Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33901 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 January 2014 - 06:42 PM

Ooo, Doamne! S-o iau sistematic:
Danny, multumesc pentru informatia cu Ioana.Imagine postata
Ioana, multumesc pentru aparitie! Sa te refaci repede.Sanatate multa-multa-ti doresc! Imagine postata
Tuturor va multumesc pentru incurajare.Acum chiar ca nu-mi mai este frica.Am vorbit cu un bun prieten care este medic anestezist la Sibiu si mi-a spulberat toate indoielile! Acum sunt perfect calma.Si cu voi toate prin jurul meu nici nu poate fi decat bine!
Sorina, citind ce-a scris Foxa, Danny si Stellina, am crezut (si-as fi preferat sa fie asa!) ca si tu ai visat.Ma gandeam ce cosmar groaznic! Apoi am realizat ca, de fapt, CHIAR ai patit asa ceva! Ooo, Doamne!E a doua oara cand da o masina peste tine.
Vorba fetelor, trebuia sa te opresti, dar nu asa! Bine ca n-a fost mai rau, bine ca inca functionezi, dar e momentul sa iei o pauza, timp in care sa-i lasi pe cei din jurul tau sa te ajute.Stiu ca-i greu la inceput, dar invata-te sa mai fii si tu servita.Iar ei vor invata multe din asta!Voi sunteti o familie grozava, buna, dulce si ma doare sufletul sa citesc asemenea necazuri! Stai linistita si ai rabdare sa te refaci complet.Si apoi, nu mai pleca cu-a cincea de pe loc, ia-o mai la pas!
Si-o chestie superba de-am patit-o eu azi: aseara, fiind intuneric, nu m-am mai uitat in cutia postala, dar azi am facut-o! In cutie ma astepta o frumusete de felicitare de la Floricica, din Canada! Mi-a umplut sufletul de bucurie!Pacat ca n-o pot poza, ca n-am luat aparatul cu mine, dar e frumoasa si-are un pic din Floricica-n ea!
Floricica mea draga, multumesc din tot sufletul.Imagine postataImagine postata
Va doresc sa va odihniti, sa va distrati si s-aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos!Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33902 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 11 January 2014 - 06:50 PM

Abia acum îmi fac vreme sa intru si pe-aici. Va doresc un an mai bun ca 2013 si multa sănătate!
Ioana, Sorina, sa va faceti bine! Aveti grija de voi si nu faceti eforturi.
Zoazo, draga mea, iti ton pumnii sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci repede!
Si eu am început anul in forta cu unele probleme de sănătate (tuse seaca de la raceala de Sărbători si fite si figuri ale colecistului). Sper sa îmi revin repede, am multe de făcut anul asta!

#33903 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 11 January 2014 - 07:14 PM

Vezi postareaFoxyy, la 10 January 2014 - 10:35 AM, a spus:

Buna dimineata. Pe aici, la fel ca si-n ultima duta de ani - ceata. Si cam racoare. Sa vedem cu cat or creste temperaturile zilele astea, cica se incalzeste, pana luni. Dupa care, revin temperaturile actuale.
Am auzit mai multe persoane zicand ca vine frigul saptamana viitoare. Care de luni / marti (pai daca or sa pentru 2-3 zile, normal ca dupa aia ai impresia ca vine frigul), care de joi - vineri..... Pe site-urile pe care m-am uitat eu, n-am vazut nimic deosebit. Or sa fie temperaturi pozitive (4-5-6 grade) pana sambata viitoare, inclusiv. Iar noaptea, doar -1 sau -2 grade..... De viscol / frig - nici pomeneala. Om vedea ce va fi. Mai e pana saptamana viitoare. Intre timp, vine sfarsitul de saptamana. Dupa o saptamana de munca..... abia astept sa ma odihnesc. :floare:

Mi-s cam obosita.... am avut o oares'ce aventura paranormala azi-noapte care inca imi da de gandit. Caut explicatii, dar inca nu-s multumita pe deplin de nici una.....
Aseara, pe la 12, am tras pe dreapta. Am adormit la jupan in brate. La 1 jumate ma trezesc speriata, auzind pe cineva in camera zicand Hello........... Vocea parea a fi a sora-mii....
Jupanu' se trezeste si el, ma intreaba daca misc eu degetele de la picioare. I-am zis ca nu. Poate oi fi miscat cand m-am trezit, cand am tresarit.... habar n-am.
Dimineata, m-a intrebat daca am dormit (eram in masina, in drum spre serviciu). I-am zis ca nu prea, ca m-am speriat cand m-am trezit si n-am dormit cine stie ce dupa aia, ca am ramas cu sechele. Si i-am zis ca mi s-a parut ca aud o voce. Pai si ce zicea, m-a intrebat.... Eu, nitel suspicioasa, ii zic: Hello, asta a zis. el de colo - pai asta am auzit si eu!!!!!!!! I-am zis ca era o voce feminina (a zis ca si el a auzit la fel) si mie mi s-a parut ca era sora-mea. N-a zis nimic, ca i s-o fi parut si lui ca era ea sau nu, dar fapt cert e ca am auzit amandoi o voce feminina, ce parea a fi in camera si care zicea Hello........ Nu e prea usor de inghitit galusca... Acu' incerc sa-mi dau seama ce-ar fi putut fi.
In masina, am incercat sa gasesc explicatii:
- nu parea a fi cineva de afara, se aud altfel cuvintele urlate / strigate.....
- nu parea sa fi fost vreo vecina care a raspuns la telefon - era Hello, nu Alo!!!!!
- Micky nu cred ca a invatat sa vorbeasca. Cel putin nu cuvinte sofisticate. Si nici nu cred ca maraitul / miorlaitul ei ar putea aduce cu un Hello in mintea a 2 persoane....
Ceva explicatii ar fi... da' si astea cam scartaie (in mintea mea):
- cineva din vecini s-a gandit sa zica-n miezu' noptii un Hello mai puternic. Da' a fost puternic, nu gluma. Eu nu aud niciodata nimic de la vecini. Ma refer la voci. Copiii alergand ii aud, ca dupaie. Dar voci - niciodata. Si acum a fost un cuvant zis clar si raspicat - inseamna ca a macanit persoana aia, nu gluma...
- a venit cineva in vizita (la vreun vecin) si a zis Hello cand era in usa (pe casa scarii). Da' de ce n-am auzit nici un alt zgomot? Usa, tropait, bagaj...? Uneori se aud usile deschizandu-se / inchizandu-se. Sau pasii pe scari (ii aud des). Acu' a fost doar vocea si atat.
- oi fi visat eu ceva si am vorbit in somn. Dar jupanu' era chiar langa mine. Nu mi-a zis sa ma dau mai incolo, ca-i urlu in urechi.... Si mie mi s-a parut ca a vorbit cineva aflat la usa / pe sala. M-am mai trezit eu din pricina sforaitului meu asa ca stiu (cat de cat) care-i senzatia cand tu faci zgomot / scandal. Acum parca a fost ceva diferit. Zic io......
Ciudat.... O s-o sun pe sor-mea, sa vad daca, cumva, din cine stie ce motiv, s-o fi gandit la noi azi-noapte. Chiar sunt curioasa....

In alta ordine de idei, va doresc o zi minunata! :floare: Si un inceput de sfarsit de saptamana excelent! :floare:

Foxy, explicatia s-ar putea sa fie chiar asta. Micky e mica, invata sa "vorbeasca" de acum. Si de obicei ii apuca noaptea. Si ai mei mai fac din astea. Mai ales pisicile necastrate cand intra in calduri - si pot intra foarte devreme- pot scoate sunete foarte ciudate. Mai ales ca jupanul zice ca a simtit ceva la degetele de la picioare :floare:. Poate ca explicatia e mai putin creepy decat crezi. Uite aici un link cu pisici spunand Hello
http://www.youtube.c...h?v=5S-1UzC_LmA
brain loading....please wait....

#33904 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 07:23 PM

Vezi postareaFoxyy, la 10 January 2014 - 12:00 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 10 January 2014 - 11:47 AM, a spus:

Haoleo!Draga Foxulin,chiar ca a fost o experienta stranie :floare: ,acuma ca o fi fost vis sau inchipuire sau ce o fi fost nu conteaza,dar(poate fac si eu ca o baba de aia de la tzara :floare: )da si tu cu olea' de aghiazma prin casa,ca rau nu are ce sa faca(macar te va linisti din punct de vedere sufleteste si spiritual,ma gandesc,cel putin pe mine m-ar face sa ma simt mai bine chiar daca nu sunt chiar cine stie ce bisericoasa' )pana atunci na un poop' de la Geany sa treaca sperietura :floare: :-*

Si ca sa-ti mai abat gandul,ia sa-ti pobestesc' :71: se duce domnu' Geany' acu' la tzeara' la socrela (sa-i schimbe o yala' nush' ce)si va veni cu un vin de ala roziu,o varza murata la fel de rozie,si am luat un carnat proaspat usturoiat si cu branza iute de burduf de oi cu ou ochi...ce spui te bagi daca te invitez?! :floare:

Mna' ca ma iau cu vorba si tre' sa fug sa-l iau pe bub' ca ma cearta ala daca intarzai si nu-s prima =))

Probabil ca a miorlait Micky in somn... Mai sunt clipuri pe Youtube cu pisici ce zic Hello...... O fi visat si ea ceva si s-a gandit ca n-ar strica sa ne zica si noua ce... Daca noi n-am inteles, e vina noastra! :floare:
Daca ma invitesti la asemenea bunataturi, viu, cum sa nu? Numa' sa-mi zici cand s-ajung.... :floare:

Acum vad ca ai considerat si tu varianta asta, nu apucasem sa citesc tot :floare:

#33905 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 07:40 PM

Of Sorina, ia-o incet si sanatate multa!
Ioana recuperare usoara. Dragile de pisici stiu cand ne doare ceva.
Zoazo tin si eu pumnii stransi si-ti doresc numai bine.

#33906 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 January 2014 - 08:47 PM

Vai de mine, Sorina! Mi-a stat inima citind. Uf, uf, uf!!! Te strâng în brațe, dar nu prea tare să nu te doară. Imagine postata Îți spun și eu ce spuneau restul fetelor: nu te agita și lasă-i pe cei din jurul tău să te/se ajute. Ai să vezi că pot să facă mult mai multe decât crezi. Se reorganizează lucrurile și merge treaba. Multă sănătate și liniște îți doresc în continuare.

Ioana, recuperare rapidă îți doresc și multă sănătate.

Zozo, pumnii strânși și pentru tine, să treacă repede și bine.

Pupături tulemond și multă sănătate. :floare:

#33907 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 11 January 2014 - 10:38 PM

Sorina,Ioana recuperare rapida si multa sanatate
Zozorico,tin si eu pumnii stransi-stransi ,sa fie totul bine.Si mama mea a facut operatia asta la ambele solduri(coxartroza bilaterala),plus ea avea un picior mai scurt cu 5 cm fata de celalalt,si-i bine acum.Oricum,se zice ca ma paste si pe mine aceasi operatie,nu ma gandesc deocamdata.Sanatate multa fetelor,si aveti grija de voi.
Prietenii advarati sunt rari

#33908 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 11 January 2014 - 11:46 PM

Multa sanatate si insanatosire grabnica, fetelor!
Sorina, slava Domnului ca esti cat de cat bine. Doamne ce sperietura trebuie sa fi tras! :floare: :floare: :floare: Recuperare rapida :floare:
Zoazo, iti pumnii sa fie totul bine si sa ne auzim peste 10 zile cu sanatate. :floare:
Ioana, insanatosire grabnica. Ce bine arata macaronsii aia :floare: :floare:
Imagine postata

#33909 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 January 2014 - 08:41 AM

Buna dimineata la toata lumea.
Sorinuco, cum mai esti? cum te simti? fu bna pizza aseara?
Duminica placuta si hodinitoare tuturor.

#33910 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 12 January 2014 - 09:13 AM

Buna dimineata!

Fisier atasat  1393456_10153515521830462_1047591461_n.jpg (30.06K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#33911 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 January 2014 - 10:28 AM

Spre deosebire de noaptea trecută am dormit un pic mai bine.
Bună rău pizza integrală de aseară. Vecinii mei pizzaioli să trăiască.
Eu, eu trăiesc. E cea mai bună definiție. Mă doare fiecare centimetru de carne.
Nu sunt capabilă nici să mă duc singură la baie. Stau și vegetez între pat și divan.
Uneori mai plâng, dar mă opresc repede că sperii lumea.
M-am certat cu mătușa mea aseară... Vrea să mă duc să stau în spital. Eu nu vreau. Familia mă susține. Ce decid eu pentru ei e bine. Mă doare capul. Sper să-i treacă și să mă lase în pace.
Vă pupăcesc! O zi bună!
Sorina

#33912 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 12 January 2014 - 12:32 PM

Vai ,Sorina,inca asta iti mai lipsea ! Recuperare grabnica si fara complicatii iti doresc! Important sa te faci tu bine,ca restul s-or face ele cumva.

Acuma nu ca-l justific pe batranel deloc,dar fiind si eu la volan,ma gandesc ca daca are simt omenesc,nu cred sa-i fie usor nici lui sa te aiba pe constiinta,in ciuda faptului ca s-antamplat la trecere,sau cu atat mai mult.
Eu ma rog mereu sa fiu ferita de astfel de incidente,indiferent din vina cui ar fi ,pentru ca n-as vrea sa am nici macar o usoara zgarietura a cuiva pe constiinta mea,chiar dac-ar fi si din vina pietonului.
Am avut si eu de vreo 2 ori cazuri in care pe strazi destul de intunecoase pietonii ,fara sa fi avut ceva reflector la ei,au aparut ca din senin in fata masinii.Cel putin aici,ei n-au frica si pot merge si pe soseaua ingusta destinata in principiu masinilor,dar pe care multa lume o foloseste ca trotuar(sau chiar am vazut biciclisti,care avand alaturi alee destinata special lor,ei tot pe soseaua de baza pedalau) ,deci nu vorbim de strazi pietonale. In toate cazurile nu s-a lasat nici macar c-o usoara atingere,multumesc lui Dumnezeu,dar mie una mi-a stat inima in loc de fiecare data.

Multa sanatate tuturor inclusiv si fetelor cu operatii si o duminica frumoasa tuturor!

#33913 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 01:03 PM

Bre, eu nu zic nimic la adresa bătrânelului. Nu m-a văzut. Să-l omor? Ce să-i fac? Eu nici măcar nu l-am văzut. Cineva a venit și mi-a zis ce și cum.
Strada este una principală foarte traficată și foarte luminată.
Am lăsat multe mașini să treacă și când am crezut că pot trece am pus piciorul pe trecere.
Mașina care m-a lovit eu am văzut-o, dar era departe. Aveam timp să trec. Sau cel puțin așa am crezut eu. Era de ajuns să fi frânat un pic, dar cum el nu m-a văzut a accelerat în continuare și m-a luat în plin.
Sunt destul de fatalistă de felul meu și accept totul așa cum vine.
Asta-i viața! Nu-mi bat capul prea tare cu chestii gen "de ce mie?".
Mi s-a întâmplat, asta e, ii dăm înainte. Nu sunt fericită că mi s-a întâmplat, dar sunt fericită că sunt în viață.
Toți care au fost prezenți sau au văzut semnele pe stradă mi-au zis că sunt miracolata. Așa o fi!
Mai am o prietenă nebună, care mi-a zis că am "chielea dr...lui pe mine" și că de-aia sunt încă în viață.
Râdem, glumim, dar într-adevăr sunt o persoană norocoasă. Putea fi mult mai rău.
Sorina

#33914 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 12 January 2014 - 01:24 PM

Asa e,Sorina,norocul a fost de partea ta si bine ca a fost asa. !
Si iar ma-ntorc-si-a batranului,chiar daca nu stiu ce penalitate i s-ar fi dat acolo la voi. Stiu ca nu l-ai acuzat de nimic,dar mi-a zburat mie gandul la el fiind si eu in pielea de soferita.Chiar daca,pe de-alta parte ma gandesc ca totusi ar trebui sa fie o limita de varsta la condus.Aici trec dupa 75,imi pare control medical in fiecare an,inainte de a li se da permis,dar vazand ca eu mai tanara si uneori reactia nu e atat de rapida,atunci ce sa mai ceri de la ei.Desi ma mai gandesc si ca daca esti batran si poate n-are cine-ti face nici cumparaturile elemantare,apoi posibilitatea de a te misca cu masina chiar e o necesitate. Cum nu dai, tot nu-i prea stralucit.

Sa stii ca eu de multe ori nu-mi dau seama cat de norocoasa sunt,decat dupa ce mi se mai intampla vreuna deochiata si-apoi ma gandesc si zic si eu ca tine : chiar ca putea fi mai rau.

E rau ca,asa cum s-a mai zis pe-aici,nu e o oprire prea fericita din ritmul tau,chiar dureroasa,dar sa speram ca te vei recupera rapid.Dar bine ca are cine sa va ajute cat de cat,ca-mi dau seama ca nu ti-e usor deloc sa stai,obisnuita mereu la pas alert.

#33915 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 01:42 PM

E chiar aiurea. Aș vrea să fac, dar deabia sunt capabilă să merg la baie.
Chiar zicea cineva ieri "când ați mai văzut-o voi pe Sorina stând jos?" . M-a bușit râsul!
Mi-am trimis soțul să-mi ia o rețetă de la Guardia Medica, așa că a lăsat carnea la cuptor în grija mea. Vorba vine, eu doar dirijez și Socrela execută.
M-am ridicat 5 minute de pe divan pt a merge în bucătărie. Sunt ruptă. Parcă zici că am alergat la maraton.
Așa că mi-am reluat postul pe divan și dacă nu ați fi voi aș înnebuni de plictiseală.
Sorina

#33916 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 12 January 2014 - 01:48 PM

Sorinel, m-am tot gandit la tine si te-am "povestit" cu sotul si Maia. Iti dorim multa sanatate in continuare, si multa, multa rabdare. Imagine postata

#33917 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 01:58 PM

Vezi, de aia sughitam eu..
Mulțumesc mult, Boni! Să dea Domnul!
Sorina

#33918 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 12 January 2014 - 02:02 PM

Sorina ma bucur ca esti mai bine, dar chiar daca poti sa mergi, eu zic sa te menajezi.
Lasa-i si tu pe altii o vreme sa te rasfete, sa te poti vindeca complet, sa nu mai ai probleme mai apoi.

Ioana,dragut paznicul tau pufos. Recuperare cat mai rapida iti doresc, sa ne incanti cu preparatele tale frumos ornate de maini vindecate.
Imagine postata

#33919 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 January 2014 - 02:06 PM

Neata la pranz.

Sorina,las tot raul spre bine.nu-i placut ca motivul odihnei tale sa fie accidentul, dar viata zic eu ne atentioneaza cumva zic eu atunci cand tb . facut o pauza.

Eu m-am trezit devreme, uitat la filme pana s-a trezit al meu.Luat md-ul la "pat"-canapea.e bine sa fi rasfatat,da nu-i de mine statul.

Maine ma duc la schimbat bandaj, sa vedem ce spune dr. pe mai departe.urasc sa nu fac nimic, sa nu pot face mai nimic.abia reusesc sa ma spal singura pe fata si dinti.diseara v-a tb al meu sa ma spele in cada, sunt nespalata de miercuri :unsure:

la noi e soare,parca as iesi putin.

o duminica frumoasa va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#33920 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 02:32 PM

Ha ha ha, Ioana și eu am aceeași problemă. Joi seară am făcut ultima baie.
La mine e un pic mai problematic că am și tutorele/bustul (că nici nu știu cum să-i spun) și nu am voie să-l dau jos.
Așa că trebuie cu foarte multă grijă cineva să mă șteargă cu șervețele umede. Eu am încercat aseară dar nu am reușit.
Baie plăcută diseară! Refacere cât mai rapidă!
Sorina

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic