Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1670
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33421 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 December 2013 - 03:10 PM

Ooo merci! la trapez nu ma gandisem :notworthy: ma gandeam doar incretita la gat sau din rotund :thumleft: acu mna' ca mai am o varianta...maine cand m-oi vedea cu materialul in fata,imi dau drumul la talent asa ca ferreeaa !!! :floare: :cheers: Oi mai mesteri-o eu in functie de cum cade...abar n-am :notworthy:

#33422 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 December 2013 - 03:13 PM

Hello lume,

la noi s-a mai incalzit un pic, sunt -6 grade, dar spre sfarsitul sapt se anunta iar frig. Si ca sa nu vin cu mana goala va aduc niste paini frumos impletite, gasite pe un site rusesc.

Fisier atasat  86893707_large_9_shag.jpg (107.86K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  86893712_large_13_shag.jpg (86.01K)

eu incep sapt asta pregatirile de Craciun, vreau sa fac si toba, dar sa vad daca gasesc o macelarie...ma duc pe topicul fetelor in canada sa intreb acolo una-alta.

Fursecuri nu fac anul asta, am sa cumper niste cronteneli pe care, impreuna cu copiii, am sa le inmoi in cioco si apoi in bomboane colorate.

O zi buna tuturor
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33423 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2013 - 03:32 PM

Faine rau painitele,adevarate opere de arta :thumleft: ti-e si mila sa le mananci,adevarul ca ar incununa cu succes o masa de sarbatoare.Eu ador specialitatile astea de paine(mai bogate si mai dulci asa :floare: )chiar si azi am una cumparata ,impletita cu susan :notworthy:
Cum m-a invatat pe mine o doamna f. in varsta,o masa chiar mai putin reusita e salvata de o paine buna alaturi de un vin bun :notworthy:

#33424 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 December 2013 - 04:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 December 2013 - 11:17 PM, a spus:

uite aici o indexare a retetelor de pe forum
http://artaculinara...._1

Adriana, mulțumesc, deja am ochit vreo 3 pe care vreau să le incerc

#33425 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 December 2013 - 08:17 AM

Buna dimineata.
Am plecat mai repede de-acasa, sperand ca voi ajunge mai repede de la servici. Mda..... N-a fost chiar asa. Am ajuns mai repede, dar numai cu cateva minute......... :( Al naibii trafic. Oare un' s-or duce toti la 7 dimineata????? :scratch:
De suparare :tongue3:, va poftesc la masa. Poate ne mai relaxam....

Fisier atasat  1.jpg (78.36K)

Fisier atasat  2.jpg (86.3K)

Fisier atasat  3.jpg (128.36K)

Fisier atasat  4.jpg (123.81K)

Fisier atasat  5.jpg (106.07K)

Fisier atasat  6.jpg (96.35K)

Fisier atasat  7.jpg (93.14K)

Fisier atasat  8.jpg (128.77K)

Fisier atasat  9.jpg (119.68K)

O zi superba va doresc! Si sa va mearga bine in tot ce intreprindeti! :thumleft:
Eu trec la sapa. Trag tare, sa termin repede ce-am de facut, ca sa stau relaxata dupa aia.... :rolleyes:

#33426 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 17 December 2013 - 08:55 AM

Neata! M-am intors si eu din tarile calde, tare greu cu revenirea, inca nu reusesc sa-mi intru in ritm si imediat e aici Craciunul, musai trebuie sa m-apuc de treaba! Macar listele sa mi le fac.
Inca n-am apucat sa citesc din urma, sper sa am un pic de timp sa vad ce-ati mai facut in lipsa mea.
Pana atunci, va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si spor la treburi!

#33427 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 17 December 2013 - 09:01 AM

Neaţa şi de la mine. Uf ce întuneric e pe aici... N-am mai văzut soarele de mai bine de-o săptămână. :thumleft:

Foxule, săr'na pentru masă. Noroc că mi-am băut cafeaua cu nişte biscuiţi că altfel leşinam pe aici.Imagine postata

Bia, bine ai revenit. Cum a fost la căldură? Ai venit direct în fffrrrriiiggg. EDIT: între timp am văzut răspunsul tău. Adaptare uşoară.

Vai Sorina, ce ai mai pătimit. Intru şi eu în corul cu cicăleli şi te rog frumos să vezi şi de tine. Nu merge aşa la nesfârşit. Trebuie să o laşi mai moale. Imagine postata

Sunt iar pe grabă, ca de obicei, da' mai am doar săptămâna asta şi apoi intru în vacanţă. Abea aştept să mă plictisesc cu o carte în mână. Imagine postata

Vă doresc tuturor multă sănătate şi o zi cât mai frumoasă. Pupături tulemond. Imagine postata

#33428 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 17 December 2013 - 12:12 PM

'Neata si de la mine!

Am luat cate ceva de la Foxxy, a fost bun, sarut-mana pentru masa!

La noi totul este bine, sa fie asa mereu de aici incolo, sa ne ocoleasca pe toti necazurile, eu la servici tot cum stiti mult de lucru, saptamana aceasta trebuie sa recuperam pentru zilele libere de Craciun si Anul Nou, este cam greu sa lucrezi 10-11 ore pe zi, mai bine ne chema in ziua de sambata, si inainte de sarbatori sa nu ai timp sa iti mai faci cate ceva pe acasa si lucram si pe 23 si 24 tot pana seara tarziu. Nu stiu cine a avut asa o idee stralucita, dar prost s-a gandit. Mi-a ramas doar week-end-ul acesta care vine sa fac si eu cate ceva pe acasa, dar mi-a promis omul meu ca ma ajuta, isi ia el vreo 2 zile libere si face ce nu pot eu sa fac. Si de Craciun oricum ne ducem la mama-soacra si face ea bunatati pentru tot familionul.

Noi sa fim sanatosi, ca le-om duce pe toate!

Va sarut dulce pe toate hangitele, va doresc o zi cat mai usoara si minunata!!!!
GEORGIA

#33429 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 December 2013 - 03:05 PM

Sa nu cumva sa iesiti din casa ca uite ce urat ii. Sa aveti o zi calduroasa si cu multe vorbe bune, spuse din suflet

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#33430 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 December 2013 - 05:23 PM

Nu, nu iesiti daca nu aveti urme de caprioare sa va ghideze, padure frumoasa, chef de mancat zapada proaspata :thumleft: Mi-am pierdut foarfeca, m-am dus cu ea sa taicrengi pt ornamente si cred ca mi-o mancat-o caprioara ca n-am mai gasit-o.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  deer.jpg (37.13K)
  • Fisier atasat  wild.jpg (188.01K)

#33431 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 December 2013 - 05:27 PM

Foarfeca mea o s-o gasesc la primavera dar asta e delectarea de dimineata

Fisiere atasate

• Fisier atasat  fresh.jpg (181.24K)
  • Fisier atasat  snow.jpg (193.7K)

#33432 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 17 December 2013 - 06:14 PM

Floricico, parca ma uit la mine pe fereastra .. :)

#33433 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 December 2013 - 06:35 PM

Valeuuuuu, ditai omatul.

#33434 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 December 2013 - 06:43 PM

Ei, eu acasa la Romanica am mai faine, de alea cu brazi numa unu' si unu' de miros de-ti iau mintile, cu ursi si lupi si jderi . Asta aici de la mine e de foioase si doar toamna si primavara are rezonante olfactive dar tot ii frumoasa, de-as pupa-o ca-mi e draga.

D'apai tu,Steluto, parca la tine era mai dihai...Nu te lua dupa mine, nu vezi, ca io am mers dupa poteca caprioarelor, care o mers dupa om si apoi o nins si iar caprioare si apoi io... dar am facut niste urmeeee maaari, ca nu mi le acopera nici 2 ninsori. La laganurile alea din prima poza venise un cerb cu niste coarne de vre-o 4 ani..da' nu i-a placut si a plecat in basmele lui si pe mine m-a lasat sa cred in ele.
Ps- am mancat si carnati si aripioare cu mamaliga si mujdei de usturoi muuult asa ca toata padurea mea ii ferita de rele pe cel putin o s'tamana, cat trece Luna plina .

#33435 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 December 2013 - 08:45 PM

Sa va spun o poveste: suna telefonul insistent, eu recunosc numarul ca e de la UPC si nu raspund ca stiam ca era platit, suna iar, si iar, si iar, pana imi pierd rabdarea si vreau sa-l injur( sunt o doamna, da).
Dau peste un cetatean amabil care incepe sa turuie, si dai cu oferta in capul meu, iar oferta in capul meu, iar oferta in capul( adica la net, la telefon, la televizor) plus ca daca sunt copil cuminte si semnez imi da cadou un televizor cu diagonala de 61 de cm.

Eu il ascultam si nu-l ascultam pana la televizor, ca al meu cam scartzaie deja si tata i-a prezis obstescul sfarsit.De fapt era o oferta pentru fostii abonati( adica de unde statusem eu inainte si-am taiat abonamentul) si ca atare am sunat-o pe mama si i-am zis ca io vreau televizor, ca ea e proprietara acolo, sa facem abonament ca tot vine chiriasa din ianuarie!

Bref, am facut abonamentul, am primit un voucher de 949 de lei pentru un televizor Samsung. M-am dus cu mama la Media Galaxy sa-mi iau jucaria si am dat peste un lucrator super eficient in 3 minute m-a convins pe mine ca am nevoie de un televizor mai smecher cu 3 milioane in plus si in 8 minute a convins-o si pe mama ca-mi trebuie un smart TV si am mai pus si mama niste bani in plus, dar si-a tras o camera digitala ca era tot cu voucher ca asa era oferta saptamana asta.

Deci declar ca sunt arhi, mega multumita, probabil o fi bafta mea ca si cel care a montat toate ale de la upc si ala de media galaxy au fost foarte eficienti si simpatici! Dar eu am bafta si la soferii de taxi nu ma fraieresc si nu ma plimba, deci cred ca trebuie sa ma scot din ecuatie. Si am televizor nouuuuuuu cu placa wireless, cu o mie de chestii despre care marturisesc ca nu stiu nimic sa citesc si eu cartea:occasion14:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#33436 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2013 - 10:42 PM

Sa stapanesti sanatoasa Ioana! :)

Eu mi-am prins urechile cu pelerina pt. serbare :pupic: ,moo!! chiar sunt mandra de rezultat :) ,am folosit saten alb sidefat,am incretit-o la gat,unde i-am pus o panglicuta argintie,de jur imprejur peteala si pe ea cativa motzisori/fulgusori de peteala ,bub' va fi tare mandru cu ea :)

Doamna lui bub' e pusa pe fapte mari :) azi au facut in clasa asta: (si la tema pt. acasa tot asta a avut)

a + 13=25
T1+T2=S(aka' termenul 1+ termenul 2=suma)
T1=S-T2
a=25-13
a=12

Exact asa a avut de scris o gramada de exercitii pe coloane si la tema pt. acasa...

Deja cu termen necunoscut,la inceputul clasei 1?! :)

M-am uitat pe manual(care practic e programa,nu?!)si nu exista asa ceva,am intrebat o mamica de la clasa cealata si si-a facut cruce.Doamna mi-a spus f. mandra ca ceea ce face ea cu ei e mult inainte,si nici din culegerea pt. varsta lor nu e,asa ca le dicteaza coloanele cu ecuatiile ce trebuiesc rezolvate ca tema .Ea chiar e mandra de munca ei!
Poate ca e bine sa faca asa cu ei asa inainte,dar sper sa nu intinda coarda prea tare.Ce vedem noi parintii,e ca ea la clasa doar preda si da 2 exemple la tabla care se regasesc si in caietul de clasa de altfel,apoi le da hectare de scris acasa :) apoi si la note ii taxeaza rau,pt. orice greseala(fie si de caligrafie,aka' scris o litera ce a depasit liniuta caietului)deja e -f.b,a doua ics' cu rosu si B,etc ...Bub' are si la matematica si la scriere doar B. nu F.B ..asta e!!Moo!! doctor il scot =))

In fine,asta seara le-am facut o pizza,ca avui telenovica :)

Seara faina tuturor! :-*

#33437 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2013 - 11:23 PM

:)

Fisier atasat  SAM_1116.JPG (63.38K)

Ii trebe' si caciulica,si in poza se vede si clopotelul cu fundite si sorcova(cu crenguta artificiala de la Stella)o sa o calc,ca la rochia de mireasa pulverizand-o cu fixativ ca sa se apreteze

#33438 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 December 2013 - 11:35 PM

Geany, poti sa fii mandra, foarte frumoasa a iesit pelerina. Si exercitii de matematica ca alea, la clasa I nici eu nu am mai auzit.
Distractie placuta la serbare!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33439 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 17 December 2013 - 11:41 PM

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l folosesti mult timp cu mare drag! Imagine postata
Bueyy, Geanny, dar nu-i prea devreme pentru ecuatii? Tanti aia e pe toate?Imagine postata
In alta ordine de idei, tocmai scriam eu de zor si, cand sa dau SEND, pleosc, a picat netul!Imagine postata
Nu mai stiu exact ce nazbatii scriam, dar stiu ca admiram padurea Floricicai, ziceam ca-i faina tare, dar, asa e, aia de brazi e si mai si! Si voiam sa va mai arat ca saptamana trecuta a nins, intr-o seara, si la Braila:

Fisier atasat  Zapada la Braila.jpg (55.9K)

Aseara, cand am ajuns in oras, era totul uscat-curat!Imagine postata Soferul de taxi care m-a dus acasa chiar zicea, cand admiram eu luminitele, ca parc-ar lipsi, totusi, ceva: zapada de Craciun! Si-avea dreptate! Si mor de ciuda, ca aveam pe FB o imagine cu Braila acum!Dar cum deschid FB-ul, cum se blocheaza tot!Asa ca va arat doar ce am acum.Cand oi reusi, va arat si cealalta poza!
Nopate buna, copii!Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33440 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2013 - 11:41 PM

Sar-na'! spui' sincer,aveam nevoie de un pic de confort/aprobare,doar ca sa vad ca poate nu am luat-o eu prea pe alaturi :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1670
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul