Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33941 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 January 2014 - 08:31 AM

Buna dimineata! la noi e vreme blanda azi :bounce:

O zi si o saptamana minunata tuturor,si multa sanatate :bounce:

#33942 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 January 2014 - 09:12 AM

Ai dreptate, Floricico! De văzut le văd pe toate, dar cum nu am stabilitate stau cumințică.
Am dormit bine azi noapte. M-am trezit doar o dată pe la 4. Am băut apă și iar nani.
La 6 trezirea. Intre fete, soață și Socrela, misiunea trimiterea la școală a fost un succes. Vedem după aia ce-o mai fi.
Sleită de puteri m-am întors în pat. Aș vrea să mai dorm un pic. Sper să reușesc.

Mă bucur pt tine, Floricico! Distrează-te cât poți de mult!

Stella hai lângă mine în pat, poate mai dormim un pic.

Cristina mie mi-ar place la căldură în mod normal, doar că acum împachetată cum sunt nu cred că mi-ar mai place.

Moatzo, la tine care mai e situația?

Pe Ioana o așteptăm cu vești bune de la doctor.

Fetelor vă urez o zi frumoasă!
Sorina

#33943 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 January 2014 - 09:13 AM

Vezi postareastella, la 11 January 2014 - 01:01 AM, a spus:

Foxulino, mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma trezesc brusc, pen'ca eram convinsa ca cineva m-a strigat, sau mi-a vorbit.
Faptul ca si tu si jupanul ati auzit e mai diferit. nu stiu ce sa zic; o explicatie musai sa fie, normala au ba.
Noapte buna si sa recuperezi oboseala, ceea ce-mi doresc si mie :)

Sa stii ca si eu am mai avut ceva experiente oarecum similare - aveam impresia ca e cineva in camera, ca vad o silueta..... Incercam sa ma misc dar nu puteam. Dar stiu ca atunci visam. Acum a fost chiar ciudat. Explicatii, am tot gasit, dar niciuna nu ne lamureste pe deplin. :( Mai cautam. Pana vom uita intamplarea. :D
Iar sor-mea se pare ca n-a fost. Desi s-a bucurat nespus cand i-am povestit ca am fost salutati (prietenos), incepand sa strige: sunt fantoma, daaaa, sunt fantoma!!!!!!!!!! =))
Si, daaaaaaaa. Am recuperat cate ceva din oboseala. Vineri seara la 12 deja dormeam. Sambata dimineata, Micky ne-a trezit pe la 7 jumate (ea deja se obisnuise cu noul program, cu plecatul nostru la serviciu), dar am adormit amandoi, pardon, amantrei rapid si ne-am trezit la 12..... :bounce: Ce bine-a fost!!!! :bounce:

#33944 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2014 - 01:18 AM, a spus:

Am avut si noi un fenomen "paranormalus" anul trct, cnd in creierii noptii s-a auzit zdrang si s-a spart ceva in bucatarie. A coborat dl Dani rapid, ce sa vezi ? un pahar spart...dar unde? In mijlocul bucatariei, unde nu am nici o mobila.... Mda, pisicutz nu am, cainele e de curte, copilul nu umbla noctambul, ca nici nu s-a trezit, era langa mine in pat.... , habar am.... Am zis ca om fi lasat un tocator un pic intr-o rana pe marginea chiuvetei paharul pe el si incet , incet in timpul noptii s-a dus la vale..., altfel doar vreun Mikey Mouse, sau ... ?

We frumos dragilor si dragelor

Ca zici de pahare sparte...... Sambata am iesit la o crasma cu niste omuleti care ne-au zis si pataniile lor (dupa ce-au auzit-o pe-a noastra): cica la un moment dat, din senin, li s-a crapat o vaza. Nu se facuse bucati, ci doar crapase in partea de jos si se scursese toata apa de acolo. Se dusese individu' intr-un miez de noapte la vecinu' si-a calcat intr-o balta, in mijlocul camerei..... Intr-un final au descoperit ca apa era de la acea vaza. Abia cand au studiat-o indeaproape au descoperit ca e formata din 2 bucati - fundul fiind detasat..... :bounce:
Si cica s-a spart si un pahar, dar setul ala era nou si au pus faptul pe seama defectelor de fabricatie. Poate o fi fost crapat din magazin si abia dupa ce-a fost folosit a cedat complet.
Dar li s-au spart si 2 damigene.... Si aici n-au gasit nici un fel de explicatie. Sa fi fost una, mai treaca-mearga. Dar doua???? Deodata????
Si uite-asa universu' conspira impotriva noastra!
Io, de ceva timp nu-mi mai gasesc Ipod-u' capatat cadou de Mos Craciun (2012) :bounce: si nici un suport de geanta, de atarnmat geanta de masa. Stiu ca la inceputul anului trecut le aveam pe amandoua, dar..... de la o vreme, nu le mai gasesc. Nicaieri. :D Si-am facut curat in casa, am dat si mobila deoparte.... Nimic. =)) N-am avut nici multi musafiri, sa zic ca unu' a avut mana mai lunga.... Plus ca astea erau in dormitor, unde nu intra chiar oricine.... Da' na, eu tot trag speranta ca or sa apara, candva. :)

#33945 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:29 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 11 January 2014 - 11:29 AM, a spus:

Dragele mele dragi, aseară pe trecerea de pietoni a dat o mașină peste mine. Nu țin minte decât frânturi. Îmi aduc aminte de câteva persoane în jurul meu.
Nu țin minte că mi-am chemat soțul. Habar n-am! Da l-am chemat. Și când a venit le ziceam la toți că nu e soțul meu.
Cică as fi stat vreo jumătate de oră jos. Nu știu nimic.
Acum a venit tanti de la pâine (de fața ei îmi aduc aminte) și mi-a zis că a auzit lovitura de la ea din magazin. Cică urlam ca lumea. Cine știe? Eu nu.
A venit și socrela la mine și cică am trimis-o acasă la fete. Habar n-am.
Ce ți-e și cu creierul ăsta... cu ea am vorbit în românește și cu ceilalți în italiană.
În concluzie, ce știu e din ce îmi povestește lumea.
Bietul soț cică il întrebam într-una cine l-a anunțat... L-am speriat.
Am o fractură la omoplat, cred. Sunt imobilizată cu un tutore, fără ghips. O lună de zile nu-l pot da jos.
Eram disperată când mi-au spus. Păi eu cum mă spăl? Păi nu te speli! Să te ții disperare. Începuseră toți să râdă de mine.
În final m-au întrebat dacă vreau să rămân peste noapte la spital... Brrrrr, Nuuu! Mă-c acas la mine, bre!
Și uite așa spre miezul nopții, după vreo 5-6 ore de nebunie am ajuns la mine acasă. Nu am nimic rupt la picioare, dar nu reușesc să le folosesc. Beneficiez de ceva entorse iar lovitura mi-a terminat musculatura.
Cu alte cuvinte sunt o legumă în vârful divanului.
Am încercat să pregătesc micul dejun pt familion azi dimineață, m-am liniștit imediat. Dacă nu era soața lângă mine sigur mă adunam după jos. Nu mai vedeam nimic, respirația o luase razna, picioarele nu mă mai țineau.
Așa că am aterizat pe divan și cred că aici îmi voi face veacul pt o perioadă bună de timp.
Cineva, ori sus ori jos, a hotărât că Sorina trebuie oprită. Am înțeles mesajul. Stau cuminte.
A, știre de ultimă oră, cică i-am fărmat mașina bătrânelului care nu mă văzu.
Vă pupăcesc și sper să aveți o zi mai bună decât a mea!

Auci...... =)) Nasol daca ai avut nevoie de-o masina ca sa-ti dai seama ca tre' sa faci si tu o pauza.... Ai grija de-acu' incolo, pune labuta si recupereaza perioadele nedormite si revino-ti cat mai curand! :)
Mosneagu' sa se duca cu tot cu rabla la el in pod. Si sa nu mai iasa de-acolo, daca-i pus pe fapte "mari" de genul asta.... Din pacate, geme lumea de astfel de natarai. Nici nu-mi dau seama cum de sunt asa PUTINE accidente, la cate tampenii vad pe sosele - cel putin cate 3-4 handicapati, ca altfel nu le pot zice, se trezesc la raliu sau la ei pe ogor.... Si asta doar la drumul de venit la serviciu dimineata. Ca seara ies altii la interval. S-au umplut soselele de prosti, pe cuvant.
Bade, de vrei sa-ti rupi gatu', du-te naibii in camp si nu te opri pana nu te bagi intr-un stalp / copac. Da' nu te grabi sa iei si pe altii cu tine, culesi din trafic. Singura lor vina fiind aceea ca au circulat regulamentar si ca nu si-au inchipuit ca esti tu capabil de tampenii. Si-au avut nenorocul sa se afla in locul nepotrivit..... :bounce:
Pe cuvant ca sunt unii soferi pe care, de-as putea, i-as prinde si i-as bate pana m-as satura. Si dupa aia as lua-o de la capat (cu batutu'). Si tot asa.... :bounce:

#33946 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:31 AM

Vezi postareastella, la 11 January 2014 - 03:05 PM, a spus:

Am tricotat azi niscai pogacele cu jumeri ( eu rillettes, un fel de pasta de jumeri), o coroana, si croissanti cu jambon
basca tortul *lui peste* al Carmellei. versiune mini. toate de dat :bounce:
pogacelele nu le-am fotografiat.

Ah......... de m-oi muta vreodata mai aproape de tine, sa vezi ce te tot invit la sindrofii..... :bounce:

#33947 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:33 AM

Vezi postareaMaya, la 11 January 2014 - 05:08 PM, a spus:

Sorinaaaa, vai de mine! Adica de tine!!! Nu o lua asa usor, ca nu stii cu ce alte dureri te mai trezesti mîine-poimîine! Sper ca te-au controlat la spital din cap pîna la calcîie! Refacere rapida si numai bine! =))

Foxyy, ai vorbit cu surioara? Ce zice de vizita nocturna? Sper ca e ok :)

Dana, nu am facut poze, ca nu am luat nimic deosebit. Pui, peste, covrigi, pîine... de-astea, d-ale gurii :D

Nu s-a mai repetat intamplarea. Am ajuns la concluzia ca fantomuta s-a simtit jignita ca noi n-am salutat-o si-a plecat. Ca n-a mai dat nici un semn de viata... Ea venise bine-mersi sa ne salute, cum e frumos si politicos si noi ne-am intors pe-o parte... :bounce: Nepoliticosii de noi....... :bounce:

#33948 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:36 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 11 January 2014 - 05:39 PM, a spus:

Vă mulțumesc mult, fetelor!
Ușor ușor încep să realizez cât am fost de norocoasă.
Am realizat deja că nu-i că sunt capabilă de cine știe ce. Așa că stau cocoțată pe divan și dau indicații prețioase.
I-am făcut lista soțului, care însoțit de Mara a plecat la cumpărături. Să sperăm că se vor descurca.
În seara asta au decis să mă premieze cu o pizza, că cică am fost cuminte.. a se citi incapabilă de făcut piadine.
Așa că, pizza să fie!
Luni o voi suna pe doctorița mea să vedem ce zice. Controalele, dacă totul va fi bine, sunt peste 40 de zile.
O prietenă de-a mea s-a oferit să ducă fetele dimineață la școală, cumnațica mea le va lua. Asta până când voi reuși să merg.
Mama joi pleacă și pe vineri ar trebui să ajungă.
Socrelii sunt încă la noi. Ar fi trebuit să plece joi. Încă nu am vorbit cu ei, dar bănuiesc că vor mai sta măcar vreo săptămână, până m-oi pune pe picioare.
Vom vedea!
Între timp soțul mă tot sună de la magazin. Mă amuză!
Vă pupăcesc!

Ai grija de tine, da? La cel mai mic semn de durere sau ceva problemute de sanatate - fuji la medic / spital. Sau macar da-i telefon doctoritei, sa vezi ce zice. E posibil ca anumite dureri sa apara dupa cateva zile.
Repaus, repaus si rasfat. Dupa care iar repaus. Si din nou rasfat.... si tot asa. Pricepi matale cum stau lucrurile, da? :bounce:
Bine ca te ajuta cei din jur. Si vine si maica-ta..... Lasa-i pe ei sa faca tot, tu doar ordoni. Ca destul ai facut pana acum. :bounce:

#33949 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:40 AM

Vezi postareaIoana, la 11 January 2014 - 06:13 PM, a spus:

Sorina, multa sanatate si ai grija de tine.bine ca nu esti mai rau si in spital.stai linistita nu te stresa sau forta.

Zozo bafta la operatie si curaj.

Eu sunt acasa,dar tare naspa e sa nu poti face nimic.mai citesc . ma uit la tv,de scris mai greu ca scriu cu stanga si ma fortez.chiar daca as vrea sa fac ceva al meu nu ma lasa.
Pt mine e prima operatie din viata mea,dar a fost ok,nu mi-a fost rau desi am avut anestezie totala.stiu cand vb anestezista cu mine si dupa ce mi-a zis de vreo 3 ori ca respir ok, s- rupt filmul.m-am trezit la terapie intensiva unde m-au tinut vreo ora.nasol a fost in salon cand am avut dureri groaznice de a tb sa sun dupa asistente sa-mi mai faca calmante.Oricum inca putin de mai stateam si nu operam era nasol.

Cand am venit acasa,motanul cel mic s-a cuibarit langa mine,defap toate au trecut sa ma miroasa si sa-mi linga mana.scuzati fata da eram inca ametita si cu dureri.

al meu mi-a pus niste perne ca sa-mi sustina mana si ma cearta daca nu o folosesc

si printre atatea belele hai sa va indulcesc ce niste macarons umpluti cu crema de portocale.i-am facut inainte de op ca nu aveam stare

Recuperare grabnica! Si stai si tu linistita. Stiu ca e greu de facut.... dar trebuie. Daca nu ai chef de complicatii, stai calma. Savureaza compania blanosilor, dormi, eventual plimba-te. Si nu fa NIMIC!
Cu anestezia totala stiu cum e..... Se rupe filmul subit. Si apoi, cand te trezesc ei, ai vrea sa dormi, de fapt...... Eu incepeam sa ma enervez ca tot striga la mine, ca ma-ntreaba cum ma cheama, ma puneau sa repet din cauza ca vorbeam prea incet.... in loc sa ma lase sa dorm. Aveam un somn monstru.... :bounce: Dar n-am avut nici un efect secundar. Poate doar golitul stomacului de anestezic - dar e inevitabil. Nu e efect secundar, mi-au zis ca asa trebuie sa se intample.
Multa sanatate si ai grija de tine! :bounce:

#33950 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 09:45 AM

Vezi postareablack_cat, la 11 January 2014 - 07:14 PM, a spus:

Foxy, explicatia s-ar putea sa fie chiar asta. Micky e mica, invata sa "vorbeasca" de acum. Si de obicei ii apuca noaptea. Si ai mei mai fac din astea. Mai ales pisicile necastrate cand intra in calduri - si pot intra foarte devreme- pot scoate sunete foarte ciudate. Mai ales ca jupanul zice ca a simtit ceva la degetele de la picioare :bounce:. Poate ca explicatia e mai putin creepy decat crezi. Uite aici un link cu pisici spunand Hello
http://www.youtube.c...h?v=5S-1UzC_LmA

Nu pot sa vad filmul de la servici (e blocat site-ul din server :bounce:), dar cred ca stiu videoclipul.
Problemuta ar fi ca Micky dormea ca o scandura pe calorifer. Nu era in pat cu noi. Imediat ce ne-am trezit, jupanu' s-a uitat la ea. Demoazela era rupta-n paispe, dormea pe calorifer, pe-o parte. A tras-o el de codita, de-o labuta - nimic. N-a miscat in front. Nici macar n-a miorlait. Poate ca miorlaise ea inainte, dar pe pat sigur nu fusese.
Probabil am miscat eu picioarele, cand am tresarit si s-o fi reasezat plapuma pe el mai tarzior.... Habar n-am. Probabil o sa uitam povestea in scurt timp.

#33951 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 January 2014 - 09:46 AM

Buna dimineata la han!
Doamne-doamne, ce povesti de groaza citii pe-aici! Sorina, chiar ca ai fost norocoasa, daca ai ajuns cu capul in parbrizul mosului si te-ai ales "doar" cu vanatai multe si fractura aia, of, biata de tine. Sa ai grija de tine, sa stai cuminte si in curand o sa te simti mai bine. Te pup!
Ioana, recuperare grabnica si buna si tie, pana atunci rasfata-te un pic si lasa-l si pe sotul tau sa o faca, meriti.
Pusa, tu cum esti, banuiesc ca o sa-ti ramana vanataia o vreme, bine ca n-ai patit nimic la ochi.
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa si buna!

#33952 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 January 2014 - 10:38 AM

Mama Doamneeeee!cum nu scriu cateva zile, nici nu citesc, gasesc tot soiul de probleme!!! Sorina si eu am avut un accident asa ca tine, mi-am rupt colul humeral si am stat in" aeroplan " cu bratul 3 saptamani! Am spart parbrizul cu capul si m-au trimis aia la nushcate analize sa vada daca am vreun hematom!L afel ca tine nu aveam, se cruceau politistii care au venit sa-mi ia declaratia ca erau urmele de franare prea mici, deci culpa soferului! Stai locului si odihneste-te!! Asta imi aduc aminte ca adormeam brusc asa 1 ora numai de la efortul de a sta in fund sa vorbesc cu cineva care venea in vizita!

Faza cea mai ciudata, este ca mama n-a fost in stare sa ma spele pe cap si nici sa-mi impleteasca parul, o pufnea plansul cand vedea vanataile, saracul tata a fost de serviciu! Sa vezi ce frumos stie sa impleteasca parul daca e nevoie!!

Ioana si Pusha sanatate si recuperare grabnica!!

Sper sa nu ne transformam in salonul 111 de refacere si toti sa aduca si vesti bune cat de curand!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#33953 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 12:38 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 12 January 2014 - 10:28 AM, a spus:

Spre deosebire de noaptea trecută am dormit un pic mai bine.
Bună rău pizza integrală de aseară. Vecinii mei pizzaioli să trăiască.
Eu, eu trăiesc. E cea mai bună definiție. Mă doare fiecare centimetru de carne.
Nu sunt capabilă nici să mă duc singură la baie. Stau și vegetez între pat și divan.
Uneori mai plâng, dar mă opresc repede că sperii lumea.
M-am certat cu mătușa mea aseară... Vrea să mă duc să stau în spital. Eu nu vreau. Familia mă susține. Ce decid eu pentru ei e bine. Mă doare capul. Sper să-i treacă și să mă lase în pace.
Vă pupăcesc! O zi bună!

Mda. Imi place la nebunie cand apare cate-o persoana care stie tot. Si stie si ce-i mai bine pentru tine.... :bounce: Ai sa te duci la spital daca o sa ai probleme. Ce, or sa-ti treaca subit durerile daca te internezi? O sa te vindeci instantaneu??? Sa zicem ca ti-or da calmante, or sa-ti mai potoleasca durerea. Dar nu integral si nu permanent. Poate te vei simti mai bine, dar pentru scurt timp. Si-atunci??? Ce rost are? Acasa stai comod, bine-mersi. =))
Daca neamurile n-au alta grija, lasa-le. Nu te chinui sa le explici. Zi-le da, am priceput si apoi faci ca tine. Ce tre' sa le dai lor explicatii pentru fiecare pas pe care-l faci?
E drept ca oamenii iti vor binele... Dar de prea mult bine, uneori ti se cam ia. :bounce:

#33954 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 12:56 PM

Vezi postareamoatza, la 12 January 2014 - 09:11 PM, a spus:

Si sa stiti ca si eu patzii una cam urata azi. Mi s-a spart chiuveta din baia mica - paguba-n ciuperci, nu-mi pasa! A scos-o omul si eu m-am gandit sa fac un pic de curatenie sub ea, ca-i cam stramt locul acolo si-am zis sa profit de lipsa ei. Zor-nevoie, am alunecat pe gresie, am cazut in genunchi, am vrut sa ma sprijin in mana si pur si simplu nu stiu in ce mi-am taiat toata palma dreapta, iar cu ochiul stang m-am oprit in dopul ascutit al unei doze de detergent. Asa ca am sub spranceana o zgaiba destul de vizibila si toata pleoapa superioara, partea dinspre nas e vanata :) Cum naiba ma duc eu maine la birou? De durut, nu prea ma doare, doar cand ating arcada in dreptul zgaibei. In plus ma ustura palma, mai ales la apa calda. Of!
Partea buna e ca am chiuveta noua/nu ma ninge, nu ma ploua! pam-pam!

Zile mai bune s-avem!

Iaca alta...... :bounce: Ce-aveti oameni buni? Ati intrat in zodia ghinioanelor??????? :bounce: Sper ca s-au terminat "aventurile".
Ai grija si tu cu mana, sa nu ramai cu ceva sechele. Refacere grabnica! =))
Mama a ramas cu degetul mic "beteag".... Nu-l mai poate intinde, sta partial indoit. Nu s-a taiat, a muscat-o un motan. S-a dus la spital / policlinica (nici nu mai tin minte unde, s-a intamplat acu' vreo 10 - 15 ani), au tratat-o, dar n-au avut ce sa-i faca la deget, i-a fost atins nervul.... Nu-i mare tragedie pentru ea, n-o deranjeaza foarte tare, dar.... e o belea si asta, sa fim seriosi! :D

#33955 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 01:00 PM

Vezi postareafloricica, la 12 January 2014 - 09:19 PM, a spus:

Asta cu spalatul nu e o chestie asa de dificila, depinde doar de voi sa va lasati ingrijite. Eu am avut 2 saptamani in care nu am putu folosi mainile si fostul meu sot, iubit pe vremea aia, ma baga in dush, ma spala peste tot, si parul mi-l spala (chestie complicate cu balsamurile) si ma mai dadea si cu crema ...Ba mi se pare ca m-o dat si cu oja =))) Nu vad nici o tragedie, nici o drama in asta, e chiar amuzant sau in faptul ca mancati pizza sau prelucrate cateva zile. Sa fiti voi sanatoase!

Cand am fost operata, avand branula fixata pe dosul palmei, nu aveam cum sa ma spal. Asa ca jupanu' a trecut pe post de spalator de serviciu...... Vrei / nu vrei.... intri la dus si te lasi curatata. N-ai de ales. Eu eram un caz usor, fara dureri sau nebunii, doar cu o mana neutilizabila sub apa. Fetele sunt cu dureri, le e mult mai greu. :bounce: Dar, ca si Floricica (si toate celelalte personute) le indemn sa se lase rasfatate. Cu servetele, cu dus, cu ce-o fi. Stati cuminti, ca or sa se descurce si domnii. Doar au alaturi adevarate Doamne, au avut de unde sa invete! :bounce:

#33956 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 01:03 PM

Vezi postareafloricica, la 13 January 2014 - 04:02 AM, a spus:

Tot eu, m-am trezit cu chef de duca si jale si amar, eu n-am avut Craciun (adica am avut cu sinistratii la mine si o fost fain) dar n-am fost libera de la munca, n-am avut revelion asa ca mi-am lasat buna cugetare de-o parte si am comandat 2 bilete de avion la New York la Roosevelt de vineri pana duminica. Am bani dar astia trebuiau sa fie o rezerva, deci economii, am ramas in fundul gol dar sa ma ia naiba daca pot sa stau acasa..deci New York, baby! Bine, noi mancam pe strada si ne luam bauturi in camera ca ma duc cu prietena mea, e mai ieftin in 2 si am luat-o fortat, imi plateste ea cand are bani ca si aia e tot o saraca, dar avem unde casca gura si dormim in puf de lux :bounce:

Perle am...harti ne mai trebuie =))

http://www.theroosev...aspx?pg=gallery

Da-i incolo de bani! N-o sa-i iei cu tine-n groapa. Du-te, simte-te bine, rontaie covrigi sau caviar si umple-ti bateriile cu voie buna, distractie si multe energie. Ai sa pui tu inapoi economiile. Candva. :bounce:

#33957 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 01:04 PM

Vezi postareaCristina, la 13 January 2014 - 05:52 AM, a spus:

La multi ani pe noul an!
Of ce de necazuri sunt! Sorina, Ioana, Zoazorel si Moatza refacere rapida va doresc!
Floricica sa te bucuri de weekend si pune poza sa ne bucuram si noi!

Noi ne-am intors din concediu de 2 zile si speram sa scapam de caldurile mari de la inceput de an dar n-a fost sa fie! Cat am fost plecati au fost 20- 22 de grade saptamana asta aproape in fiecare zi 40!!!

:bounce: La voi vara e in toi.... Poate s-or mai domoli caldurile si-o sa aveti si voi parte de ceva vreme acceptabila. :bounce:

#33958 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 January 2014 - 01:10 PM

Eeeiiii, dacă ar fi așa de ușor cu mătușa mea ce bine ar fi.
Nu se lasă până nu te terorizează. Eu știu că e plină de bune intenții, doar că nu cedează așa de ușor.
Ar fi fost capabilă să vină să mă ia cu forța și să mă ducă la spital. Nu conta ce gândeam eu și soțul meu. Ea avea o misiune : trebuia să mă ducă la spital.
Și a trecut și la insulte, numai să-și atingă scopul.
Și cum nu i-a funcționat, le-a pus pe verișoarele mele să mă bată la cap.
Și uite așa a reușit să mă scoată din sărite.
Eu o iau așa cum e. Știu că-mi vrea binele. Doar că uneori sare calul.

Of, Zerda, îmi pare rău că ai trecut și tu prin așa ceva. Bine că a trecut!
M-ai amuzat cu spălatul. Norocul meu e că am părul scurt, așa că nu trebuie să - mi împletească nimeni coama.
În schimb chiar îmi propusesem să-mi fac ceva timp ca să aterizez și pe la tuns și vopsit. Acum am timp, în schimb nu știu dacă voi reuși să stau pe scaun. Rămâne pe când voi sta mai bine.

Azi am sunat la Poliție pt a avea ceva detalii, că doar e prima dată când mi se întâmplă așa ceva (sper să fie și ultima). Mi-au zis că trebuie să merg la ei să dau o declarație. Am început să râd... Poate săptămâna viitoare, asta dacă voi avea ceva independență în picioare. Nu sunt probleme, așa că rămâne pe săptămâna viitoare. Au numărul meu de telefon, dacă au nevoie mă cheamă ei.

Am sunat la școală la Giulia pt a anunța că va veni o mămică să o ia pt a o aduce acasă. O mămică din vecini s-a autooferit să mi-o aducă acasă. Așa că nu o va mai lua cumnata mea pt a o tine la ea.
Mara vine acasă cu autobuzul școlii.

Am sunat la doctorița mea, dar cum a intrat mesageria i-am lăsat un mesaj. Nu o mai deranjez, mă sună ea dacă vrea.

Fetelor vă pup dulce și mă bucur că vă am! Cu Voi pot să vorbesc fără să am frica de a vă speria.
Vă mulțumesc!
Sorina

#33959 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 01:11 PM

Intr-un final dau si eu buna ziua pe aici. Am inceput sa citesc din urma, apoi a aparut ceva de lucru (la un alt calculator), acum fac pauza si apoi merg iar pe-alaturi...
Cum ziceam - sanatate multa tuturor, recuperare grabnica si STOP belelelor. Ajunge...... eu asa zic. Mai veniti si cu vesti bune, da?
Am reusit (cat de cat) sa ma odihnesc zilele astea. Si jupanul m-a ajutat.... Asa ca, in doi, s-au rezolvat mai repede treburile prin casa.
Sambata am fost impreuna la piata (pe la 1, ca noi am facut ochisori la 12...... =))), apoi am pregatit cateva chestii cat timp a facut dumnealui curat in casa. A dat cu aspiratorul, a sters praful, a mai aranjat din lucruri..... :bounce:
Azi e posibil as avem o intalnire cu niste fosti colegi de facultate. Dar nu e nimic batut in cuie. Ori azi, ori joi va fi intalnirea.... Astept vestile.
Cam atat de pe aici. E bine ca-i soare, cald, iar vremea rea de care am tot auzit vorbindu-se pare a fi departe. Cel putin in urmatoarele 10 zile nu-s preconizate probleme. :bounce:
O saptamana excelenta va doresc, fara probleme!

#33960 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 January 2014 - 01:17 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 January 2014 - 01:10 PM, a spus:

Eeeiiii, dacă ar fi așa de ușor cu mătușa mea ce bine ar fi.
Nu se lasă până nu te terorizează. Eu știu că e plină de bune intenții, doar că nu cedează așa de ușor.
Ar fi fost capabilă să vină să mă ia cu forța și să mă ducă la spital. Nu conta ce gândeam eu și soțul meu. Ea avea o misiune : trebuia să mă ducă la spital.
Și a trecut și la insulte, numai să-și atingă scopul.
Și cum nu i-a funcționat, le-a pus pe verișoarele mele să mă bată la cap.
Și uite așa a reușit să mă scoată din sărite.
Eu o iau așa cum e. Știu că-mi vrea binele. Doar că uneori sare calul.
Fetelor vă pup dulce și mă bucur că vă am! Cu Voi pot să vorbesc fără să am frica de a vă speria.
Vă mulțumesc!

Si tu poti sa nu raspunzi la anumite apeluri. Ce, esti obligata sa preiei toate telefoanele? Dormi, te refaci....
Sau.... poti face o chestie mai drastica - daca tot insista, o anunti: madam, daca continui pe acelasi ton, inchid telefonul si nu-ti mai raspund.
Eu asa am facut. Si-a functionat. Fiind luata pe sus, am zis scurt: daca vrei sa mai continuam discutia, schimbam subiectul. Daca tu mai continui, eu inchid telefonul. Raspunsul fiind: nu-ncetez nici o discutie, eu am inchis.... Dupa vreo 2 zile am fost apelata si nu a mai venit vorba despre acel subiect. Vorbim despre orice altceva.
Normal ca suntem aici. As fi vrut sa n-ai probleme, sa stai cocotata in varf de divan doar pentru relaxare, dar.... :bounce:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul