Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1689
  • 1690
  • 1691
  • 1692
  • 1693
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33801 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 January 2014 - 12:39 PM

LA MULTI ANI!!!!2014. Va doresc un an bun, prosper, cu sanatate, bucurii, fericire si tot ce va doriti sa se implineasca!!!!

Ioana, ZoazoNico sa dea DD sa treceti cu bine peste interventie si sa va recuperati cat mai grabnic!

Mutti, sanatate multa parintilor tai, insanatosire grabnica si sa fiti impreuna inca multi ani de aici incolo!

De azi am inceput scarbiciul, este liniste momentan, Alex scoala si a plecat cu inima stransa sa nu il asculte din prima zi, sper sa fie cum vrea el! Isi doreste sa incheie cu bine semestrul tinand cont ca a avut probleme de sanatate si a cam lipsit de la scoala. Succes la scoala tuturor copiilor si lui Alex al meu!

O saptamana minunata va doresc! :)
GEORGIA

#33802 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 January 2014 - 01:11 PM

Sanatate cui are nevoie, bafta Ioana si Zozo si parintilor Simonei!Georgi, mult noroc nepotului!
La cat am muncit in ultima vreme nici n-am simtit sarbatorile!

Va doresc sa treaca si saptamana asta cu bine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#33803 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 January 2014 - 01:58 PM

Hello si o prima saptamana de munca cat mai lina va doresc!

La noi nu a fost incalzit din 20 decembrie biroul, deci incotosmanata sunt, inclusiv si cu manusi fara degete ... , dar tot mi-au inghetat... si unghiile. Baga climatizarea (doar climatizare cu aere conditionate, fara alta sursa de incalzire avem la noul birou) de azi dimineata, dar tot friiiiig nenica ... iar ma ia cu sinuzita ... !

Giorgi, succes copilului la scoala in noul semestru si mai ales multa sanatate! A scapat de problemutele de la caile respiratorii/ameteli/dureri de cap?
Drept vorbind astazi nici eu nu am nici un chef de munci, dar sper sa-mi vina pe parcurs ..., desi m-au scos deja cativa la lectie de azi dimineata :) !
AnaMaria, adica facusi smotru si in concediu? Sa stapanesti aspiratorul sanatoasa si cu spor si sa te tina mult!
Am uitat sa-ti zic Stella, muuulte aventuri ai mai avut anul trecut cu electrocasnicele, deci o urare pt tine pe anul asta sa fie si sa nu mai ai de schimbat electrodomestice prin casa decat daca ai tu chef! Vale s-a intors inteleg, dar nu ne-ai spus: fu incantata, fu frumos?

alpha, sa nu va inundati nici de acum incolo! ce e micul Craciun? ajunul pentru Craciunul pe rit vechi? dragut ...sarbatoriti si pe unul si pe altul ... ! bine ca nu v-ati mai angajat la bucatareala si doar aveti distractie! :)

Ioi ce greu e luni dimineata dupa aproape 2 saptamani libere! Anul asta insa am o viziune ca tare bun va fi si multe bucurii o sa avem! Asa va fi!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33804 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 06 January 2014 - 02:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 January 2014 - 01:58 PM, a spus:

alpha, sa nu va inundati nici de acum incolo! ce e micul Craciun? ajunul pentru Craciunul pe rit vechi? dragut ...sarbatoriti si pe unul si pe altul ... ! bine ca nu v-ati mai angajat la bucatareala si doar aveti distractie! Imagine postata

E Craciunul femeilor Imagine postata De Craciunul adevarat femeile n-au prea mare hazna de sarbatoare: pun-te masa, scoal-te masa, gatit, musafiri etc. Asa ca de Little Christmas ne tratam corespunzator
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33805 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 January 2014 - 04:03 PM

oooo, ce ingenios cel care a inventat acest Craciun al femeilor!

#33806 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 06 January 2014 - 04:09 PM

A iesit mama din spital azi!
Tata a iesit cu bine din operatzie. Mai are de stat cateva zile la spital.
Sa speram ca va fi bine.

Daniella , eu cu aspiratorul dau aproape in fiecare zi , avem gresie neagra si ....copil mic :) stii cum e :)

apropos de smotru: GATA , imi iau femeie. Am inceput cautarile!

#33807 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 06 January 2014 - 04:32 PM

Gata , am gasit o femeie de prin zona , vine maine pe la 9:30 sa vada casa.

