Hello si o prima saptamana de munca cat mai lina va doresc!
La noi nu a fost incalzit din 20 decembrie biroul, deci incotosmanata sunt, inclusiv si cu manusi fara degete ... , dar tot mi-au inghetat... si unghiile. Baga climatizarea (doar climatizare cu aere conditionate, fara alta sursa de incalzire avem la noul birou) de azi dimineata, dar tot friiiiig nenica ... iar ma ia cu sinuzita ... !
Giorgi, succes copilului la scoala in noul semestru si mai ales multa sanatate! A scapat de problemutele de la caile respiratorii/ameteli/dureri de cap?
Drept vorbind astazi nici eu nu am nici un chef de munci, dar sper sa-mi vina pe parcurs ..., desi m-au scos deja cativa la lectie de azi dimineata

!
AnaMaria, adica facusi smotru si in concediu? Sa stapanesti aspiratorul sanatoasa si cu spor si sa te tina mult!
Am uitat sa-ti zic Stella, muuulte aventuri ai mai avut anul trecut cu electrocasnicele, deci o urare pt tine pe anul asta sa fie si sa nu mai ai de schimbat electrodomestice prin casa decat daca ai tu chef! Vale s-a intors inteleg, dar nu ne-ai spus: fu incantata, fu frumos?
alpha, sa nu va inundati nici de acum incolo! ce e micul Craciun? ajunul pentru Craciunul pe rit vechi? dragut ...sarbatoriti si pe unul si pe altul ... ! bine ca nu v-ati mai angajat la bucatareala si doar aveti distractie!
Ioi ce greu e luni dimineata dupa aproape 2 saptamani libere! Anul asta insa am o viziune ca tare bun va fi si multe bucurii o sa avem! Asa va fi!