Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1693
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33881 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 January 2014 - 01:18 AM

Ioana e bine, acasa, se recupereeaza, s-a dat pe fb, draga de ea. Asa ca sa-i dorim in cor sanatate multa si recuperare perfecta si rapida, ceea ce iti doresc si tie zozo! Operatie usoara si fuga la raport!

In rest, fox, mi s-a facut pielea de gaina citind paranormala ta! Si eu zic ca a fost ceva real, logic si sper ca nu vreun copil din vecini pus pe sotii..., noi la varsta Tom Sawerului mai faceam mici glumite vecinilor, dar nu chiar in creierii noptii.
La noi mai vb picea in somn, dar nu d-aia m-am trezit (si) eu ieri noapte si alalteieri noapte la o ora dupa ce am adormit si nici la baie nu ma ceream, nici sete nu mi-a fost, nici voci n-am auzit..., numai o liniste adanca .... pana in zori...am citit, m-am dat pe net...pe la 6. Am cazut intr-un somn adanc si numaidecat m-a trezit Bea ca vrea laptic...., good! Ca nu mai ceruse de mult si tocmai il aruncasem pe cel stricat...deci ...lacrimi de crocodil...cu toate astea am avut o zi buna...si inca nu m-a luat somnul, dar am auzit azi la stiri ca ar fi insomnii in zona din decembrie incoace din cauza unor explozii solare gigantice...., mai erau si alte simptome de tipul cefalee si alte stari de rau, dar de voci auzite nu au pomenit....
Am avut si noi un fenomen "paranormalus" anul trct, cnd in creierii noptii s-a auzit zdrang si s-a spart ceva in bucatarie. A coborat dl Dani rapid, ce sa vezi ? un pahar spart...dar unde? In mijlocul bucatariei, unde nu am nici o mobila.... Mda, pisicutz nu am, cainele e de curte, copilul nu umbla noctambul, ca nici nu s-a trezit, era langa mine in pat.... , habar am.... Am zis ca om fi lasat un tocator un pic intr-o rana pe marginea chiuvetei paharul pe el si incet , incet in timpul noptii s-a dus la vale..., altfel doar vreun Mikey Mouse, sau ... ?

We frumos dragilor si dragelor

Fisiere atasate

• Fisier atasat  image.jpg (123.89K)
    Number of downloads: 0

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33882 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2014 - 08:07 AM

Buna dimineata la han. iar n-am somn :toothy9;
ma duc sa mai fac o incercare sa mai dorm oleac'.
Va dores o zi faina si insorita

Fisiere atasate

#33883 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 January 2014 - 08:23 AM

Neata buna si de la mine! Cafeluta si la piata! :toothy9;

Fisier atasat  Foto 1001.jpg (140.59K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  Foto 2002.jpg (89.57K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33884 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 11 January 2014 - 11:29 AM

Dragele mele dragi, aseară pe trecerea de pietoni a dat o mașină peste mine. Nu țin minte decât frânturi. Îmi aduc aminte de câteva persoane în jurul meu.
Nu țin minte că mi-am chemat soțul. Habar n-am! Da l-am chemat. Și când a venit le ziceam la toți că nu e soțul meu.
Cică as fi stat vreo jumătate de oră jos. Nu știu nimic.
Acum a venit tanti de la pâine (de fața ei îmi aduc aminte) și mi-a zis că a auzit lovitura de la ea din magazin. Cică urlam ca lumea. Cine știe? Eu nu.
A venit și socrela la mine și cică am trimis-o acasă la fete. Habar n-am.
Ce ți-e și cu creierul ăsta... cu ea am vorbit în românește și cu ceilalți în italiană.
În concluzie, ce știu e din ce îmi povestește lumea.
Bietul soț cică il întrebam într-una cine l-a anunțat... L-am speriat.
Am o fractură la omoplat, cred. Sunt imobilizată cu un tutore, fără ghips. O lună de zile nu-l pot da jos.
Eram disperată când mi-au spus. Păi eu cum mă spăl? Păi nu te speli! Să te ții disperare. Începuseră toți să râdă de mine.
În final m-au întrebat dacă vreau să rămân peste noapte la spital... Brrrrr, Nuuu! Mă-c acas la mine, bre!
Și uite așa spre miezul nopții, după vreo 5-6 ore de nebunie am ajuns la mine acasă. Nu am nimic rupt la picioare, dar nu reușesc să le folosesc. Beneficiez de ceva entorse iar lovitura mi-a terminat musculatura.
Cu alte cuvinte sunt o legumă în vârful divanului.
Am încercat să pregătesc micul dejun pt familion azi dimineață, m-am liniștit imediat. Dacă nu era soața lângă mine sigur mă adunam după jos. Nu mai vedeam nimic, respirația o luase razna, picioarele nu mă mai țineau.
Așa că am aterizat pe divan și cred că aici îmi voi face veacul pt o perioadă bună de timp.
Cineva, ori sus ori jos, a hotărât că Sorina trebuie oprită. Am înțeles mesajul. Stau cuminte.
A, știre de ultimă oră, cică i-am fărmat mașina bătrânelului care nu mă văzu.
Vă pupăcesc și sper să aveți o zi mai bună decât a mea!
Sorina

