In rest, fox, mi s-a facut pielea de gaina citind paranormala ta! Si eu zic ca a fost ceva real, logic si sper ca nu vreun copil din vecini pus pe sotii..., noi la varsta Tom Sawerului mai faceam mici glumite vecinilor, dar nu chiar in creierii noptii.
La noi mai vb picea in somn, dar nu d-aia m-am trezit (si) eu ieri noapte si alalteieri noapte la o ora dupa ce am adormit si nici la baie nu ma ceream, nici sete nu mi-a fost, nici voci n-am auzit..., numai o liniste adanca .... pana in zori...am citit, m-am dat pe net...pe la 6. Am cazut intr-un somn adanc si numaidecat m-a trezit Bea ca vrea laptic...., good! Ca nu mai ceruse de mult si tocmai il aruncasem pe cel stricat...deci ...lacrimi de crocodil...cu toate astea am avut o zi buna...si inca nu m-a luat somnul, dar am auzit azi la stiri ca ar fi insomnii in zona din decembrie incoace din cauza unor explozii solare gigantice...., mai erau si alte simptome de tipul cefalee si alte stari de rau, dar de voci auzite nu au pomenit....
Am avut si noi un fenomen "paranormalus" anul trct, cnd in creierii noptii s-a auzit zdrang si s-a spart ceva in bucatarie. A coborat dl Dani rapid, ce sa vezi ? un pahar spart...dar unde? In mijlocul bucatariei, unde nu am nici o mobila.... Mda, pisicutz nu am, cainele e de curte, copilul nu umbla noctambul, ca nici nu s-a trezit, era langa mine in pat.... , habar am.... Am zis ca om fi lasat un tocator un pic intr-o rana pe marginea chiuvetei paharul pe el si incet , incet in timpul noptii s-a dus la vale..., altfel doar vreun Mikey Mouse, sau ... ?
We frumos dragilor si dragelor
Fisiere atasate
-
image.jpg (123.89K)
Number of downloads: 0