Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3301 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 May 2011 - 12:54 PM

Vezi postareaMutti, la 29 May 2011 - 10:37 AM, a spus:

Sorinadaniela , cum ai reusit? Cu Monti , parca, nu? In cat timp?

Mai fetelopr , voi le stitzi pe toate :( , oare unde o fi Aura?

Si 'Mneatza si de le mine!

Eu am zi le legume azi :(. Nu ma certatzi , ca degeaba o facetzi. Ieri am mancat 1kg de fructe , azi 1,5 de legume , maine 200 gr de orez si poimaine 1,5 kg de cartofi. Miercuri fac pauza ( ca oricum ma duc la cules de capsuni) si de joi incep iar asa. Lunea care vine vreau sa incep iar Metabolic Balance.
NU SE MAI POATE ! NU mai am haine! Ni8ci gravida n-am avut atatea kile !

Mutti, ca stiu ca ai vointa, de ce nu incerci sa te lasi urmarita de un program din asta de slabire?Eu de ex m-am bagat pe Vida Vida, e adevarat ca nu mai tin ca la carte,dar merg pe principiu 3 mese, 2 gustari,incerc sa nu exagerez atunci cand nu ajung sa cantaresc si in ritmul asta tot dau 0,5 kg jos/ saptamana.Nu ma infometez, mananc absolut orice, cand pot fac si miscare .Nu ma simt frustata, stiu ca daca merg in continuare pe mancare sanatoasa nici n-am sa ajung la efectul jo-jo.Nu simt foame, mananc si la 9 seara fiinca mai devreme de 12 nu ma bag in pat.In ritmul asta pana sf lui august dau cele 7 kg care zic ei ca le am in plus la inaltimea mea.Asa ca atunci la aniversarea casniciei voi arata ca acum 14 ani :blush:
N-am fost niciodata pt regimurile disociate sau alt gen de regim de slabit,chiar vb zilele trecute cu o cunostinta are tinea, nu-s de mine si pace.Acum 11 ani am avut o tentativa de incercare cu dieta cu varza, mare sfaraiala, kg vin la loc :D .
Important e ce mancam si asta zi de zi, nu sa tinem cure din astea drastice si apoi sa ne simtit frustrate ca am pus dublu.O dieta si un stil de viata sanatos este cel mai indicat.Nu-s nici pt vegan sau raw vegan, le prefer si pe ele, dar imbin si cu hrana preparata termic.

Gata m-am lungit iara pe tema asta si am zis ca nu ma mai bag :drool:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3302 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,621
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 May 2011 - 02:03 PM

Care regim bre, ce porcarii ziceti voi acolea? Ia üpuneti d'un gratar, Zoazo, da' dom'ne fro cinci halbe debere aciia. Sitreceti de va miscati fundurile, eeeee, ca de nu va iau la o-nvartita!

http://www.youtube.c...feature=related
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3303 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2011 - 02:08 PM

Îîu, Zoazo, lasa berea, io-te ce zice baietzii ajtia, cica numai cu carnati de Plescoi si vin de Pietroase e voie azi. Frate da' cu asa hangite apai dam faliment. Puneti bre grataru ala ca mi-i foame, pana acu am muncit!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3304 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 May 2011 - 06:35 PM

Gata, fata, ca venii!Imagine postata
Norocul tau ca n-apucai sa scot berea:

Carnatii.De Plescoa, sigur!
Fisier atasat  carnati_de_Plescoi.jpg (107.88K)
Number of downloads: 0

Si vinul! Pietroasele, cum fu comanda!
Fisier atasat  vin pietroase.jpg (56.87K)
Number of downloads: 0

Slabelile sa se mute la "MONTI", aici avem treaba cu carnati, bere, d-astea! Nu sclifoseli disociate!
Hai sa traim!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3305 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2011 - 06:41 PM

Vezi postareaGeany, la 29 May 2011 - 11:15 AM, a spus:

Da' gogosi inca nu ai facut Imagine postata Imagine postata

Inca nu-s pregatita psihic! Dar...stii si tu cam cum imi vin mie ideile!

#3306 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2011 - 08:32 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 May 2011 - 06:35 PM, a spus:

Gata, fata, ca venii!Imagine postata
Norocul tau ca n-apucai sa scot berea:

Carnatii.De Plescoa, sigur!
Atasament carnati_de_Plescoi.jpg

Si vinul! Pietroasele, cum fu comanda!
Atasament vin pietroase.jpg

Slabelile sa se mute la "MONTI", aici avem treaba cu carnati, bere, d-astea! Nu sclifoseli disociate!
Hai sa traim!

Hai noroc si rau deloc! Sa-mi traiesti! BAga si-o sîrba macar sa încheiem duminica asa cum se cuvine. Scurt a mai fost sfarsitul asta de saptamana, =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3307 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 May 2011 - 09:03 PM

Ia tacetzi , relelor!!!!!!!!!!!

Ioana , ia spune ce-i cu vida vida , se merita? m-am bagat la ei pe pagina putzin...ce-tzi trimit si cam cat costa? Potzi sa detaliezi putzn programul tau? cum suna ca sa vad cam despre ce e vorba .

Merci.

Si voi , relelor , tacetzi!

#3308 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 May 2011 - 10:02 PM

Lapona cred ca de la fumul de gratar te-ai si trezit ieri noaptea.

Ieri pe seara am prestat ditamai gratarul in curte: ceafa de porc, scaricica, ciocanele de pui, mici romanesti :toothy6: , pastravi (umpluti cu crengute de salvie si oregano proaspete de la mine din ghiveci si stropiti cu un sos/maioneza de usturoi+verdeturi fresh), felii de dovlecel stropite cu ulei de masline. Acompaniament: O paine mare integrala taraneasca. Salata de varza cu rosii, castraveti si ceapa verde. Antreuri: paine prajita pe gratar cu pasta de masline, bucatele de swaitzer gaurit, masline picante si rosii uscate. Totul stropit cu vreo 30 beri si nu am ocolit nici desertul inghetata milka asortata, cu capsuni romanesti :icescream: ... cand au plecat rubedeniile ai aparut tu sa strigi dupa gratar. Nu am facut poze, ca erau aici lacustele in coasta mea, insa am lasat pe masa la han aseara din toate cate un pic. Si ca prin farmec, n-am inchis bine ochii ca ai venit atrasa de mirosul de gratar si pofta de beri!
Ieri am mancat pt prima oara pe anul acesta capsuni romanesti: ce dulceata, ce parfum incomparabil! Doamne ajuta! Eu am papat doar pastrav (2) cu salata si dovlecei la gratar!

Mutti, nici eu nu mai am haine, asa de corpolenta nu am fost decat in luna a 7-a (Sau poate chiar a 8-a)? In loc sa dau jos cu alaptatul ... incet incet ma dezvolt .... :spam1: Mi se pare jenant sa ma imbrac acum iar cu rochiile pe care mi le-am cumparat pt cand am fost insarcinata! Hai la Monti sa citesti, poate te prinde, e un mod de viata sanatos si stiu ca asta iti place si tie!!!

Azi toata ziua ne plimbaram: palatul Mogosoaia, padurile Mogosoaiei, lac ... , intalnire cu prietenii la Club la Atlantis. Foarte multumita bebelusa, nu a dormit de surescitare ca de obicei, odata intorsi: baita si nanic!
in schimb ieri a fost cu tati si verisoara-sa la Crosul poplar in Herastrau si apoi plimbariseala in Cismigiu. In timpul asta eu am facut ordine in dulapurile din dormitoare (am mania sa impachetez tot la dunga si pe functiune). Apoi gratareala... Asa ni s-a scurs weekendul!
Noapte buna, somn usor, 7 purici pe un picior!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3309 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 May 2011 - 10:31 PM

Vezi postareaMutti, la 29 May 2011 - 09:03 PM, a spus:

Ia tacetzi , relelor!!!!!!!!!!!

Ioana , ia spune ce-i cu vida vida , se merita? m-am bagat la ei pe pagina putzin...ce-tzi trimit si cam cat costa? Potzi sa detaliezi putzn programul tau? cum suna ca sa vad cam despre ce e vorba .

Merci.

Si voi , relelor , tacetzi!

Trimis PM ca sa nu mai ocupam spatiul aici.

Lapo, treci la Lole si alearga :icescream: :toothy6:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3310 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 May 2011 - 07:56 AM

Ioana , n-am primit PM :icescream:

Daniella, la mine-i mai rau , in luna a7-a aveam cu mult mai putzine ca acum :toothy6:

#3311 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 10:22 AM

Vezi postareaMutti, la 30 May 2011 - 07:56 AM, a spus:

Ioana , n-am primit PM :toothy6:

Daniella, la mine-i mai rau , in luna a7-a aveam cu mult mai putzine ca acum :spam1:

Mutti eu am dupa nastere in primele vreo 3-4 saptamani am scapat de 10 kg, ramanand cu 8 dintre cele 18 luate in timpul sarcinii (+ 4 pe care le achizitionasem anterior sarcinii ...asa din diverse excese ale ultimilor 2 ani). Apoi stationar 7 luni, iar de la Paste incoa' m-am ingrasat VREO 3 kg, nu'sh ce naiba... mananc mult (DE FEL ... ascunzandu.ma sub paravanul faptului ca nu mananc paine si deci nu ma satur) si am scapat si la niste chestii aiurea ... Deci acum e groasa si la mine. Hai de citeste la Monti, de vreo 2 saptamani e discutie intensa acolo, poate o sa-ti placa, avand in verdere ca sunt niste percepte generale pt un mod de viata sanatos si ca nu-s bune curele pe termen scurt pt ca apoi vine din urma efectul yoyo riscand ca in 90% din cazuri sa pui la loc + extra.
Acum am burta exact... zici ca sunt gravida :icescream:

#3312 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 May 2011 - 04:22 PM

Daniella , eu am pus DUPA nastere 17 kile!!!!!!!!! 2 am dat jos , mai am 15 :). Si nici atunci n-o sa fiu slaba.

Tzin regimul asta disociat 4 zile , apoi una pauza , apoi iar 4 si apoi ma apuc serios de Metabolic Balance.

Mai , eu am ( dupa nastere) atacuri de foame!!!! Bag in mine cat pot: ciocolata , chips-uri , prajitura....apoi mancare...nu ma mai satur!!!!

Ce-i drept , n-am mai fost demult la endo , m-a controlat dupa nastere si gata. Poate o fi luat-o tiroida razna. Sau caut scuza B).

Si io umblu cu pantalonii de cand eram gravida , am luat d-aia sub burta si acum nici nu se vede ca-s de gravida. Si cand ma gandesc ca intr-o luna mergem in concediu..........:(

#3313 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 May 2011 - 04:23 PM

Monti mi se pare prea complicat , serios....

astept sa vad ce-mi spunre si Ioana......

#3314 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 04:52 PM

Vezi postareaMutti, la 30 May 2011 - 04:23 PM, a spus:

Monti mi se pare prea complicat , serios....

astept sa vad ce-mi spunre si Ioana......

nu vreau sa te conving, totul trebuie sa vina din convingere proprie in cazul ca vrei sa tii o dieta, dar nu e complicat, ai interdictie la faina alba, zahar alb, orez alb, malai/porumb, cartofi
in rest nu e voie anumite combinatii, dar nu cantaresti si dieta e echilibrata pe fiecare zi

si eu am atacuri de foame si nu ma mai satur, scap ca purcelul si nu am vointa ...ori e inca ceva hormonal, ori e de la cap pur si simplu ... cum spuneai si tu scuze...

#3315 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 May 2011 - 07:02 PM

D-astea n-am voie nici eu la MB.....

#3316 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 07:18 PM

Ia treceti la dans! Am adus profesori specializati in sarba olteneasca!
[url="http://www.youtube.com/watch?v=KSVYf2V7HGY"]http://www.youtube.c...h?v=KSVYf2V7HGY[/url]

Poate va scad kilele mai usor !
Ia, va bagati!

#3317 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 30 May 2011 - 09:36 PM

Vezi postareaMutti, la 29 May 2011 - 10:37 AM, a spus:

Sorinadaniela , cum ai reusit? Cu Monti , parca, nu? In cat timp?

DA, iubita! Eu de un m-am convertit la monti. Am pierdut 30kg... aveam 105kg si acum am sub 75kg.
Nu am probleme de nici-un fel. Mananc foarte bine. Eu sunt una care nu ar putea niciodata sa-si masoare 50g de carne si 100g de altceva... Nuuu, eu mananc. Imi plac dulciurile, nu pot trai fara ele, asa ca monti mi se potriveste ca o manusa.
Pana la urma conteaza ce-ti doresti pt tine. Pana nu dai cu capul (ca mine) nu realizezi ce se intampla cu tine.
Cand copilul tau alearga si tu nu te poti tine dupa el, cand se uita la tine si-ti zice ca esti grasa... si multe altele, cand toate acestea incep sa nu-ti mai pice bine atunci se produce ruptura.
A, si eu mananc carnatii uscati de Plescoi si beau cate un pahar de vin rosu. A trebuit sa renunt la bere... asta-i viata, nu se moare din asta, zic eu.
Sorina

#3318 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 May 2011 - 09:48 PM

Ca tot vb. despre asta ,nu suntem facuti toti la fel,parearea mea e ca trebuie gasita buba si actionat acolo ,eu,renunt la dulciuri fara probleme,nu ma atrag,nu mananc mult (cantitate mare de mancare adicalea) dar mananc mancaruri cu multe calorii si grasimi si prajeli si nu ma misc,urasc,sa ma deplasez,mersul in parc de exemlpu,il urasc (prefer sa ma duc cu un scop in piata ,fac cumparaturi,da' sa merg asa,a' prost fara scop nu pot si pace e mai presus de mine,poate o data dar nu zilnic,am magazine la scara blocului si gradinita bubulet idem sunt comoda)asta e problema mea ,momentan am intrat in faza de ''blocaj'' asa ma gandesc eu sa fac o mica pauza si sa incep apoi iar sa mai am de unde sa scad.

#3319 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 May 2011 - 10:01 PM

Sorina? E voie vin rosu la Monti?

Cu branza :) ?

#3320 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 10:03 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 30 May 2011 - 09:36 PM, a spus:

A, si eu mananc carnatii uscati de Plescoi si beau cate un pahar de vin rosu. A trebuit sa renunt la bere... asta-i viata, nu se moare din asta, zic eu.

Sorina, imi pare rau de problemele pe care le-ai avut saptamana trecuta. Sper ca nu ai mai avut astfel de evenimente si ca toate sunt bune.

Ce bine ca ai aparut, mai incurajeaza-ma si pe mine, cum sa fac sa am mai multa vointa. Paharul de vin l-ai baut si in faza 1? Carnatii de plescoi sunt conformi, sau o incadrezi la exceptii? 1 an de zile nu te-ai abatut deloc?

Mutti, tu parca dupa ce ai nascut intr-o luna iti revenisei la greutatea de dinainte de sarcina, nu?

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic