Buna dimineata. Pe aici, la fel ca si-n ultima duta de ani - ceata. Si cam racoare. Sa vedem cu cat or creste temperaturile zilele astea, cica se incalzeste, pana luni. Dupa care, revin temperaturile actuale.
Am auzit mai multe persoane zicand ca vine frigul saptamana viitoare. Care de luni / marti (pai daca or sa pentru 2-3 zile, normal ca dupa aia ai impresia ca vine frigul), care de joi - vineri..... Pe site-urile pe care m-am uitat eu, n-am vazut nimic deosebit. Or sa fie temperaturi pozitive (4-5-6 grade) pana sambata viitoare, inclusiv. Iar noaptea, doar -1 sau -2 grade..... De viscol / frig - nici pomeneala. Om vedea ce va fi. Mai e pana saptamana viitoare. Intre timp, vine sfarsitul de saptamana. Dupa o saptamana de munca..... abia astept sa ma odihnesc.
Mi-s cam obosita.... am avut o oares'ce aventura paranormala azi-noapte care inca imi da de gandit. Caut explicatii, dar inca nu-s multumita pe deplin de nici una.....
Aseara, pe la 12, am tras pe dreapta. Am adormit la jupan in brate. La 1 jumate ma trezesc speriata, auzind pe cineva in camera zicand Hello........... Vocea parea a fi a sora-mii....
Jupanu' se trezeste si el, ma intreaba daca misc eu degetele de la picioare. I-am zis ca nu. Poate oi fi miscat cand m-am trezit, cand am tresarit.... habar n-am.
Dimineata, m-a intrebat daca am dormit (eram in masina, in drum spre serviciu). I-am zis ca nu prea, ca m-am speriat cand m-am trezit si n-am dormit cine stie ce dupa aia, ca am ramas cu sechele. Si i-am zis ca mi s-a parut ca aud o voce. Pai si ce zicea, m-a intrebat.... Eu, nitel suspicioasa, ii zic: Hello, asta a zis. el de colo - pai asta am auzit si eu!!!!!!!! I-am zis ca era o voce feminina (a zis ca si el a auzit la fel) si mie mi s-a parut ca era sora-mea. N-a zis nimic, ca i s-o fi parut si lui ca era ea sau nu, dar fapt cert e ca am auzit amandoi o voce feminina, ce parea a fi in camera si care zicea Hello........ Nu e prea usor de inghitit galusca... Acu' incerc sa-mi dau seama ce-ar fi putut fi.
In masina, am incercat sa gasesc explicatii:
- nu parea a fi cineva de afara, se aud altfel cuvintele urlate / strigate.....
- nu parea sa fi fost vreo vecina care a raspuns la telefon - era Hello, nu Alo!!!!!
-
Micky nu cred ca a invatat sa vorbeasca. Cel putin nu cuvinte sofisticate. Si nici nu cred ca maraitul / miorlaitul ei ar putea aduce cu un Hello in mintea a 2 persoane....
Ceva explicatii ar fi... da' si astea cam scartaie (in mintea mea):
- cineva din vecini s-a gandit sa zica-n miezu' noptii un Hello mai puternic. Da' a fost puternic, nu gluma. Eu nu aud niciodata nimic de la vecini. Ma refer la voci. Copiii alergand ii aud, ca dupaie. Dar voci - niciodata. Si acum a fost un cuvant zis clar si raspicat - inseamna ca a macanit persoana aia, nu gluma...
- a venit cineva in vizita (la vreun vecin) si a zis Hello cand era in usa (pe casa scarii). Da' de ce n-am auzit nici un alt zgomot? Usa, tropait, bagaj...? Uneori se aud usile deschizandu-se / inchizandu-se. Sau pasii pe scari (ii aud des). Acu' a fost doar vocea si atat.
- oi fi visat eu ceva si am vorbit in somn. Dar jupanu' era chiar langa mine. Nu mi-a zis sa ma dau mai incolo, ca-i urlu in urechi.... Si mie mi s-a parut ca a vorbit cineva aflat la usa / pe sala. M-am mai trezit eu din pricina sforaitului meu asa ca stiu (cat de cat) care-i senzatia cand tu faci zgomot / scandal. Acum parca a fost ceva diferit. Zic io......
Ciudat.... O s-o sun pe sor-mea, sa vad daca, cumva, din cine stie ce motiv, s-o fi gandit la noi azi-noapte. Chiar sunt curioasa....
In alta ordine de idei, va doresc o zi minunata!

Si un inceput de sfarsit de saptamana excelent!