La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 31 May 2011 - 01:34 PM
In sfarsit o zi superba si aici , ne-am plimbat putin , am vazut ca a inflorit liliacul pe care acum cateva zile cand am plecat l-am lasat "inchis" .
Postat 31 May 2011 - 01:42 PM

mie mi s-a dat sample si asa m-am indragostit de el

daniela, e natural, nu strica sa incerci. il readuce la viata sigur.
la mine a plouat, a iesit soarele, iar a plouat dar tot nu suficient. acum ma delectez cu un pic de pepene si am o cana de vin fiert dupa

edit: scuze ca am uitat sa va multumesc de complimente. puicele mele sant culcate deja dupa o partida de plans ada( a tras un nas in capatana sor'sii si nu mai putea sa respire.)
Postat 31 May 2011 - 02:42 PM
Angel, la 31 May 2011 - 01:42 PM, a spus:
te rog sa fii tare atenta cu loviturile la nas. Asa m-am lovit si eu pe la 8-9 ani jucandu-ma cu alt copil: o lovitura zdravana (ma dadeam cu capul in jos pe topogan cu alt copil care se dadea cu capul in sus, si ne tineam de maini, am dat cu nasul in capul lui+acceleratia). Nu am spus nimic, mai ales parintilor (mamei ii era si asa frica sa ma lase pe afara sa nu patesc ceva, sa nu ma lovesc, sa nu cad etc). Asa ca mi s-a deviat septul si mai tarziu a trebuit sa-mi fac operatie de deviatie de sept. Daca as fi spus si m-ar fi dus degraba la dr, mi-ar fi pus o mica atela (o placuta de metal) si un bandaj si in cateva zile eram ok, with no need for aesthetic surgery! take care! Eu acum de cate ori se da aia mica, cu capul de cate ceva ma uit repede sa nu se fi lovit la nas, evident ca nu am cum sa-mi dau seama inca pt ca nu vorbeste
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 31 May 2011 - 04:22 PM
Bunica mea a harait-o multi ani dupa accidentul vascular si a fost un chin pentru ea. se deteriorase rapid, era intr-o stare jalnica insa constienta pana il ultima clipa. Ii era rusine pana si de fetele ei sa ii schimbe pampersii, sa o spele iar de acceptat asistenta straina nu s-a putut. A fost o femeie care a urat sa fie povara pe acapul cuiva. Dar noi ne-am bucurat sa o avem chiar si asa. Sper ca tatal tau sa nu fi suferit mult.

Postat 31 May 2011 - 05:49 PM
Geany, la 30 May 2011 - 09:48 PM, a spus:
Nici nu-ti dai seama cata dreptate ai: 'trebuie gasita buba si actionat'. Asa e!
Monti a picat, pt mine, la momentul potrivit, exact cand m-am simtit pregatita sa fac ceva pt mine.
Geany, eu nu am tinut cont niciodata de calorii, nici inainte, nici in ultimul am si sper sa nu am de-a face cu ele nici de-acum incolo. Ca sa-ti faci o idee: eu mananc smantana, unt, carne de orice fel, gatita cum imi doreste inimioara, maioneza (de la tine am invatat sa mi-o fac in casa), branza normala, cascaval, sunca... si lista e luuunga. Mici imi face soata din dotare.
Nici eu nu sunt fan activitate fizica. Singura chestie care o fac e mersul pe bicicleta, da' nu de nebuna, trebuie sa ma duc la munca si sa ma mai si intorc... asta-i viata. M-am invatat, si in timp a devenit chiar ceva placut.
Si, spre deosebire de tine, nu pot renunta la dulciuri. Apai, cu ce am gresit pe lumea asta sa ma pedepsesc de una singura? Imi place, mananc... dar fac in asa fel incat sa fie monti.
Mutti, la 30 May 2011 - 10:01 PM, a spus:
Cu branza

Da, e voie un pahar de vin din cand in cand in Faza 1. Daca ma aude Boni ma bate cu siguranta. Ca regula principala, ar fi bine, ca in primele 3 luni sa tii monti cat mai curat.
Eu, spre ex, mi-am conces cu de la mine putere un pahar de vin duminica dupa masa de pranz. Nu inainte de masa sau in timpul ei... vinul trebuie baut la sfarsitul mesei.
Daniella, la 30 May 2011 - 10:03 PM, a spus:
Sorina, imi pare rau de problemele pe care le-ai avut saptamana trecuta. Sper ca nu ai mai avut astfel de evenimente si ca toate sunt bune.
Ce bine ca ai aparut, mai incurajeaza-ma si pe mine, cum sa fac sa am mai multa vointa. Paharul de vin l-ai baut si in faza 1? Carnatii de plescoi sunt conformi, sau o incadrezi la exceptii? 1 an de zile nu te-ai abatut deloc?
E un pic mai bine acum.
Da, eu sunt inca la Faza 1... nu cred ca am sa schimb prea curand pt ca ma simt foarte bine. Nu simt nevoia de a schimba ceva. Cine stie?! Poate in viitor voi manca vreo masa tip F2, dar nu-i ca am sa plec de la F1.
Paharul de vin l-am baut, si-l mai beau, dar nu in fiecare zi. Sa zicem ca acum imi pot concede 2-3 pahare pe saptamana. Adevarul e ca nu simt nevoia de mai mult de atat.
Carnatii de Plescoi sau orice alti carnati trebuie sa citesti lista cu ingredienti pt a vedea daca sunt monti sau nu. Ceea ce mananc eu stiu persoana care-i face si cum ii face... Tu, daca nu ai norocul meu, citeste bine toaaate etichetele pana gasesti ceva conform. E o lupta lunga, dar iti garantez eu, care o vei castiga daca ai rabdare.
Angel, la 31 May 2011 - 09:58 AM, a spus:

Ce frumoase sunt! Pupici dulci din partea noastra!
Postat 31 May 2011 - 06:06 PM
Postat 31 May 2011 - 06:23 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 31 May 2011 - 07:23 PM

iaca ceva despre el:
http://en.wikipedia.org/wiki/Argan_oil
Eu n-am gasit ulei mai bun pt salata decat asta , NEVER!
Postat 31 May 2011 - 08:08 PM
Ideea cu animalutul e de luat in seama!
Sincer imi pare rau!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 01 June 2011 - 07:56 AM

Buna dimineata.Haideti la o cafea si o gustarica.

Number of downloads: 0
Postat 01 June 2011 - 09:59 AM
La noi ploua, brr, urat,dar asta nu ma opreste sa ma simt iara copil
LA MULTI ANI! tuturor copilasilor,dar si parintilor care se simt inca copii in sufletul lor.
o dedicatie pt voi
http://www.youtube.c...h?v=UH5SFnQvriM
Postat 01 June 2011 - 10:40 AM
Sa serbaaam!

Postat 01 June 2011 - 04:18 PM
Postat 01 June 2011 - 04:26 PM
stella, la 01 June 2011 - 04:18 PM, a spus:
Stella vreme frumoasa si un concediu perfect!
Postat 01 June 2011 - 05:25 PM

Postat 01 June 2011 - 09:02 PM
La mine ploua taareee!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 02 June 2011 - 11:45 AM
Cand m-am trezit, lumea acesta era mai saraca cu un cotcodacit, si mai bogata cu o oala de supa.
Dar ce supa!
De la nuntile de la tara din '88 nu am mai avut parte de asa ceva.
Gaina porumbaca de la tara, cu taiteti de casa facuti de Tusha ... Gainusa

"Conexiunea"

Ca sa i mai diminuez din merite, caci azi am egoim pe ea, voi zice ca meritul e al pasarii.
Eu am reusit un risotto cu ciuperci aproape de perfectiune, dar nici nu se compara.
Important e ca am mancat ca de Inaltare.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 02 June 2011 - 12:08 PM

Azi e inaltarea asa ca poate oi fi iertata ca am pus poza si la ce am gatit azi dar aduc si la hanul nostru drag,sarmalute ,pasca si oua rosii,ca asa se cade.

Number of downloads: 0