#33808 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 January 2014 - 04:42 PM

sa iti fie intr.un ceas bun!
sa fi pregatita sa ii dai toate instructiunile cat mai complete si eventual sa petreci prima zi de curatenie cu ea, explicandu-i care ce detergent unde ... si ce pretentii mai ai tu. A mea face foarte bine si e de mare incredere (o las cu ochii inchisi cu toate raspandite), dar foloseste detergentii care unde isi aduce aminte (zice ca ea nu are timp sa citeasca etichete :)), adica anapoda... si gasesc ciobite alea alea prin casa ... , aspiratorul stricat, iala stricata etc ... Riscurile meseriei... . Si mai trebuie sa fi pregatita sa faci ordine inainte sa vina, altfel, ce nu ai pus la locul sau le gasesti care unde... :) Incearca sa ii zici sa iti si calce daca are timp si iti convine ... Cu ora sau cu ziua o platesti?

#33809 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 06 January 2014 - 05:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 January 2014 - 04:42 PM, a spus:

sa iti fie intr.un ceas bun!
sa fi pregatita sa ii dai toate instructiunile cat mai complete si eventual sa petreci prima zi de curatenie cu ea, explicandu-i care ce detergent unde ... si ce pretentii mai ai tu. A mea face foarte bine si e de mare incredere (o las cu ochii inchisi cu toate raspandite), dar foloseste detergentii care unde isi aduce aminte (zice ca ea nu are timp sa citeasca etichete :)), adica anapoda... si gasesc ciobite alea alea prin casa ... , aspiratorul stricat, iala stricata etc ... Riscurile meseriei... . Si mai trebuie sa fi pregatita sa faci ordine inainte sa vina, altfel, ce nu ai pus la locul sau le gasesti care unde... :) Incearca sa ii zici sa iti si calce daca are timp si iti convine ... Cu ora sau cu ziua o platesti?

Daniella se plateste cu ora...si oricum mainmult de 4 ore nu sta!
Oricum cel ce o declara prin cecuri speciale are si el beneficiu.
Pup

#33810 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 January 2014 - 06:34 PM

Dani, a venit incantata; erau 15 grade, soare...chiar daca si-a luat de lucru cu ea ( exercitii alea alea, ca luni incepe sesiunea) a profitat si de
placerea de a fi cu prietenele intr-un oras splendid.
A venit in schimb racita cobza, cum tac-so abia terminase, a inceput ea sa behaie si sa ia sirop de tuse la greu.
Imi doresc sa nu mai am asa multe aventuri de sanatae si nici de electrodomestice...vreau un an lin si calm :)

Ps, Anamaria ma bucur ca ai vesti bune despre parinti.
alpha, sper ca in noaptea asta sa ai un somn lin.Pana atunci petrecere frumoasa de Craciunel.

#33811 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 06 January 2014 - 07:06 PM

Vezi postareaMutti, la 06 January 2014 - 04:09 PM, a spus:

Sa speram ca va fi bine.

Daniella , eu cu aspiratorul dau aproape in fiecare zi , avem gresie neagra si ....copil mic ;) stii cum e :)

Ooo, ce veste buna asta cu parintii! Sa le dea Bunul Dumnezeu cat mai multa sanatate! Si voua liniste!
Si vestea cu femeia e buna.Abia te mai degreveaza si pe tine! Bravo, Simo!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33812 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 06 January 2014 - 07:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 January 2014 - 04:03 PM, a spus:

oooo, ce ingenios cel care a inventat acest Craciun al femeilor!

Alpha, sa va fie de bine Craciunelul (ca e si Craciunul pe vechi maine!)
Desi nu multa lume stie, acest Craciunel exista si la noi si se numeste Iordanitul femeilor.E si distractiv tare.Pacat ca se pierd aceste obiceiuri si se importa doar cele comerciale!

http://romanialapas....r-de-boboteaza/

Acest obicei de Boboteaza se practica in special in nordul tarii. Tradita spune ca femeile se strang in grupuri mari acasa la cineva, fiecare aducand de-ale gurii. Ele mancau , beau si petreceau toata seara, dupa care dis de dimineata ieseau pe strada si luau pe sus barbatii ce le ieseau intamplator in cale si ii duceau cu forta la rau amenintandu-i ca ii arunca in apa.
Imagine postataIordanitul femeilor de Boboteaza!

Tot in aceasta zi are loc si integrarea in comunitatea femeilor casatorite a proaspetelor neveste prin udarea lor cu apa dintr-o fantana sau dintr-un rau.

Daca nu v-ati maritat deja stati fara grija, tot ce trebuie sa faceti este sa luati exemplul tinerelor din trecut si sa va legeti cu un fir rosu pe inelar o bucata de busuioc , sau sa il puneti pur si simplu sub perna si in noaptea de Boboteaza va veti visa ursitul. Daca mai si alunecati pe gheata si cadeti in ziua de Boboteaza atunci treaba e sigura, va veti marita pana la sfarsitul anului.

- See more at: http://romanialapas....h.yyiIwKIo.dpuf

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33813 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 06 January 2014 - 10:46 PM

Vezi postareaMutti, la 06 January 2014 - 04:09 PM, a spus:

Sa speram ca va fi bine.

Daniella , eu cu aspiratorul dau aproape in fiecare zi , avem gresie neagra si ....copil mic ;) stii cum e ;)

Mutti mă bucur că mama ta se simte mai bine și a iesit din spital, acum încă puțină rabdare și încredere și va fii și cu operația bine și ai să te poți bucura pentru amândoi părinții.
În rest...bine că ai curaj să-ți iei menajeră! Eu am comis o singură dată eroare de a chema pe cineva, după zugrăvit și după, doar vreo 2 ore, i-am spus politicos că nu-mi mai sunt necesare serviciile ei... i-am plătit și m-am apucat eu de lucru... acuma ce-i drept, mie niciodată, da niciodată, nu mi-a place cum îmi face treaba altcineva... așa-s eu, prea cicălitoare! :)
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#33814 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 06 January 2014 - 10:59 PM

Vezi postareazoazorel, la 06 January 2014 - 07:15 PM, a spus:

Alpha, sa va fie de bine Craciunelul (ca e si Craciunul pe vechi maine!)
Desi nu multa lume stie, acest Craciunel exista si la noi si se numeste Iordanitul femeilor.....

Zoazorel interesante informații, pe aici prin Moldova sunt multe obiceiuri, da de acestea n-am prea auzit, iar în Banat unde am stat până acu 8 ani, sunt mult mai puține tradiții, și cu influente din exterior, așa că eu sunt cam necunoscătoare la ăst capitol.

Dar cu voie sau fără voie, am serbat și eu, azi fiind liberă și de la servici, c-am lucrat de sărbători, așa că am luat apă sfințită, apoi m-am returnat acasă într-o liniște desăvârșită unde am savurat meniul pregătit de ieri: răcituri de curcan, pârjoale, tort de negresa, și gogoși( a doua serie făcută de mine :) ).
Apoi am reușit să văd și ultimele episoade dintr-un serial foarte bun, ce l-am urmărit pe internet, ”In treatment”... chiar vă recomand de vă cade în cale să nu-l ocoliți.

Cam asta ar fi, așa că vă pup cu drag și vă spun Noapte Bună!

Fisier atasat  1.jpg (106.75K)
Number of downloads: 0
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#33815 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 06 January 2014 - 11:00 PM

Vezi postareaEleonora, la 06 January 2014 - 10:46 PM, a spus:

acuma ce-i drept, mie niciodată, da niciodată, nu mi-a place cum îmi face treaba altcineva... așa-s eu, prea cicălitoare! :)

Pai hai sa ne luam de mana ;) !

#33816 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 07 January 2014 - 08:35 AM

Buna dimineata la han. Eu nu am in *gene* dragostea de menaj alea alea...daca-i musai trebuie, o fac dar fara pasiune ( ca la gatit de explu)
asa ca sunt cea mai happy cand vine doamna si *menajuieste* ea .si eu am totala incredere, o las sa faca cum si in ce ordine vrea. important e ca in final sa fie facut :)
Pusha, fug la fizio ( mai am cateva sedinte de facut), si de acolo 2 repetitii.
La multi ani Ioni, Ioane Ionele si Ionuti

Fisiere atasate

#33817 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 January 2014 - 08:49 AM

Neata la han! La noi e ca in filmele de groaza, o ceata de nu vezi la doi pasi, de-abia am venit.
Stella, deci azi esti pe matura...imi place ce mancarica ai adus pe la han, eu trec direct la dulce, ca sa nu ma dezmint.
La multi ani sarbatoritilor de azi (il pun aici si pe Cristi al meu care e si Ioan si implineste si 45 de ani azi...). Sambata o sa-l si sarbatorim, inca n-am nici o idee ce sa pregatesc de mancare, sper sa ma loveasca inspiratia pana atunci.
Va pup si va doresc o zi frumoasa, frumoasa!

#33818 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 January 2014 - 09:07 AM

Buna! La multi ani! tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume :) ;) (la noi cel mare e Ionut ;) ).
Azi imi vine socrela (cu treburi la oras),satula de sarmale si carnaraie,vrea specialitatea ei favorita ''MICI'' B) asa ca asta e!

O zi minunata tuturor!

#33819 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 07 January 2014 - 09:11 AM

Gerul bobotezei la noi...-31 C!

La multi ani de sfantul Ion!
A cat is a friend fur-ever !

#33820 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 January 2014 - 09:16 AM

Vezi postareaUma, la 07 January 2014 - 09:11 AM, a spus:

Gerul bobotezei la noi...-31 C!

La multi ani de sfantul Ion!

Iui, chiar ca e ger la voi, la noi ieri la pranz erau 12 grade, primavara aproape.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1689
  • 1690
  • 1691
  • 1692
  • 1693
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul