
ca cel vechi devenise cam capricios.

Uf, anul asta stiu ca ti-au cam facut figura electrocasnicele! Ati gasit ce-ati vrut? Ai luat?
Vad ca si storcatorul meu de citrice nu-si mai face deloc treaba si eu fara fresh de grepfruit dimineata, nu-s io! Si as vrea si un feliator, ca si cel manual de-l aveam si-a dat obstescul de 1an si-i simt lipsa..., dar inca nu m-am hotarat. Nici spatiu de depozitare nu mai am nici pt 1ac!
Sper ca anul urmator sa ne innoim cu ce vrem, nu cu ce se strica :toothy9;

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33115 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 November 2013 - 12:59 AM

Hello Uma? Te-ai decis cu foile de varza pt sarmale? Ar mai fi o varianta :toothy9;
Daca iti place bibileala, dar am tendinta sa cred ca nu pana intr-acolo, am gasit pe pagina de fb a lui Star Chefs o idee, care mie mi-a starnit zambetul: sarmalute din carne de rata in foi de varza de bruxelles. Funny, nu? :) apetisant!
foto sugestiva...
...munca de chinez batran ...

Fisiere atasate

  • Fisier atasat  image.jpg (106.19K)
    Number of downloads: 0
  • Fisier atasat  image.jpg (84.65K)
    Number of downloads: 0


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33116 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 17 November 2013 - 09:53 AM

Vezi postareaDaniella, la 17 November 2013 - 12:59 AM, a spus:

Hello Uma? Te-ai decis cu foile de varza pt sarmale? Ar mai fi o varianta :toothy9;
Daca iti place bibileala, dar am tendinta sa cred ca nu pana intr-acolo, am gasit pe fb, pagina de fb a lui Star Chefs o idee, care mie mi-a starnit zambetul: sarmalute de rata in foi de varza de bruxelles. Funny, nu? :) apetisant!
foto sugestiva

\
Bibileala imi place, dar ideea e sa le fac acre intai :) Da, pana la urma ma las pe mana magazinului romanesc...
A cat is a friend fur-ever !

#33117 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 November 2013 - 10:14 AM

Neatza,; Dani , am luat o namila liebher.ps. Am admirat Bea gospodina :toothy9; pe FB
Duminica frumoasa tuturor.

#33118 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 November 2013 - 10:29 AM

Buna dimineata! sa-l stapanesti sanatoasa Stelin' ! :)
La noi e rece,nu am nimic special azi in plan,o sa ies mai acusi la cumparaturi si poate il las pe bub' putin la utza,si cam atat(o sa mai facem ceva lectii :toothy9; )cam plictiseala :)

O zi faina tuturor!

#33119 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 November 2013 - 04:51 PM

Vezi postareaUma, la 17 November 2013 - 09:53 AM, a spus:

Bibileala imi place, dar ideea e sa le fac acre intai :toothy9; Da, pana la urma ma las pe mana magazinului romanesc...

Am gasit reteta asta pe net:
"Varza murata

Mod de preparare

Varza se poate acri desfacuta in frunze deoarece astfel fermenteaza mult mai repede,se pastreaza excelent pentru iarna si este ideal atunci cand nu ai spatii de depozitare.

Se alege varza frumoasa, se desface in frunze,se spala si se lasa sa se scurga de apa. In borcanul bine spalat si scurs, se aseaza mai intai marar uscat ,frunze de telina, cimbru uscat apoi frunza peste frunza, indesindu-le bine una peste alta facandu-se pachetele.Puteti presara cate putina sare pe fiecare frunza...

Se presara deasupra cateva boabe de porumb si cateva bucati de hrean, marar uscat dupa care se aseaza deasupra scandurele .

Se amesteca sarea cu apa (45 g sare - o lingura la un litru apa) .Cand sarea s-a dizolvat complet, se toarna in borcan.

Se inchide borcanul ermetic apoi se lasa 2-3 zile. Daca la deschiderea borcanului se observa ca varza a scazut, se mai adauga cateva frunze, apoi se leaga din nou. Dupa 2-3 zile se pritoceste varza turnand apa din borcan intr-un vas, apoi inapoi in borcan.

Se repeta aceasta operatie de doua-trei ori .

Se repeta pritocirea din doua in doua zile, pana la acrirea verzei."


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33120 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 November 2013 - 05:44 PM

Vezi postareastella, la 17 November 2013 - 10:14 AM, a spus:

Neatza,; Dani , am luat o namila liebher.ps. Am admirat Bea gospodina :) pe FB
Duminica frumoasa tuturor.

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa fie mereu plin cu bunatati care sa va fie de sanatate si care sa faca deliciul alor tai dragi si prietenilor!
Iar la vara sa-l vad plin cu bunatati din Puglia :toothy9; !

PS: Am facut un pocinog. Am bagat tava al cuptor cu hartie de copt, dar mi s-a agatat o folie alimentara sub hartia de copt. La cuptor s-a lipit pe tava vitroceramica. Aveti idee cum scot plasticul ala topit de pe sticla?


O dupa amiaza frumoasa tuturor, va doresc!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1654
  • 1655
  • 1656
  • 1657
  • 1658
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi