Mutti, la 29 May 2011 - 10:37 AM, a spus:
Mai fetelopr , voi le stitzi pe toate

Si 'Mneatza si de le mine!
Eu am zi le legume azi

NU SE MAI POATE ! NU mai am haine! Ni8ci gravida n-am avut atatea kile !
Mutti, ca stiu ca ai vointa, de ce nu incerci sa te lasi urmarita de un program din asta de slabire?Eu de ex m-am bagat pe Vida Vida, e adevarat ca nu mai tin ca la carte,dar merg pe principiu 3 mese, 2 gustari,incerc sa nu exagerez atunci cand nu ajung sa cantaresc si in ritmul asta tot dau 0,5 kg jos/ saptamana.Nu ma infometez, mananc absolut orice, cand pot fac si miscare .Nu ma simt frustata, stiu ca daca merg in continuare pe mancare sanatoasa nici n-am sa ajung la efectul jo-jo.Nu simt foame, mananc si la 9 seara fiinca mai devreme de 12 nu ma bag in pat.In ritmul asta pana sf lui august dau cele 7 kg care zic ei ca le am in plus la inaltimea mea.Asa ca atunci la aniversarea casniciei voi arata ca acum 14 ani

N-am fost niciodata pt regimurile disociate sau alt gen de regim de slabit,chiar vb zilele trecute cu o cunostinta are tinea, nu-s de mine si pace.Acum 11 ani am avut o tentativa de incercare cu dieta cu varza, mare sfaraiala, kg vin la loc

Important e ce mancam si asta zi de zi, nu sa tinem cure din astea drastice si apoi sa ne simtit frustrate ca am pus dublu.O dieta si un stil de viata sanatos este cel mai indicat.Nu-s nici pt vegan sau raw vegan, le prefer si pe ele, dar imbin si cu hrana preparata termic.
Gata m-am lungit iara pe tema asta si am zis ca nu ma mai bag