Geany, la 03 January 2014 - 02:55 PM, a spus:
Mentionezi sursa dar fara link (asta daca e romanesc ,in schimb avem voie cu link numa' daca-i blog sau site strainesc '

)
Avem si un topic unde sa ne expunem ''vizajele'' ...
Geany, da am aflat și eu detalii mai clare direct de la Adriana, ce foarte amabilă ca-n totdeauna mi-a explicat ce și cum, însă mulțumesc și ție de explicație.
Ioana, la 03 January 2014 - 03:56 PM, a spus:
Am ajuns sa tresar de cate ori ma suna mama de frica sa nu-mi dea o veste proasta.Daca nu era sa fiu eu cu operatia m-as fi dus acum in tara ca tare greu e sa-i stiu departe si nici nu pot sa-l aduc ca nu mai poate fi transportat.

Ioana sunt alături de tine și nu pot decât să sper că se vor face mai bine. Însănătoșire grabnică! Știu cât de greu este când cei dragi sunt bolnavi, dar tu trebuie să ai putere, și chiar de nu poți fi aproape de ei fizic, știu că sufletul tău îi îmbrățișează. Mult curaj și cu încredere în Dumnezeu vei merge înainte. Păstrează-ți speranța!
edit. Acum citii și de părinții tăi Muții, și de experiențele ce le ai avut în spital. E foarte neplăcut ca pe lângă suferința ce o avem fiecare în astfel de momente și de îndoiala dacă va fi bine sau.., și să se mai adauge disconfort din cauza personalului medical, pare prea mult, prea incorect. Eu am văzut sistemul de ambele părți ale baricadei și sincer și eu îs dezămăgită, și nu-mi explic cum se poate așa ceva, cum se poate ca pentru cineva ce face această meserie să primeze partea financiară... medicina este o vocație, un țel, de a ajuta, de a te face util...iar când uiți asta nu ai nici o scuză, nu poți da vina pe sistem, pe țară, ci doar pe tine, pe mentalitatea ta ce a deviat de la scop.
Tot așa cum am deviat și eu de la subiect, dar mi-e pur și simplu imposibil să nu mă indignez, așa că după ce am văzut de la zi la zi tot mai multe cazuri din astea de indiferență, de.., am ajuns să plec în altă parte, că prea m-a dezgustat ce a ajuns ”noblețea” medicului.
Deci, tot ce îți pot spune este să te concentrezi pe ce-i mai important, ca părinții tăi să-și revină, restul doar timpul de-o schimba ceva...