Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3341 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 31 May 2011 - 01:34 PM

Multumesc fetelor .Daniella , nu am mai putut ramane pentru ca sotul e prins intr-un proiect la servici si azi si maine avea intalniri importante cu clientul.Daca ramaneam doar eu cu Izabela , nu stiu cat m-as fi descurcat sa vin singura cu ea , sunt cam fricoasa .Sper sa-i fie alaturi sora mea si s-o ajute pe mama sa treaca mai usor peste cele intamplate.Varul ei si sotia lui au invitat-o la ei cateva saptamani , la Craiova.El e pensionar , sotia lui are concediu de odihna acum , deci ar putea sa mearga linistita.
In sfarsit o zi superba si aici , ne-am plimbat putin , am vazut ca a inflorit liliacul pe care acum cateva zile cand am plecat l-am lasat "inchis" .

#3342 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 31 May 2011 - 01:42 PM

asa stiu si eu ca provine din maroc, femeile de acolo asa si-au tratat parul de secole si ati vazut ce par au :).am citit si eu ca se si gateste cu ulei marocan( nu de-ala de pui in par :D ) dar nu am ggasit inca, trebuie doar sa comand pe net. io trebuie sa-l pipai, sa miros, etc asa ca mai astept(poate pe la shopurile gourmet sa aibe)

mie mi s-a dat sample si asa m-am indragostit de el :) prima oara am dat 40$ pe 30ml, de atunci m-am desteptat ;)

daniela, e natural, nu strica sa incerci. il readuce la viata sigur.
la mine a plouat, a iesit soarele, iar a plouat dar tot nu suficient. acum ma delectez cu un pic de pepene si am o cana de vin fiert dupa ;)

edit: scuze ca am uitat sa va multumesc de complimente. puicele mele sant culcate deja dupa o partida de plans ada( a tras un nas in capatana sor'sii si nu mai putea sa respire.)

#3343 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 May 2011 - 02:28 PM

Condoleante Izuk.

#3344 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 May 2011 - 02:42 PM

Vezi postareaAngel, la 31 May 2011 - 01:42 PM, a spus:

edit: scuze ca am uitat sa va multumesc de complimente. puicele mele sant culcate deja dupa o partida de plans ada( a tras un nas in capatana sor'sii si nu mai putea sa respire.)

te rog sa fii tare atenta cu loviturile la nas. Asa m-am lovit si eu pe la 8-9 ani jucandu-ma cu alt copil: o lovitura zdravana (ma dadeam cu capul in jos pe topogan cu alt copil care se dadea cu capul in sus, si ne tineam de maini, am dat cu nasul in capul lui+acceleratia). Nu am spus nimic, mai ales parintilor (mamei ii era si asa frica sa ma lase pe afara sa nu patesc ceva, sa nu ma lovesc, sa nu cad etc). Asa ca mi s-a deviat septul si mai tarziu a trebuit sa-mi fac operatie de deviatie de sept. Daca as fi spus si m-ar fi dus degraba la dr, mi-ar fi pus o mica atela (o placuta de metal) si un bandaj si in cateva zile eram ok, with no need for aesthetic surgery! take care! Eu acum de cate ori se da aia mica, cu capul de cate ceva ma uit repede sa nu se fi lovit la nas, evident ca nu am cum sa-mi dau seama inca pt ca nu vorbeste

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3345 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,622
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 31 May 2011 - 04:22 PM

Izuk, primeste si condoleantele mele. Imi pare rau sa aud de asa o veste trista. Poate suna stupid, nu stiu daca aduce vreo consolare, insa poate a fost mai bine asa? La accidente vasculare se intampla ca bolnavul sa mai traiasca multi ani dupa aceea insa cu multe sechele de la paralizie la amnezie. Din cate ai descris tatal tau a suferit un accident vascular de proportii, motiv pentru care organsimul a sucombat.

Bunica mea a harait-o multi ani dupa accidentul vascular si a fost un chin pentru ea. se deteriorase rapid, era intr-o stare jalnica insa constienta pana il ultima clipa. Ii era rusine pana si de fetele ei sa ii schimbe pampersii, sa o spele iar de acceptat asistenta straina nu s-a putut. A fost o femeie care a urat sa fie povara pe acapul cuiva. Dar noi ne-am bucurat sa o avem chiar si asa. Sper ca tatal tau sa nu fi suferit mult.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3346 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 May 2011 - 05:49 PM

Vezi postareaGeany, la 30 May 2011 - 09:48 PM, a spus:

Ca tot vb. despre asta ,nu suntem facuti toti la fel,parearea mea e ca trebuie gasita buba si actionat acolo ,eu,renunt la dulciuri fara probleme,nu ma atrag,nu mananc mult (cantitate mare de mancare adicalea) dar mananc mancaruri cu multe calorii si grasimi si prajeli si nu ma misc,urasc,sa ma deplasez,mersul in parc de exemlpu,il urasc (prefer sa ma duc cu un scop in piata ,fac cumparaturi,da' sa merg asa,a' prost fara scop nu pot si pace e mai presus de mine,poate o data dar nu zilnic,am magazine la scara blocului si gradinita bubulet idem sunt comoda)asta e problema mea ,momentan am intrat in faza de ''blocaj'' asa ma gandesc eu sa fac o mica pauza si sa incep apoi iar sa mai am de unde sa scad.

Nici nu-ti dai seama cata dreptate ai: 'trebuie gasita buba si actionat'. Asa e!
Monti a picat, pt mine, la momentul potrivit, exact cand m-am simtit pregatita sa fac ceva pt mine.
Geany, eu nu am tinut cont niciodata de calorii, nici inainte, nici in ultimul am si sper sa nu am de-a face cu ele nici de-acum incolo. Ca sa-ti faci o idee: eu mananc smantana, unt, carne de orice fel, gatita cum imi doreste inimioara, maioneza (de la tine am invatat sa mi-o fac in casa), branza normala, cascaval, sunca... si lista e luuunga. Mici imi face soata din dotare.
Nici eu nu sunt fan activitate fizica. Singura chestie care o fac e mersul pe bicicleta, da' nu de nebuna, trebuie sa ma duc la munca si sa ma mai si intorc... asta-i viata. M-am invatat, si in timp a devenit chiar ceva placut.
Si, spre deosebire de tine, nu pot renunta la dulciuri. Apai, cu ce am gresit pe lumea asta sa ma pedepsesc de una singura? Imi place, mananc... dar fac in asa fel incat sa fie monti.

Vezi postareaMutti, la 30 May 2011 - 10:01 PM, a spus:

Sorina? E voie vin rosu la Monti?

Cu branza :) ?

Da, e voie un pahar de vin din cand in cand in Faza 1. Daca ma aude Boni ma bate cu siguranta. Ca regula principala, ar fi bine, ca in primele 3 luni sa tii monti cat mai curat.
Eu, spre ex, mi-am conces cu de la mine putere un pahar de vin duminica dupa masa de pranz. Nu inainte de masa sau in timpul ei... vinul trebuie baut la sfarsitul mesei.

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 10:03 PM, a spus:

Sorina, imi pare rau de problemele pe care le-ai avut saptamana trecuta. Sper ca nu ai mai avut astfel de evenimente si ca toate sunt bune.

Ce bine ca ai aparut, mai incurajeaza-ma si pe mine, cum sa fac sa am mai multa vointa. Paharul de vin l-ai baut si in faza 1? Carnatii de plescoi sunt conformi, sau o incadrezi la exceptii? 1 an de zile nu te-ai abatut deloc?

E un pic mai bine acum.
Da, eu sunt inca la Faza 1... nu cred ca am sa schimb prea curand pt ca ma simt foarte bine. Nu simt nevoia de a schimba ceva. Cine stie?! Poate in viitor voi manca vreo masa tip F2, dar nu-i ca am sa plec de la F1.
Paharul de vin l-am baut, si-l mai beau, dar nu in fiecare zi. Sa zicem ca acum imi pot concede 2-3 pahare pe saptamana. Adevarul e ca nu simt nevoia de mai mult de atat.
Carnatii de Plescoi sau orice alti carnati trebuie sa citesti lista cu ingredienti pt a vedea daca sunt monti sau nu. Ceea ce mananc eu stiu persoana care-i face si cum ii face... Tu, daca nu ai norocul meu, citeste bine toaaate etichetele pana gasesti ceva conform. E o lupta lunga, dar iti garantez eu, care o vei castiga daca ai rabdare.

Vezi postareaAngel, la 31 May 2011 - 09:58 AM, a spus:

Daniela, le-am prins pe fete azi :) si m-am gandit la tine

Ce frumoase sunt! Pupici dulci din partea noastra!
Sorina

#3347 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 06:06 PM

Multumesc din suflet Lapo si celor care imi sunteti alaturi. Lapo , sa stii ca ai dreptate , poate e mai bine asa , in cele cateva momente in care era constient , plangea.Medicii au spus ca sanse de recuperare nu ar fi fost .El era destul de bolnav si inainte , avusese pe parcursul a 6-7 ani 2 infarcturi miocardice .Era si un om capos , nu-si lua medicamentele constant , in special pe cele pentru eliminarea apei , pe motiv ca nu suporta sa stea la baie mereu.Plamanii lui au zacut in apa si pe langa accidentul vascular suferit , s-a ales si cu probleme la plamani . In ultima zi a facut febra mare , in jur de 40. Cauza decesului a fost o convulsie pulmonara.

#3348 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 31 May 2011 - 06:23 PM

Izuk,condoleante si multa putere :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3349 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 31 May 2011 - 07:23 PM

Uleiul asta e aurul marocului ,asa se numeste. E foaaaaaaaaaaaaaarte bun la gust. E scump pt ca e rar , iar culesul ...:floare:. Se spune ca traditional marocanii lasa caprele sa mananance fructele si culeg samburii din fecale :sad3:.

iaca ceva despre el:

http://en.wikipedia.org/wiki/Argan_oil

Eu n-am gasit ulei mai bun pt salata decat asta , NEVER!

#3350 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 31 May 2011 - 08:08 PM

Izuk, condoleante! Grea pierderea, dar timpul le rezolva pe toate.Putere mamei tale si rabdare!
Ideea cu animalutul e de luat in seama!
Sincer imi pare rau!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3351 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2011 - 07:56 AM

Multumesc Maya si Zoazorel :floare:

Buna dimineata.Haideti la o cafea si o gustarica.

Fisier atasat  sabah_kahvalti_1.jpg (64.56K)
Number of downloads: 0

#3352 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 June 2011 - 09:59 AM

Buna dimineata si multumim de tratatie Izuk.

La noi ploua, brr, urat,dar asta nu ma opreste sa ma simt iara copil

LA MULTI ANI! tuturor copilasilor,dar si parintilor care se simt inca copii in sufletul lor.

o dedicatie pt voi

http://www.youtube.c...h?v=UH5SFnQvriM
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3353 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2011 - 10:40 AM

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR SI DIN PARTEA MEA!

Sa serbaaam! :floare:

#3354 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 01 June 2011 - 04:18 PM

Izuk, condoleante sincere. am net cu picatura, ca sunt in sud...

#3355 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2011 - 04:26 PM

Vezi postareastella, la 01 June 2011 - 04:18 PM, a spus:

Izuk, condoleante sincere. am net cu picatura, ca sunt in sud...

Stella vreme frumoasa si un concediu perfect!

#3356 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2011 - 05:25 PM

Multumesc Stella . Concediu placut . Abia astept si eu concediul , poate acolo reusesc sa ma detasez putin de ultimele evenimente...de maine in 2 saptamani :violent1:

#3357 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 June 2011 - 09:02 PM

La multi ani tuturor copiilor!
La mine ploua taareee!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3358 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 01 June 2011 - 10:13 PM

Condoleante, izuk :floare:

#3359 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 02 June 2011 - 11:45 AM

Aseara trebuia sa ne aduca cineva de la tara de la socrul meu niste branza de capra, dar am ratat momentul caci eu ma culc (si ma si scol) cu gainile:)
Cand m-am trezit, lumea acesta era mai saraca cu un cotcodacit, si mai bogata cu o oala de supa.
Dar ce supa!
De la nuntile de la tara din '88 nu am mai avut parte de asa ceva.
Gaina porumbaca de la tara, cu taiteti de casa facuti de Tusha ... Gainusa :floare: (asa i spun dupa ce a jucat gaina la noi la nunta)
"Conexiunea" :floare: a gatit-o in timp ce eu sforaiam fara grija.
Ca sa i mai diminuez din merite, caci azi am egoim pe ea, voi zice ca meritul e al pasarii.
Eu am reusit un risotto cu ciuperci aproape de perfectiune, dar nici nu se compara.
Important e ca am mancat ca de Inaltare.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3360 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 June 2011 - 12:08 PM

Hristos s-a inaltat ! Sa va fie di ghini' shafule :floare:

Azi e inaltarea asa ca poate oi fi iertata ca am pus poza si la ce am gatit azi dar aduc si la hanul nostru drag,sarmalute ,pasca si oua rosii,ca asa se cade.

Fisier atasat  SAM_2515.JPG (63.45K)
Number of downloads: 0

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou