Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3421 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 07 June 2011 - 03:22 PM

apropos de vreme , la noi ieri noapte asa a tunat de m-am trezit!!! O sa spunetzi ca nu-i nimic anormal , :(( , pai voi nu stitzi cat de adanc dorm eu :). E prima data !!!!! cand ma trezesc de la tunete!

#3422 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 07 June 2011 - 03:34 PM

fetelor, m-am luat cu altele si am uitat sa va felicit. sa fiti fericite si implinite Imagine postata

apropos de vreme, a mai bubuit si pe la noi, dar nu mai tare decat de obicei. ce e "ciudat" la vremea noastra e ca de ani buni nu am mai avut asa vreme frumoasa vara. pana in august nu prea aveai zile bune in weekend, sa iesi la iarba verde. anul asta a fost - si inca este - o vreme superba :((

#3423 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 June 2011 - 06:57 PM

La noi e inca frumos si cald, asa ca ce-ar fi sa ne mutam aici?
Fisier atasat  hs_mauritius_shandrani_04.jpg (45.81K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3424 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 June 2011 - 07:03 PM

Daa!!N-ar fi rau...da' primiti si bubulet?! Ca se tine dupa mine.E cam obraznicut el,da vad o piscina acolo asa ca ne-am scos,ca el din apa nu-l mai scoti. :)

Zoazo' au fost tare bune pateurile :((

#3425 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 June 2011 - 07:26 PM

Logic! Fara bubuletz nici nu se poate!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3426 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 June 2011 - 07:41 PM

Vezi postareazoazorel, la 07 June 2011 - 07:26 PM, a spus:

Logic! Fara bubuletz nici nu se poate!

Asa ,bun atunci! Ca noi 2 suntem la pachet :D

A venit apa asa ca am profitat ,spalat ,baie la bubulet :) Acuma gata sunt libera :((

#3427 Useril este offline   pansy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 07 June 2011 - 08:33 PM

zozo,vad ca de gatit te-ai apucat si ne inviti si la tine !!!Imagine postata
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#3428 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 08 June 2011 - 08:44 AM

Buna dimineata,
cam liniste la han, unde ati disparut?sau nu v-ati trezit :angryfire:

Va las micul dejun poate v-o fi foame cand ajungeti.

Fisier atasat  HP_Fruehstueck1.jpg (110.59K)

si ceva de invioarare

http://www.youtube.c...h?v=aGp1odeA8v8

o zi frumoasa va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3429 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 June 2011 - 08:48 AM

Buna dimineata.
Azi sunt intoarsa pe dos rau de tot , sunt de-a dreptul suparata.Aseara , de la o discutie in contradictoriu cu sotul , s-a ajuns la o cearta de mari proportii. Am "scuipat" din mine tot ce tineam deja de o vreme buna , dar nu ma simt deloc mai bine. :angryfire: Cred ca s-au adunat prea multe pe sufletul meu . In plus , ieri iarasi a apucat-o pe Izabela dorul de casa.Asa din senin mi-a spus , miorlaita , "vreau la Timisoara mea , la casa mea , copiii mei si jucariile mele ".Ma intreb daca nu cumva am facut pasul gresit , daca nu cumva binele copilului meu inseamna sa stam in Romania ..."acasa".
Sa ne indulcim cu ceva

Fisier atasat  1233486794_kahvi.jpg (53.31K)

#3430 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 June 2011 - 09:21 AM

Uf , Izuk , imi pare rau....dar lasa , ca impacarea va fi dulce :angryfire:

Du-o pe fetitza la gradi , o sa-si faca prietene , o sa inceapa sa-i placa. Crede-ma , va fi spre binele ei.

Cumnata-mea s-a mutat in vara si cel mic ( 4 ani aproape avea) a zis la un monet dat ca vrea inapoi!!!!! Nu-i placea cartierul , NIK! La gradi nu era prietenul lui Luis...el voia la Luis....si uite asa. Pana la urma si-a facut si la gradinitza noua prieteni si acum e bine.

Intreb si eu: mama ta nu poate veni in vizita? Ar mai fi cineva cunoscut pt cea mica....

#3431 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2011 - 09:40 AM

Mutti , mama nu cred ca isi permite financiar in momentul de fata un drum cu avionul pana aici , iar pe banii nostri nu va veni veci pururea.
Cu gradinita ne-am interesat putin pe ici , pe colo.Mi s-a spus ca anul incepe in luna august si ca trebuia facuta cerere inca din luna aprilie-mai (teoretic cu 2 luni inainte , dar practic cu 4 luni inainte ).Deci si aici ca si in Romania , problema cu locurile . Mai este un fel de "day care" , dar care costa si sotul meu nu este amator de aruncat banii atata timp cat eu pot sta cu ea :angryfire: . Avaritatea este "eticheta" lui ( de fapt de la asta a si plecat cearta aseara, nu-l mai satura Dumnezeu ).

#3432 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 08 June 2011 - 09:54 AM

izuk, eu nu stiu situatia ta deci vb pe margine
poate nu e avar doar precaut. si al meu parea la fel dar in timp am inteles ca el de fapt e precaut(si ce bine ne-a prins)
daca nu merge cu gradi, in parc copii isi fac prieteni cel mai usor. daca e vremea buna, du-o in parc, se 'lipesc' extrem de usor copii. asa mai cunosti si tu alte persoane.

cea mai mare greseala care facem noi(si eu fac, deci nu dau sfaturi)e ca tinem in noi in loc sa vb la momentul respectiv. si se strange. si explodam din nimic. si se face un rahat imens, reprosuri, etc

al meu nu tine suparare, n-are treaba el. eu tin , sant ranchiunoasa :angryfire:

#3433 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2011 - 10:22 AM

Mergem in parc in fiecare zi , si inainte de somnicul ei de pranz si dupa amiaza.Problema e ca nu prea sunt copii, nu stiu ce fac astia aici cu copiii , unde-i duc , daca-i duc.De cand suntem aici am cunoscut vreo 6 copilasi ,2 mai mari - neinteresati de compania ei , 2 mult mai mici cu care nu e ea interesata sa se joace si 2 fetite cam de varsta ei cu care se mai joaca din cand in cand , dar prea rar. Nu inteleg , poate sunt eu batuta in cap , dar astia isi tin copiii inchisi in casa?Parintii nu-s prea comunicativi si nici eu nu sunt genul sa ma bag cu forta in seama.Asa ca nu stiu cum sa aflu care-i treaba pe aici , unde merg , ce fac.
Iar legat de sot , nu cred ca e precaut , sau e prea precaut.Adica , mi se pare absurd sa stau sa astept oferta /reducere la "x" produs , daca va fi , si sa nu iau atunci cand am nevoie.Asta e doar un exemplu.Raspunsul "am venit aici sa facem bani , nu sa-i cheltuim " mie mi se pare exagerat.Am venit sa facem bani , dar banul nu o sa ma distruga pe mine.De cand am venit , a luna si jumatate , mereu isi ia suplimentar de lucru , fiecare week-end e "ocupat" , sa faca bani.Viata trece pe langa noi , ce folos ca avem bani?Poate sunt eu prea naiva , dar care e scopul vietii?Sa muncim , sa strangem bani si sa murim cu ei in cont?
Of , cum va bat eu la cap cu problemele mele...

#3434 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 08 June 2011 - 10:49 AM

Vezi postareaizuk, la 08 June 2011 - 10:22 AM, a spus:

uzuk, da afara tot, de aia suntem aici si ne simtim bine impreuna. si la bine si la greu :angryfire:

imi pare rau de situatia in care esti acum. nici nu pot sa iti dau sfaturi... nu stiu ce as face in locul tau. e usor sa vorbesc din fata tastaturii. of :pupic: pot sa spun vrute si nevrute, dar nu cred ca te ajuta. e bine sa stii ca suntem alaturi de tine Imagine postata

treci pe la fantana cu dorinte. functioneaza :wacko:

#3435 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 June 2011 - 01:10 PM

Vezi postareaizuk, la 08 June 2011 - 10:22 AM, a spus:

Iar legat de sot , nu cred ca e precaut , sau e prea precaut.Adica , mi se pare absurd sa stau sa astept oferta /reducere la "x" produs , daca va fi , si sa nu iau atunci cand am nevoie.Asta e doar un exemplu.Raspunsul "am venit aici sa facem bani , nu sa-i cheltuim " mie mi se pare exagerat.Am venit sa facem bani , dar banul nu o sa ma distruga pe mine.De cand am venit , a luna si jumatate , mereu isi ia suplimentar de lucru , fiecare week-end e "ocupat" , sa faca bani.Viata trece pe langa noi , ce folos ca avem bani?Poate sunt eu prea naiva , dar care e scopul vietii?Sa muncim , sa strangem bani si sa murim cu ei in cont?

Izuk, incerc sa ma pun in locul tau si-mi dau seama cat iti este de greu.Sper sa reusesti sa-l convingi pe sotul tau, ca banii n-aduc fericirea.O intretin e adevarat, dar se poate si cu mai putin.

Calitatea conteaza si nu cantitatea.Si asa viata-i scurta.Am mai spus-o o data tot pe aici, cu o alta ocazie.
E usor de zis, stiu.
Dar daca te ajuta, noi suntem aici. :)

#3436 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 June 2011 - 01:14 PM

Izuk , incearca si inscrie fata , totusi. Si cand mergi acolo spune-i femeii aleia ca pt tine ar fi foarte imp ca fetitza sa invetze corect limba....nu-i spune ca ai de gand sa te intorci in RO.....Cere-i ajutorul. S-ar putea sa fuctzioneze.

#3437 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 June 2011 - 01:20 PM

Mi-a venit o idee!!! Aici exista un fel de rupe de joaca ( Krabbelgruppen) pe langa biserici , cam de 2-3 ori pe saptamana , cam 2 ore pe zi , nu mai mult....

Nush ce religie or avea finlandezii , dar probabil ca tot ceva protestantzi ca aici...

La noi nu tre sa fi de al lor ca sa te accepte....

Ia intereseaza-te, Izuk...ar putea fi o solutzie.

#3438 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 June 2011 - 01:53 PM

izuk, nu mai fii suparata. E normal ce se intampla cu voi, primii 2 ani sunt cei mai grei. Si nu fii asa de dura cu sotul, el incearca sa faca cei mai bine pentru familia lui si siguranta financiara e ceea il face pe el mai linistit (poate! imi dau si eu cu parerea!!).Si noi am trecut prin asta, si prietenii nostrii. Si stii ce am aflat de la un tata, cap de familie? E ceva specific barbatesc. Sunt "turbati" daca nu au suportul financiar, si cred ca ei trebuie sa spijine intreaga familie si o fc asa cum stiu ei mai bine. Dar ai sa vezi, mai devreme sau mai tarziu or sa inteleaga cum merg treburile cu societatea asta si o sa o lase mai moale.

Eu aici o duc pe stefania la biblioteca unde sunt diverse activitati cu grupe de copii de varsta ei.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3439 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 08 June 2011 - 02:03 PM

Salutare!
Izuk,fa cum a zis mutti, inscrie fata la gradi, chiar daca nu sunt locuri momentan, esti pe lista de asteptare si intreaba acolo sau la primarie pe unde merg parintii cu copii de virsta micutei sunt sigura ca sunt centre de joaca si activitati pt copii

#3440 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 June 2011 - 02:30 PM

si aici sunt scumpe gradinitele si nu-si permite nimeni sa dea copilul la gradinita daca mama sta acasa. Poti obtine info si de la alti roamani din jur? nu sunt comunitati romanesti in zona? E buna si ideea cu bisericile. Si aici bisericile organizeaza mici intalniri cu copiii, merita sa incerci, face integrarea mai usoara si pentru tine.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

20 useri citesc topicul