La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 November 2013 - 05:28 PM
Va doresc tuturor un weekend de exceptie!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 November 2013 - 05:29 PM
Destiny, la 15 November 2013 - 10:31 AM, a spus:
Destiny, ma tot tin sa-ti scriu ceva inca de cind ai zis tu prima data ca s-a si angajat la un call center. Sper ca ii place si se simte bine la locul asta de munca, dar te rog s-o intrebi foarte des cum ii este, ca am auzit povesti de groaza cu tinerii angajati in aceste locuri de munca, sint foarte exploatati si isi epuizeaza rapid resursele cu care intra in aceasta aventura. Sa nu iti ascunda daca e ceva in neregula, pentru ca multi angajatori se bazeaza pe faptul ca cei angajati nu or sa plece pentru ca au nevoie de bani pentru facultate, dar pretul pe care il platesc ca sa ramina in aceste locuri de munca este mult prea mare.
Pare simplu dar e o munca foarte stresanta, din toate partile...
Am vrut sa-ti scriu in privat, dar cred ca e mai bine sa fie informata mai multa lume

Postat 15 November 2013 - 07:58 PM
o seara buna tuturor.
Postat 15 November 2013 - 08:20 PM
stella, la 15 November 2013 - 07:58 PM, a spus:
o seara buna tuturor.
Stella, multa sanatate, m-am gandit azi la tine
Postat 15 November 2013 - 09:25 PM

Eu am ajuns la Braila pe la 20 si-acasa pe la 20:45.Doamne ce aglomeratie in Bucuresti! Credeam ca nu mai iesim!
De rest, bine.Maine nu stiu daca voi putea intra, ca mi-a facut mami un program...Cimitir, piata, aniversarea unei matusi, vizita unei prietene... Sa vad cum ma strecor! Sincer, as fi vrut sa zac in pat, dar poti? Ufff, tare o iubesc pe mama!E o dulcica, dar taaare nu se pricepe la organizare! Da' tot o iubesc, sa-mi traiasca!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 15 November 2013 - 11:52 PM

Postat 16 November 2013 - 12:18 AM
Carmella, la 15 November 2013 - 05:29 PM, a spus:
Destiny, la 15 November 2013 - 10:31 AM, a spus:
Destiny, ma tot tin sa-ti scriu ceva inca de cind ai zis tu prima data ca s-a si angajat la un call center. Sper ca ii place si se simte bine la locul asta de munca, dar te rog s-o intrebi foarte des cum ii este, ca am auzit povesti de groaza cu tinerii angajati in aceste locuri de munca, sint foarte exploatati si isi epuizeaza rapid resursele cu care intra in aceasta aventura. Sa nu iti ascunda daca e ceva in neregula, pentru ca multi angajatori se bazeaza pe faptul ca cei angajati nu or sa plece pentru ca au nevoie de bani pentru facultate, dar pretul pe care il platesc ca sa ramina in aceste locuri de munca este mult prea mare.
Pare simplu dar e o munca foarte stresanta, din toate partile...
Am vrut sa-ti scriu in privat, dar cred ca e mai bine sa fie informata mai multa lume

Carmella,draga mea,multumesc pentru grija.

Postat 16 November 2013 - 03:30 PM
Fusei cu soatza la shopping

Postat 16 November 2013 - 09:02 PM

Zozo, multa sanatate si tie si duminica usoara. Sa-ti traiasca mama sanatoasa si mie la fel. Merci de link.

Gagici o seara placuta si maine o duminica frumoasa!
Postat 16 November 2013 - 10:54 PM

ca cel vechi devenise cam capricios.
Postat 16 November 2013 - 11:04 PM
stella, la 16 November 2013 - 10:54 PM, a spus:

ca cel vechi devenise cam capricios.
Uf, anul asta stiu ca ti-au cam facut figura electrocasnicele! Ati gasit ce-ati vrut? Ai luat?
Vad ca si storcatorul meu de citrice nu-si mai face deloc treaba si eu fara fresh de grepfruit dimineata, nu-s io! Si as vrea si un feliator, ca si cel manual de-l aveam si-a dat obstescul de 1an si-i simt lipsa..., dar inca nu m-am hotarat. Nici spatiu de depozitare nu mai am nici pt 1ac!
Sper ca anul urmator sa ne innoim cu ce vrem, nu cu ce se strica

Postat 17 November 2013 - 12:59 AM

Daca iti place bibileala, dar am tendinta sa cred ca nu pana intr-acolo, am gasit pe pagina de fb a lui Star Chefs o idee, care mie mi-a starnit zambetul: sarmalute din carne de rata in foi de varza de bruxelles. Funny, nu?

foto sugestiva...
...munca de chinez batran ...
Fisiere atasate
Postat 17 November 2013 - 09:53 AM
Daniella, la 17 November 2013 - 12:59 AM, a spus:

Daca iti place bibileala, dar am tendinta sa cred ca nu pana intr-acolo, am gasit pe fb, pagina de fb a lui Star Chefs o idee, care mie mi-a starnit zambetul: sarmalute de rata in foi de varza de bruxelles. Funny, nu?

foto sugestiva
\
Bibileala imi place, dar ideea e sa le fac acre intai

Postat 17 November 2013 - 10:14 AM

Duminica frumoasa tuturor.
Postat 17 November 2013 - 10:29 AM

La noi e rece,nu am nimic special azi in plan,o sa ies mai acusi la cumparaturi si poate il las pe bub' putin la utza,si cam atat(o sa mai facem ceva lectii

O zi faina tuturor!
Postat 17 November 2013 - 04:51 PM
Uma, la 17 November 2013 - 09:53 AM, a spus:

Am gasit reteta asta pe net:
Mod de preparare
Varza se poate acri desfacuta in frunze deoarece astfel fermenteaza mult mai repede,se pastreaza excelent pentru iarna si este ideal atunci cand nu ai spatii de depozitare.
Se alege varza frumoasa, se desface in frunze,se spala si se lasa sa se scurga de apa. In borcanul bine spalat si scurs, se aseaza mai intai marar uscat ,frunze de telina, cimbru uscat apoi frunza peste frunza, indesindu-le bine una peste alta facandu-se pachetele.Puteti presara cate putina sare pe fiecare frunza...
Se presara deasupra cateva boabe de porumb si cateva bucati de hrean, marar uscat dupa care se aseaza deasupra scandurele .
Se amesteca sarea cu apa (45 g sare - o lingura la un litru apa) .Cand sarea s-a dizolvat complet, se toarna in borcan.
Se inchide borcanul ermetic apoi se lasa 2-3 zile. Daca la deschiderea borcanului se observa ca varza a scazut, se mai adauga cateva frunze, apoi se leaga din nou. Dupa 2-3 zile se pritoceste varza turnand apa din borcan intr-un vas, apoi inapoi in borcan.
Se repeta aceasta operatie de doua-trei ori .
Se repeta pritocirea din doua in doua zile, pana la acrirea verzei."
Postat 17 November 2013 - 05:44 PM
stella, la 17 November 2013 - 10:14 AM, a spus:

Duminica frumoasa tuturor.
Sa-l stapanesti sanatoasa si sa fie mereu plin cu bunatati care sa va fie de sanatate si care sa faca deliciul alor tai dragi si prietenilor!
Iar la vara sa-l vad plin cu bunatati din Puglia

PS: Am facut un pocinog. Am bagat tava al cuptor cu hartie de copt, dar mi s-a agatat o folie alimentara sub hartia de copt. La cuptor s-a lipit pe tava vitroceramica. Aveti idee cum scot plasticul ala topit de pe sticla?
O dupa amiaza frumoasa tuturor, va doresc!