[quote name='Eleonora' date='03 January 2014 - 08:00 PM' timestamp='1388775621' post='210811']
[quote name='Ioana' date='03 January 2014 - 07:01 PM' timestamp='1388768466' post='210800']
Initial trebuia sa ma operez de acum 2 luni dar am refuzat din cauza de munca si perioada incarcata la munca.Nu stiu cat de bine am facut(am avut zile cand nu-mi mai puteam misca mana de durere), dar sper sa ma refac rapid, caci la munca ma tot intreaba cat v-a dura recuperarea si oricum si pt. mine v-a fi dificil sa depind de cineva.
...
Ioana acum am citit că și tu ai probleme și trebuie să te operezi, nu doar cu părinții, așadar recuperare ușoară!

[/quote]
Multumesc mult Eleonora
[quote name='sorinadaniela' date='04 January 2014 - 05:10 AM' timestamp='1388808615' post='210822']
'neața la hangițele frumoase! Eu am căzut iar din pat la 4 dimineața. Asta e!
Eleonora, bine ai venit!
Mutti, Ioana și Zozo... fetelor multă multă multă sănătate!
Moatza, o frumoasă, ca întotdeauna!
Vă pupăcesc și tare sper să mai adorm un pic!
[/quote]
Multumesc Sorina si multa sanatate si tie ca am vazut ca si tu ai avut probleme.Si din experienta propie te sfatuiesc sa ai grija mare de sanatatea ta.Stii ca anul trecut si eu am fost cu un program tare haotic cu 2 joburi, am tras de mine sa fie pentru altii bine, iar eu am ajuns la cutit.
Ma vor ajuta cei pentru care am lucrat si m-am zbatut acum cat am sa fiu in covalescenta?NU.Asa ca mare grija, joburi se mai gasesc, dar viata ta nu o mai poti recupera.
Fug sa-mi asez cartile de bucate ca intr-un final am reusit sa le incropesc un coltisor si apoi sa pregatesc un mini meniu ca luni am musafiri.
O seara frumoasa sa aveti