Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1686
  • 1687
  • 1688
  • 1689
  • 1690
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33741 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 03 January 2014 - 02:07 PM

Vezi postareaMutti, la 03 January 2014 - 01:55 PM, a spus:

Bine ai venit printre noi , Eleonora!

Mulțumesc. Și uite că deja am o mică nelămurire: dacă am făcut o rețetă de pe un site, cum procedez trec rețeta și menționez doar autorul fără link, este corect sau nu-i permis să menționăm deloc de unde este... că pe de altă parte cât timp nu-i a mea...
Deci mă refer la ingrediente, preparare, că eu am făcut-o, am și fotografii, e chiar bună și aș vrea s-o împărtășesc cu voi. Cum procedez?
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#33742 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 January 2014 - 02:25 PM

Bine v-am regasit, sper ca toata lumea este bine sanatoasa.
Fisier atasat  Quotes-Happy-New-Year-2014-Wallpaper-HD.jpg (193.54K)
Number of downloads: 0

Usor , usor am sa incerc sa recuperez din urma.Dupa un an incarcat ma intorc iarasi printre voi si sper ca ma voi coordona mai bine si am sa fiu mai prezenta.Oricum urmatoarele 3 saptamani am sa fiu prin zona ca voi fi in medical;)

Va urez la toate(toti) un an nou mai bun cu multa sanatate ca-i mai buna decat orice altceva.Sa aveti mereu zambetul pe buze si inima deschisa.

PS: dupa atatea luni de cand absentez nici nu mai stiam sa pun poze :floare:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#33743 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 January 2014 - 02:55 PM

Vezi postareaEleonora, la 03 January 2014 - 02:07 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 03 January 2014 - 01:55 PM, a spus:

Bine ai venit printre noi , Eleonora!

Mulțumesc. Și uite că deja am o mică nelămurire: dacă am făcut o rețetă de pe un site, cum procedez trec rețeta și menționez doar autorul fără link, este corect sau nu-i permis să menționăm deloc de unde este... că pe de altă parte cât timp nu-i a mea...
Deci mă refer la ingrediente, preparare, că eu am făcut-o, am și fotografii, e chiar bună și aș vrea s-o împărtășesc cu voi. Cum procedez?

Mentionezi sursa dar fara link (asta daca e romanesc ,in schimb avem voie cu link numa' daca-i blog sau site strainesc ' :D )

Avem si un topic unde sa ne expunem ''vizajele'' :floare: ati dau link ezact' unde-i pagina cu je' http://artaculinara....or/page__st__80 dar pe multe dintre noi ai sa le gasesti pe acolo,cand ai timp mai rasfoiesti tu :floare:

Iaca je cu bub' si aici http://artaculinara..../page__st__2640

Ha ha ha! si aici :lol: :D http://artaculinara..../page__st__1560

#33744 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 03 January 2014 - 02:57 PM

Ioana , insanatosire grabnica! :floare:

Un AN NOU fericit si plin de bucurii!

Eleonora , intreab-o pe Foxyy , ea le stie pe toate si intre des p-aci.

#33745 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 January 2014 - 03:02 PM

Mie mi s-a facut de spaghete aglio-olio peperoncino(cu usturoi,ulei maslinos' si ardei iute) :floare: asa ca fug sa-mi fac...

#33746 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2014 - 03:56 PM

Vezi postareaMutti, la 03 January 2014 - 02:57 PM, a spus:

Multumesc mult de tot Simona.Multa sanatate si parintilor ca am vazut ca au pb.Te inteleg cum e cand esti departe, tata din septembrie tot prin spitale e, dr incompetenti care daca te vad mai batran te eticheteaza ca mort, deci n-ai nevoie de ajutor, sau dr care in loc de control amanuntit te dignosticheaza cu cine stie ce, ca daca n-ai murit o poti face cand iti spun diagnosticul.
Am ajuns sa tresar de cate ori ma suna mama de frica sa nu-mi dea o veste proasta.Daca nu era sa fiu eu cu operatia m-as fi dus acum in tara ca tare greu e sa-i stiu departe si nici nu pot sa-l aduc ca nu mai poate fi transportat. :floare:

Acasa la mine

#33747 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 January 2014 - 03:56 PM

Bun venit, Eleonora! :floare:
Frumoasa prezentarea mea, dar eu o sa te cert inca de la inceput pentru faptul ca, la 56 de ani, te faci baba, chiar si in gluma.

#33748 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 January 2014 - 04:19 PM

Vezi postareaIoana, la 03 January 2014 - 03:56 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 03 January 2014 - 02:57 PM, a spus:

Multumesc mult de tot Simona.Multa sanatate si parintilor ca am vazut ca au pb.Te inteleg cum e cand esti departe, tata din septembrie tot prin spitale e, dr incompetenti care daca te vad mai batran te eticheteaza ca mort, deci n-ai nevoie de ajutor, sau dr care in loc de control amanuntit te dignosticheaza cu cine stie ce, ca daca n-ai murit o poti face cand iti spun diagnosticul.
Am ajuns sa tresar de cate ori ma suna mama de frica sa nu-mi dea o veste proasta.Daca nu era sa fiu eu cu operatia m-as fi dus acum in tara ca tare greu e sa-i stiu departe si nici nu pot sa-l aduc ca nu mai poate fi transportat. :floare:

Imi pare rau sa aud stirile astea!

De dr dinastia am dat si nou iar asistentele daca nu le baga bani in buzunare sunt pur si simplu obraznice. Norocul a facut ca in sectzia unde e mama sa fie si o fosta colega de clasa de a mea care acum e medic primar neurolog. o DOAMNA! Pacat ca mama nu era la ea , dar ea s-a ocupat de mama , ca dr ei numai incasa si gata! De fapt a incasat apoi a plecat in concediu , a venit alta , a trebuit unsa si cealalta :lol:
Sora sefa e o cunostintza de-a mea..restul....

Iar la tata....au dat la dr ce sa da , apoi dr a plecat in concediu ,a venit altul , s-a dus fratello sa-i dea si la celalalt..zice ca a bagat mana in buzinar dupa plic si inca nu scosese plicul cand dr statea cu mana intinsa deja!!!!!!

Ieri i-au spus mamei ca azi o externeaza , azi i-au spus ca nu fac externari azi ca trebuie sa vina neurochirurgul sa citeasca nush ce.....mai tare au speriat-o , oare de ce nu-mi dau drumul , ce mai am?

#33749 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 03 January 2014 - 06:00 PM

Ioana, bine-ai revenit! Vom "compatimi"impreuna, ca pe 15 ianuarie ma voi opera si eu!, doar ca eu voi lipsi de pe-aici cam o luna, cand n-am voie sa ma ridic in sezut sa pot scrie (la Braila am laptop)
Asa ca nu ma dati disparuta vreo luna, da?
Eleonora, incantata de cunostinta, dar, cum zicea Carmella, NU esti baba! Toate pe-aici suntem pustoaice, da? Imagine postata
Mutti, de ce n-ai vorbit cu colega ta s-o fi mutat pe mama le ea? Aici nu se fac externari in WE,asa ca linisteste-te si linisteste-o si pe dumneaei!De rest sunt bine ai tai?
Stiu ca-i enervanta Elena, dar asta-i perioada ei de negare.O tin minte pe nepoata mea.Nu stiu cum imi iesea, dar eu eram singura care-o putea calma.Ca acum nu ma mai cunoaste...asta sa-mi fie paguba! Va trece repede, ai sa vezi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33750 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 January 2014 - 06:23 PM

Sanatate voua si celor dragi!
La noi a nins. De ieri de la 4pm pana azi la 1pm este avertizare de furtuna de zapada si temperaturi scazute.
Am iesit si am curatat un pic prin jurul casei si ne-au inghetat picioarele. Drept urmare ne incalzim cu o ciocolata calda.

Partea frumoasa e ca avem weekend prelungit :floare:

Fisier atasat  photo_small.jpg (68.63K)

#33751 Userul este online   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 03 January 2014 - 06:32 PM

Lili, Ioana, tare mă bucur că vă văd.Imagine postata

Eleonora, îmi pare bine de cunoștință. :floare:
Pușa, ce doamnă bine!!! Nu că ar fi de mirare :floare:

Vă îmbrățișez și pup la grămadă și vă doresc tuturor multă sănătate.

#33752 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 03 January 2014 - 06:38 PM

Vezi postareaWowerful, la 03 January 2014 - 06:23 PM, a spus:

Sanatate voua si celor dragi!
La noi a nins. De ieri de la 4pm pana azi la 1pm este avertizare de furtuna de zapada si temperaturi scazute.
Am iesit si am curatat un pic prin jurul casei si ne-au inghetat picioarele. Drept urmare ne incalzim cu o ciocolata calda.

Partea frumoasa e ca avem weekend prelungit :floare:

Pozele tale sunt de carte postala, dar de privit prin geam! Tu stai in USA? Ca acolo s-a anuntat asa vreme! Nu de alta, dar as veni si eu la o ciocolata calda! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33753 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 January 2014 - 06:46 PM

Vezi postareazoazorel, la 03 January 2014 - 06:38 PM, a spus:

Pozele tale sunt de carte postala, dar de privit prin geam! Tu stai in USA? Ca acolo s-a anuntat asa vreme! Nu de alta, dar as veni si eu la o ciocolata calda! Imagine postata

Da, in state sunt.
Te astept la o ciocolata si la ce o mai fi (am vin rosu- fierb cu piper si scortisoara :floare: )

Fisier atasat  mulled-wine-small.jpg (74.68K)

#33754 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2014 - 07:01 PM

Wow ce priveliste,dar cum spunea Zozo doar de privit pe geam.Noi am avut anul trecut o iarna tare grea si mi s-a luat de zapada.

Boni :floare:

Zozo, refacere rapida si tie.Eu pe 7 merg sa vorbesc cu anestezistul si pe 9 ma operez.Ieri am fost sa fac analizele.
Initial trebuia sa ma operez de acum 2 luni dar am refuzat din cauza de munca si perioada incarcata la munca.Nu stiu cat de bine am facut(am avut zile cand nu-mi mai puteam misca mana de durere), dar sper sa ma refac rapid, caci la munca ma tot intreaba cat v-a dura recuperarea si oricum si pt. mine v-a fi dificil sa depind de cineva.
Oricum v-a fi o mare plictiseala pentru mine sa nu pot sa ma apropii de bucatarie , de camera foto, dar macar cu timpul care am sa-l am voi sta si voi studia ce-mi place mie. :floare:

Si sa nu fiu nepoliticoasa ca dupa atata timp de lipsa nu apar cu nimic va las cateva trufe(dupa reteta Stellinei careia ii multumesc din suflet :lol: ).Anul trecut am facut de vreo 3-4 ori in perioada Craciun -Revelion caci au avut o mare cautare.

In stare pura
Fisier atasat  IMG_7428.jpg (62.47K)
Number of downloads: 6

si pudrate

Fisier atasat  IMG_7445.jpg (68.63K)

Acasa la mine

#33755 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 January 2014 - 07:23 PM

Hello si de la mine. Ioana, bafta si numai bine. admirasem maestria ta cu trufele pe FB.
anamaria, multa sanatate la parinti in continuare, si rabdare cu miss nenena...au perioade ciclice cand incearca marea cu degetul :floare: sa vada pana unde le merge.
Wow ce de omat, fetele de peste gârla, nu va invidiez de temperaturile si cantitatile de zapada.
Zoazo, bafta si tie la operatie.
Eleonora, io mi-s mai *baba* ca facui 60 in vara :floare: dar cui ii pasa, vorba Zoazei....niste *pustoaice* mai tomnatice , dar pustoaice.
Seara faina, fug la repetitie...sunt ko ....dar o sa-mi treaca.

#33756 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 03 January 2014 - 08:36 PM

Vezi postareaGeany, la 03 January 2014 - 02:55 PM, a spus:

Mentionezi sursa dar fara link (asta daca e romanesc ,in schimb avem voie cu link numa' daca-i blog sau site strainesc ' :floare: )

Avem si un topic unde sa ne expunem ''vizajele'' ...

Geany, da am aflat și eu detalii mai clare direct de la Adriana, ce foarte amabilă ca-n totdeauna mi-a explicat ce și cum, însă mulțumesc și ție de explicație.

Vezi postareaIoana, la 03 January 2014 - 03:56 PM, a spus:

Ioana sunt alături de tine și nu pot decât să sper că se vor face mai bine. Însănătoșire grabnică! Știu cât de greu este când cei dragi sunt bolnavi, dar tu trebuie să ai putere, și chiar de nu poți fi aproape de ei fizic, știu că sufletul tău îi îmbrățișează. Mult curaj și cu încredere în Dumnezeu vei merge înainte. Păstrează-ți speranța!

edit. Acum citii și de părinții tăi Muții, și de experiențele ce le ai avut în spital. E foarte neplăcut ca pe lângă suferința ce o avem fiecare în astfel de momente și de îndoiala dacă va fi bine sau.., și să se mai adauge disconfort din cauza personalului medical, pare prea mult, prea incorect. Eu am văzut sistemul de ambele părți ale baricadei și sincer și eu îs dezămăgită, și nu-mi explic cum se poate așa ceva, cum se poate ca pentru cineva ce face această meserie să primeze partea financiară... medicina este o vocație, un țel, de a ajuta, de a te face util...iar când uiți asta nu ai nici o scuză, nu poți da vina pe sistem, pe țară, ci doar pe tine, pe mentalitatea ta ce a deviat de la scop.
Tot așa cum am deviat și eu de la subiect, dar mi-e pur și simplu imposibil să nu mă indignez, așa că după ce am văzut de la zi la zi tot mai multe cazuri din astea de indiferență, de.., am ajuns să plec în altă parte, că prea m-a dezgustat ce a ajuns ”noblețea” medicului.

Deci, tot ce îți pot spune este să te concentrezi pe ce-i mai important, ca părinții tăi să-și revină, restul doar timpul de-o schimba ceva...
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#33757 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 03 January 2014 - 08:57 PM

Vezi postareaCarmella, la 03 January 2014 - 03:56 PM, a spus:

Bun venit, Eleonora! :D
Frumoasa prezentarea mea, dar eu o sa te cert inca de la inceput pentru faptul ca, la 56 de ani, te faci baba, chiar si in gluma.

Carmela mulțam de primire și ceartă-mă cât vrei da nu-s vreo tinerică!

Vezi postareazoazorel, la 03 January 2014 - 06:00 PM, a spus:

Eleonora, incantata de cunostinta, dar, cum zicea Carmella, NU esti baba! Toate pe-aici suntem pustoaice, da? Imagine postata

Simpatică ca-n totdeauna, :floare: așa încât prin vorbă chiar ești o puștoaică... ce să-i faci dacă sufletu-i tânăr!
Multă sănatate și te aștept să revii refăcută și cu forțe proaspete!

Vezi postareaboni, la 03 January 2014 - 06:32 PM, a spus:

Eleonora, îmi pare bine de cunoștință. :floare:..

Vă îmbrățișez și pup la grămadă și vă doresc tuturor multă sănătate.

Boni și mie îmi pare bine să te găsesc aici și te pup cu drag! :D

Vezi postareastella, la 03 January 2014 - 07:23 PM, a spus:

Eleonora, io mi-s mai *baba* ca facui 60 in vara :D dar cui ii pasa, vorba Zoazei....niste *pustoaice* mai tomnatice , dar pustoaice...

Stela, te rog, cine vorbește de ”babe”, tu în nici un caz... tocmai te admiram pe la fotografii și câtă vitalitate, naturalete dar și distincție în fiecare poză. :lol:

#33758 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 03 January 2014 - 09:00 PM

[quote name='Ioana' date='03 January 2014 - 07:01 PM' timestamp='1388768466' post='210800']

Initial trebuia sa ma operez de acum 2 luni dar am refuzat din cauza de munca si perioada incarcata la munca.Nu stiu cat de bine am facut(am avut zile cand nu-mi mai puteam misca mana de durere), dar sper sa ma refac rapid, caci la munca ma tot intreaba cat v-a dura recuperarea si oricum si pt. mine v-a fi dificil sa depind de cineva.
...

Ioana acum am citit că și tu ai probleme și trebuie să te operezi, nu doar cu părinții, așadar recuperare ușoară! :floare:

#33759 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 January 2014 - 06:10 AM

'neața la hangițele frumoase! Eu am căzut iar din pat la 4 dimineața. Asta e!

Eleonora, bine ai venit!

Mutti, Ioana și Zozo... fetelor multă multă multă sănătate!

Moatza, o frumoasă, ca întotdeauna!

Vă pupăcesc și tare sper să mai adorm un pic!
Sorina

#33760 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 January 2014 - 06:15 AM

Un an nou fericit!!!
Fie ca anul care tocmai a sosit in casa voastra sa va aduca sanatate perfecta, prosperitate, bucurii, armonie, impliniri si zile fericite alaturi de cei dragi, si inconjurati de oameni frumosi, dar si celor dragi voua asemenea!!!
La Multi Ani!!!

Multa sanatate si pace in suflet celor ce au nevoie urgenta si tuturor ..., ca cine nu are nevoie?

PS: intors ieri de la terme, sanatosi si foarte bine in general ( pentru mine drumul luuung si greu -8 ore, fara pauza) maine ma duc la mama sa gatesc un crap mare de Olt, primit de la tara de la cumnatul. Cum il fac, cine imi da idei?

Va doresc sa aveti cel mai bun an de pana acum, pe toate planurile!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1686
  • 1687
  • 1688
  • 1689
  • 1690
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic