La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 07 June 2011 - 03:22 PM
Postat 07 June 2011 - 03:34 PM
apropos de vreme, a mai bubuit si pe la noi, dar nu mai tare decat de obicei. ce e "ciudat" la vremea noastra e ca de ani buni nu am mai avut asa vreme frumoasa vara. pana in august nu prea aveai zile bune in weekend, sa iesi la iarba verde. anul asta a fost - si inca este - o vreme superba
Postat 07 June 2011 - 06:57 PM
hs_mauritius_shandrani_04.jpg (45.81K)
Number of downloads: 0
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 June 2011 - 07:03 PM
Zoazo' au fost tare bune pateurile
Postat 07 June 2011 - 07:26 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 June 2011 - 08:33 PM
http://panseluta-violet.blogspot.com/
Postat 08 June 2011 - 08:44 AM
cam liniste la han, unde ati disparut?sau nu v-ati trezit
Va las micul dejun poate v-o fi foame cand ajungeti.
HP_Fruehstueck1.jpg (110.59K)
si ceva de invioarare
http://www.youtube.c...h?v=aGp1odeA8v8
o zi frumoasa va doresc.
Postat 08 June 2011 - 08:48 AM
Azi sunt intoarsa pe dos rau de tot , sunt de-a dreptul suparata.Aseara , de la o discutie in contradictoriu cu sotul , s-a ajuns la o cearta de mari proportii. Am "scuipat" din mine tot ce tineam deja de o vreme buna , dar nu ma simt deloc mai bine.
Sa ne indulcim cu ceva
1233486794_kahvi.jpg (53.31K)
Postat 08 June 2011 - 09:21 AM
Du-o pe fetitza la gradi , o sa-si faca prietene , o sa inceapa sa-i placa. Crede-ma , va fi spre binele ei.
Cumnata-mea s-a mutat in vara si cel mic ( 4 ani aproape avea) a zis la un monet dat ca vrea inapoi!!!!! Nu-i placea cartierul , NIK! La gradi nu era prietenul lui Luis...el voia la Luis....si uite asa. Pana la urma si-a facut si la gradinitza noua prieteni si acum e bine.
Intreb si eu: mama ta nu poate veni in vizita? Ar mai fi cineva cunoscut pt cea mica....
Postat 08 June 2011 - 09:40 AM
Cu gradinita ne-am interesat putin pe ici , pe colo.Mi s-a spus ca anul incepe in luna august si ca trebuia facuta cerere inca din luna aprilie-mai (teoretic cu 2 luni inainte , dar practic cu 4 luni inainte ).Deci si aici ca si in Romania , problema cu locurile . Mai este un fel de "day care" , dar care costa si sotul meu nu este amator de aruncat banii atata timp cat eu pot sta cu ea
Postat 08 June 2011 - 09:54 AM
poate nu e avar doar precaut. si al meu parea la fel dar in timp am inteles ca el de fapt e precaut(si ce bine ne-a prins)
daca nu merge cu gradi, in parc copii isi fac prieteni cel mai usor. daca e vremea buna, du-o in parc, se 'lipesc' extrem de usor copii. asa mai cunosti si tu alte persoane.
cea mai mare greseala care facem noi(si eu fac, deci nu dau sfaturi)e ca tinem in noi in loc sa vb la momentul respectiv. si se strange. si explodam din nimic. si se face un rahat imens, reprosuri, etc
al meu nu tine suparare, n-are treaba el. eu tin , sant ranchiunoasa
Postat 08 June 2011 - 10:22 AM
Iar legat de sot , nu cred ca e precaut , sau e prea precaut.Adica , mi se pare absurd sa stau sa astept oferta /reducere la "x" produs , daca va fi , si sa nu iau atunci cand am nevoie.Asta e doar un exemplu.Raspunsul "am venit aici sa facem bani , nu sa-i cheltuim " mie mi se pare exagerat.Am venit sa facem bani , dar banul nu o sa ma distruga pe mine.De cand am venit , a luna si jumatate , mereu isi ia suplimentar de lucru , fiecare week-end e "ocupat" , sa faca bani.Viata trece pe langa noi , ce folos ca avem bani?Poate sunt eu prea naiva , dar care e scopul vietii?Sa muncim , sa strangem bani si sa murim cu ei in cont?
Of , cum va bat eu la cap cu problemele mele...
Postat 08 June 2011 - 10:49 AM
izuk, la 08 June 2011 - 10:22 AM, a spus:
uzuk, da afara tot, de aia suntem aici si ne simtim bine impreuna. si la bine si la greu
imi pare rau de situatia in care esti acum. nici nu pot sa iti dau sfaturi... nu stiu ce as face in locul tau. e usor sa vorbesc din fata tastaturii. of
treci pe la fantana cu dorinte. functioneaza
Postat 08 June 2011 - 01:10 PM
izuk, la 08 June 2011 - 10:22 AM, a spus:
Iar legat de sot , nu cred ca e precaut , sau e prea precaut.Adica , mi se pare absurd sa stau sa astept oferta /reducere la "x" produs , daca va fi , si sa nu iau atunci cand am nevoie.Asta e doar un exemplu.Raspunsul "am venit aici sa facem bani , nu sa-i cheltuim " mie mi se pare exagerat.Am venit sa facem bani , dar banul nu o sa ma distruga pe mine.De cand am venit , a luna si jumatate , mereu isi ia suplimentar de lucru , fiecare week-end e "ocupat" , sa faca bani.Viata trece pe langa noi , ce folos ca avem bani?Poate sunt eu prea naiva , dar care e scopul vietii?Sa muncim , sa strangem bani si sa murim cu ei in cont?
Of , cum va bat eu la cap cu problemele mele...
Izuk, incerc sa ma pun in locul tau si-mi dau seama cat iti este de greu.Sper sa reusesti sa-l convingi pe sotul tau, ca banii n-aduc fericirea.O intretin e adevarat, dar se poate si cu mai putin.
Calitatea conteaza si nu cantitatea.Si asa viata-i scurta.Am mai spus-o o data tot pe aici, cu o alta ocazie.
E usor de zis, stiu.
Dar daca te ajuta, noi suntem aici.
Postat 08 June 2011 - 01:14 PM
Postat 08 June 2011 - 01:20 PM
Nush ce religie or avea finlandezii , dar probabil ca tot ceva protestantzi ca aici...
La noi nu tre sa fi de al lor ca sa te accepte....
Ia intereseaza-te, Izuk...ar putea fi o solutzie.
Postat 08 June 2011 - 01:53 PM
Eu aici o duc pe stefania la biblioteca unde sunt diverse activitati cu grupe de copii de varsta ei.
Postat 08 June 2011 - 02:03 PM
Izuk,fa cum a zis mutti, inscrie fata la gradi, chiar daca nu sunt locuri momentan, esti pe lista de asteptare si intreaba acolo sau la primarie pe unde merg parintii cu copii de virsta micutei sunt sigura ca sunt centre de joaca si activitati pt copii
Postat 08 June 2011 - 02:30 PM

Ajutor