#33885 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 11 January 2014 - 11:40 AM

Vai de mine, Sorina! N-am cuvinte. Cum Dumnezeu nu te-a vazut?!I-ai faramat masina...da-l dracului de fier! Aia se repara si n-o doare nimic, suferinta ta e mai grava. Da, era cazul sa iei o pauza, dar nu asa
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33886 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 January 2014 - 11:46 AM

Doamne,Sorina, slava Domnului ca esti bine, restul nu conteaza. Stai cuminte si menajaza-te, sa te recuperezi bine. Te imbratisez :floare:
Imagine postata

#33887 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 11:47 AM

Vezi postareaMaya, la 11 January 2014 - 08:23 AM, a spus:

Neata buna si de la mine! Cafeluta si la piata! :floare:

Atasament Foto 1001.jpgAtasament Foto 2002.jpg

merci mult! favorita mea si singura pe care o beau! in we nu-mi fac ... mi se pare prea de tot sa incalzesc masina pt un degetar pt mine ...si apoi nu simt nevoia ...cica poate mai dorm. De vreo 4 luni nu mai am sansa asta ...abia asteptam sambata sa ne odihnim, darrrr doamna care imi face curat are un serviciu ca nu mai poate veni decat sambata! deci la 8 in picioare toata lumea si ori plecam la plimbare, ori, precum azi: am strans bradul si am pus toate la loc ... Gata sarbatorile, gata cu porcul ... nu ca ne-am fi omorat ... , de acum freshuri, smoothie, salate, muraciuni din sare ...
Abia astept sa vad prada (cu p mic LOL) ... de la piata!

#33888 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 11:50 AM

Doamne, Sorina! sanatate multa si recuperare grabnica, dar nu ca sa intri iar in priza! auzi la ea: dimineata a vrut sa pregateasca micul dejun! de acum e momentul sa inveti fetele cum se fac toate si vei fi servita ... Sa fi cuminte si sa te faci iute bine!

#33889 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 11:52 AM

Buna dimineata, la tot hanul! eu mi-s chiauna, culcat tarziu, toata saptamana am dormit 1-2 ore pe noapte ... n-am vazut asa nesomn ...
SA aveti cu totii o zi frumoasa si buna, aici soare si aer de primavara! Sa vina, ca mi-e dor de vara, de soare, de mare :floare:

#33890 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 11:54 AM

Hai ca am uitat... am o intrebare: sunt diferite: frisca lichida 32 % si smantana lichida pt gatit? pot folosi pe prima unde se cere a doua (mancaruri sarate)?

#33891 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 12:31 PM

Mulțumesc fetelor! Sunt la pământ, trebuie să recunosc...

Daniella, poți să o folosești liniștită dacă nu e deja îndulcită.
Sorina

#33892 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 01:11 PM

Vai de mine Sorina; nu ma gandeam la o oprire asa drastica atunci cand am scris sa iei piciorul de pe accelerator...
Cateodata corpul nostru decide pentru noi, daca vede el ca nu-l ascultam.
Multa sanatate , da-o incolo de masina, fieraraie care se recicleaza....si mosulica ala poate nici nu mai este apt sa conduca :floare:.
Ai grija de tine. stai linistita in varful divanului, ca de asta ai nevoie acum. nu te mai stresa, ca toate se aranjeaza incet incet. Important e sa recuperezi, sa dai timp timpului, ca sa te refaci

#33893 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 03:05 PM

Am tricotat azi niscai pogacele cu jumeri ( eu rillettes, un fel de pasta de jumeri), o coroana, si croissanti cu jambon
basca tortul *lui peste* al Carmellei. versiune mini. toate de dat :floare:
pogacelele nu le-am fotografiat.

Fisiere atasate

#33894 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 11 January 2014 - 03:40 PM

Sorina, mi-a stat inima'n loc cand am citit de patania ta...ai grija de tine si chiar stai locului pentru ca ai nevoie de timp acum sa te refaci! Lasa-i pe cei din jurul tau sa te ajute si nu fii brava sa le iei prea din pripa sa ramai dupa cu vre-o sechela..
Sanatate multa, multa, de tot!!! :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#33895 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 January 2014 - 04:39 PM

Sorina , refacere rapida iti doresc. Mi s-a zburllit parul pe mine.

#33896 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 11 January 2014 - 05:08 PM

Sorinaaaa, vai de mine! Adica de tine!!! Nu o lua asa usor, ca nu stii cu ce alte dureri te mai trezesti mîine-poimîine! Sper ca te-au controlat la spital din cap pîna la calcîie! Refacere rapida si numai bine! :floare:

Foxyy, ai vorbit cu surioara? Ce zice de vizita nocturna? Sper ca e ok :floare:

Dana, nu am facut poze, ca nu am luat nimic deosebit. Pui, peste, covrigi, pîine... de-astea, d-ale gurii :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33897 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 05:39 PM

Vă mulțumesc mult, fetelor!
Ușor ușor încep să realizez cât am fost de norocoasă.
Am realizat deja că nu-i că sunt capabilă de cine știe ce. Așa că stau cocoțată pe divan și dau indicații prețioase.
I-am făcut lista soțului, care însoțit de Mara a plecat la cumpărături. Să sperăm că se vor descurca.
În seara asta au decis să mă premieze cu o pizza, că cică am fost cuminte.. a se citi incapabilă de făcut piadine.
Așa că, pizza să fie!
Luni o voi suna pe doctorița mea să vedem ce zice. Controalele, dacă totul va fi bine, sunt peste 40 de zile.
O prietenă de-a mea s-a oferit să ducă fetele dimineață la școală, cumnațica mea le va lua. Asta până când voi reuși să merg.
Mama joi pleacă și pe vineri ar trebui să ajungă.
Socrelii sunt încă la noi. Ar fi trebuit să plece joi. Încă nu am vorbit cu ei, dar bănuiesc că vor mai sta măcar vreo săptămână, până m-oi pune pe picioare.
Vom vedea!
Între timp soțul mă tot sună de la magazin. Mă amuză!
Vă pupăcesc!
Sorina

#33898 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 11 January 2014 - 06:11 PM

Sorina, refacere buna si rapida :floare: bine ca nu a fost si mai rau, desi cred ti-e tare greu si asa :floare:

#33899 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 January 2014 - 06:13 PM

Sorina, multa sanatate si ai grija de tine.bine ca nu esti mai rau si in spital.stai linistita nu te stresa sau forta.

Zozo bafta la operatie si curaj.

Eu sunt acasa,dar tare naspa e sa nu poti face nimic.mai citesc . ma uit la tv,de scris mai greu ca scriu cu stanga si ma fortez.chiar daca as vrea sa fac ceva al meu nu ma lasa.
Pt mine e prima operatie din viata mea,dar a fost ok,nu mi-a fost rau desi am avut anestezie totala.stiu cand vb anestezista cu mine si dupa ce mi-a zis de vreo 3 ori ca respir ok, s- rupt filmul.m-am trezit la terapie intensiva unde m-au tinut vreo ora.nasol a fost in salon cand am avut dureri groaznice de a tb sa sun dupa asistente sa-mi mai faca calmante.Oricum inca putin de mai stateam si nu operam era nasol.

Cand am venit acasa,motanul cel mic s-a cuibarit langa mine,defap toate au trecut sa ma miroasa si sa-mi linga mana.scuzati fata da eram inca ametita si cu dureri.
Fisier atasat  baloo.jpg (144.44K)

al meu mi-a pus niste perne ca sa-mi sustina mana si ma cearta daca nu o folosesc

Fisier atasat  mana.jpg (131.29K)

si printre atatea belele hai sa va indulcesc ce niste macarons umpluti cu crema de portocale.i-am facut inainte de op ca nu aveam stare
Fisier atasat  macarons.jpg (62.61K)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#33900 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 06:39 PM

Of, Ioana! Recuperare cât mai rapidă!

Parcă zici că e un făcut... Și eu ieri am gătit tot într-o veselie. Chiar a prins bine.
Sorina

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1693
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic