Tare zapacita mai sunt (de la dictari mi s-o trage
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 12 December 2013 - 10:16 PM
Tare zapacita mai sunt (de la dictari mi s-o trage
Postat 12 December 2013 - 10:22 PM
Ia o poza de acum fro' 18 ani (cel mare avea 4 ani,mergea pe 5 pe atunci),io' ca io' da' si domnu' Geany' ce moaca avea
SAM_1106.JPG (63.62K)
Number of downloads: 0
Postat 12 December 2013 - 10:28 PM
SI, daca vreti sa stiti, si eu tot guacamole citii! Na!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 December 2013 - 10:34 PM
zoazorel, la 12 December 2013 - 10:28 PM, a spus:
SI, daca vreti sa stiti, si eu tot guacamole citii! Na!
He he! bub' mai avea mult de asteptat,ca cel mare avea 4 ani pe atunci acum face 23 bub' abea are 7 asa ca,mai calculitzi' si voi ca eu m-am saturat de exercitii
Postat 12 December 2013 - 11:20 PM
stella, la 12 December 2013 - 12:23 PM, a spus:
Cand am nevoie de energie pozitiva iau un caragiale ( desi stiu replici intregi pe dinafara ) si ma binedispun
La ochi e poveste mai complicata...glaucoame alea alea....in fine, sa speram ca e de ajuns cu laseratele, si nu trebuie iar operatie clasica.
E de ajuns cu laserele, da!
Si eu aceeasi poveste versus poezii. Am adorat si iubesc proza scrisa in condei fin, dar cu poezia sunt paralela, scuzati lipsa de sentiment. Tat'su marturiseste aceeasi lipsa de placere vs. poezie... Ce ti-e si cu genetica asta.... Cat despre comentariile de la romana, dictate si invatate pe de rost..., chiar azi vorbeam cu fetele, ce vremuri idioate...
Totusi as vrea sa-si faca numarul la serbare...si habar nu am cum sa o stimulez....
Dar tu Stellin ai avut vreo gena de muzician din neam? Sau de unde te-au dat la cele scoli de muzichie?
Ma gandesc sa o dau pe asta mica la scoala de arta de la clasa 0, daca o mai continua cu pasiuni de astea..., dar tat'su nici sa nu auda...
Dl Geany e Bub tot, sau viceversa! Iar dumneata ce rachitoare! Frumoasa foc, madam!!!
Deci cum stai cu exercitiile si lasa melancolia in butoiul ei!?!
La noi nu se spune ca la voi (normal, ca nici iarna nu-i ca vara
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 12 December 2013 - 11:40 PM
Daniella, la 12 December 2013 - 12:10 PM, a spus:
Aura, sa va fie de bine mutarea, instalare placuta si cu bine! sa va faceti prieteni si sa te obisnuiesti degraba!
in rest va salut si va pup pe toate la gramada ...
merci Dani. Chiar daca e frig, imi place ca e o iarna frumoasa, cu zapada, ninsoare....Abia astept si Craciunul!
Postat 12 December 2013 - 11:51 PM
in rest am inceput pianul pe la 5 ani jumate, si la 8 ani am plecat la scoala de muzica pe lemnea....dupa e deja legenda urbana
Gianino, chiar ca esti *rachitoare* in poza, si dl gianinul un bub mai mare
Bre , piulita e de chisat chiperu'/piper pentru regatzeni
scacitza ( cre'ca vine de la italienescul sciacciare , a strivi) e pentru mujdei si de cand ma stiu asa i se spune la noi in casa
Postat 12 December 2013 - 11:51 PM
la clubul neînțeleșilor într'ale operei se mai înscribe cineva? arii celebre da, dar opere intregi? mărturisesc că nu-s "my cup of tea"
și eu tot de piuliță știu. sau mojar, dar parcă ăla nu e de usturoi...
edit: e prima oară că aud de scăciță. expresia folosita acasă era unde-i piulița aia, să fac un mujdei?
Postat 12 December 2013 - 11:53 PM
Daniella, la 12 December 2013 - 11:20 PM, a spus:
Dl Geany e Bub tot, sau viceversa!
Daa!! (Acolo in poza de acum 18 ani e in poza cu cel mare)aici in poza de acum 7 ani cu bub'
SAM_1108.JPG (41.73K)
Number of downloads: 0
2 picaturi de apa
Postat 13 December 2013 - 12:03 AM
Nu e soare, dar e bine,
Si pe rau e numai fum,
Vantu-i linistit acum,
Dar navalnic vuiet vine
De pe drum.
Sunt copii. Cu multe sanii
De pe coasta vin tipand,
Si se-npang si sar razand;
Prin zapada fac matanii
Vrand-nevrand. (aici toti copii se tavale pe jos si lui ii place de numa
Postat 13 December 2013 - 12:09 AM
Dex, eu ador doar opera italiana
domnul meu adora anumite arii, si-si face the best of al lui...si pune mereu sa asculte ( ascultam daca suntem mai multi) in masina...daca cumva soacramea e in masina, il intreaba invariabil " iar ai pus muzica de inmormantare "?
asa ca sa ne punem o arie careplace tuturor, sa iasa foxuleana cu o ghisinata , si coana gianina sa ne aduca niscai saratele, si sa incingem o sezatoare
Postat 13 December 2013 - 12:13 AM
stella, la 12 December 2013 - 11:51 PM, a spus:
Bre , piulita e de chisat chiperu'/piper pentru regatzeni
Ca ragazeanca iti zic ca piulita e si de usturoi -numa' ca celei de piper ii spuneam piulita de piper si era de un metal greu (nu stiu exact ce) si cea de mujdei era din lemn (si am si eu una aici, nu sa fac mujdei, ci ca mi-e draga)
Eu gust anumita poezie, cum nici toata proza nu ma da pe spate -dar daca am cateva poezii care-mi suna bine si-mi sunt tare dragi, proza e cea care imi patrunde profund in suflet. Imi place muzica simfonica (Steluta, mie place si Wagner
Insa am avut mare probleme sa invat "pe dinafara" orice, de aia nici nu am dat la medicina pana la urma si m-am axat pe matematica si altele. Nici acum nu pot sa zic ca stiu o poezie de la un capat la altul, dar nu le-am invatat niciodata cu placere. Cat despre comentarii, imi placeau, dar, le faceam dupa capul meu si tin minte si acum ca am luat premiu la o olimpiada de limba romana, unde subiectul principal era balada "Toma Alimos"
Postat 13 December 2013 - 12:22 AM
Postat 13 December 2013 - 12:24 AM
Postat 13 December 2013 - 12:28 AM
Dexter, la 13 December 2013 - 12:24 AM, a spus:
Bine doamnelor din Regat. pentru mine piulita e doar de piper, si mai era masinaria cu manivela de macinat cafea, sau...chiper...dupa posibilitati
Postat 13 December 2013 - 01:19 AM
stella, la 13 December 2013 - 12:28 AM, a spus:
Dexter, la 13 December 2013 - 12:24 AM, a spus:
Bine doamnelor din Regat. pentru mine piulita e doar de piper, si mai era masinaria cu manivela de macinat cafea, sau...chiper...dupa posibilitati
Corect !!! Era si din aia, dar mama avea una din metal si cu aia piulitam de zor la chiper...si cand nu mergea rasnita de cafea (sa facem zahar pudra) sa vezi ce mai piulita de zor Uma si la zahar
Si cu Toma Alimos, mie mi-a ramas in minte "Manea slutul si uratul, Manea grosu s-artagosul"
Postat 13 December 2013 - 01:46 AM
unuia i-a picat la oral analiza literara la toma alimos si ea ca sa-l ajute i-a spus, nu tii minte, "Manea slutul si uratul, Manea grosu s-artagosul". la care militianul i-a spus, da, cum să nu știu, tovarășu' manea manescu
Postat 13 December 2013 - 02:55 AM
Dexter, la 13 December 2013 - 01:46 AM, a spus:
unuia i-a picat la oral analiza literara la toma alimos si ea ca sa-l ajute i-a spus, nu tii minte, "Manea slutul si uratul, Manea grosu s-artagosul". la care militianul i-a spus, da, cum să nu știu, tovarășu' manea manescu
Misto
Postat 13 December 2013 - 02:56 AM
Geany, la 12 December 2013 - 10:22 PM, a spus:
Eu zic ca ai fost prezenta doar la baiatul al mare, la Bub, a fost doar taica-su

Ajutor