Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33441 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 December 2013 - 11:45 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 December 2013 - 11:41 PM, a spus:

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l folosesti mult timp cu mare drag! Imagine postata
Bueyy, Geanny, dar nu-i prea devreme pentru ecuatii? Tanti aia e pe toate?

Paii cam asta ma intreb si eu ca e pensionara :) ,dar rabdare nu prea are,au fost mai multe reclamatii la directore de batai si pocneli :)
Bub' zice ca in el nu a dat,si ca doamna lui e frumoasa si buna :)

#33442 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2013 - 12:10 AM

Vezi postareaGeany, la 17 December 2013 - 10:42 PM, a spus:

Foarte frumoasa pelerina, bravo Geany.

Ecuatii si exercitii de acest fel da si ai mei au facut in clasa I, vor fi si altele care o sa le consideri de nivel ridicat, dar metodele de rezolvare sunt explicate si gandite pentru nivelul lor, stai linistita. Au alta metoda si alta ordine a exercitiilor fata de noi la aceeasi varsta.
Cu pasi mici el o sa se descurce, sigur.

Succes la serbare, tare mandru o sa fie cu pelerina cusuta de mami.

Cu pocnitul nu sunt de acord, de fapt sincer, cu ai mei nu am intalit invatatoare sa adopte o disciplina de tip vechi, poate renunta si doamna voastra pana nu da roade reclamatia.
Imagine postata

#33443 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 December 2013 - 03:12 AM

Giani, sunt foarte frumoase si pelerina si sorcova lui Bub :)

Ioano, sa stapaniti sanatoase si cu placere tv-ul si aparatul foto!

Zozo, mie imi e frica de zapada in oras ca daca-mi rup gazometru' m-am facut din om neom si eu aici singura nu-mi permit luxul asta, de-ar ninge doar pe areale bine delimitate :)
The more I see, the less I know.

#33444 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 December 2013 - 04:24 AM

Foarte frumoase ti-au iesit Geany si pelerina si sorcova. O sa-i stea tare bine bubului.
La noi zapada e pana la genunchi si continua sa ninga, frig de crapa, azi dimineata cu wind chill au fost -37, brrrr. Si zaludul da catel era dezamagit ca i-am scurtat plimbarea. Oare ce o insemna frig pentru el? Dar asa geroase cum sint cred ca o sa-mi lipseasca iernile canadiene in urmatorii 4 ani.

Poza de mai jos e de acum vreo 2 zile, intre timp a mai nins :)

Fisier atasat  DSC04945.JPG (239.71K)
Number of downloads: 0

Si catelul la zapada facand snow angels dogy style

Fisier atasat  DSC04913.JPG (131.67K)
brain loading....please wait....

#33445 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 December 2013 - 04:45 AM

wow, dar a nins ceva si in Ottawa. Si mie imi plac iernile canadiene, dar numai pana in februarie :) Dupa aia astept nerabdatoare primavara.

Zoazo, ce lumini frumoase prin Braila! Ai mei sunt zgarciti cu pozele si nu am mai vazut orasul imbodobit de Craciun de muuult timp.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33446 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 December 2013 - 08:08 AM

Buna dimineata la han. Brava Gianino, facusi ceva fain la Bub.
Ioana sa stapanesti sanatoasa TV si tot restul. Bravo *mosilor* eficienti.
Black cat , eu ma infior numai cand vad atat omat ...Nu si Nu si Nu iubesc nici iarna , nici zapada.
Dar iernile voastre , banuiesc ca in Rusia, sunt lipsite de umezeala, si zapada se batuceste, si mergi bine pe ea,
scartiie ( ca in copilaria mea) aici zapada = big mass , e fleoscaiala, si imediat cu da frigul e patinoar...si sa te tii la cazaturi, si brate rupte ...bleah.
Ieri am avut un tur de forta , sa termin si sa livrez cele 30 pungute umplute cu diverse. ieri dupa masa am dus un platou colegilor din echipa paralele, si aseara celor ce canta cu mine ( platoul un pic diferit dar grosso modo aceleasi chestii...ciocolatoasa casei, prajitura catrinel cu magiu si bezea cu nuci, nuci umplute cu martipan, fursecurile Petunelei, crinkasii Auntzei, trufele casei, plus niste semilune cu nuci, reteta luata de pe un blog...foarte bune)

Fisiere atasate

#33447 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 08:23 AM

ooups, uitai de pungulitele livrate :)

Fisiere atasate

#33448 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 08:47 AM

Buna dimineata! merci fetelor :) oaauu Stelin' catai productia la hectar,harnicuto :) eu vineri abea fac cozonacul si turtele :) ,altceva nu fac dulce.Nici cumparaturi nu am facut inca decat cadoaiele' lui bub'... :pupic:
Frig si ceata la noi,o zi faina,o sterg la cumparaturi.

#33449 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 18 December 2013 - 09:12 AM

Buna dimineata!
Stella, asta da tur de forta!!!!!!!!!!! :pupic: :-* :) :) :) Ar cam fi cazul sa ma apuc si eu de fursecarit, dar inca nu-mi iese pasienta. Aseara, la 8, am picat lata-n pat. Si-am cazut de-acolo (cu greu) azi-dimineata la 6 jumate, cand a sunat alarma. :) Si inca mi-e somn!
Va poftesc la masa. Mie, cel putin, mi-e cam foame.

Fisier atasat  1.jpg (206.72K)

Fisier atasat  2.jpg (224.87K)

Fisier atasat  3.jpg (245.82K)

Fisier atasat  4.jpg (245.13K)

Fisier atasat  5.jpg (227.25K)

Fisier atasat  6.jpg (148.96K)

Fisier atasat  7.jpg (201.45K)

Fisier atasat  8.jpg (269.5K)

Si o idee pentru decoratul casei.... Cine are o astfel de casa, normal.... :)

Fisier atasat  9.jpg (188.76K)

Inc-un pic si impodobesc si eu casa. Inca n-am facut nici un plan de bataie, dar ma descurc eu, pana la urma.
Spor in toate sa avem! =))

#33450 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 03:18 PM

Vezi postareaCarmen L, la 18 December 2013 - 12:10 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 17 December 2013 - 10:42 PM, a spus:

Foarte frumoasa pelerina, bravo Geany.

Ecuatii si exercitii de acest fel da si ai mei au facut in clasa I, vor fi si altele care o sa le consideri de nivel ridicat, dar metodele de rezolvare sunt explicate si gandite pentru nivelul lor, stai linistita. Au alta metoda si alta ordine a exercitiilor fata de noi la aceeasi varsta.
Cu pasi mici el o sa se descurce, sigur.

Succes la serbare, tare mandru o sa fie cu pelerina cusuta de mami.

Cu pocnitul nu sunt de acord, de fapt sincer, cu ai mei nu am intalit invatatoare sa adopte o disciplina de tip vechi, poate renunta si doamna voastra pana nu da roade reclamatia.

Daa!! e culmea,m-am speriat degeaba le face bub de n-are aer pe astea :71: azi la tema nu i-am suflat nici pas,si el bolboroseste singur:'' deci a mic e egal cu suma ,minus, termenul 2,deci a mic e egal cu...'' =)) copii astia sunt tare isteti,totusi materia e prea grea maii :sad3:

#33451 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2013 - 04:47 PM

[/quote]

Daa!! e culmea,m-am speriat degeaba le face bub de n-are aer pe astea =)) azi la tema nu i-am suflat nici pas,si el bolboroseste singur:'' deci a mic e egal cu suma ,minus, termenul 2,deci a mic e egal cu...'' =)) copii astia sunt tare isteti,totusi materia e prea grea maii =))
[/quote]
Pai vezi? Bub e un copil istet :71:

O sa mai intalnesti parti de materie anapoda, sa-ti dau un exemplu.
Cand au ajuns ai mei in clasa a II, cumva tabla inmultirii nu mai era la locul ei in programa si se facea in clasa a III :o asa ca, ne-a chemat invatatoarea la o sedinta si ne-a cerut permisiunea sa mearga cu copii cu materia asa cum era pana acum, adica sa o faca cu ei in a II, asa incat in clasa a IIIa sa repete tabla inmultirii sa poata fi fixata bine. Normal ca am fost toti de acord.

Chiar daca se vin cu idei crete in programa un bun invatator stie ce are de facut ;)

Stella ce harnica ai fost si ce bine arata toate :sad3: Eu inca nu m-am apucat de fursecuri, dar e bine ca m-am hotarat sa ma apuc curand de ele =))
Imagine postata

#33452 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 18 December 2013 - 05:11 PM

Ioana, sa folosesti TV-ul cu placere !

Geany, foarte frumoasa pelerina, Alex o sa fie super-mandru!

WOW Stella! ce harnica esti! eu inca n-am facut nimic.

Stau la servici si ma uit in vinclu. Nici de lucru nu mai am, brusc nici nu mai vine nimeni pe-aici si fix saptamana asta s-a gandit sefa-mea ca are nevoie de mine in fiecare zi, toata ziua. Pe cand ajung acasa fac ceva de cina si nu mai am chef de nimic ca-i noapte Imagine postata Azi tre sa ma mobilizez sa calc cateva trentze
Oi face de sambata incolo, vad eu ce si cat Imagine postata Ca doar nu vine Craciunul cu bâta
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33453 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 18 December 2013 - 06:58 PM

Iooi, mandru Bub, nevoie mare! Si deshtept! Eu la varsta lui nu stiu daca faceam asa ceva. El sa fie sanatos! Imagine postata

Deci, fetelor dragelor, azi fu ziua cea mare: intalnirea cu nenea doctorelul! Numa' nu i-am ous pistolul la tampla, ca de rest...
S-a tot uitat pe rezultatele RMN-ului, la mine, iar la rezultate, iar la mine: "Auzi, cati ani zici ca ai?" "47 impliniti!" "Nu se poate!" "Ba da, iaca buletinul!!" "NU, nu se poate sa ai asa ceva la varsta ta.Sunt doctor in medicina oaselor, dar asa ceva n-am vazut!" "Eiii, dom' doctor, prima oara doare!" "Si?Vrei sa te operezi? "DAAAAAAAAA! Acum se poate, ca tot suntem aici!" (aici radea medicul!Imagine postata ) "Nuuu, lasa-ma ca nici n-am mancat azi, sa-mi fac si eu Craciunul si...pe 15 ianuarie ai vreun program?" "Daaaaa!Intalnire importanta, cu Dvs.!" "Atunci asa ramane: pe 13 te internez, facem analizele si pe 15 taiem raul!"
Bueyyy, a tunat si ne-a adunat: asa medic, asa pacient!Imagine postata Abia astept ! Yupiii, asta da cadou de Craciun!Imagine postata
Acum ca stiu ce si cum, ma pot apuca si eu de cate ceva.Azi l-am chemat pe Fuego sa-mi impdobeasca bradul. N-a venit, asa ca l-am impodobit singura! Si-n bradul asa, micut, sunteti toate, caci pe fiecare ramura am pus cate un gand bun pentru voi.In plus, am globuletele si ornamentul de la Cristina, bomboanele de la Julixa si Stellina, globul mare de la Alina, renul de la Zerda...Poza nu i-am facut, dar ii voi face, poate, maine!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33454 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2013 - 07:15 PM

No Zoazo primul pas e facut, acum ca stii cand te taie, poti pertrece sarbatorile linistita. sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa te refaci rapid :sad3: .

Ioana, sa folosesti sanatoasa si cu placere televizorul frumos cadou ti-ai facut :71:
Imagine postata

#33455 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 December 2013 - 07:30 PM

Zoazo, iti doresc sanatate si am sa-ti tin pumnii pe 15. Acum ca stii ce si cum, poti sa te relaxezi de sarbatori.

Zerda, felicitari pentru TV, sa-l stapanesti sanatoasa!

In rest, ninge iar la noi. Dedicatie pentru Stella si toti cei care "iubesc" iarna

Fisier atasat  download.jpg (69.05K)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33456 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 18 December 2013 - 08:41 PM

Buna seara!
Va doresc sanatate tuturor! Eu sunt racita bine de tot, cred ca m-a molipsit o prietena sambata. Asta e. Sper sa-mi treaca pana de sarbatori.
Stellina, trufele in forma de ciocolatele ma intereseaza. Am forme de astea de silicon si nu le-am folosit niciodata (parca), cred ca ar fi timpul. Deci ar trebui sa pun compozitia in forme, apoi la frigider, cand se intaresc le scot si le dau prin cacao, asa-i? In cazul asta fac portie dubla ca se mananca toate oricum. Ce de-a pungute ai facut, ferice de colegii tai.
Geany, frumoasa pelerina ai facut, bravo!
Zoazo, iti doresc sa mearga totul bine, o sa-ti tin pumnii!

#33457 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 09:17 PM

Anutza, poti chiar sa amesteci eventual cu lichior, sau cu coaja de portocala confiata, sau krantz ( migdale caramelizate) etc .
Doar lasate sa se intareasca cioco ( nu la frigo, cica nu e bine sa dai amestecul la frigo, ca devine casanta ciocolata )
de obicei *torn* cu o mica craticioara si *nivelez* cu cutitul.
eu am pus cate o migdala sau un pic de fistic , in rest le-am lasat natur.
in alti ani am facut si cu krantz, sau portocale+cointreau, etc.
seara frumoasa tuturor.

#33458 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 December 2013 - 09:45 PM

ce inteleapta si ce experienta cu copiii ai Carmen :sad3:! sa te mai intrebam! ziceam eu ca trebuie sa ti-o trimit pe Bea o perioada ...
imi aduc aminte si eu cand eram in clasa intai am facut multimi. Si se mirau ai mei, pt ca fratele meu , cu numai 6 ani diferenta de generatie, le facuse intr-a 5-a. Acum se fac la cresa :71:

2ut, unde ai fost in tari calde...? ce fain, ce fain! ador caldura, soarele, marea si vacantele la cald iarna! oh, ce as fi dorit sa plec si eu la cald ... dar ... poate in alt an... Sa-ti fie de bine, draga mea, si sa ti tina muuult de cald in suflet!

Va doresc multa sanatate, spor in toate si liniste sufleteasca.

Sunteti harnicute cum nu s-a pomenit! felicitari si harnicutelor si celor care inca huzuresc! Vreti sa stiti cum m-am pregatit eu? uite asa ... astept cadourile sub bradut ...:

Fisier atasat  1462911_563742850376292_307877251_n.jpg (68.05K)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33459 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 December 2013 - 09:49 PM

Vezi postareablack_cat, la 18 December 2013 - 04:24 AM, a spus:

Dar asa geroase cum sint cred ca o sa-mi lipseasca iernile canadiene in urmatorii 4 ani.

Numai tie? Cred ca lui Ziggy o sa-i lipseasca mai mult iernile la minus zeci de grade :sad3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33460 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 18 December 2013 - 09:53 PM

Vezi postareastella, la 18 December 2013 - 09:17 PM, a spus:

Anutza, poti chiar sa amesteci eventual cu lichior, sau cu coaja de portocala confiata, sau krantz ( migdale caramelizate) etc .
Doar lasate sa se intareasca cioco ( nu la frigo, cica nu e bine sa dai amestecul la frigo, ca devine casanta ciocolata )
de obicei *torn* cu o mica craticioara si *nivelez* cu cutitul.
eu am pus cate o migdala sau un pic de fistic , in rest le-am lasat natur.
in alti ani am facut si cu krantz, sau portocale+cointreau, etc.
seara frumoasa tuturor.

Gata, m-ai bagat in ceata.
Trufele tale, eu mereu asa le-am facut. Dupa ce am facut compozitia, am lasat-o sa se zvante putin apoi am bagat-o la frigider (seara), iar dimineata am format trufele. N-au bre nimica, sunt fenomenale!
Dar in rest, asa-i cum am zis eu, nu? Daca le pun in forme de silicon, e ok?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul